Maailman kaunein huulipuna? Kailijumei Lipstick

No niin tyypit, nyt on aika julistaa kaunein koskaan näkemäni huulipuna.

Tällä kertaa ei koreilla huulikiillon pakkauksella, sillä tässä tapauksessa se on aivan totaalinen sivuseikka. Tällä kertaa ei myöskään koreilla itse huulipunan sävyllä, sillä sitä tässä huulipunassa ei edes liiemmin ole.

Kuinka huulipuna sitten voi olla maailman kaunein, jos sekä sen sävy(ttömyys) että pakkaus ovat totaalinen sivuseikka?

Katsokaapa itse:

Kailijumei lipstick 3

Huulipuna, jonka sisällä on AITOJA KUKKIA JA KULTAHIPPUSIA!

Kailijumei lipstick 2

Nämä kaunokaiset vaihtavat kuulemma sävyään huulten lämpötilan ja pH:n mukaan luoden käyttäjästä riippuen erilaisen, pinkkiin vivahtavan lopputuloksen.

Kailijumei lipstick 5

Minusta on kuitenkin loppujen lopuksi se ja sama, vaikka tuote toisi huulille vaan värittömän kiillon, sillä hei, nyt puhutaan ihan oikeasti huulipunasta, jonka sisään on laitettu aitoja kukkia ja kultahippusia!

Kailijumei lipstick 4

Tämä huulipuna on vastaavanlainen ilmiö kuin vähän aikaa sitten postaamani sateenkaariposkipuna oli. Kiinalainen Kailijumei-yritys on myynyt yhtäkkiseen hypeen nousseen tuotteen varastoistaan lähes tyhjäksi useimpien varianttien osalta ja moni joutuukin tyytymään vaan tuotteen kuvien katseluun verkon välityksellä, mutta hei, eihän kaikkea kaunista tarvitse itse omistaa. Usein riittää, että näkee ne ja tietää niiden olemassaolon.

Kailijumei lipstick

Kuka muu antaa näille ääneensä Maailman kaunein huulipuna –äänestyksessä?

Edit. 02/2017: Tätä ihanaa huulipunaa voi nyt ostaa Suomessa Elevenin verkkokaupasta!*


Lue myös nämä postaukseni:

Revlon huulipunat Rire Powder Lipstick Silispo

7 kommenttia artikkeliin ”Maailman kaunein huulipuna? Kailijumei Lipstick”

  1. Kauniita ovat! Muistuttaa idealtaan Marokon vihreää huulipunaa, joka muuttuu huulilla punaiseksi. Kokenilli-kirvasta tuli se väriaine ja huulipuna tarttui huuliin kuin tauti. Siinä jää kakkoseksi kaikki nykyiset kestohuulipunat 🙂

  2. Kiinnostuneenä etsin missä näitä myytäisiin ja huomasin että aliexpress myy halpoja kopioita. Laittaa vain hakusanaksi sinne ”flower lipstick” ja löytyy vaikka mitä. Valmistusaineista ei mitään tietoa eli voi tulla vaikka mitä ylläreitä mutta jos ostaisi vain koristeeksi meikkipöydälle?

Kommentointi on suljettu.