Laadukasta ihonhoitoa pilkkahintaan – The Ordinary

*Sis. mainoslinkin

Monikaan kosmetiikkamaailmaa aktiivisesti seuraava ei ole varmasti voinut varsinkaan viimeisten kuukausien aikana välttyä kuulemasta The Ordinary -tuotemerkistä.

The Ordinary tuotteet

Veikkaan kuitenkin, että porukkaan varmasti mahtuu silti niitäkin, joille koko tuotemerkki on täysin uusi tuttavuus tai niitä, jotka ovat ehkä nähneet sen tuotteista vilauksia, mutta eivät ole syventyneet asiaan tarkemmin, joten halusin varmistaa, ettei teistä ainakaan kukaan jää tästä mahtavasta jutusta paitsi!

Lue myös: Opas The Ordinary -tuotteisiin ja niiden valintaan

The Ordinary tuotteet

Bongasin tuotemerkin itse ensimmäistä kertaa muistaakseni viime kesän alkupuolella, kun luin jonkun englanninkielisen naisten sivuston artikkelin, jossa kerrottiin sen olevan nyt kuuminta hottia. Tämän jälkeen tuotesarja on hypännyt yhä useammin internetissä eteeni ja olen yrittänyt taistella siihen lankeamista vastaan aktiivisesti kunnes vihdoin helmikuussa minunkin postilaatikkooni kannettiin yksi The Ordinary -tilaus.

Lue myös: Opas ihonhoidon aktiiviaineisiin – näin yhdistelet niitä oikein

The Ordinary tuotteet

Mikä tuotesarjasta sitten tekee niin erityistä, että kaikki hypettävät siitä ja sitä on alkanut vilkkua kaikkialla?

Nimestään huolimatta kyseessä ei nimittäin ole mikään ihan tavallinen tuotemerkki. Useista tuotemerkeistään tunnetun Deciem-yrityksen The Ordinary -tuotteiden ideana on tarjota tehokkaasti vaikuttavina tunnettuja aktiiviaineita simppeleinä koostumuksina, minimalistisissa pakkauksissa ja ennen kaikkea ihan naurettavan halpaan hintaan – merkiltä kun saa 5-8 eurolla jo vaikka mitä taikatemppuja lupailevia tuotteita!

Lue myös: Näin valitset ihollesi sopivat The Ordinary -tuotteet

The Ordinary tuotteet

Merkin tuotteet ovatkin tarkoitettu nimenomaan niille, jotka rakastavat tietää, mitä ainesosia iholleen laittavat ja joilla on selvä näkemys siitä, mitä nimenomaisia ainesosia he sille haluavat laittaa. Merkin tuotteista ymmärtääkseen ei tarvitse olla kuitenkaan kosmetiikkakemisti tai pahan luokan kosmetiikkanörtti. Riittää, että on utelias ja kiinnostunut.

Lue myös: Opas The Ordinaryn lukuisiin C-vitamiinituotteisiin

The Ordinary tuotteet

The Ordinary -tuotteiden joukosta löytyy useisiin tarpeisiin tarkoitettuja tuotteita, joista joidenkin ainesosalistat ovat jopa niin lyhyitä, ettei niissä ole kuin yhtä ainetta. Useat tuotteet ovat kuitenkin sekoituksia monista tehokkaina tunnetuista ainesosista.

The Ordinary tuotteet

Olin itse hieman skeptinen etukäteen merkin tuotteita kohtaan, sillä pelkän INCI-luettelon pohjalta ei voi täysin tietää, kuinka hyvin vaikuttavaa aktiiviainetta pulloon on pakattu. Ainesosalista kertookin nimittäin vain ainesosan nimen, mutta saman niminen ainesosa voi olla saatavilla vaikka kuinka erilaisessa partikkelikoossa, mikä vaikuttaa heti sen käyttäytymiseen iholla – aivan kuten vaikuttaa sekin, millaisten ainesosien kanssa se on yhdistetty. Se, että pullo sisältää tunnettua tehoainetta ei siis automaattisesti tee siitä supermahtavaa tuotetta.

Lue myös: Parhaat The Ordinary -tuotteet epäpuhtaalle iholle

The Ordinary tuotteet

Koska suurin osa The Ordinary -tuotteista on ihan oikeasti myynnissä pilkkahintaan ja muutamilla euroilla saa vaikka millaisilla tehoaineilla varustettuja tuotteita epäilin itse hieman, voisivatko tuotteet oikeasti olla kovinkaan erityisiä. Ehkä merkki oli vain tajunnut, että markkinoilla on selvästi aukko piheille besserwissereille tarkoitettujen kosmetiikkatuotteiden suhteen ja loi sellaisia mahdollisimman halvalla?

Lue myös: Testissä The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary tuotteet

Koska itse itse uppoan juuri tuohon kyseiseen kohderyhmään täydellisesti en enää lopulta voinut vastustaa kiusausta tehdä (melko suureksi paisunutta) The Ordianary -tilausta. Tuotteita on todella helppoa tilata, sillä tilauksen voi tehdä esimerkiksi suoraan merkin Englannissa sijaitsevasta verkkokaupasta, joka lähettää yli 25 euron tilaukset ilman postikuluja. Koska verkkokauppa sijaitsee EU:n tullialueella, voi sieltä shoppailla ihan mielin määrin ilman pelkoa tullien maksamisesta – ja niinhän minäkin sitten tietysti tein…

*Edit. 08/2018:  The Ordinary -tuotteita myy Suomessa nykyään Eleveni verkkokauppa täällä.

The Ordinary tuotteet

Mätin ostoskoriini melkoisen määrän erilaisia superhalpoja tuotteita ja perustelin homman itselleni ihan blogin piikkiin laittamisella. Se onkin ollut varsinkin viimeaikoina  melkoisen yleisesti käyttämäni tekosyy useille hankinnoilleni!

Merkki on tällä hetkellä niin suuressa hypessä, että ainakin itse jouduin odottamaan toista viikkoa ennen kuin he ehtivät edes käsitellä tilaukseni, mutta sen jälkeen se tuli perille nopeasti. Tällä hetkellä sen verkkosivuilla näyttäisi edelleen olevan kassalla ilmoitus, että tilausten käsittelyyn voi mennä ruuhkan vuoksi jopa 10 päivää.

The Ordinary tuotteet

Vaikka olinkin etukäteen melko ennakkoluuloinen sen suhteen, voiko näin halvalla saada oikeasti näin hyvää, niin ainakin merkillä on sen verran asiantuntevan oloisesti sivustonsa tekstejä kirjoittavaa porukkaa, että he onnistuivat saamaan minutkin uskomaan, että näiden tuotteiden on oltava kultaa. Jos käytte kurkistamassa sivuja, niin sieltä saa todella hyvin infoa tuotteista sekä niissä käytetyistä aktiiviaineista ja minulle ainakin tuli sen perusteella kuluttajana väkisinkin sellainen olo, että wow, kyllähän nämä tietävät, mitä myyvät!

Olen nyt testaillut tuotteitani noin kuukauden verran ja niiden joukkoon on mahtunut todella hyviä juttuja, joita lupaan nostella  esiin tarkemmin erillisissä postauksissa.

The Ordinary tuotteet

Tähän mennessä olen kuitenkin todennut sen, että vaikka merkillä todellakin on hyvin toimivia ja asiansa ajavia tuotteita, ei niiden koostumuksia luodessa ole niinkään haluttu käyttää aikaa, rahaa ja resursseja sensoriaaliseen elämykseen. Käytännössä tämä on omalla kohdallani tarkoittanut sitä, että vaikka tuotteet ovat olleet hyviä toimivuutensa kannalta, eivät niiden koostumukset ole tuntuneet aina niin loistavilta, että ne kaikki sopisivat esimerkiksi meikkituotteiden alle. En ole kokeillut kuitenkaan vielä ihan kaikkia tilaamiani tuotteita, mutta tämän suuntaista kommenttia olen kuullut muualtakin.

Itse olen kuitenkin varsinkin iltaisin kuorrutellut näillä innolla ihoani ja olen tykännyt monista tuotteista todella paljon. Tähän tuotemerkkiin suosittelenkin ehdottomasti tutustumaan, jos edullinen ihonhoito kiinnostaa! The Ordinary -tuotteista voi lukea lisää merkin verkkosivuilta täältä ja koska tuotteita voi myös yhdistellä omien tarpeiden mukaan on sivustolla tarjolla myös hyvät ohjeet niiden käyttöjärjestystä koskien.

The Ordinary tuotteet

Onko teillä kokemuksia The Ordinary -tuotteista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

31 kommenttia artikkeliin ”Laadukasta ihonhoitoa pilkkahintaan – The Ordinary”

 1. Jep, brändi näkyy nyt kaikkialla, ja ainakin minä olen kovin utelias kokemaan, täyttyvätkö lupaukset. Eli nakutan kohta tilauksen menemään… 😉

  • Ovat olleet minusta ehdottomasti edullisen hintansa arvoisia, eli suosittelen tilaamaan kokeiluun! 🙂

 2. Itsekin laitoin setin tilaukseen ja ehdottomasti hintansa arvoisia vaikkakin ainakin muutaman tuotteen kohdalla olen sitä mieltä, että itse mieluummin hieman enemmän maksan, että saan tuotteesta sen elämyksen mitä itse kosmetiikalta haluan – nämä eivät minun mielestäni ole elämyksellistä kosmetiikkaa..

  • Joo, minustakin ajavat hintansa edestä todellakin asiansa, mutta näistä jää tosiaan ehkä juuri se erityisten koostumusten ja tuoksujen luoma elämys puuttumaan, josta itse tykkään myös. 🙂

 3. Haluan kuulla tarkemmin näistä! Olen jo itsekin hahmotellut tulevaa ensimmäistä tilausta putiikkiin.

 4. Mulla kanssa ollu kasa tuotteita testissä noin 1,5kk ja vaikuttaa todella hyvältä. Ainut mikä on jääny vähemmälle käytölle on c-vitamiini 23% voide, se kun jää rakeiseksi iholle. Pitäisi vaan käyttää eikä antaa sen häiritä. Monet sanoo että siitä tulee polttava tunne eikä siksi pysty käyttämään, noh itelle ei sellasta juurikaan tullut mutta koostumus vähän rasittaa. Kaikki muut olleet kyllä ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia.

  • Monet noista tuotteista ovat tosiaan sellaisia, etteivät ne tunnu käytössä koostumuksensa puolesta ihan täysin onnistuneilta, eli niissä vain on niitä tehoaineita, mutta koostumus ei ole mennyt käyttömukavuuden kannalta nappiin muuten. Itse olen suosinut siksi noista useita nimenomaan yökäytössä ja päivällä sitten niitä mukavamman käyttöelämyksen tuovia. 🙂

 5. Olet päätynyt tilaamaan advansed retinoid 2% saanko kysyä miksi et Retinol 1%
  Muutenkin olisin todella kiitollinen mikäli tekisit postuaksen retinolista sen käytöstä ja tehosta. Olen koittanut asiaa jo jonkin aikaa netistä tutkia ja tieteellisiä tutkimukaisakin lukenut, mutta kokonaiskuvaa en vain maallikkona oikein ole saanut muodostettua 🙂 Toisaalta vaikuttaa huipput tuotteelta toisaalta taas ..

  • Mitä tuotteita olet kokeillut ja onko tullut jotain erityisen hyviä löytöjä? 🙂

 6. Kävin katsomassa sivuston ja iso miinus siitä että on todella sekava omaan makuuni. Haluaisin että täsmätuotteet eri ihotyypeille ja ongelmakohdille olisivat selkeämmin esillä, en kaipaa monen eri tuotteen esittelytekstin läpikäymistä. Eihän tämmöinen tavan tallaaja tiedä mikä vitamiini tai retinoidi(?) sopii akneiholle 😀 Myös toimitusaikojen ja -kulujen etsiminen aiheutti päänvaivaa…

  • Minustakin tuo verkkosivu on todella sekava ja tosiaankin suunnattu nimenomaan niille, joille erilaiset aktiiviaineet ovat selvä juttu ja jotka tietävät, mitä hakevat. Ja itsellenikin aiheutti päänvaivaa löytää tietoa toimituskustannuksista yms. :/

   Mutta tosiaan yli 25 euron tilaukset postikuluitta (ei edelleenkään hajuakaan, paljonko pienemmät tilaukset kustantavat) ja lähtevät tuolta n. 10 päivässä, perillä sen jälkeen tavallisesti muutamassa arkipäivässä. 🙂

 7. Mä tilasin ekat tuotteet silloin kun nää lanseerattiin, just ton alhaisen hintatason takia. Ja on ne musta hyviä tuotteita. Aion edelleen jatkaa tilaamista, kun käytössä olevat loppuu. Varsinkin ne kasvoöljyt on ihan loistava diili, kun miettii sitä, kuinka pitkään yleensä menee, että saa käytetty sellasen pullon loppuun asti.

  • Minä en olekaan vielä tilannut tuolta mitään öljyjä, pitääkin tutkia niitä! 🙂

 8. Hei taas,
  Caffeine Solution 5% + EGCG tätä olen laittanut sy iholle ja se kyllä toimii turvotukseen hyvin, esko ahot on saanut kyytiä.
  Tätä taas olen laittanut voiteiden alle aamulla Hyaluronic Acid 2% + B5, varmaan ihan hyvä tuote, mutta koska minulla on sekaiho , niin en varmaan ole sen hoitavuudesta hyötynyt niin paljon kun kuivaihoiset hyötyisivät, mutta ei ainakaan pahaa ole tehnyt.
  Tuota retinolia minulla on 1%, mutta seuraavaksi tilaan tuota 2%, en tykkää tuon 1% koostumuksesta, koska siinä on vain tuota retinolia ja silikonia, ei tunnu mukavalta.
  Kokeilematta on vielä Alpha Arbutin 2% + HA ja Niacinamide 10% + Zinc 1%.

  • Ihanaa, että kirjoittelit kokemuksia tuotteista, kiitos! 🙂

   Minäkin olen tykännyt tuosta Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumista. Omat silmänaluseni eivät kärsi niinkään turvotuksesta, mutta tuo tuntuu tuovan ihanaa lisäkosteutusta ja hoitoa niille silti.

   En ole itse vielä avannut tuota retinolituotetta, joten oli kiva kuulla siitä komenttia. Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi on jo ollut itselläni käytössä ja ollut ihan ihan kiva tuote. 🙂

 9. Tilasin ensimmäisen paketin ennen joulua ja toisen tammikuussa. Aivan loistavia tuotteita ja riittoisia. Lempparini ovat Buffet, Hyaluronihappo ja Niacinamide. Myös sarjan uusi kosteuttava primeri on hyvä.

  • Tuo Buffet ja kosteuttava primer ovat houkutelleet kovasti! Buffetti taisi jäädä ekasta tilauksesta korkeamman hintansa vuoksi ja primer oli loppu, mutta pakko varmaan nekin vielä testata. 🙂

 10. Hei muistelen, että kirjoitit jossain kohtaa kotona käytettävästä mikroneulausrullasta. Oletko vielä sitä käyttäny ja kenties saanut jotain tuloksia aikaan?
  Itseä kiinnostaisi kokeilla sitä Swiss Clinicin skin renewal settä, sitten kun olen saanut aknelääkityskuurin loppuun ja nään lopullisten aknearpien määrän, kun siitä oon lukenut paljon hyviä arvosteluja arpien häivyttelyssä. Mietin vaan, että voikohan sillä olla jotain epäedukkaitakin vaikutuksia iholle, vaikka ihan ohjeiden mukaan käyttäisi, kun ei kuitenkaan ole ihan täysin perillä homman toimintaperiaatteista ja käytöstä ylipäänsä toisin kun taas joku koulutuksen saanut kosmetologi?

  • Hankin syksyllä 0,5 mm rullan, mutta koska luin, ettei sitä kannattaisi käyttää kovin usein olen rullannut sillä ehkä kerran viikossa enkä oikein huomannut eroa. Toisaalta ihollani ei ole ollut syviä juonteita tai arpia, joiden kanssa eroa olisi voinut erityisesti huomatakaan.

   Hankin jonkin aikaa aikaa sitten kuitenkin uuden 0,2 mm rullan, sillä sen ideana on nimenomaan tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikutusta ja olen nyt rullaillut sillä jonkun aikaa useammin ja tykännyt siitä todella paljon. Teen siitä postausta lähiaikoina! 🙂

   Uskoisin, että jos rullan piikkien pituuden pitää korkeintaan 0,5 mm pituudessa ja käyttää sitä oikein sekä muistaa aina välillä vaihtaa uuteen rullaan, niin homma pysyy varsin turvallisena kotokäytössä. 0,5 mm rulla jää vielä sen verran ihon pinnalle, ettei sillä tee iholleen hallaa kovin helposti. Arpien hoitoon tuo 0,5 mm on juuri se suositeltava koko, sillä lyhyemmät piikit auttavat vain lähinnä tosiaan tehostamaan tuotteiden imeytymistä, mutta tuon 0,5 mm pitäisi stimuloida ihoa. Pidemmät piikit ovat minusta jo liian pitkiä ainakin kasvojen iholle kotikäyttöön ja niillä voi varmasti saada jo hallaa aikaan. Olen itsekin kuitenkin lukenut niin paljon hyviä kokemuksia, että itse kokeilisin varmasti, jos aknearvet olisivat vaivana. 🙂

 11. Hei! Olen nyt toista tuntia tutkinut noita tuotteita tuolta verkkokaupasta enkä saa minkäänlaista tolkkua niistä. Minulla olisi hakusessa epäpuhtaalle sekaiholle (jossa mustapäitä ja finnejäkin jonkun verran, otsa ja nenä rasvoittuva) että mikä tuote nyt sitten sopisikaan minulle. Olisiko sinulla tietoa/kokemusta asiasta tai osaisitko suositella jotain tuotetta ns. ongelmaiholle, joka kuitenkin on myös herkkä. Niin ja ikää on 25 v. Kiitos jo etukäteen. 🙂

  • BHA, atselaiinihappo (azelaic acid) ja niasinamidi ovat hyviä ainesosia ja varsinkin Ordinaryn atselaiinihappo on todella hyvä, mutta oman öljy-näppy-taisteluni perusteella pitäisin the Ordinaryn tuotteita enemmänkin tehoaineina tasapainoisen ihonhoidon lisäksi. Kannattaa katsoa myös muut käytössä jo olevat tuotteet ettei niissä ole herkistäviä tai allergisoivia ainesosia, mutta noita kolmea lisäämällä tuskin menet pahasti metsään 🙂 Tsemppiä!

  • Piti lisätä myös retinoli- ja c-vitamiinipitoiset tuotteet! Kannattaa tutustua ja miettiä omien tarpeiden pohjalta onko nää juuri sitä mitä kaipaa, mutta omaa ihoani nämä ovat rauhoittaneet kovasti.

 12. Mulla on päivittäiskäytössä atselaiinihappo sekä Buffet-seerumi, ja on ne kyllä maistuneet rasvoittuvalle, paksulle näppylänaamalle! Lookfantasticin boksissa tullut Natural Moisturizing Factors oli mulle ihan paksua jankkia jopa tammikuun pakkasilla, mutta kuivempi-ihoinen ja paljon ulkoileva ystäväni tykkäsi. Silmäilen himokkaasti tuota pois huuhdeltavaa AHA+BHA-kuorintaa ja niasinamidia, vaikka jälkimmäistä kyllä löytyy jo muistakin ihonhoitotuotteistani onneksi 🙂 Onkohan kukaan kokeillut tuota poishuuhdeltavaa kuorintaa?

 13. Tein juuri ensimmäisen The Ordinary tilaukseni ja tilasin lähinnä kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia tuotteita, eli Amio Acids + B5, Caffeine Solution 5% EGCG, Moisturizing Factors + HA-kasvovoide, HA 2% + B5, B- Oil, 100 % Cold Pressed Borage Seed oil ja vielä Chemistryn HA3 -käsivoiteen samasta kaupasta. Kovasti odotan tuotteita, etenkin tuota silmänympärysseerumia, koska ihoni on usein, etenkin aamuisin turvonneet ja kuivat. Mulla on ikää 47 v. ja normaali iho ilman mitään suuria ongelmia ( näin ei ole ollut aina, oli öljyisen rasvainen iho, joka tuntui tukkeutuvan joka voiteesta, kärsin finneistä ja mustapäistä ja talvisin karheista läikistä, joita kutitti ) Kyllä vieläkin saattaa putkahtaa finni johonkin, mutta nyt se lähinnä huvittaa. Olen käyttänyt Dermalogican 24-h. ihania voiteita viime aikoina ja siinä varmaan yksi syy, miksi ihoni on ”kunnossa.” Niillä tahtoo vaan olla hintaa hieman liikaa minun rahapussille. Toivon kovasti, että Ordinaryn Moist. Factors + HA olisi minulle sopiva voide. Mutta onneksi ainakin Ceravella on hyviä, ja edullisia voiteita, jos tämä ei käy. Toivotaan, että saan näilllä ihoni hehkumaan, rypyt sileämmäksi ja silmäpussit kadotettua ennenkuin iho venyy liikaa. Kommentoin, kun olen saanut tuotteet, miten sy-seerumin kanssa kävi, sen pitäisi varmaan toimia suht nopeasti, samoin kuin kosteusvoiteen 🙂

 14. Mitä suosittelisit päiväksi käytettäväksi,ikääntyvälle,napakkuutta tarvitsevalle iholle?Entä onko kohoarpeen jotain hyvää vinkkiä,tuotetta?

Kommentointi on suljettu.