LR 2412 4%

Lancomen yksi eniten julkisuutta saanut tuote on Visionnaire-seerumi.
Turkoosiin pulloon pakattu seerumi lupaa vaatimattomasti siloittaa ryppyjä näkyvästi, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Apuna toimii LR2412 -molekyyli, jota tuotteen koostumuksessa on jopa 4%.
Kuulen tästä jatkuvasti kehuja. Tämä on kuulemma loistava, mieletön ja uskomaton. Täydellinen.
Ja minä en vaan löydä sitä juttua. Vaikka kaikki kehuvat tätä!
Olen yrittänyt luopua Lancomea kohtaan vaalimastani asennevammastani ja antaa tälle oikeasti mahdollisuuden. Jopa useaan otteeseen!
Minulla on ollut tästä kaksi 7ml minikokoa jotka olen molemmat iholleni käyttänyt. Minulla on myös ollut kokonainen iso pullo, josta sitten luovuin sitä jonkun aikaa käytettyäni. En huomannut mitään eroa ihossani, mutta ystäväni oli kuullut tuotteesta niin paljon kehuja, että hän tahtoi kovasti saada sen käsiinsä, joten luovutin tuotteen hänelle.
Tämä ei ole tehnyt ihoni väristä minusta yhtään tasaisempaa tai saanut sitä tuntumaan sileämmältä. Ainoa ihon heleytykseen liittyvä ilmiö on tapahtunut ehkä hyvin pienessä mittakaavassa siinä vaiheessa, kun tätä vaaleanpunertavan helmiäishohtoisena kuultavaa tuotetta on iholle levittänyt: tottakai se heleyttää ihoa, jos siinä on heleyttäviä pigmenttejä mukana.
En vaan ole löytänyt tämän juttua.
Minua kiinnostaisi kuitenkin kuulla, ketkä teistä ovat löytäneet tuotteesta SEN jutun ja kuinka se on teillä toiminut?

13 kommenttia artikkeliin ”LR 2412 4%”

 1. Ihanaa kuulla, kun minäkään en ymmärrä, ei tehnyt iholleni yhtään mitään!!

 2. Itsellä ollut samaa ongelmaa muutaman seerumin ja heleyttävän tuotteen kanssa, en vain huomaa eroa 😀 Toki se voi olla että nuorella iholla nuo ihmeet ei vain vielä näy. Ainakin on hyvä uskoa niin… :'D

  http://larazonee.blogspot.fi/

 3. Itsellä on tuotteesta saman oloinen kokemus kuin sinulla. Säännöllisellä käytöllä iho alkoi ensin puskemaan kevyttä näppyä(edustaja sanoi sen kuuluvan asiaan joillakin)ja se antoi kivasti lisä kosteutta talvella ja meikkivoide levittyi hyvin(visionnaire+päivävoide), mutta muuta en huomannut. Olen 23v.
  MUTTA 40+ oleva henkilö koki ihonsa tasoittuvan seerumin käytön aikana.
  Voiko siis olla, että ikääntyneellä iholla visionnaire pääsee ''oikeuksiinsa''? 🙂

 4. En löytänyt minäkään tämän juttua, jo näytepakkaus sai aikaiseksi viimeiseen 10 vuoteen elämäni mojovimmat finnit. Lisäksi oma meikkivoide ei liukunut tämän päällä kivasti vaan lähti rullautumaan.

 5. tämä nyt ei liity mitenkään aiheeseen, mutta…

  sinulla on noita kuvia pyörimässä tuossa sivun oikeassa laidassa. siinä oli kuva kivestä hiekalla, ja se oli AIVAN kuin muumien mörön nenä.

  ps. kätevä ja mukava ja kiva ja opettavainen ja ihastuttava blogi sinulla! ♥

 6. Olen samaa mieltä! En huomannut mitään eroa ihossani.. Sen sijaan Cliniquen Turnaround concentrate on uskomaton tuote! Teki ihosta heleän ja sileän. Upee tuote

 7. Mulla on vaatimattomasti tosta (lukemani perusteella sisältö kuulema lähestulkoon sama), niin halppisversio. Eli Youth code, joka kyllä on toiminut mulla todella hyvin. Rypyt ovat siloittuneet ihan silminnähden sekä silmäkulmista että tuosta kulmakarvojen välistä. íhon väriin ei kyllä ole vaikuttanut.
  Kohta jo toinen pottu tuota tyhjenee, eli kaupoille suuntaan pikapuoliin…

 8. Ihanaa, että joku sanoo tämän ääneen. 😀 Mä olen nyt vajaan vuoden käyttänyt enempi vähempi aktiivisesti, mutta tuloksia (näkyviä) en ole saanut aikaiseksi. Silloin kun tämän ostin, kysyin myyjältä, onko vissionaire juuri niin mahtituote mitä puhutaan. Kuulemma ehdottlmasti! Jepjep…

  Jos jotain positiivista, olen käyttänyt tätä meikkivoiteen alla ja siinä se toimii. Meikkivoide levittyy hyvin ja pysyy hyvänä pitkin päivää.

 9. Joo ei auttanut tämä ihmeaine minullekaan. Finnejä sai vain aikaiseksi sen verran kivasti, että oli pakko lopettaa käyttö.

  Ihoni on tyypiltään pintakuiva sekaiho ja tämä tuote ei todellakaan ollut minulle soppeli vaan suoranainen pettymys.

 10. Useimmat seerumit luovat kasvoilleni epämääräisen kiillon, lähmäisen tunteen, aiheuttaa tukkeumia, tms. Paras nuorennuskeino itselleni on kosteusnaamio yöksi, eikä mene iho tukkoon. t. Kokemuksella 41v.

 11. Samaa mieltä olen kanssasi. Pakkohan tämä ihmeaine oli ostaa kun lupaukset olivat niin suurenmoiset.. En huomannut mitään vaikutusta täysikokoisen seerumin käytön aikana enkä sen jälkeen. Ihan huuhaata. Parempi tuote on Vichyn Aqualia Thermal kosteuttava seerumi, hintaa noin 25€. Kosteuttaa mukavasti ihoa 🙂

 12. Aivan samanlaiset kokemukset minullakin, käytin yhden pullon loppuun mutta en huomannut mitään vaikutusta, ihohuokoset ei pienentyneet kuten väitetään eikä iho muutenkaan näyttänyt paremmalta.Minulla on sekaiho joka helposti alkaa kiiltää.Tänä kesänä olen käyttänyt Estee Lauderin BB-voidetta ja sen alla saman sarjan Idealist-seerumia ja ne ovat toimineet hyvin.Helteisinä päivinäkin iho on pysynyt hyvin mattapintaisena.

 13. Äitini joka on 65 vuotias vannoo visionnairen puolesta. Hänellä iho ei rasvoitu ollenkaan ja kommentit tuotteesta ovat olleet suorastaan pelkkää ylistystä, meikki pysyy kasvoilla, rypyt ovat siloittuneet ja kosteusvoiteen kanssa naamaa ei kiristä. Itse kokeilin ainetta, mutta pintakuiva ihoni reagoi seuraavana aamuna parilla ihohuokosen tukkeumalla. Luulen tosiaan että vanhemman ihmisen iholle tuo tuote on mitä mainioin, mutta itse 25 vuotiaana löydän parempiakin vaihtoehtoja muista seerumeista.

Kommentointi on suljettu.