Hurmaava kasvoöljy: Korres Wild Rose Face Oil

*Sis. mainoslinkin

Meinasin aloittaa postauksen kirjoittamalla kliseisesti, että seerumit ovat mitä parhain tapa hemmotella kasvojen ihoa. Omalla kohdallani totuus on kuitenkin, etten käytä seerumeja minään lisähemmottelutuotteina vaan ne ovat jatkuvasti osa ihan tavallista ihonhoitorutiiniani ja pidän niitä suoranaisia välttämättömyyksinä.

Korres Wild Rose Face Oil

Sain jo keväällä PR-toimistolta blogikokeiluun Korresin Wild Rose -kasvoöljyn, joka on seerumien lailla tarkoitettu käytettäväksi ekstrapotkua iholle tuovana lisähoitotuotteena (tosin mikään ei estä käyttämästä sitä myös yksinään). Öljyssä on lähes vesimäisen ohut koostumus, joka tuntuu iholla silti ihanan ravitsevalta. Tuotteen erityisyys ei kuitenkaan ole vain sen ainutlaatuiselta tuntuvassa koostumuksessa. Se on nimittäin myös aivan uskomattoman kaunis: sydämellä koristetun lasipullon pohjalla on oikeita ruusun terälehtiä!

Korres Wild Rose Face Oil

Paitsi että tuote tuntuu ja näyttää ihanalta, on siinä myös varsin ihana sisältö. Kasvoöljy nimittäin sisältää villiruusuöljyä, jonka C-vitamiinipitoisuus on yhdeksän kertaa korkeampi kuin appelsiinilla. Eikä siinä vielä kaikki: kasvoöljy sisältää lisäksi SUPER C:n nimellä kulkevaa erityistä C-vitamiinin muotoa, jonka kerrotaan lisäävän kymmenkertaisesti ihon omaa kykyä hyödyntää C-vitamiinia! Melkoinen C-vitamiinipommi, siis!

Korres Wild Rose Face Oil

Kasvoöljy kosteuttaa ja heleyttää ihoa, minkä lisäksi sen vitamiinikoostumuksella on myös ihan oma kohdistettu tehonsa. C-vitamiini auttaa nimenomaan kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen sävyä, mikä tekee tästä tuotteesta aivan erityisen loistavan kesän jäljiltä olevalle iholle. Kesäauringon paahde saattoi saada ihon näyttämään päivettyneenä kauniilta, mutta nyt rusketuksen hiipuessa iho kaipaa paitsi ravitsemista ja antioksidantteja myös ennen kaikkea kirkastusta.

Heippa hei, pigmenttiläiskät, (ei) kiva kun kävitte! 

Korres Wild Rose Face Oil

Kasvoöljyn koostumus on todella riittoisa. Jo yhdellä pisaralla pärjää pitkälle (mikä tuli kanta…poskipään kautta opittua, kun kerta toisensa jälkeen en vaan voinut uskoa asiaa…) ja tuote todellakin kosteuttaa, ravitsee, heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Kokeilin tuotetta lukijani vinkistä sen huonoksi julistamani Marc Jacobsin meikkivoiteen alla ja se itseasiassa teki meikkivoiteeseen kasvoilla sekottuessaan lopputuloksesta paljon paremmin kestävän. Muuten tykkäsin silti enemmän käyttää tuotetta iltaisin yövoiteen alla, sillä vaikka tuote onkin kevyt ja nopeasti imeytyvä, niin suosin päivällä meikkipohjani alla normaalisti hieman toisenlaista koostumusta.

Korres Wild Rose Face Oil

Jos jollakin on siis haussa kasvoille heleytystä ja kosteutusta tuova tehotuote, joka saisi olla jo hieman anti-age-vaikutteinenkin ja jopa haalistella niitä kesäpäivien tuomia pigmenttimuutoksia, niin tässä olisi yksi loistava (vegaaninen, btw) tuotesuositus!

*Korres Wild Rose Face Oil -kasvoöljyä myy verkossa Lookfantastic.fi.

Korres Wild Rose Face Oil

Onko joku muu kokeillut tätä ihanuutta?

4 kommenttia artikkeliin ”Hurmaava kasvoöljy: Korres Wild Rose Face Oil”

  1. Vaikuutta ihanalta, mutta eikös c-vitamiini hajoa valon ja hapen vaikutuksesta? Läpinäkyvä pullo ei ehkä ole se paras ratkaisu tähän tuotteeseen..?

    Vastaa
    • Ihan samaa ajattelin. Saäilyttäisin tämäntyyppistä tuotetta aina oamssa pahvipakkauksessaan, tiukasti kaapin oven sisäpuolella..

      Vastaa

Jätä kommentti