Paras eyeliner: KVD Tattoo Liner

*Sis. mainoslinkin

Jos pääset tekemään tuttavuutta KVD-tuotteiden kanssa, hanki käsiisi ainakin yksi tuote: KVD Tattoo Liner.

Pääsin itse ensimmäistä kertaa tutustumaan tähän superkehuttuun rajaustussiin jo vuosi sitten ostettuanu Sephorasta tuotepakkauksen, joka sisälsi tussin minikoon.

En usko, että olen kuullut mistään rajaustuotteesta yhtä paljon kehuja ja täytyy suoraan sanoa, että rajaustussi on ollut niiden kaikkien arvoinen. Se on nimittäin aivan loistava.

Kat Von D Tattoo Liner
Kat Von D Tattoo Liner minikoossa.

Ensinnäkin rajaustussi on vedenkestävä, minkä ansiosta se pysyy silmissäni loistavasti aamusta iltaan. Ei sillä, että minulla itselläni olisi tavallisesti mitään vaikeuksia nestemäisten rajaustuotteiden kanssa, mutta tämä nyt ainakin pysyy ja on saanut myös siunauksen kaveriltani, jolla mitkään muut kuin erittäin vedenkestävät silmämeikkituotteet eivät ota millään pysyäkseen.

Silmiä ei toki sovi niiden kostuessa liiemmin hangata, mutta muuten rajaustussin luoma lopputulos pysyy kyllä loistavasti.

Kat Von D Tattoo Liner

Toisekseen tussissa on aivan loistava kärki. Se kapenee aivan ihanan ohueksi, minkä ansiosta sillä saa piirrettyä niin kapeaa kuin paksumpaakin viivaa juuri niin tarkasti kuin tahtoo.

Kärki myös joustaa juuri sopivasti olematta liian taipuisa tai jäykkä. Moni kehuukin tätä aivan loistavaksi rajaustuotteeksi erityisesti tarkkojen siipimäisten rajausten luomiseen.

Kat Von D Tattoo Liner

En rajaa silmiäni nestemäisellä rajaustuotteella kovin usein, minkä vuoksi tusseihin tarttuessa usein suorastaan jännittää ja rajaukset meinaavat mennä miten sattuu.

Tämä tussi tuntuu kuitenkin jotenkin automaatisesti vain käteen sopivalta ja onnistun sillä joka kerta jostain mystisestä syystä. Samaa olen kuullut myös monen muunkin sanovan.

Itse käytin tätä tussia mm. häämeikkini tekoon, sillä tiesin saavani tällä varmasti onnistuneet rajaukset. Samasta syystä tartun tähän myös aina sellaisina aamuina, kun haluan varmasti hyvät nestemäiset rajaukset, mutta aika on hieman kortilla eikä virheisiin ole varaa.

Kat Von D Tattoo Liner

Rajaustussia on saatavilla mustana (Trooper) ja tumman ruskeana (Mad Max Brown). Omistan itse mustan sävyn, mutta tulen varmasti hankkimaan tulevaisuudessa tämän myös ruskeana.

Jos siis etsitte aivan loistavaa rajaustussia, niin tämä loistava eyeliner on must have -hankinta!

*KVD Tattoo Liner -rajaustussin voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

Jos haluat kokeilla tuotetta ensin minikoossa, löytyy *minikoko myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Kat Von D Tattoo Liner

Onko KVD Tattoo Liner -rajaustussi jonkun muunkin suosikki?

17 kommenttia artikkeliin ”Paras eyeliner: KVD Tattoo Liner”

 1. Tälle taitaa olla dupe Nyxin Epic ink liner, joka on mun suosikki. Ihana kärki, joka ei ole tussimainen vaan taipuisa, kuin tiiviinä pysyvä siveltimen pää joka ei kuivahda lainkaan. Sillä onnistuu aina. Ja on helpommin saatavilla Kicksistä, puolella tämän hinnasta 🙂

  • Hei kiitos vinkistä, tää menee testiin, koska Sephoraan tuskin pääsen lähiaikoina ja hintakin edullisempi.

 2. Olen menossa jouluksi Tukholmaan ja olen blogisi kautta innostunut aasialaisesta kosmetiikasta. Löytyykö sitä jostain liikkeistä Tukholmasta? Olisi ihana päästä hiplailemaan purkkeja. Tuo rajaustussi ruskeana menee myös hankintalistalle Sephorasta.

  • Ihan kauhesti täälläkään ei ole fyysisissä liikkeissä korealaista kosmetiikkaa, mutta Sephorasta löytyy jonkin verran K-Beautya omalta hyllyltään. 🙂

 3. Tussin kärki ja muotoilu todella on erinomainen, kuten myös pysyvyys, mutta itse koin tämän kanssa pettymykseksi sen, että pigmenttiä irtoaa jotenkin vähän ja tussikärki ”kuivuu”. Joudun ravistelemaan tätä välillä kesken rajauksen teonkin. Ohut rajaus vielä menee, mutta itse olen todennut paksuja rajauksia tehdessä parhaaksi vain piirtää tällä rajat (se kyllä on tällä todella nopeaa ja helppoa, ja siipirajauksen kärjestä tulee ihastuttavan tarkka), ja värittää sitten jollakin purkkieyelinerilla, tällä hetkellä käytössä Nyx. Kat Von D:n meikkejä muuten saa nykyään tilattua myös Suomeen merkin omilta sivuilta, mutta harmi vaan kyseessä ei ole yhtään sen halvempi vaihtoehto, koska korkeiden postikulujen lisäksi tuotteista joutuu maksamaan tullin.

  • Tuo on muuten totta, että jos tahtoo hyvin intensiivisen rajauksen, niin voi joutua ravistelemaan tussia kesken rajaamisen. Tykkään itse juuri siitä hieman pehmeästä jäljestä, joten en ajatellutkaan asiaa.

   Luin myös tuosta, että saa tilattua merkin omalta sivulta, mutta ei tosiaan kuulosta kauhean kätevältä vaihtoehdolta kaikkien kulujensa vuoksi. :/

 4. Kat Von D oma nettikauppa toimittaa nykyään kanssa, 150 dollarin ostoksille ilmaiset toimituskulut

 5. Mulle tämä taas oli pettymys. Ei kovin pysynyt (rasvaisilla) luomilla, ja pigmenttiä ei tullu vaikka kuinka hinkkaisi.

  Sain tällaisen näytepakkauksen jonkun beautyboksin kautta ja kokeilin kahteen kertaan, mutta en laittaisi rahoja siihen.

  Jos saat/te käsiin, niin Soap/Glory supercat liner on ainakin omasta mielestä paljon parempi. Pigmenttiä tulee, se on halpa ja kestää kuukaudesta toiseen. Ja pysyvyys on jotain aivan eri luokkaa kun Kat Von D. Voin ottaa ”pienet” päiväunet ja rajaukset on vielä aivan täydelliset sen jälkeenkin.

  • Harmi, ettei ole toiminut yhtä hyvin sinulla. :/ Kiitos tuosta S&G-vinkistä! 🙂

 6. Teen joka päivä rajaukset ja tämä on ollut luottotuote jo pari vuotta. Aivan paras! Ihanaa joulunaikaa sinne! 🙂

  • Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät tästä! 🙂

   Ihanaa joulua myös sinne! <3

 7. Olen kuullut tästä myös itse niiiiin paljon hyvää ja keikkunut pitkään ostoslistalla! Kat Von D:n mattahuulipunat näyttää myös aika huikeilta ja saanut paljon kehuja. Katselin kanssa, että omilta sivuilta saa tilattua, mutta tullit ja ALVit tulee päälle. Mutta sen verran kauan olen näitä himoinnut, että ehkä se pitää vaan kiltisti maksaa 🙂

  • Tätä on kyllä todella moni kehunut! 🙂

   Harmillisesti tosiaan tulee noita lisäkuluja omilta sivuilta tilatessa, mutta noh, ainakin tuotteet ovat todella loistavia! 🙂

 8. Kyllä, täältä myös ääni tälle tuotteelle! Aivan paras vedenkestävä rajaustussi! <3 Jos taas kaipaa esimerkiksi ripsienpidennysten vuoksi rajauskynää, joka lähtee öljyttömillä putsareilla, Kat von D:n Ink Liner on tosi hyvä, lempparisävyni on Hemingway. Sitäkin mainostetaan vedenkestävänä, mutta ainakin oma versioni lähtee pois helposti ihan öljyttömällä misellivedellä.

  https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Kommentointi on suljettu.