Se edullinen FOREO: uusi FOREO LUNA Play Plus

*Sis. mainoslinkin

Aika moni varmasti tietää, että meikäläinen on mieletön FOREO-fani. FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaite on kuulunut vakkarituotteisiini jo kahden vuoden ajan ja olen ehtinyt siinä ajassa käyttää niin ensimmäisen sukupolven kuin toisenkin sukupolven FOREO LUNA Mini -laitteita sekä toisen sukupolven FOREO LUNA 2 -laitetta, joista jälkimmäisin on nyt ollut minulla jo noin vuoden ajan.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

En luopuisi mikrovärähtelyn avulla ihoani puhdistavasta FOREO-laitteestani missään tapauksessa, sillä huomaan hyvin selkeän eron ihossani, jos syystä tai toisesta olen muutamia päiviä käyttämättä laitetta. Kun käytän laitetta, pysyy ihoni kirkkaamman ja heleämmän näköisenä, mutta jos sen käytössä on taukoa, tulee ihosta sameampi ja erityisesti nenän alueelle ilmestyy lisää mustapäitä.

Hehkutan kaikille FOREO-laitettani, sillä se on minusta mielettömän näppärä. Perus LUNA-mallin akku kestää jopa 450 käyttökertaa tunnin USB-latauksella, eli laitetta tarvitsee ladata noin kerran vuodessa. Tämä on mieletöntä luksusta verrattuna aiemmin käyttämääni Clarisonic-kasvoharjaan, jota sai olla latailemassa muutaman viikon välein ja lataukseen meni pitkään aikaa. Vanha kasvoharja vielä painoikin reippaasti enemmän ja vaihtopäitäkin sai olla ostamassa aina välillä uusia. Nykyään ajatus Clarisonicista tuntuukin suorastaan kivikautiselta FOREO-laitteeseen verrattuna!

FOREO LUNA Play
Kuva: foreo.com

Suosittelen kaikille aina FOREO-laitetta, mutta monet empivät sen ostoa, sillä laitteella on toki hintaa. Mallista riippuen FOREO-laitteesta voikin joutua pulittamaan 100-180 euroa.

FOREO on toki tuonut markkinoille myös kätevän, aiemmin esittelemäni FOREO LUNA Play -mallin, jota ei voi ladata, mutta jonka akku kestää vain noin 100 minuuttia käyttöä ja jolla on hintaa vain parikymmentä euroa. Kompakti laite kulkee kuitenkin kätevästi mukana matkalla ja sen avulla on näppärää kokeilla, innostuisiko FOREO-laitteesta.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Olin innoissani jo tuosta keksinnöstä, mutta nyt minulla on ilo hihkua, että FOREO on kehittänyt jotain vieläkin parempaa.

Merkki on nimittäin lanseerannut juuri uuden FOREO LUNA Play Plus -laitteen, joka on aivan täydellinen tuote niille, jotka haluavat saada edullisemmalla hinnalla FOREO-laitteen, jossa on kuitenkin pitkä käyttöikä.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

FOREO LUNA Play Plus on tavallista, vanulapun kokoista LUNA Play -laitetta hieman isompi ja siinä on aavistuksen pidemmät harjakset, mutta tämä uusi kätevä kaveri toimii yhdellä AAA-paristolla! Paristo antaa laitteelle n. 400 minuuttia käyttöaikaa, eli kerran päivässä käytettynä yli vuoden ja pariston voi vaihtaa. Parasta on tietysti, että tämä uusi versio on ladattavaa mallia edullisempi ja kustantaa vain hieman alle 50 euroa.

Hei haloo, onko aivan mieletöntä?!?

Olen ollut aivan fiiliksissä koko päivän, sillä saimme tuotteet meille juuri tänään myyntiin. Olen halunnut hihkua näiden laitteiden iloa kaikille, sillä kiitos uuden laitteen hinnan ja kätevän paristokäyttöisen mekanismin, on tämä täydellinen tuote niille, jotka eivät ole valmiita maksamaan laitteestaan kovaa hintaa tai niille, jotka tahtoisivat antaa laitteen lahjaksi jollekin, mutta sen hinta hirvittää.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Tämä kätevä malli sopii loistavasti mukaan myös matkalle, sillä se on hieman tavallista mallia kompaktimpi, mutta ei yhtä pieni kuin LUNA PLAY tai ladattava LUNA GO, joista jälkimmäisessä puolestaan on puhdistuspintojen lisäksi myös anti-age-pinta ja omalle ihotyypille kustomoidut harjakset.

Olin tästä keksinnöstä niin innoissani, että minun olikin heti pakko tulla jakamaan sen riemua teillekin, sillä tiedän monen pohtineen FOREO-laitteen ostoa.

*FOREO LUNA play plus -kasvoharja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Kuka muu innostui tästä keksinnöstä yhtä kovasti?

Lue myös: Testissä FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja

42 kommenttia artikkeliin ”Se edullinen FOREO: uusi FOREO LUNA Play Plus”

 1. Kuulostaapa kätevältä kapistukselta. Jos tuollaiselle olisi käyttöä niin ehdottomasti houkuttelisi enemmän tuo paristomalli 🙂 Ihana tuo värivalikoimakin!

  Vastaa
 2. Tuon ”alkuperäisen”(?) Foreon hinta on kyllä hirvittänyt aikaisemmin, ja pienessä Foreossa taas sen epäekologisuus (lyhyt käyttöikä ja taitaa olla vielä ongelmajätettä?). Tämä taas kuulostaa hinnan ja käyttöiän perusteella paljon paremmalta! Epäröin kuitenkin vielä vähän, että onko tästä todella niin isoa etua ihonpuhdistukseen, että se kannattaisi hankkia. Mutta mietinnässä on 🙂 kiitos hyvästä blogista Virve!

  Vastaa
  • Joo, tämä on tosiaan loistava, kun hinta on edullisempi, mutta silti käyttöikä on pitkä. En osaisi enää olla ilman Foreotani! 🙂

   Vastaa
 3. Huhhuh. Tää postaus aiheutti puskista niin yllättävän heräteostoksen, ettei täällä oo ennen nähty O.o.
  Hyvä kun kerkesin ees loppuun lukea, niin tilaus oli klikkailtu huisin nopeaa ennen töihin lähtöä 😀 En ees tienny, että haaveilen Foreosta..

  Vastaa
 4. Kiinnostaa! Onko tästä hyötyä, jos ei käytä putsareita? Mietin, että liukuuko tämä iholla pelkän veden avulla?

  Yh meni päivä pilalle kun luin erään maajohtajan kommentit tyynypostaukseesi. Kyllä oli kummallista. Annoitko palautetta yritykselle? Minun tekisi mieli 😀 Myös ne eräät toiset kommentit olivat inhottavia. Itse sain vanhaan blogiini aikoinaan yhden negatiivisen kommentin, jossa valitettiin, että ryhtini on huono (:D). Kyllä meni koko viikko pilalle.

  Toiv. hyvät kommentit korvaavat tuollaisten aiheuttaman adrenaliiniärsytyksen.

  Vastaa
  • Foreo on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan puhdistustuotteen kanssa, sillä sen värähtely auttaa puhdistustuotetta irrottamaan iholta tehokkaammin epäpuhtaudet. Pelkkä vesi ei sido itseensä samalla tavalla epäpuhtauksia, joten putsari tarvitaan siksi. 🙂

   Ja joo, joskus tulee kyllä aina miettineeksi hieman ihmisten internet-käyttäytymistä… (tähän se silmiään pyörittelevä hymiö).

   Vastaa
 5. Hyvien kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden löytäminen vie aikaa ja tuntuu, että itsellä ei ole siihen koskaan aikaa. Kiitos erittäin paljon siis monista hyvistä suosituksista! Viimeksi tilasin blogisi kautta Cosrx blackhead -tuotteen ja nyt laitoin tilaukseen tuon Luna Play Plussan. Kiitos testailusta! 🙂

  Toivottavasti hyvät tuotesuositukset jatkuvat jatkossakin, vaikka lopetatkin Elevenillä. Olen tykännyt tilata sieltä suoraan, sillä tilausprosessi on äärimmäisen helppo myös mobiilissa ja tietysti suorat linkit tuotteisiin. 🙂

  Vastaa
  • Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että blogista on ollut hyötyä ja toivottavasti saan jatkossa koottua blogiin vielä entistäkin enemmän suosituksia loistavista tuotteista! 🙂

   Kiva myös kuulla, että eleveniltä on ollut helppoa tilata! <3

   Vastaa
 6. Ruotsalaiset ja keksinnöt, ihan kunkkuyhdistelmä 🙂 Tuo on kiva uutuus, koska kertakäyttöinen tuntuu hiukan epäekologiselta ja ne isommat on aika tyyriitä ostaa kokeiluun.

  Sinä kun olet kiinnostunut kaikista kosmetiikkamaailman uusista ideoista niin mitäs tästä tuumaat:

  https://uk.lush.com/article/face-food-introducing-jelly-face-masks

  Ja niitä on vielä yksi tosi söötillä nimellä varustettu lisääkin: https://uk.lush.com/products/new-products/bunny-moon Tulee mieleen honey moon…

  Olisi muuten kiva, jos Lushin tuotteista tulisi joskus juttua, on ollut niin pitkä tauko 🙂

  Vastaa
  • Ooh, nuo näyttävät ihanilta, kiitos vinkistä! Täytyy tutustua tarkemmin ja katsoa, jos Lushiakin saataisiin tänne pitkästä aikaa taas enemmän esiin. Merkillä on kyllä niin paljon ihania tuotteita! <3

   Vastaa
 7. Huh!
  Olen uusi lukija blogissasi ja olen tässä menneellä viikolla kokenut vähän samoja fiiliksiä kuin nimimerkki Elina kertoo saaneensa.

  Eilen illalla silmät lautasen kokoisina löysin ig-storysi kautta tänne ja sormet syyhyten rohkaistuin tilaamaan tuon foreon.
  Muutama kysymys mulla kuitenkin olisi (luin kyllä aiemmat postaukset, mutta nää jäi kummittelemaan):
  Pitääkö tämän kanssa käyttää aina jotain putsaria tai pitääkö ihon olla kostea? Käykö esimerkiksi vain vesi?
  Voiko tätä käyttää suihkussa myös?

  Kiitos ihan huikeen mielenkiintoisesta blogista! Tää on ollut tän kesän löytö kyllä.. kukkaro on myös laihtunut tässä huumassa paljon, mutta ei haittaa! 😀

  Vastaa
  • Kiva kuulla, että olet löytänyt blogin ja saanut sieltä hyviä tuotevinkkejä! 🙂

   Foreota kuuluu käyttää nimenomaan puhdistustuotteen kanssa, sillä sen värähtely auttaa puhdistustuotetta irrottamaan iholta tehokkaammin epäpuhtaudet. Pelkkä vesi ei sido itseensä samalla tavalla epäpuhtauksia, joten putsari tarvitaan siksi. Puhdistustuote voi olla minkä tahansa merkin, mutta suosittelen koostumusta, joka vaahtoaa kevyesti. Itse käytän Foreota aina suihkussa ja meillä asuukin kosteassa suihkussa sekä oma että mieheni Foreo.

   Vastaa
 8. Mulla on tuo pikku play kestänyt pian vuoden, käytän yleensä aamuin illoin mutta toki päiviä jäänyt väliinkin loman yms vuoksi :). Enkä kyllä ihan minuuttia taida jaksaa kerralla käyttää. Mutta anyways oikein hyvin toimii!

  Vastaa
 9. Näin sun instastoryn, tulin lukemaan postauksen, heti toinen välilehti auki; klik klik ja tilaus lähetetty. Melkoisen tehokas oli markkinointi Mut siis mä olen nyt vähän yli 30-vuotiaana herännyt ja tehnyt ryhtiliikkeen ihonhoidossa. Ja yksinkertaisesti vaan luotan sun arvosteluihin! Toi pikku foreo on kiva lahjaidea 🙂

  Vastaa
  • Hahha, selvästi. Olen itse aivan innoissani, että keksivät tällaisen laitteen, sillä Foreo on niin mieletön vekotin ja tällä hinnalla moni varmasti raaskii jo hankkia! Toivottavasti ihastut yhtä kovasti! 🙂

   Vastaa
 10. Aaaa, teimpä saman mitä muutkin ovat tehneet. Tilaus lähti ja naamioita kans. Edellinen paketti tuli keskiviikkona kotiin ja nyt sitten odotellaan seuraavaa 😉 Ihanaa !

  Vastaa
 11. Tuota, onko nuo eri väriset Foreot tätä paristokäyttöistä ihan samanlaisia ? Onko näissä takuuta lainkaan? Mietin tilausta

  Vastaa
  • Tässä mallissa kaikki värit ovat samanlaisia. 🙂 FOREO-laitteilla on tavallisesti parin vuoden takuu, mutta jostain syystä tämän laitteen kohdalla takuusta ei löydy mitään tietoja mistään. Uskoisin, että olisi kuitenkin sama kuin muissakin tai vähintään nyt ainakin vuoden. Täytyykin heti maanantaina laittaa heille viestiä ja selvittää! 🙂

   Vastaa
   • Ok, no mä jään miettimään, tuleehan niitä uusia alennuskampanjoita:) Mun mies yllytti tilaamaan,että kuitenkin haluat,mutta on vähän tullut nyt liikaa tilailtua tuota EteläKoralaista kosmetiikkaa,että täytyy vähän hillitä hetkisen.Mutta ihan kiva olisi tietää tähän vastaus tähän kysymykseen!Niin joo, mulla on vähän nyt tilaukset tapissa,mutta äkkiäkös taas voin tilata…Ihania ne sun Koreakosmetiikkapostaukset,rakastan!!

    Vastaa
    • Joo, tuo on tärkeää tarkistaa. Lisään heti Suomen sivuston tietoihin asian kun saan Foreolta siihen vahvistuksen. 🙂

     Ja ihana kuulla, että sielläkin on hurahdettu eteläkorealaisiin ihanuuksiin! <3

     Vastaa
 12. Tännekin lähti yks Foreo! <3 Sun postauksia lukiessa on monta kertaa ollut jo ostoskorissa tuo vekotin, mutta jostain tuntemattomasta syystä sun Insta Storiesit katsottuani ryntäsin ostamaan tuon välittömästi 😀 Samaan syssyyn lähti myös pari korealaista putsaria, en olekaan varmaan vuoteen jaksanut kaksoispuhdistaa kasvojani, mutta Foreon myötä muuttuu nyt sekin, jes! Nyt pitäis vaan jotenkin jaksaa odotella pakettia?! Kiitti vinkistä ja alekoodista 😉

  Vastaa
 13. Kaksoispuhdistuksen ihmeellistä maailmaa opetellessa (käytössä herbinan maito ja lopuks vaahto) kysynkin, et tulisko tätä käyttää ekassa vai tokassa puhdistusvaiheessa? 🙂

  Vastaa
  • Minä käytän tätä nimeomaan kakkosvaiheessa, kun iholta on jo puhdistettu meikki. Silloin tämä pääsee puhdistamaan nimenomaan ihoa tehokkaasti eikä vain irrottamaan meikkiä. 🙂

   Vastaa
 14. Jes tänään pääsee testiin ekaa kertaa uusi foreo ! Mikähän tämä paketissa mukana tullut scratch-läpyskä on?

  Vastaa
 15. Ra-kas-tan!!! Mulla on ollut nyt tämä käytössä 3 päivää ja iho ei ole ikinä tuntunut näin puhtaalta! Myös sitkeässä olleet hormoniperäiset tukkeumat poskissa ja otsassa alkaa olla historiaa! Jopa poikaystävä silitteli poskea ja sanoi että tuntuu niin puhtaalta 😀

  Vastaa
 16. Pyytäisin apua Foreo luna 2:n valinnassa. Rakastuin tähän pieneen ihmeeseen, mutta nyt kaipaan lisäks toista foreoa ja ajattelin panostaa isompaan. Mut en oo varma mikä ihotyyppi ois paras!

  Mun iho on etenkin pinnalta kuiva, kulmakarvojen ja huulien ympäriltä välillä ihan hilseilee. Toisaalta sit taas kauttaaltaan kasvoissa on epäpuhtauksia ja näppylöitä, poskissa, ohimoilla, otsassa ym saattaa olla muutamia finnejä. Verisuonet on tosi pinnassa. Sit toisaalta iho on myös helposti rasvottuva ja kiiltää helpolla, etenkin silmälasien kans ongelmallinen tuo nenänseutu. Kaiken tän kruunaa herkkyys! Iho punottaa helpolla, ärtyy jos hankaan, kipristelee inhottavasti etenkin pesun jälkeen.

  Mietin herkän ihon ja sekaihon välillä, kumpi täs nyt ois loppupeleissä paras

  Vastaa
  • Suosittelisin itseasiassa kompromissia eli normaalin ihon laitetta. Siinä on pehmeät harjakset, jotka eivät kovin helpolla ärsytä herkkää ihoa (varsinkaan kun tehoa voi laskea 12 portaisessa asteikossa) ja sekaihon laitteen jämäkämmät harjakset voivat tuntua tujummalta. Herkän ihon laite saattaa taas tuntua siltä, ettei se riitä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Minulla on itselläni tuo normaali-ihon versio ja olen kärsinyt sen kanssa läpi niin talvella kuivuuttaan hilselevän ihon kuin epäpuhtauksienkin valtaaman ihon kanssa ja on minusta aivan loistava vaihtoehto lähes kaikille. 🙂

   Vastaa
   • Kiitos! Tää ei ois tullu mieleenkään! Nyt ku vaan malttais odottaa seuraavaa tarjousta eikä ostas täydellä hinnalla 😀

    Mä oon vähä hämilläni tosta anti aging puolesta. Ikää kohta 30 ja syytä ois ruveta käyttään, mut en tiedä MITÄ mun pitäs sillä imeyttää, naamarasvaako? Käytän lumenen hyaluronitippoja ja kasvorasvaa.

    Vastaa
    • Anti-Aging-pinnan avulla voi esimerkiksi imeyttää juuri tuota mainitsemaasi seerumia. Voi siis käyttää heti seerumin levityksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Kolmen kympin kynnyksellä tärkeintä on juuri ennaltaehkäistä juonteita kosteuttamalla ihoa hyvin ja käyttämällä antioksidanttisia tuotteita. Tuossa Lumenen seerumissa on C-vitamiinia, eli on antioksidanttinen. 🙂

     Vastaa
 17. Huomasin, että kirjoitit tuossa tekstissä: ”Perus LUNA-mallin akku kestää jopa 450 latauskertaa tunnin USB-latauksella”, tarkoitit varmaan että 450 käyttökertaa, eikös..? Ps. Täällä muuten myös yksi korealaiseen kosmetiikkaan blogiasi seuraamalla hurahtanut, ebay:hin sitä myötä tutustunut sekä Paypal:iin kirjautunut lukija 😀 (Niin ja myös onnellinen kohta 4 kk ”vanhan” foreo-laitteen omistaja, joka sekin siis tuli hommattua suosituksestasi…Eli iso kiitos mielenkiintoisesta blogistasi!)

  Vastaa
  • Aaah, kiitos että huomasit ajatusvirheeni, juuri niin siinä piti lukea. Korjaan. 🙂 Ja ihanaa kuulla, että blogin kautta käyttöön on päätynyt uusia tuotteita ja juttuja! 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti