Vaaleita hiuksia kirkastava shampoo ja hoitoaine – Four Reasons Blond

*Sis. mainoslinkin

Vaaleille hiuksille löytyy paljon hopeatuotteita, mutta itse en ainakaan voi käyttää niitä hiuksissani jokaisella pesukerralla. Välttääkseni  violettisen läikikkään tukan käytänkin hopeatuotteita yleensä vain korkeintaan joka toisella pesukerralla. Tahdon kuitenkin pitää vaalean ja helposti kellertävän hiusvärini kirkkaana eivätkä hiukseni innostu jatkuvasta syväpuhdistavan shampoonkaan käytöstä, joten yrittänyt löytää hyviä tuotteita, jotka saavat vaalean hiusvärin säteilemään kirkkaampana.

Four Reasons Blond

Yksi parhaista tuotepareista, jonka avulla olen saanut tukkaani kirkastusta on ollut blogikokeiluun saamani kotimaisen Four Reasons -merkin Blond-linjan kaksikko. Vaaleille hiuksille kehitetty shampoo ja hoitoaine eivät ole mitään hopeatuotteita tai syväpuhdistajia, mutta niillä on uskomattoman toimiva, hiuksia kirkastava vaikutus.

Four Reasons Blond

Minulla on hirveä fiksaatio Four Reasons -merkin tuotepakkauksiin. Vaikka yleensä pidänkin eniten minimalistisen pelkistetyistä pakkauksista, on näiden laulunsanoja (?) mukailevia pulloja viihdyttävää tavailla ja niiden tekstit laittavat hymyilyttämään.

Four Reasons Blond

Blond Shampoon rakennepaikkaava koostumus sopii kutreilleni loistavasti. Kirkas shampoo pesee hiukset juuri sopivasti jättäen ne puhtaiksi ja kevyiksi ilman, että ne natisevat pestessä puhtauttaan.

Four Reasons Blond

Shampoon kerrotaan sisältävän sitruunauutetta, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyjä ja siinä tämä shampoo kyllä tosiaan onnistuukin loistavasti.

Four Reasons Blond

Blond Conditioner -hoitoaine ei ole sävyltään varsinaisesti violettia, mutta ihan kevyesti sen suuntaan kuitenkin häivähtävää. Se selvittää hiuksia hyvin ja kosteuttaa niitä, mutta ei tee tukasta liukkaan lättänää. Minusta tämä on lähes kaikille hiustyypeille sopiva tuote, joka tekee täydellisen kompromissin siloittavuutensa ja tukkaan silti ryhtiä jättävän koostumuksensa avulla.

Four Reasons Blond

Pidän ihan erityisesti siitä, että tuotteiden ulkoasun suunnittelussa on kiinnitetty huomiota paitsi kujeleviin pakkausteksteihin myös käytännön juttuihin. En taatusti ole ainoa, jota ärsyttävät suihkussa liian samalta näyttävät shampoo- ja hoitoainepullot, mutta näiden kanssa ei onneksi tarvitse pulloa suihkussa käsiin poimiessa pelata arpapeliä:

Four Reasons Blond

Kirkkaan shampoon korkki on päältä valkoinen ja hoitoaineen puolestaan violetti. Tämän räikeän värieron näkee helposti likinäköinenkin ja silmälasitonkin suihkuttelija – kunhan vain on ensin painanut mieleensä, että pitikö shampoon korkin olla valkea päältä vai reunoilta…

Four Reasons Blond

Kuten sanottu, tykästyin tähän kaksikkoon todella paljon ja niistä on tullut uusia luottotuotteitani niillä hiustenpesukerroilla, kun en tahdo taas olla lykkimässä tukkaani hopeatuotteita. Nämä kirkastavat hiusväriä ja korostavat hiusten vaaleutta upeasti ilman, että minun tarvitsee jännittää kuivien hiuslatvojeni imeneen itseensä liikaa violettisia vivahteita. Saman tuotelinjan Silver Mist -hopeasuihke on muuten sekin omia suosikkituotteitani ja ollut jo pidempään aktiivisessa käytössä!

Four Reasons Blond

Täytyy tähän väliin muuten muistaa lisäksi mainita, että merkiltä on tullut myyntiin myös vaaleille ja harmaille hiuksille kehitetty Visible Silver Dry Shampoo, jota sormeni suorastaan syyhyäisivät päästä kokeilemaan! Jos joku teistä on jo kokeillut tämän niin kertokaa kokemuksia meille muillekin!

*Four Reasons -tuotteita voi ostaa esimerkiksi Lykon verkkokaupasta täältä.

Four Reasons Blond

Muita Four Reasons Blond -tuotteisiin ihastuneita?

12 kommenttia artikkeliin ”Vaaleita hiuksia kirkastava shampoo ja hoitoaine – Four Reasons Blond”

 1. Mä testailin noin kuukausi takaperin kuivashampoota:

  http://www.lily.fi/blogit/oh-so-many-reasons/hopeanhohtoinen-kuivashampoo-blondeille

  Toimi tosi hyvin silloin ”ei niin vaaleassa hiuksessa”, mutta nyt hiukseni vaalennettiin reilusti vaaleimmiksi, niin tuote on ehkä aavistuksen liian tumma/sininen. Kyllä se tasoittuu harjatessa onneksi 🙂 Hauska kuulla miten toimii sulla noin puhtaan vaaleassa hiuksessa. Jotka on muuten ihanan vaaleat <3

 2. Mulla on tummenpi juurikasvu ja sen sekaan tuo liila kuivis katoaa kohtuullisesti. Varovainen saa olla kyllä annostelussa mun mielestä…
  Varovaisesti kokeilisin sinuna noin (ihanan!) vaaleaan tukkaan.

  • Kampaamomerkki, mutta esim. Sokoksen kampaamotuotteiden hyllystä on ainakin ennen merkin tuotteita löytynyt. 🙂

  • Shampoo on silikoniton ja hoitoaineessa on ripaus kahta silikonijohdannaista. Hoitoaine sisältää niitäkin tosin hyvin vähän, eli ei ole sellainen ”silikonisen silottava” hoitoaine. 🙂

 3. Minulle taas nämä tuotteet on haukkunut lähes jokainen kampaaja. Etenkin vaaleiden hiusten hoidossa. Pigmenttiä ei ole nimeksikään ja ihan toden totta minun hiuksissa näillä ei ole mitään vaikutusta. Tietty hiustyyppejä on niin montaa kuin käyttäjää, mutta jos haluaa harmahtavaa tai kunnollista hopeaa/vaaleaa lopputulosta en kyllä itse näitä voisi suositella. Hinta on edullinen ja nämä ovat usein tarjouksessa, jos positiivista näistä hakee 🙂

  • Joo, nämä eivät tosiaan ole hopeatuotteita, eli näitä ei ole tarkoitettu taittamaan hiusväriä millään lailla. Ovat siis vain vaaleita vivahteita kirkastavia tuotteita, joita itsekin käytän hopeatuotteiden rinnalla. 🙂

 4. Heippa, yksi hiusammattilainen täällä vaan:) Tosiaan, tämä on eri asia kuin silvershampoo:) Four Reasonillä on erikseen Silver Shampoo. Se on ihan ok vaaleaan hiukseen, taittaa kyllä vaaleankeltaisen. Eikä kuivata niinkuin jotkut silverit. Tuote on siis selkeästi vaalealle hiukselle tarkoitettu, ei keltaiselle/keskivaalealle.

  Jos esim. Virven selkeästi vaaleaan tukkaan käyttäisi muutaman kerran voimakasta taittoshampoota vastaisi se harmaaksi värjäämistä. Ei niin kiva yllätys kun hakee vain pientä kirkastusta. Täytyy siis löytää omaan tummuuteen sopiva taittotuote. Myönnettäköön että näitä heikomman pigmentin taittotuotteita on pilvinpimein, mutta pigmenttisempiä tuotteita on vaikeampi löytää.

  Runsaasti pigmenttiä löytyy tosiaan fudgen clean blonde violet toning shampoosta (suosittelen käyttämään hanskoja). Tulee halvemmaksi kuin jatkuva sävyttäminen, siihen verrattuna hinta tulee edulliseksi. Pretty.fi: stä saa helpoiten:D Noh, rönsyili mainokseksi tämä kommentti! Mutta tämä on yksi niistä harvoista jotka toimii, eikä vaadi pitkiä vaikutusaikoja:)

Kommentointi on suljettu.