Erinomainen puhdistustuote vahvalle meikille

*Sis. mainoslinkin

Heimish All Clean Balm

Yksi hieman vähemmän huomiota saanut, mutta silti erittäin suosittu korealainen tuotemerkki on Heimish. Vuonna 2016 lanseeratun merkin tuotevalikoima on melko pieni, mutta siitä löytyy runsaasti aivan loistavia ihonhoito- ja meikkituotteita.

Merkin hittituotteeksi on noussut Heimish All Clean Balm, joka on kehitetty erityisesti voimakkaan meikin poistoon. Tuotteen nimen mukaisesti kyseessä on purkkiin pakattu kiinteä puhdistusbalmi, jollaisista en aiemmin liiemmin innostunut, mutta jotka ovat yksi kerrallaan alkaneet valloittaa sydäntäni.

Heimish All Clean Balm

Heimish All Clean Balm -puhdistusbalmi sisältää mm. karitevoita ja runsaasti muita luonnollisia, kasviperäisiä ainesosia. Puhdistusbalmi sopii täydellisesti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen ja käytän sitä itse sekä kasvo- että silmämeikin poistoon. Omia silmiäni se ei kirvele eikä ärsytä, mutta tämä on toki käyttäjäkohtaista ja monilla kasviperäiset uutteet saattavat helposti aiheuttaa silmien punoitusta ja ärsytystä.

Heimish All Clean Balm

Kiinteä balmi sulaa kuivalle iholle hierottaessa välittömästi ihanan pehmeäksi öljyksi, joka irrottaa kasvoilta vaivatta ihan kaiken meikin. Tykkäänkin aivan mielettömästi siitä, kuinka pehmeäksi ja öljyiseksi tämän kiinteä koostumus hetkessä muuttuu!

Heimish All Clean Balm

Kun iholle sitten lisää hieman haaleaa vettä, muuttuu tuotteen koostumus jälleen ja siitä tulee juoksevan maitomaista. Ennen tätä tuote vaikuttaa hyvin ravitsevalta ja tuntuu niin öljyiseltä, että jopa aluksi epäilin, voisiko se huuhtoutua iholta kunnolla vedellä vai jäisikö kasvoille sen jäljiltä klähmäinen tunne. Puhdistustuote liukenee iholta kuitenkin vedellä täydellisesti ja iho jää jopa poikkeuksellisen pestyn tuntuiseksi.

Heimish All Clean Balm

Tykkään puhdistusbalmin purkista aivan erityisesti, sillä sen välikannessa on muotoiltu paikka spaattelille, jonka avulla tuotetta saa purkista hyvin. Tällaiset pienet käytännön jutut ratkaisevat paljon, sillä tykkään itse ottaa puhdistusbalmia purkista nimenomaan spaatelilla ja on mukavaa, että se pysyy tallessa purkin sisällä eikä sitä tarvitse säilyttää purkin ulkopuolella, josta se omassa täydessä kylppärissäni helposti katoaa…

Heimish All Clean Balm

Tämä kiinteä puhdistusbalmi hipoo minusta suorastaan täydellisyyttä kaikkien ominaisuuksiensa puolesta. Ainoa juttu, joka minut tuotteessa jättää hieman kylmäksi on sen tuoksu, joka ei ole minusta kummoinen.

Kosmetiikkatuotteiden tuoksuilla on omassa käytössäni suuri merkitys, sillä rakastan hyvältä tuoksuvia tuotteita, jotka tekevät  käyttökokemuksesta ylellisen hetken keskellä arkea. Tämän tuotteen tuoksu on minusta hieman liian luonnonkosmetiikkamainen, mistä en liiemmin innostu. Koska tuote kuitenkin huuhdotaan iholta pois ja se on muuten loistava, en anna asian häiritä.

Heimish All Clean Balm

Tuote on pakattu minusta ihanan simppeliin, mutta silti kivasti väritettyyn purkkiin, jonka katselusta tulee aina jotenkin hyvä mieli. Tämä puhdistusbalmi on kerännyt paljon kehuja enkä voi kuin liittyä niiden kuoroon. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Heimish All Clean Balm -puhdistusbalmilla on tavallisesti hintaa noin 15 euroa ja sen myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Katso kaikki suosittelemani kiinteät puhdistusbalmit täältä.

Heimish All Clean Balm

Onko joku muu kokeillut Heimish-tuotteita?

12 kommenttia artikkeliin ”Erinomainen puhdistustuote vahvalle meikille”

 1. Hei! En tiennytkään kasviperäisten puhdistusaineiden kirvelevän silmiä. Minulla herkät silmät mutta tykkään käyttää vahvaa silmämeikkiä. Mitä silmämeikinpuhdistusainetta suosittelet?

  • Tarkennan vielä, että kasviperäiset puhdistusianeet eivät automaattisesti siis tietenkään kirvele silmiä, vaan tämä on tosiaan käyttäjäkohtaista, mutta monilla kasviperäiset uutteet saattavat helposti aiheuttaa silmien punoitusta ja ärsytystä silmiin joutuessaan. Ei siis voi missään tapauksessa sanoa kasviperäisten puhdistusaineiden kirvelevän silmiä, sillä kasviperäisiä puhdistusaineita on paljon ja itse puhun lähinnä monista niiden sisältämistä uutteista, jotka saattavat ärsyttää silmiä. 🙂

   Herkille silmille suosittelen ehdottomasti aina nimenomaan silmämeikin poistoon tarkoitettua tuotetta, sillä siinä ainesosat on valittu nimenomaan niin, että ne eivät aiheuta ärsytystä silmiin joutuessaan.

   Koska minulla ei itselläni ole herkkiä silmiä, joten en uskalla siksi suositella mitään erityistä tuotetta, mutta ehkä jollakin muulla herkkäsilmäisellä lukijallani olisi antaa vinkkejä omien kokemuksien pohjalta? 🙂

  • Täällä toinen herkkäsilmäinen, moikka! Cliniquen Take the day off, Maybelline Cils Demasq ja Vival silmämeikinpoistolaput ovat toimineet mulla. Viimeisellä vahvan meikin poisto vaatii vähän liottelua, mutta onnistuu ja on käteviä matkoilla. Tilailen nykyään ebaysta Kose Softymo-puhdistusöljyjä, koska ovat niin edullisia.

  • Omiin superherkiin silmiini olen todennut parhaaksi Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser silmämeikinpoistoaineen. Esim eleveniltä tätä saa ihan huippu hyvään hintaan ja plussaa siitä että saa myös pienenä matkakokona jolla voi ensin testata sopiiko omille silmille. Suosittelen!

  • Minulla on todella herkät silmät, eikä minulle ole tullut mitään reaktiota Heimishin putsarista. Itse tykkään putsata silmämeikin öljypuhdistuksella tai balmilla. En ole saanut reaktiota Banila co:sta, Dermalogican öljystä, myös moni ihan Herbinan tuote on sopinut hyvin.

   Tuoksukokemukset ovat tosi jänniä. Kun muistelen tämän tuoksua, olisin sanonut tämän olevan tuoksuton. Olen yleisesti tosi herkkä hajusteille, joten aika mieto tämä kyllä minusta on.

   • Kiva kuulla, että on sopinut! Omat silmäni eivät reagoi kovin herkästi, joten aina ei voi luottaa siihen, miten niiden kanssa tuotteet reagoi. Siksi on erityisen ihanaa kuulla muilta kommentteja. 🙂

 2. Hei Virve,

  haluaisin tilata Eleveniltä jonkun hyvin vaalealle iholle sopivan Korealaisen tyynymeikkivoiteen. Ihoni on sekaiho ja olen 27-vuotias. Mitä suosittelisit?

  Onko Skin79 Pink BB Pumping Cushionin sävy 21 sinusta vaalea? Se on käsittääkseni ainoa Elevenilllä saatavilla oleva sävy. Vai kannattaisiko tilata suosiolla Stylenandan BB cushion?

  Kiitos jos voit auttaa!

  • Anteeksi, että ehdin vasta nyt vastata! Hyvin vaalealle iholle on kyllä varsin vaikeaa löytää tyynymeikkivoidetta. Sävy 21 on oikeastaan jokaisella merkillä jo melko tumma. Vaalein tietämäni on tuo Stylenandan tyynymeikkivoide, joka on huomattavasti vaaleampi kuin muut kokeilemani. 🙂

 3. Ainakin redditissä oli keskustelua, että All Clean Balm sisältää mikromuovipartikkeleita ja siitä nämä balm-tuotteet saavat koostumuksensa. Nestemäisemmät öljypuhdistajat on siten ekologisempi. https://www.reddit.com/r/AsianBeauty/comments/5rbqhe/environmental_impact_of_skincare_products/ Ja tuolla ne kommentit myös avaa asiaa lisää.

  Tämä siis ei ole moite, vaan selkeästi tosi vähän tunnettu juttu mikä pitäisi olla tiedossa kun kuluttajana tekee ostopäätöksiä! Olisi itse asiassa kiva, jos jaksat kiinnostua aiheesta postauksen verran 🙂

  • Hei olipa mielenkiintoinen juttu, kiitos! 😮 En ollutkaan koskaan kuullut tällaisesta, täytyy alkaa selvitellä lisää!

   Edit. Piti heti alkaa tarkistella, että missä on mikromuoveja ja tämän lisäksi mm. Clinique Take The Day Off Cleansing Balmissa on niitä (polyethylene on näissä balmeissa ilmeisesti se yleisesti käytetty mikrimuovi). The Body Shop Camomile Supmtupous Cleansing Butter -puhdistusvoissa niitä ei ole, eli jos haluaa kiinteän puhdistusbalmin niin siihen kannattaa tutustua.

   Kiitos tosiaan tästä kommentista, taitaa jäädä puhdistusbalmit hyllyyn jatkossa!

 4. En saanut selvää pikaisella lukemisella, sisältääkö Heimishin puhdistusbalmi myös haitallisia muovijohdannaisia…
  Se roikkuu edelleen wishlistallani, mutta jos on potentiaalinen ympäristöhaitta, eipä tee mieli.

Kommentointi on suljettu.