Tavarahaaste-projekti: Roskien rajamailla?

Olen pyrkinyt pitämään tavarahaaste-projektini lähinnä kierrätys- ja myyntipainotteisena, eli projektina, jossa etsin omille vanhoille tavaroilleni uusia koteja. Jokaisen kotoa löytyy kuitenkin varmasti jotain, mikä on joskus ollut tarpeellista, mutta mitä ei enää tarvitse.
Nämä tämän päivän ”tavarat” ovat jälleen roskan rajalla, mutteivät sellaisia oikeastan kuitenkaan. Ne ovat vaan nykyään hyödyttömiä.
Kävin nimittäin korttikasani läpi ja poimin sieltä muutamia kortteja, jotka eivät enää ole ajankohtaisia. Kolme näistä oli vanhentuneita ja englantilaisen kännykkäliittymäni latauskortin kanssa päätin ottaa elämäsäni henkisen askeleen eteenpäin ja luopua siitä. Käyttämätön numero kuulemma vanhenee neljässä kuukaudessa, joten mitä sitä turhaan säästämään. Jos palaan vielä Englantiin pidemmäksi aikaa, ei ole vaiva eikä mikään ottaa uutta numeroa käyttöön.
Lisäksi eliminoin kasan erilaisia matkustukseen liittyviä etulippuja, jotka eivät enää ole voimassa. Nämä nyt ovat oikeastaan lähtökohtaisestikin roskaa vanhennuttuaan, mutta koska kaikki kaappien tyhjentäminen on plussaa ja tänään oli hieman laiska päivä tavaroiden uudelleensijoittelua ajatellen päätin, että kaikki mahdollinen kaappien läpikäyminen ja tavarasta luopuminen on vain plussaa.

Kertyykö teille kotiin vanhentuneita erilaisia jäsen- ja kanta-asiakkuuskortteja tai muita vastaavia vai heittelettekö ne kaikki aina ajallaan pois?

6 kommenttia artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Roskien rajamailla?”

  1. Itse kerään kaikki korttini kynsitarvikelaatikkoon. Ovat todella hyviä kynsien leimaamisessa, parempia kuin kaupasta tähän tarkoitukseen löytyvä scraper. Eli ei mene kortit hukkaan, kaikki uusiokäyttöön:D

  2. Ai etkö enää seurustelekaan sen Englantilaisen Herrasmiehen kanssa, kun puhuit että "JOS joskus palaan Englantiin pidemmäksi aikaa"? Luulin, että asut siellä hänen kanssaan?

  3. Noita kortteja voi hätätilassa käyttää raaputtamaan jäätä auton ikkunasta. Ja jos haluaa tarkan varjostuksen aurinkopuuterilla voi käyttää tai jos vetää vinot silmät, niin kortti silmäkulmaan ja väriä sutimaan.

  4. Hei!
    Tuo tavaroista lupoumisesi on ihailtavaa. Itsekin mietin aina sitä, mutta jotenkin homma jää kun koen etten voi heittää pois turhiakaan tavaroita, mitä olen saanut lahjaksi tms. Ja kotona asuu toinen osapuoli, joka ei ole innokas luopumaan juuri mistään…
    Miltä kosmetiikkajemmasi näyttävät nykyään?

Kommentointi on suljettu.