Testissä Milanin huuliöljy

Yksi minulle uusi tuotemerkki, johon olen päässyt töiden kautta tutustumaan on ollut edullista kosmetiikkaa myyvä Milani Cosmetics*. Merkillä on paljon superkiinnostavia värikosmetiikkatuotteita, joiden kanssa tekisin mielelläni enemmänkin tuttavuutta, mutta toistaiseksi olen syventynyt tarkemmin vasta merkin huuliöljyyn, jonka sain eleveniltä blogitestailuun.

Milani Moisture Lock Lip Treatment

Huuliöljyt ovat olleet viime aikoina pieni trendituote ja minulla oli aiemmin kokemusta parin merkin vastaavista ja oli mukavaa ihan jo vertailunkin vuoksi saada kokeilla, kuinka edullisen kosmetiikkamerkin huuliöljy käyttäytyy.

Milanin Moisture Lock Lip Treatment -huuliöljyjä* on tarjolla useaan eri tarpeeseen ja valitsinkin itselleni testattavaksi ravitsevan Raspberry-huuliöljyn. Minusta on tullut viimeaikoina hieman laiska huulimeikkien lisäilijä, eli saatan tehdä aamulla hyvän huulimeikin, mutta unohtaa sen korjailun ja lisäämisen töissä syötyäni. Sen vuoksi tällaiset lähinnä vain kiiltoa tuovat ja huulia samalla hoitavat huuliöljyt ovat hyvä vaihtoehto huulilleni, sillä voin lisätä niitä ihan ilman peiliä ja ohimennen vaan sipaisten.

Milani Moisture Lock Lip Treatment

Tämä voi kuulostaa hassulta, mutta asia, jota tässä huuliöljyssä rakastan ehkäpä eniten on sen muhkea applikaattori. Se on nimittäin oikeasti melkoisen valtava möllykkä, mikä puolestaan takaa, että öljyä oikeasti tulee huulille. Kuten jo voidepostauksestakin tuli ilmi pidän siitä tunteesta, että ihoni pinnalla on jotain sitä hoitavaa ja inhoan, jos huulituotetta täytyy annostella useaan otteeseen saadakseen tarpeeksi tavaraa. Suuren applikaattorin ansiosta tätä tuotetta tulee kuitenkin aina sopivan reilusti ja optimaalisen runsaasti, mikä saa minut ihan villiksi.

Milani Moisture Lock Lip Treatment

Siitä huolimatta, että vadelmainen öljy on pullossa pinkkiä, ei se tuo huulille mitään sävyä tai edes helmiäishohdetta. Se jättää huulille vaan miellyttävän ja melko tahmaamattoman tuntuisen kiillon, mikä huolittelee huulet ja meikin, mutta näyttä silti todella luonnolliselta.

Milani Moisture Lock Lip Treatment

Öljy auttaa pitämään huulet pehmeinä ja hyvinvoivina, mutta sen hoidollisista ominaisuuksista huolimatta pitäisin sitä silti enemmän huulikiiltomaisena meikkituotteena kuin yöllä huulille lätkittävänä tehohoitona. Vadelmainen vaihtoehto on tuntunut käytössä todella hyvältä ja koen tämän kyllä haastavan täysin kalliimman kilpailijansa Clarinsin vastaavan tuotteen.

Milani onkin kaikin puolin vaikuttanut minusta kiinnostavalta merkiltä, jonka edullisten tuotteiden kanssa teen mielelläni tulevaisuudessakin lisää tuttavuutta. (Jos teillä on erityisiä tuotesuosituksia merkiltä niin laittakaahan tulemaan!)

Milani Moisture Lock Lip Treatment
Oletteko te tutustuneet Milanin meikkituotteisiin?

Milanin meikkejä myy mm. eleven ja Moisture Lock Lip Treatment -huuliöljy löytyy myynnistä täältä.*

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä Milanin huuliöljy”

  1. Miten arvioisit toimivuuden huulivoitteena/rasvana/yms. tarkoituksessa? Kaipaisin jotain toimivaa mitä ei tarvitse sormella tököttää. Olen kokeillut puikoissa Nivean jotain puikkoa, YvesRocherilta, Blistexiä, BabyLipsiä ja millon mitäkin mutta ainoat toimivat ovat olleet vaseliini sekä Nivean Lip Butter. Mutta tosiaan oon vuosikausia ettiny toimivaa mihin ei sitä omaa sormea tarvitsisi työntää, ja jota pitää sopivasti laukussa…

  2. Kiva kun Milania saa jatkossa helposti!:) Yksi toinen edukkaampi merkki, jonka toivoisin tulevan Eleveniin, on Jordana. Ostin joskus jenkeistä superedullisen Jordana-kynsilakan, joka oli älyttömän hyvä hintaansa nähden.

  3. Milanin Luminoso-poskipuna nautiskelee jonkinsortin kultti-mainetta, ja onhan se hyvä. Tosi helppo sävy ja hyvä laatu. Milanilla on myös kivoja huulipunia, niin mattaa kuin ”normaaliakin”. 🙂
    Ja erittäin kauniita ruusu-poskipunia

Kommentointi on suljettu.