Testissä uudet Lumene Beauty Lotion -hoitovedet

*Sis. mainoslinkin

Postailin juuri pari päivää sitten japanilaisten hoitovesien ja korealaisten hoitonesteiden eroista (postaus löytyy täältä). Erityisesti essence-nimellä kulkevat hoitonesteet ovat alkaneet saapua Aasiasta myös länsimaihin ja yhä useamman tuotemerkin valikoimaan kuuluukin jo vähintää yksi sellainen.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Myös suomalainen Lumene on astunut hoitonesteiden ja hoitovesien maailmaan lanseeraamalla kaksi Beauty Lotion -nimellä kulkevaa ihonhoitotuotetta, jotka merkki kääntää itsekin hoitovesiksi.

Nämä Lumenelta blogitestiin saamani tuotteet vaikuttavat saaneen inspiraationsa nimenomaan Japanista, sillä Lumenen ohjeiden mukaan niitä käytetään kuten japanilaisia hoitovesiä tyypillisesti käytetään: niitä kehotetaan levittämään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle runsaasti käyttäen apuna vanulappua. Tuotepakkauksissa on kuitenkin tarkennettu vielä, että niitä voi taputella iholle myös käsin.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Missään ei siis täsmennetä, että tuotteita käytettäisiin kasvoilla vasta puhdistustuotteen ja kasvoveden jälkeen kuten hoitonesteitä puolestaan tyypillisesti käytetään, mutta toki näitä voi käyttää myös hoitonesteen tapaan.

Uskonkin, että Lumene on jättänyt tämän asian tarkentamisen ehkäpä jopa tarkoituksella hieman epäselväksi, jotta erityisesti suomalainen kuluttaja voi itse päättää, kuinka tahtoo tuotteitaan käyttää ja valitseeko hän tuotteen japanilaiseen tapaan kasvoveden korvaajaksi vai korealaiseen tapaan ihonhoidon lisävaiheeksi. Kumpikin tapa kun toimii näiden kanssa aivan loistavasti.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Lumenen valikoimassa on tosiaan tällä hetkellä kaksi Beauty Lotion -hoitovettä: ihoa kirkastava Lumene Valo Glow Essence Brightening Beauty Lotion ja Lumene Sisu Urban Defence Anti-Pollution Beauty Lotion. Niistä molemmat jättävät ihon hetken ajaksi kevyesti ravitun tuntuiseksi, mutta eivät ole yhtä ravitsevan oloisia kuin monet vastaavat tuotteet, jotka saattavat jättää iholle jopa hieman öljyisen pinnan. Iho tuntuukin niiden jäljiltä nimenomaan täyteläisen kosteutetulta, minkä ansiosta tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan ihoon.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Käytännössä tuotteet ovat toisiaan vastaavia, mutta eivät kuitenkaan samanlaisia. Lumene Valo Glow Essence Brightening Beauty Lotion -hoitovesi on nimensä mukaisesti tehty paitsi kosteuttamaan, myös  kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Tuotteen kerrotaankin hyödyntävän ihoa luonnollisesti kuorivia marja- ja hedelmähappoja, C-vitamiinia sekä lakkaa sisältävää, ihoa kirkastavaa yhdistettä.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Hoitovedessä on ohuen vesimäinen koostumus, joka tuntui minusta parhaalta sivellä iholle vanulapun avulla tai muuten se hulahtaa helposti kämmeniltä karkuun. Hoitoveden tuoksu on sama raikas ja hedelmäisen marjaisa, joka muissakin Valo-linjan tuotteissa on ja josta pidän kovasti.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Lumene Valo Glow Essence Brightening Beauty Lotion -hoitovesi tekee ihosta välittömästi täyteläisen kosteutetun ja tuntuu iholla pienen hetken ajan jopa lähes klähmäiseltä, mutta tuo tunne katoaa iholta melko nopeasti.  Iho jää hoitoveden jäljiltä nimenomaan pehmeän kosteutetuksi, mutta ei öljyisen ravituksi. Tuotteen jälkeen on tärkeää muistaa käyttää vielä seerumia tai ainakin kosteusvoidetta, jotta sen tuoma kosteutus myös lukittuu iholle eikä vain haihdu kadoksiin.

*Lumene Valo Glow Essence Brightening Beauty Lotion -hoitovesi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Lumene Sisu Urban Defence Anti-Pollution Beauty Lotion on koostumukseltaan samalla tavalla ohuen vesimäinen, mutta se tuntuu ihan hieman kosteuttavammalta jos asiaa alkaa oikein tarkasti analysoida. Tuote vaikuttaakin sisältävän vielä hieman enemmän kosteuttavia ainesosia, vaikkakaan ero iholla ei silti ole kovin huomattava ja käyttäisin itse tyytyväisenä näistä kumpaa tahansa.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Sisu-linjan ideana on tuoda iholle antioksidanttista suojaa, joka auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta ulkoisia rasitteita vastaan taistellessa. Kuten muissakin Sisu-linjan tuotteissa, on tässäkin mäntymäisen metsäinen tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteitä, mutta joka sopii minusta suomalaisella Sisu-nimellä kulkevaan tuotelinjaan täydellisesti.

*Lumene Sisu Urban Defence Anti-Pollution Beauty Lotion -hoitovesi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Minusta on mahtavaa, että Lumene on ottanut hoitovedet valikoimaansa. Tuotteissa on mielestäni onnistuneet koostumukset, jotka sopivat kaikille ihotyypeille tuomaan juuri sitä suomalaisen ihon varsinkin talvella kaipaamaa tehostettua kosteutusta ilman, että iholle tarvitsee käyttää rasvaisempia voiteita.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Jos hoitovedet eivät ole tuttuja vielä entuudestaan, kannattaa niiden kanssa ehdottomasti tehdä tuttavuutta. Paitsi että ne nimittäin tuovat iholle tehokasta lisäkosteutusta, auttavat ne myös tehostamaan niiden päälle levitettävän seerumin ja kosteusvoiteen vaikutusta.

Hoitovesiä on myös mahdollista kerrostaa iholle entistäkin tehokkaamman kosteutuksen saamiseksi. Tästä aiemmasta postauksestani voi lukea, kuinka se tapahtuu.

Lumene Beauty Lotion Hoitovesi

Onko joku muu jo kokeillut Lumenen Beauty Lotion -hoitovesiä?

5 kommenttia artikkeliin ”Testissä uudet Lumene Beauty Lotion -hoitovedet”

 1. Moi! Täytyy laittaa testiin!

  Nyt kun olen ihastunut blogisi kautta kaikenlaiseen, ja ostanut superkivoja tuotteita, niin pitääkö malttaa käyttää vain yhtä kerrallaan? Lähinnä näiden hoitovesien (mm cosxr snail) ja lumene aikaisempien ihanuuksien (valo hyaluronitiiviste ja berry cocktail) ja klairsin C-vitamiini seerumin yhteiskäyttöä mietin? Tuo Berry cocktail on vain superkuiviin päiviin, mutta mites nuo muut?

  Kiitos muuten Widmer sy-voide vinkistä, se pelasti kuivat ja kirvelevät silmänympärykset!

  Raisa

 2. Miten nää vertautuu mielestäsi aasialaisiin tuotteisiin? Muistuttaako jotain jo olemassaolevaa tuotetta? Olisi iso plussa jos kertoisit aina tuotteiden ovh:t! Minkä aika usein teetkin, tämä on vaan yksityiskohta josta moni olisi varmasti tyytyväinen 🙂

  • Aaah, näköjään jäivät tästä postauksesta pois, kiva kun sanoit. Muistan vielä itseasiassa postausta oikolukiessani miettineeni, että pitää vielä lisätä ne, mutta jostain syystä ovat jääneet. Lisään ne. 🙂

   En vertaisi näitä suoraan mihinkään tiettyihin tuotteisiin muuten kuin että koostumukset ovat japanilaisten lotioneiden tapaan vesimäiset. (En ole käyttänyt itse kuin muutamia japanilaisia lotioneita.) 🙂

 3. Nuo tuotteet on vielä testaamatta. Ovat sen verran uusia, että pitää käyttää edellisiä alta pois. Se on pakko sanoa, että jälleen kerran Lumene on onnistunut pakkausten ulkonäössä loistavasti, nuo ovat upeita!

  Toivoisin vain pienenä lisäominaisuutena, että noissa olisi samanlainen suihkesuutin kuin Lähde-sarjassa. On vain niin paljon kätevämpää, vaivattomampaa ja nopeampaa käyttää vesimäisiä aineita suihkeena.

  Voisivat vielä tehdä yhdet tuotteet pinkissä ja violetissa pullossa 🙂

 4. Kerrostaisitko näitä hoitovesiä? Tehoaineita kun on muitakin kuin kosteutta tuovia. Valon C-vitamiini ja Sisun alkoholi esimerkkeinä joiden vuoksi aloin miettiä että voiko olla jopa haitaksi jos lisää useamman kerroksen.

Kommentointi on suljettu.