Pirkka Argan Kasvonaamio

Siitä on jo pienen ikuisuuden verran kun kerroin teille, että Pirkka on uudistanut ihonhoitovalikoimaansa ja tuonut kauppojen hyllyille Argan-ihonhoitotuotteet.
Kerroin teille myös, että sain nuo kaikki uudet ihonhoitotuotteet Keskolta kokeiluuni blogia varten ja niiden joukosta löytyi tietysti myös se Argan Kasvonaamio, jonka alunperin hyllystä bongattuani tämä Pirkka-intoiluni lähtikin.
Kasvonaamio lupaa iholle virkistystä ja kosteutusta sekä tehdä ihosta sileän, pehmeän ja miellyttävän. Naamiolla kerrotaan olevan kevyesti viilentävä vaikutus ja tuotteen tuoksuvan mentolille.
Tuote on innovatiivisen kaksiosainen, eli pakkauksesta löytyy sekä varsinainen hoitotehot sisällään pitävä aktivointineste että yksittäisiksi kuiviksi tabletin muotoisiksi nappuloiksi pakatut 12 kangasliinaa. 
Kagasnaamioiden käyttö on yksinkertaista. Tablettipakkaus avataan ja sen pohjalla olevan kangasnappulan päälle kaadetaan aktivointinestettä.
Nestee saa kasgasnaamion siihen imeytyessään nopeasti turpoamaan ja kohoamaan uusiin korkeuksiin.
Lopputuloksena on yhä kiinteästi kasassa pysyvä kasvonaamio, johon on nyt imeytetty aktiivinestettä.
Kangas rullautuu helposti auki, minkä jälkeen se asetetaan kasvoille vaikuttamaan noin kymmenen minuutin ajaksi.
Naamion käyttö on suositeltavaa hetkinä, jolloin paikalla ei ole muita tai jolloin elämä kaipaa tilannekomiikkaa. Perusteluja väitteelle ei lienee kaivata?
Olen käyttänyt kangasnaamioita paljon, sillä varsinkin aasialaiset kosmetiikkamerkit suosivat niitä. Noihin idän ihmeisiin verrattuna tässä itse kostutettavassa naamiossa oli kuitekin yksi ero. Siinä missä sen itäiset kaverinsa ovat pakattuina valmiisiin nesteessä uiviin kertakäyttöpusseihin riittää niissä kosteutta vaikka muille jakaa, mutta näin pakattuun naamioon oli hankaa saada imeytettyä tarpeeksi kosteutta, jotta naamio tarttuisi kasvoille ihan niin kunnolla ja tiiviisti kuin mihin olen esimerkiksi korealaisten naamioiden kanssa tottunut. 
Naamio pysyi kuitenkin kiitettävästi kasvoilla pakkauksessa esitetyn kymmenen minuutin vaikutusajan verran, jona sen viilentävä ja virkistävä mentol-efekti tuntui iholla selkeästi. Virkistävä tunne jäi kasvoille vielä pitkäksi aikaa naamion käytön jälkeenkin, joten kutsuisin tätä naamiota nimenomaan sellaiseksi ennen juhlia ja erityishetkiä käytettäväksi pikafreesaajaksi. Iho jäi tämän jäljiltä pehmeäksi ja sileäksi ja kevyesti kosteutetuksi, mutta jos ihan varsinaista tehokosteuttajaa hakee, kannattanee kääntyä suosiolla ihan voidemaisten naamioiden puoleen. 
Olen käyttänyt naamiota itse nyt muutamia kertoja ennen iltamenoihin lähtöä ja ainakin sen viilentävällä vaikutuksella on ollut psykologisesti virkistävä efekti jos ei muuta. Ensimmäisellä kerralla viilentävä efekti häiritsi minua hieman, mutta näin satunnaisena virkistäjänä käytettynä se on tuntunut lopulta jopa mieluisalta. Iho jää naamion jäljiltä jokatapauksessa pehmeäksi ja sileäksi, muttei ollenkaan klähmäiseksi, joten meikki levittyy sille tämän jälkeen loistavasti. 
Pidän tuotteessa muuten kovasti siitä, että pakkauksen pohjassa on kunnolla eriteltynä pakkauksen komponenttien kerrätystä varten mistä materiaalista sen mikäkin osa on valmistettu. Hyvä, Pirkka! 
Oletteko te kokeilleet Pirkan Argan Kasvonaamiota?

Pirkka Argan Kasvonaamiolla on hintaa 9, 90 euroa.

11 kommenttia artikkeliin ”Pirkka Argan Kasvonaamio”

  1. joko näiden pitäisi siis olla mynnissä? olen kääntänyt kahdenkin citymarketin kosmetiikkahyllyt näiden etsinnöissä, mutta en ole löytänyt 🙁 tahtoisin kokeilla!!

  2. Itse Anttilasta ainakin ko.tuotteen bongasin, joten jos ensimmäinen Anonyymi ei ole Citymarketista bongannut niin kannattaa Anttilastakin käydä vilkuilemassa 🙂

  3. Voi että, haluaisin niin kovasti kokeilla tätä, mutta tuo alkoholin määrä pelottaa. Herkkä iho ei taatusti tykkää, harmi!

    • Ja unohtui mainita, että kiitos kun laitat sisällysluettelot näkyviin 🙂

  4. Kauheasti turhaa roskaa tulee tuollaisesta. Noita kangasnaamioitakaan ei varmaan voi heittää biojätteeseen… Ei kiitos.

Kommentointi on suljettu.