Kosteuttava kasvosuihke kuivalle iholle: Pixi Hydrating Milky Mist

*Sis. mainoslinkin

Pääsin töissä tekemään vähän aikaa sitten artikkelia meillä Suomessakin supersuosituksi nousseen Pixin kehittämästä Multi-Misting-konseptista. Pixin valikoimasta löytyy useita erilaisia kasvosuihkeita ja merkki onkin ovelasti keksinyt nokkelan keinon myydä asiakkailleen useamman suihkeen lanseeraamalla niiden yhdistelyyn kannustavan Multi-Misting-ihonhoitokonseptin.

Pixi Multi-Misting

Paitsi että viehätyin erilaisten kasvosuihkeiden yhdistelyyn ja kerrostukseen perustuvan Multi-Mistingin ideasta (josta voi lukea täältä töihin kirjoittamastani artikkelista), viehätyin siihen tutustuessani myös jokaisesta Pixin viidestä kasvosuihkeesta. Yksi suurimpia ihasteluja aikaansaanut suihke on ollut merkin Hydrating Milky Mist, josta kuivuuteen taipuvainen ihoni on nauttinut todella paljon.

Pixi Hydrating Milky Mist

Kerroin juuri, että löysin kasvosuihkeiden ilon oikeastaan vasta vähän aikaa sitten Lumenen uudehkon LÄHDE-linjan Kosteuttavan & Raikastavan Kasvosuihkeen myötä (postauksen voi lukea täältä). Vaikka tämä Pixin kosteuttava kasvosuihke kilpaileekin teoriassa tuon hehkuttamani Lumenen kasvosuihkeen kanssa, ovat nämä kaksi keskenään silti loppujen lopuksi melko erilaisia.

Lumenen suihke on kuin hienojakoista usvaa, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Se sopii käytettäväksi niin meikin alla kuin päälläkin, mutta on hienojakoisuutensa ja keveytensä vuoksi minusta ehdottomasti parhaimmillaan päivän aikana meikkipohjan päällä käytettynä ihoa raikastamassa tai liian kuivalta näyttävää meikkipohjaa meikkauksen yhteydessä kasvoja heleyttämässä.

Pixi Hydrating Milky Mist

Pixin suihke ei ole ihan yhtä hienojakosta ja tuntuu nimensäkin mukaisesti maitomaiselta ja hieman täyteläisemmältä kuin Lumenen kepeä suihke. Tätä tuntuukin ihanalta suihkuttaa kasvoille nimenomaan ennen kosteusvoiteen levitystä niin aamulla kuin illallakin, jotta iho saa lisää kosteutusta. Suihketta voi suihkuttaa kasvoille kuitenkin ihan hyvin myös päivän aikana ja se sopii hyvin myös meikkipohjan päälle.

Pixi Hydrating Milky Mist

Suihke sisältää hyaluronihappoa ja muita ihon ehtyneitä kosteusvarastoja täydentäviä ainesosia, joten tämä tuote on minusta nimenomaan parhaimmillaan ennen kosteusvoidetta, seerumia tai hoitonestettä. Itse käytän tätä usein pariinkin kertaan, eli saatan suihkuttaa tätä ensin puhdistetulle iholle, levittää päälle sitten vielä hoitonestettä ja seerumia ja lisätä suihketta vielä hieman ennen kosteusvoidetta, sillä kuiva  ihoni nauttii kaikesta mahdollisesta lisäkosteutuksesta.

Pixi Hydrating Milky Mist ei kuitenkaan ole vain kuivaihoisten juttu, vaan sopii käytettäväksi myös kosteusköyhällä seka- tai rasvoittuvalla iholla. Kevyt suihke tuo nimittäin loistavaa apua ihon pintakuivuuteen ilman, että kasvoille jää raskaan rasvaista tai öljyistä tunnetta ja varsinkin kesällä moni ihotyyppi varmasti nauttii rasvattomalta tuntuvasta lisäkosteutuksesta.

Pixi Hydrating Milky Mist

Olen ollut todella ihastunut tähän suihkeeseen ja se onkin löytänyt vakkaripaikan meikkipöydältäni, josta olen voinut suihkutella sitä kasvoilleni aamuin illoin kevyen lisäkosteutuksen saamiseksi.

*Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihke löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Pixi Hydrating Milky Mist

Onko joku muu ihastunut Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihkeeseen?