Beauty Crush: IT Cosmetics

*Sis. mainoslinkin

Yksi kosmetiikkamerkki, joka kiinnostaa minua tällä hetkellä erityisen paljon on yhdysvaltalainen IT Cosmetics, jonka tuotevalikoima koostuu pääosin meikeistä.

Tutustuin IT Cosmetics -merkkiin vuosi sitten lomaillessani Singaporessa. Kotiutin lomalta mukaan kolme merkin minikokoista tuotetta ja hurahdin niiden myötä merkkiin niin kovasti, että himoitsin sen tuotteita Bangkokissa asuessani ja ostin niitä lopulta läjän Kuala Lumpurissa maaliskuussa käydessämme, sillä ne olivat siellä halvempia kuin Thaimaassa.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

IT Cosmetics myy omien sanojensa mukaan elämää mullistavia tuotteita, jotka on valmistettu yhdessä plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien kanssa. Tuotteet on kehitetty kaunistamaan tavallisia naisia sekä tuomaan apu epävarmaa oloa aiheuttaviin ongelmiin kuten ihon runsaaseen punoitukseen, tummiin silmänalusiin ja aknen jättämiin jälkiin. Esimerkiksi merkin meikkipohjatuotteet ovat aivan omaa luokkaansa, sillä niissä on huikea määrä pigmenttiä. Koostumuksista on silti onnistuttu tehdä miellyttäviä ja ennen kaikkea helppoja käyttää, mikä on suuri osa brändin viehätystä.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minuun IT Cosmetics -tuotteissa vetoaa juurikin niiden toimivuus. Jokainen IT Cosmetics -tuote, jota olen kokeillut on ollut loistava. Esimerkiksi IT Cosmetics Bye Bye Undereye -peiteaine on vilahtanut blogissani, kun esittelin parhaita peiteaineita silmänalusille. Voidemaisessa peiteaineessa on aivan huikea määrä pigmenttiä, minkä lisäksi se on vieläpä tehty vedenkestäväksi ja formuloitu sisältämään anti-age-vaikutteisia ainesosia, jotka hoitavat ihoa. It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ Cream with SPF 50+ -tuotetta olen myös kehunut jo aiemmin.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

IT Cosmetics -tuotteiden jujuna on tuoda apu niihin omiin epävarmuutta aikaansaaviin iho-ongelmiin, jotta ne eivät vaivaa mieltä. Kun ne voi unohtaa, voi tuntea itsensä itsevarmemmaksi ja keskittyä muihin asioihin. Merkin kotisivulta löytyy paljon kuvia, jotka demonstroivat konkreettisesti, kuinka tuote peittää vaikkapa pahasti punoittavan ihon tai erittäin tummat silmänaluset.  Sellainen kolahtaa minuun täysillä ja varsinkin siksi, että tuotteet ihan oikeasti toimivat. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa oleva, erittäin nopeakäyttöinen Cellabration Foundation Illumination -meikkipuuteri on samaan aikaan sekä uskomattoman peittävä että silti kauniin heleän hehkun kasvoille jättävä.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

IT Cosmetics -tuotteet ovat juuri sellaisia meikkituotteita, joita minä haluan käyttää. Ne eivät vaadi pikkutarkkaa nysväystä vaan niillä saa konkreettisia muutoksia aikaan hetkessä. Merkin värikosmetiikkatuotteet on puolestaan kehitetty korostamaan niiden käyttäjän omaa kauneutta, eli niiden klassiset ja neutraalit sävyt eivät hyppää silmille vaan antavat kantajansa itse säihkyä – vähän sen ranskalaisen ajatusmaailman mukaisesti, josta juuri aiemmin kirjoitin.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

IT Cosmetics -tuotteiden ei kuitenkaan minusta voi suoraan sanoa olevan tarkoitettu sellaiseen ranskalaiseen barely there -meikkiin, vaan ne luovat enemmän sellaisen klassisen amerikkalaisen meikin. Moni kuluttaja löytää merkin nimenomaan etsiessään meikkipohjatuotetta, joka tuo avun hänen iho-ongelmaansa ja hurahtaa sitten sen myötä myös muihin IT Cosmetics -tuotteisiin, sillä ne ovat todella laadukkaita ja toimivia.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

On todella helppoa sanoa esimerkiksi, että ”älä hei välitä, jos kasvoillasi on paljon punaisia aknearpia” tai muuten vain ylistää, että pieni virheettömyys on ihan piristävää ja lisää karismaa. Se on totta, mutta kaikilla kyse ei ole vain pienestä terveestä punoituksesta tai muusta pikkujutusta, jonka voisi tottua unohtamaan. Jonkun olo voi olla niin paljon parempi koko päivän ihan vain siksi, että hän on löytänyt hyvän meikkivoiteen, joka saa ihon näyttämään tasaisemmalta (minulla ainakin on!). IT Cosmetics onnistuukin minusta hienosti viestimään yhtä aikaa sitä, että olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, mutta jos joku asia tuo epävarman olon, niin älä huoli, meillä on tuotteita, jotka tuovat siihen helposti avun.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minua inspiroi myös Jamie, joka on toinen merkin perustajista ja vahvasti esillä IT Cosmeticsin tuotteiden yhteydessä niin sivustolla, markkinoinnissa kuin merkin myyntitelineiden kuvissakin. Rakastan sitä, että Jamie on aito amerikkalainen kurvikas nainen, joka paljastaa rohkeasti, miltä hän näyttää ilman meikkiä ja osoittaa sen kautta, kuinka suuren muutoksen hyvillä meikkituotteilla voi saada halutessaan aikaan. Jamien iho punoittaa rosacean vaikutuksesta ja hän näyttää ilman meikkiä tavalliselta hurmaavalta naiselta, joka muuttuu meikillä tyrmääväksi. Hän antaa täydelliset kasvot merkille näyttäen, että hän todellakin tietää, ketkä ovat niitä aitoja ihmisiä, joille tuotteita kehitetään ja millaisiin ongelmiin apu ihan oikeasti halutaan.

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Pidän myös siitä, että tuotteiden mukana tulee usein myös erittäin hyvät käyttöohjeet, jotka auttavat varmistamaan, että ihan tavallinen kuluttaja saa tuotteesta irti parhaan mahdollisen hyödyn. Perusmeikkaajana tykkään sitä itse paljon ja jos työskentelisin edelleen kosmetiikkamyyjänä ja myisin tällaisia tuotteita, arvostaisin juuri sitä, että asiakkaan mukana kotiin lähtevät myös kattavat ohjeet tuotteen käyttöön. IT Cosmeticsilla on myös loistava YouTube-kanava, joka on täynnä tuotteiden käyttöä esitteleviä, vinkkejä pullollaan olevia videoita. Sen kanavan kautta minulle on syntynyt kiinnostus monia merkin tuotteita kohtaan!

Suomeen IT Cosmetics -tuotteita saa helpoiten tilattua brittiläisen Selfridges-tavaratalon verkkokaupasta. Vinkkejäni kyseisestä verkkokaupasta tilaamiseen voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.

Edit. 02/2020: *IT Cosmetics -tuotteita voi ostaa Suomessa nykyään Kicksistä. 

IT Cosmetics kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko IT Cosmetics teille tuttu merkki?


Lue myös:

Täydellinen puuteri silmänalusille

Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

Your lips but better – Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide

Parhaat kosmetiikkatuotteet listattuna: tässä ovat KAIKKI suosikkituotteeni!

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Beauty Crush: IT Cosmetics”

 1. Tämä ei ole tuttu, mutta mieleen tuli plastiikkakirurgi/ihotautilääkäri ja ranskalaisuuden maininnoista
  Filorga, ranskalainen firma. Oletko kokeillut kyseistä merkkiä? Kyseessä ei meikkifirma mutta ihonhoitoon keskittyvä puoli. Itsellä tällä hetkellä juuri korkattuna käytössä Time Filler- silmänympärysvoide joka kuulemma vaikuttaa myös ripsien kasvuun. Saas nähdä toimiiko 😀 ajattelin vinkata jos kiinnostut, kun ranskalaiset on olleet täällä mainittuina viime aikoina.

  • Hahhah, nyt et kyllä usko, mutta ihan ainoa tuote, jota olen merkiltä käyttänyt on juurikin tuo samainen silmänympärysvoide ja juuri tänään aamulla sen pikkutuubi sattui silmiini ja otin sen taas käyttöön! 😀

  • Ei apua mikä sattuma! :’D Jos satut testaamaan muitakin Filorgan tuotteita niin postaa ihmeessä tänne!

 2. Ei oo tuttu mutta vaikuttaa mahtavalta ☺☺ Missä hintaluokassa liikutaan? Minkä hintanen esim. meikkivoide tai ripsari on?

  • Tuolta linkin takaa löytyy tuotteet ja hinnat, mutta siis sanoisin heittämällä, että Urban Decayn hinnoissa, eli keskihintaisia. 🙂

 3. It on hyvin tuttu ahkerasti youtuben beauty-sfääreissä liikkuneelle, mutta sillä on yksi suuri imago-ongelma – meikkien väriskaala. Se on melko, no, valkoinen. Monelle suomalaiselle asia ei ole ongelma, mutta tummempihipiäisille se on. Kiinnostava brändi, mutta tässä on vielä parantamisen varaa.

Kommentointi on suljettu.