Kokeilussa luonnonkosmetiikkamerkki ZAO:n huulikiilto

Minulle päätyi kokeiluun kaveriltani lähtöpassit saanut huulikiilto, jonka epäilen saavan lähtöpassit myös minulta.
Minulla ei ollut mitään aiempia kokemuksia luonnonkosmetiikkamerkki ZAO:n tuotteista, joten ensikosketukseni sarjaan syntyi sen huulikiillon kautta. Kangaspussiin pakattu kiilto näytti kiinnostavalta jo pakkauksensa perusteella.
Kankaan sisältä paljastui bambusta valmistettu huulikiiltohylsy, joka toi tuotteelle mukavan lisäviban.  Ihanaa, ettei kaikkien pakkausten pintamateriaalina ole pelkkä muovi!
Kun huulikiillon avasi, paljastui sen sisältä melkoisen pieni applikaattori. Olen itse pitänyt aina eniten isoista ja pulleista applikaattoreista, joten tämä jätti minut applikaattorillaan hieman kylmäksi. Pienemmille huulille tällaiset söpömmän kokoiset applikaattorit ovat tietysti hyviä.
Koska applikaattori oli pieni, annosteli se itseensä huulikiiltoa myös kerralla varsin vähänlaisesti. Pidän itse melko runsaasta kiillosta, joten tämän melko kuivan tuintuinen ja paksuhko koostumus yllätti hieman.
Kokeilemani sävy 002 Beige näytti huulilla silti kauniin vaaleanpunaiselta. Se tutui melko voidemaiselta ja jopa huulirasvamaiselta eikä ollenkaan tahmaiselta.
Kiilto näytti huulilla todella kevyeltä ja luonnolliselta ja vaalensi huulia hieman. Pidin kovasti siitä, miltä se näytti, mutta en varsinaisesti innostunut sen kuivahkon ja jäykän tuntuisesta koostumuksesta, jota sain poimia pieneen aplikaattoriin useamman kerran, jotta sitä riitti kaikkialle huulillani. 
Niille, jotka puolestaan tahtovat tahmatonta ja voidemaista koostumusta ja joille kiiltoa riittää huulilla pienempikin määrä eikä peilimäisen kostea pinta ole toivottua on tämä kuitenkin varmasti hyvä tuote.
ZAO ei tosiaan ole ollut minulle merkkinä entuudestaan tuttu ja jäin hieman miettimään tämän tuotteen kokeiltuani, jättäisinkö sen jatkossa suosiollakin minulle etäisemmäksi. Kotoani löytyy vielä merkin ripsiväri, jolle aion kyllä antaa tilaisuuden ja toisaalta pienen nettiselailun perusteella monet merkin kauniista bambupakkauksista näyttävät niin houkuttelevilta, että ehkä sarjalle pitäisi antaa vielä useampia mahdollisuuksia?

Oletteko te kokeilleet ZAO:n meikkejä?

ZAO Lipgloss -huulikiilloilla on hintaa n. 19,90 euroa.

2 kommenttia artikkeliin ”Kokeilussa luonnonkosmetiikkamerkki ZAO:n huulikiilto”

  1. Mulla on pari zaon luomiväriä. Tosi hyviä! Runsaspigmenttisiä ja pysyvät mulla hyvin. Zaolta voi ostaa kätevän bamburasian, johon voi kerätä luomivärinappeja.

    Meillä oli koulussa zaon koulutus jossa ihastuin noihin luomiväreihin. Mutta taisin innostua niistä liikaa, koska nyt en muista niistä lopuista meikeistä millaisia ne olivat 😀

Kommentointi on suljettu.