Milani Luminoso – maailman tunnetun persikkainen poskipuna?

*Sis. mainoslinkin

Yksi maailman kenties tunnetuimmista persikkaisista poskipunasävyistä on Milanin Baked Blush Luminoso.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Älkää välittäkö, jos ette olleet kuulleet tuotteesta siitä huolimatta aiemmin – en minäkään nimittäin ollut ennen kuin pääsin töiden kautta tekemään tuttavuutta Milani-merkin tuotteisiin noin vuosi sitten. Kuulin Luminososta vasta silloin ensimmäistä kertaa ja pikkuhiljaa minulle selvisi kyseessä olevan must have -sävyn, joka löytyy useimpien meikki-intoilijoiden kokoelmista.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Luminoso on heleän persikkainen sävy, joka imartelee lämpimiä ihonsävyjä. Olen kuullut sävyä verrattavan Narsin kulttimaineessa olevaan Orgasm-sävyyn, mutta en itse rinnastaisi näitä toisiinsa, sillä Orgasm-sävyn juttu on nimenomaan sen taitava sekoitus pinkkiä ja persikkaa, minkä ansiosta se sopii lähes kaikille ihonsävyille, mutta Luminoso on puolestaan selkeästi lämpimän persikkainen.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Milani Baked Blush -poskipunissa on minusta loistava koostumus. Niistä irtoaa sopivasti sävyä ja ne häivyttyvät iholle kauniisti. Luminosonkin kanssa voi lähteä todella kevyestä ja luonnollisesta häivähdyksestä, jota pystyy sitten syventämään tuotetta lisäämällä.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Pidän itse eniten luonnollisen kevyestä lopputuloksesta, joten minulle riittää varsin pieni sipaus Luminosoa tuomaan iholle heleää hehkua ja kuulasta sävyä.

Milani Baked Blush -poskipunat on pakattu muovirasiaan, jonka alakerrassa asustaa peili ja poskipunasivellin. Mukana tuleva poskipunasivellin on minusta kuitenkin laadultaan melko kamala kovine ja jäykkine harjaksineen, jotka ovat todella halvan oloiset, joten suosittelen ehdottomasti levittämään poskipunan paremmalla ja pehmeämmällä siveltimellä, jotta lopputulos näyttää kauniilta. Sivellin onkin minusta ainoa asia tästtä poskipunassa, joka huutaa tuotteen halpuutta, sillä muuten tämä hyvin edullinen poskipuna on kyllä täysin verrattavissa kalliimpiin kilpailijoihinsa.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Oma Luminosoni on saatu töiden kautta eleveniltä kokeiluun. En varsinaisesti tarvitsisi poskipunia, mutta minua houkuttelisi silti osaa vielä hieman kylmempi 03 Berry Amore sekä raikkaan pinkki 01 Dolce Pink. Sävyistä löytyy hyvät swatchit täältä.

*Milani Baked Blush -poskipunat löytyvät myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Joko teillä on Luminoso tai joku muu Milanin Baked Blush?

4 kommenttia artikkeliin ”Milani Luminoso – maailman tunnetun persikkainen poskipuna?”

    • Tämä antaa kyllä ihanan pehmeän ja raikkaan sävyn eikä lopputulos ole tosiaan liian oranssi viileämmällekään iholle. 🙂

  1. Luminoson hankin heti kun Milanin merkeistä kuulin. Pakkohan se oli testata onko hypen arvoinen. 🙂 Sen jälkeen on tullut hommattua noita useampiakin, mainitsemasi dolce pink ja berry amore (joka tosin taitaa lähteä äidille, kun hän siihen niin ihastui) lyötyy ja red vino. Tykkään koostumuksesta ja pakkauskin on nätti!

Kommentointi on suljettu.