Voi Arma(a)ni!

Muistatteko, kun kerroin saaneeni töiden kautta kokeiluuni Armanin Rouge d’Armani Lasting Satin Lip color -huulipunan nudessa sävyssä Beige 102?
Pidin nudesta sävystä kovasti ja jäin miettimään, kuinka punan voimakkaammat sävyt mahtavat käyttäytyä.
Nyt voin lopettaa senkin arvuuttelun, sillä sain kokeiltavakseni saman punan voimakkaamman sävyn.
 
Rouge 400 on puhtaan punaisen pehmeä sävy. 
Huulille levitettynä puna näyttää aivan upealta!
Ensinnäkin punassa on mieletön pigmentti.
 
Toisekseen se levittyy huulille aivan upeasti. 
Ja minkä kiillon se huulille jättääkään! Aivan kuin olisin lisännyt punan päälle kiiltoa tai käyttänyt alunperinkin vain huulilakkaa. Ja puna saa hampaatkin muuten näyttämään ihanan valkoisilta!
Lisäksi puna myös tuntui ihanan kosteuttavalta ja kaiken kaikkiaan todella hyvältä. Rakastuin.

Kokeilin siis punan ja jätin sen huulilleni. Kävin kaupassa, join teetä, söin kaksi omenaa ja kaksi päärynää ja pussasinkin vähän. Katsoin huuliani kolmen tunnin päästä ja ne näyttivät yhä tältä:
Märkä kiilto oli toki poissa, mutta väri oli vielä jäljellä! Uskomatonta! (Ja kun vielä ottaa huomioon, että huuleni ovat tällä hetkellä hieman kuivat, eikä lopputulos ollut mennyt tuon kummemmaksi, on kyseessä oikea ihme.)
Tämä puna on todellakin kaikki kehunsa ansainnut enkä yhtään ihmettele, että ihmiset maksavat tästä yli kolmekymmentä euroa Stockalla.
Millaisia kokemuksia teillä on Armanin huulipunista?

6 kommenttia artikkeliin ”Voi Arma(a)ni!”

  1. Ihana! On varmaan pakko ostaa, aikoinaanhan löysin täältä sun blogista nykyisen suosikkiripsarini Armanin Eyes to Killin. 🙂

  2. Ihanaa! Kauan aikaa sitten kadotin blogisi ja se harmitti pitkään.. Nyt nettiä selaillessani löysin taas _sinut_, blogisi on vaikuttanut minun intooni kosmetiikkaa kohtaan sanoinkuvaamattoman paljon. Blogisi piristi minua vaikeina aikoina ja ohjasi minua lähemmäs omaa juttuani. Kiitos kiitos kiitos <3

  3. Onko tämä armanin huulipuna vielä parempi sun mielestä ku se sun hehkuttama chanel?

  4. Kaunis! Kertoisitko vielä sävyn nimen (siis tuon kirkkaan punaisen)?

Kommentointi on suljettu.