Lemppari huulikiiltoni luonnonkosmetiikassa

Esittelin teille vähän aikaa sitten luonnonkosmetiikan huulikiillon, jolle en ihan täysin syttynyt sen koostumuksen ja applikaattorin pienen koon vuoksi. Nyt tarjolla olisi kuitenkin luonnonkosmetiikan huulikiilto, jolle sitä vastoin olen syttynyt täysillä.
Tällä kertaa kiilto on blogikokeiluihin saamani Laveran Glossy Lips sävyssä 08 Rosy Sorbet, jossa minuun kolahti ihan kaikki kiillon koostumuksesta applikaattoriin ja sävyynkin asti.
Tässä kiillossa on nimittäin minun makuuni oikeastaan ihan täydellinen applikattori, sillä se on sopivan kookas ja muhkea ja vieläpä muotoiltu hieman kuperaksi, jotta se pomii sisäänsä riittävästi huulikiiltoa. Kiilto levittyy applikaattorin avulla kauniisti ja tasaisesti eikä sivellintä edes ole tarpeen dipata tuubiin uudelleen kesken levityksen. Tällaisia tuotteita minä rakastan!
Kiillon koostumus oli lähes tahmaamaton ja melko ohuen tuntuinen, mutta silti melko voidemainen. Kyseessä on peruskestävä kiilto, joka tuntuu huulilla miellyttävän kosteuttavalta pitää huulet pehmeinä ja hoidettuina.
Sävystä pidin aivan erityisesti. Miusta se on vaan jotenkin todella kaunis nuderoosa, joka ei varsinaisesti erotu meikistä mitenkään, mutta tekee siitä samalla todella huolitellun näköisen. Vaalea sävy täytelöittää huulia optisesti ja sopii niin kevyempään meikkilookkiin kuin myös tummemmankin silmämeikin vastapainoksi käytettynä.
Tämä taitaa olla tällä hetkellä lempparikiiltoni luonnonkosmetiikasta puhuttaessa!
Oletteko te kokeilleet Laveran Glossy Lips -kiiltoja?

Lavera Glossy Lips -huulikiilloilla on hintaa n. 14 euroa.

2 kommenttia artikkeliin ”Lemppari huulikiiltoni luonnonkosmetiikassa”

Kommentointi on suljettu.