Viuhkasiveltimen viemää

Esittelin teille pari päivää sitten ensisijaisesti aurinkopuuteriksi päätyneen Lumenella itse sekoittamani luomivärisävyn ja postauksen myötä mieleeni nousi ajatus vinkata teille meikkisiveltimestä, joka on mitä parhain apu monille vaaleaihoisille ja aurinkopuuteriarkajaloille joiden kumpienkin kerhoon myös itse lukeudun.
Faktahan on, että mitä tiheämpi ja napakampi sivellin, sitä voimakkaampaa jälkeä se lähes poikkeuksetta tekee. Jos siis tahtoo varmistaa, ettei aurinkopuuteri asetu kasvoille välittömästi liian tummana ja voimakkaampana kannttaa valita mahdollisimman löysä ja harva sivellin.
Oma suosikkini aurinkopuuteriövereitä pelätessäni on viuhkasivellin (engl. fan brush), jonka kanssa on uskomattoman helppoa aloittaa kevyellä jäljellä.
Ohut ja nimensä mukaisesti viuhkamaisen mallinen sivellin poimii itseensä vain vähän tuotetta eikä painaudu iholle voimakkaasti, joten lopputulos on automaattisesti kevyt.
Viuhkasiveltimiä myydään eri kokoisina ja niiden yleisin käyttötarkoitus on meikin viimeistelyssä.

Aurinkopuuterille sivellintä valitessa kannattaakin huomioida, ettei ota liian paksua sivellintä, joka kerää itseensä liikaa tuotetta eikä myöskään valitse liian leveää sivellintä, joka levittää aurinkopuuterin liian laajalle alueelle.

Esimerkiksi EcoToolsilta saamani viuhkasivellin on huomattavasti kookkaampi ja paksumpi, minkä vuoksi se poimii itseensä enemmän tuotetta ja sopiikin siksi parhaiten ihan vaan esimerkiksi kevyen puuterihunnun levitykseen koko kasvoille.

Hennolla viuhkasiveltimellä aurinkopuuterin levityksen voi aloittaa todella kevyestä, barely there -lopputuloksesta jota voi sitten halutessaan pikkuhiljaa tummentaa ilman pelkoa siitä, että poskia koristaisi välittömästi kaksi ronskia aurinkopuuterirannua.
Viuhkasiveltimen avulla aurinkopuuterin rajat myös häivyttyvät kauniisti, joten tummempikin lopputulos näyttää vaaleallakin hipiällä hyvältä ilman, että poskia koristaisi vain kaksi tyylitöntä vauhtiviivaa. Itse pidän eniten lopputuloksesta, jossa aurinkopuuterin olemassaolon voi kyllä huomata, mutta  sitä katsoessa ei voi osoittaa selkeää rajaa sen alkamis- ja loppumiskohdille. 

Muita viuhkasiveltimestä viehättyneitä?

8 kommenttia artikkeliin ”Viuhkasiveltimen viemää”

  1. Itsekin jokin aika sitten päätin testata. Olin ostanut sivellinsetin missä oli tuommoinen viuhkasivellin, ja sitten jossain blogissa joku vinkkasi juuri tästä, ja sen jälkeen olen aina tuolla viuhkasiveltimellä tehnyt varjostukset, ja joskus myös poskipunatkin! 🙂 Ennen olikin tosiaan aikaavievää ja vaivalloista yrittää saada aurinkopuuterit hyvin, mutta tällaisella siveltimellä se on niin helppoa eikä todellakaan ole pelkoa että poskiin tulee vaan ruskeat klöntit! 😀

  2. Ei liity tähän aiheeseen, mutta oletko kokeillut hiuksiin paljon mainostettua Olaplex-hoitoa? Mitä mieltä olet siitä noin muuten?

  3. Hei, minkä merkkinen on tuo ensimmäisten kuvien sivellin? Tai osaatko suositella jotain hyvää viuhkasivellintä? 🙂 t. P-V-

Kommentointi on suljettu.