Team Red

Kun olen kiharrellut tukkaani ja elvytellyt sen laineita esiin muutaman päivän, näyttää se osimoilleen noin tältä:
Pehko on niin karhea, takkuinen ja omaa elämäänsä elävä ryteikkö, että sitä on jopa hankala vangita kuviin.
Kuvat ovat yhtä tärähtäneitä kuin sotkuinen hiuskasvustonikin, mutta tuo on totuus. Ja voitte varmasti uskoa, että muutaman päivän aikana kertyneitä ja hiuslakalla kiinnitettyjä takkuja on melkoisen hankalaa saada auki?
Haluatteko kuulla, millaisen vaivan vaatii, päästä tuosta pörräkasasta tähän?

Sen voisi nimittäin todellakin kuvitella vaativan melkoista tehohoidoilla liotusta, siloittavia hoitoaineita ja jätettäviä hoituotteita sekä hieman muotoiluraudalla siloittelua.

 Yllätyttekö jos kerron, että olen saanut käsiini pari tuotetta, joiden kanssa voi tehdä taikoja ja että kyseinen lopputulos syntyi kuin itsestään vain shampoolla, hoitoaineella sekä kahdella muulla jätettävällä hoitotuotteella hiuksia satunnaisiin suuntiin fiiliksenvaraisesti ilman harjaa föönaillen? Ja vieläpä ihan ilman mitään muotoilurautoja.
Niin se nimittäin syntyi.
Olen saanut blogini kautta kokeiluuni John Friedan kehuttuja Full Repair -tuotesarjan tuotteita ja voi jestas, kuinka helppoa näillä on saada silkkisen sileät hiukset!
Hiukset hyvin, mutta hellävaraisesti pesevä Full Repair Strengthen + Restore -shampoo jättää hiusten tyven puhtaaksi ja sileäksi, muttei raskaaksi tai rasvaiseksi.
Shampoo myös vaahtoaa hyvin.
Pakko kuitenkin sanoa, että shampoossa oli yllättävän voimakas ja jopa hieman partavesimäisen maskuliiniseen vivahtava tuoksu, joka ei itseäni kuitenkaan tosin häirinnyt.
Full Repair Strengthen + Restore -hoitoaine puolestaa siloittaa pahatkin takut todella nopeasti jättäen hiukset silkkisen sileiksi ja ihanan pehmeiksi ja jopa liukkaiksi. 
Hoitoaine oli yllättävän riittoisa ja koostumukseltaan juuri sopivan paksuhkoa, muttei liian tömäkkää.
Paitsi että tuote toi välitöntä siloitusta ja takkujen avausta, sisälsi se siloittavien ja ainakin tälle pehkolle vältämättömien silikonien lisäksi myös kosteuttavia aineita.
Hiukset tuntuivat jo tämän kaksikon jälkeen vielä märkinä ollessaan uskomattoman helpolta hallita ja ihanan takuttomilta.
Supertulos syntyi kuitenkin näiden jälkeen, kun suihkin hiusten pituuksiin Full Repair Perfect Ends Sheer Mistiä ja hieroin niihin vielä pisaran Full Repair Repairing Oil Elixiriä ja föönasin hiukseni kuiviksi. 
Sheer Mist INCI.
En käyttänyt föönatessa harjaa tai väännellyt hiuksiani mihinkään suuntaan, vaan katsoin vain, miten ne asettuisivat. Hiukseni menevät latvoista helposti pörröön ja varsinkin tuollaisen useiden kiharapäivien jälkisen takkupehkon kesyttämiseen voi mennä paljonkin aikaa ja yleensä hiukset tulee vielä föönauksen jälkeen suoristaa. Nyt ne ovat kuitenkin näyttäneet pesujen ja pelkän föönauksen ja hiusten harjauksen jälkeen niin sileiltä ja suorilta, että olen jopa käynyt väittelyä siitä, olenko suoristanut hiukseni vai ovatko ne muuten vaan muka yhtäkkiä noin sileät ilman mitään taikuutta.
Sheer Mist Leave-In Treatment.
Rakastan tätä hiuksiin syntyvää sileyttä ja takuttomuutta vaikkakin myönnän, että muutaman pesukerran jälkeen tahdon aina pestä hiukseni jollakin hieman pesevämmällä aineella ja vaihtaa hoitotuotteita, jottei tukka ala olla liian lättänä.
Jos hiusten pörröisyys ja takkuisuus vaivaavat, suosittelen vakavasti harkitsemaan tätä nelikkoa tai ainakin nappaamaan linjan hoitoaineen ja suihkeen kokeiluun!
Oletteko te tuttuja John Friedan Full Repairin kanssa? 
Minusta nämä punaiset purkit ovat ehdottomasti kotiuttamisen arvoisia!
Repairing Oil Elixir INCI.
Tuotteilla on muuten hintaa n. 10 euroa (tai hieman yli) kappale ja niitä myyvät ainakin Stockmann ja Stockmann Beauty.

9 kommenttia artikkeliin ”Team Red”

  1. Jep, ihan loistavat tuotteet! Kiharat, pitkät ja paksut kutritkin sai ojennukseen shampoolla ja hoitsikalla.

  2. Helmikuun LivBoxista putkahti pienet putelit Full Repair shampoota ja hoitsikkaa ja pakko sanoa, että tykkään todella paljon – ostan aivan varmasti jatkossa, jos paikkakunnalta löytyy. Normaaliin hiukseen hoitoaine on juuri sopivan hoitava ja vaikka shampoo silottaakin kivasti, se tuntuu jopa vähentävän hiusten rasvoittumista.

  3. Itselläni on John Friedan shampoo ja hoitoaine vaaleille hiuksille. Olen niistä ainakin tykännyt paljon, tuotteet ovat riittoisia eikä tukka tunnu heti seuraavana päivänä likaiselta ja mikä paras, päänahka ei kutise. Moni tuotesarja aiheuttaa inhottavaa kutinaa.

  4. Öööö, mä taidan tarvita. Varsinkaan jos en saa sitä höyrysuoristajaa millä ainakin hiukset näyttävät tuolta 😀

  5. Oooo! Noita on pakko päästä kokeilemaan! Odotukset ovat korkealla kuviesi sekä aikaisempien John Frieda -kokemuksieni vuoksi. Itselläni on hieman kiharat, hyvin taipuisat hiukset, ja rakastan John Friedan Frizz Ease -sarjaa. 3 Day Straight -suihke on aivan huippu!

  6. Vau! Tuo hoitsikka on kyllä ainakin pakko hakea! Jos todella noin hyvin toimii, niin hinta ei kyllä päätä huimaa (:

  7. Tämän postauksen innoittamana etsiskelin näitä tänään täältä Kuopiosta enkä kyllä löytänyt mistään! Ei Sokokselta, Anttilasta, Stockman Beautysta.. Mahtaakohan noita saada mistään suomalaisesta kosmetiikkanetti kaupastakaan? :/ Kiva olisi testailla tähän taipuisaan ja pörröiseen tukkaan.

  8. Mulla on taas aivan päinvastainen kokemus! Livboxista tuli viimekuussa sarjan hoitoaine ja shampoo (50ml). Odotukset oli tosi korkealla, mutta tätä pehkoa ei noilla tuotteilla tainnutettu.
    Shampoo ei ollut mielestäni riittoisaa, eikä vaahonnut niinkuin toivoin. Hoitoaineessakaan en huomannut eroa perus markettihoitsikkaan.

Kommentointi on suljettu.