Silkkinen tehohoito hiuksille

Kuten tiedätte, ovat hiukseni olleet kovan rääkin alla siitä lähtien, kun aloin vaalentamaan niitä. Tehohoidot ovat todellakin tulleet tarpeeseen, joten tänään tahtoisin esitellä teille tuotteen, joka on ollut aivan uskomattoman tehokas antamaan tekohengitystä kutreilleni ja edestauttanut niitä pysymään edes jonkinmoisessa kunnossa.
Sain tämän Goldwellin Kerasilk Deep Smoothing maskin muistaakseni viime keväänä, mutta se jäi hetkeksi laatikoihini pyörimään lähinnä siksi, että hiukseni olivat vielä ennen vaalennusprosessin aloitusta melko hyvässä kunnossa ja naamio esitti vaativansa kerralla vähintään viidentoista minuutin mittaista muhittelujaksoa. No way, sanoin minä ja sysäsin sen sivuun. 
Kun sitten kesällä aloin vaalentamaan tukkaani ja sen kunto ei enää ollut parhaimmillaan, tartuin epätoivoisena tähän naamioon. Ehkei se vartti sittenkään olisi niin pitkä aika muhitella hiusnaamiota…? 
No joo, on se pitkä. Sellainen jopa ärsyttävän pitkä. Kymmenen minuuttia viitsii vielä värjötellä kylppärissä pesten meikkejä pois ja harjaten hampaita ja suihkuteltua muuten, mutta vartti on jo liian pitkä aika. Kaksikymmentä minuuttia alkaa puolestaan olla jo tarpeeksi pitkä aika, jotta päälleen viitsii vetää enemmänkin rompetta ja siirtyä toiseen huoneeseen aikaa tappamaan. Vartti on siis vaan todellakin ärsyttävä.
Koska pakkauksessa kuitenkin luki aikamääreenä vähintään vartti, olen yleensä ylittänyt sen reilusti poistuen kylpyhuoneesta naamiota suihkumyssyn alla muhitellen (no okei, vähintään yhtä usein olen pitänyt sitä alle vartin…) ja nuo hetket ovat kyllä olleet vaivansa arvoisia. Tämä on nimittäin luultavasti paras koskaan kokeilemani hiusnaamio ja vaaleaksi kulutetuilla purkkahiuksilla sanottuna se on jo suuresti sanottu!
Hiusta korjaavaa keratiinia ja silkkiä sisältävä naamio lupailee silkin pehmeää lopputulosta ja sen se kyllä todellakin tekee. Hiukseni ovat tämän jälkeen sileät sekä ihanan pehmeät, mutta silti ilmavat. Tämän jättämä lopputulos on vaan kaikin puolin todella täydellinen!
Ainoa vähemmän täydellinen asia tässä tuotteessa on tosin sen hinta. 35 euroa maksava purkki on kieltämättä melkoisen arvokas, mutta minun käytössäni se on ainakin ollut riittoisa ja koska lopputulos on ollut niin loistava, tuntuu se jopa hintansa arvoiselta. Jos siis kaipaat oikein tehokkaasti ravitsevaa ja rakennepaikkaavaa hiusnaamiota etkä kärsi hinta-allergiasta, kehotan katsastamaan tämän!
Sattuuko jollain muulla olemaan kokemuksia Goldwellin Kerasilk Deep Smoothing Maskista?

7 kommenttia artikkeliin ”Silkkinen tehohoito hiuksille”

  1. Itse juuri tänään ostin toisen purnukan Kérastasen Nutritive Oléo-Curlia, 40e 200ml ja kyllä se köyhänä opiskelijana kirpasee ja paljon. Kuitenkin munkin hiukset luonnonkiharina vaatii kunnon järeitä aseita, niin satsaan ihan mielelläni tuohon ja jätän parit baari-illat välistä. Kokemusta tuosta sun naamiosta ei siis ole, mutta voisihan tuotakin testata!

  2. Tuo on kyllä tymäkkää tavaraa, oon kampaajan tytär ja mulle on tehty sellainen keratiinisuoristus tukkaan ja sitten kotihoitoon sain tästä sarjasta pikkupullot shampoota ja hoitoainetta ja sitten tän maskin ihan ison koon. Ja voi herranjumala. Parasta IKINÄ oikeasti ! Tosiaan näin kampaajan tyttärellä on tukassa ollut vaikka ja mitä aineita eikä mikään ole saanut tätä pehkoa tuntumaan näin uskomattoman hyvältä. Ah. Oli se perushoittiskin ihan hyvää kamaa mutta tää on ihan out of this world. Ja se tuoksuu aivan samalle kun joskus n.kymmenen vuotta sitten Goldwellilla ollut sarja LC2 , tulee ihania tuoksumuistoja!

  3. Pitänee ottaa harkintaan, vaikka opiskelijabudjetilla kuulostaakin hurjalta hinnalta. Taannoinen kampaajakäynti oli kaikin puolin pettymys eikä vähiten siksi että tukka on nyt yksi iso hamppuläjä. Miten voikaan yhdellä käynnillä värjäämättömästä ihan ok-kuntoisesta paitsi latvoista kuivuneesta tukasta saada näin huonokuntoisen, sitä en ymmärrä. Oon kuitenkin lukuisia kertoja aiemminkin värjäyttänyt hiuksia ja välillä on tehty tosi radikaaleja vaalennuksia, joten mitään ennenkuulumatonta tässä ei olis pitänyt tapahtua.

Kommentointi on suljettu.