Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput

Kun keväällä kerroin kosmetiikka-alalla työskenteleville tutuilleni kesälomareissustani Japaniin, oli jokaisen reaktio lähes poikkeuksetta aina sama: ”Muista sitten ostaa erilaisia kiillonpoistopapereita sieltä!”

Siitä huolimatta, että matkustin kiillonpoistopapereiden paratiisimaahan en kuitenkaan ostanut reissultani yhden yhtä kiillonpoistoarkkia. Olin nimittäin juuri ennen reissuani saanut sopivasti blogikokeiluun tuotteen, joka teki kaikista kiillonpoistolapuista totaalisia turhakkeita.

Blotterazzi

Viimeaikoina kovasti rakastamani Beautyblender on nimittäin paljon muutakin kuin kulttimaineeseen noussut meikkisieni tai must have -poskipunasieni. Sain nimittäin kokeiltavakseni merkin Blotterazzi-kiillonpoistosienet, jotka ovat olleet tämän kesän hittituote käsilaukussani – varsinkin näillä helteillä!.

Blotterazzi

Blotterazzi-tuotepakkaus sisältää kaksi litteää meikkisientä, joilla on helppoa ja nopeaa painella kasvoilta rasvaisuus ja kiiltely pois päivän aikana. Sienet on valmistettu samasta materiaalista kuin Beautyblender, mikä tarkoittaa, että ne imevät kuivina mielellään iholta kosteutta ja rasvaisuutta itseensä. Sieniä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen ja kun ne muistaa aina silloin tällöin pestä ovat ne todella pitkäikäisiä ja käteviä kavereita.

Blotterazzi

En itse oikeastaan koskaan lisää päivän aikana kasvoilleni puuteria, mutta painelen kyllä silloin tällöin kiiltoa pois vessapaperilla tai käsipaperilla naistenhuoneessa käydessäni. Kiinnitän jo aamulla meikkipohjani sen verran reilulla määrällä puuteria, ettei lisäpuuterille ole päivän aikana tarvetta, vaan haluan lähinnä vain saada sen mahdollisen kasvojen t-alueelle ilmestyneen rasvaisuuden helposti pois.

Blotterazzi

Blotterazzien materiaali onkin omiaan imemään iholta kiiltoa ja rasvaisuutta ilman, että lapuilla painelu sotkee meikkipohjaa. Kesäaikaan ne ovat myös kaikessa imeväisyydessään kätevä apu silloin, kun kasvoilla alkaa pukata hikeä.

Olen kantanut koko kesän aina käsilaukussani kompaktia, peilillistä Blotterazzi-rasiaa ja taputellut kiiltoa ja hikeä pois kasvoilta milloin missäkin tilanteissa aina yhtä erinomaisella menestyksellä.

Blotterazzi

Yhä uudelleen ja uudelleen käytettävät Blotterazzi-laput ovat minusta aivan mielettömän käteviä ja täydellinen valinta niille, jotka etsivät kiillonpoistolappuja puuteripaperien sijaan. En voisi kuvitellakaan, että käyttäisin näiden sijaan kertakäyttöisiä lappuja!

Blotterazzi-laput löytyvät myynnistä täältä.*

Blotterazzi

Muita Blotterazzi-faneja?

 


Joko luit nämä postaukseni?

Beautyblender Jippo Ostolakossa Hevosöljy Ostolakossa Suosikkimeikit nyt Ostolakossa

21 kommenttia artikkeliin ”Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput”

  • Loistava tuote tosiaan ja kiitos paljon, että linkitit postauksesi. Siitä on varmasti hyötyä tuotteesta lisää käyttökokemuksia kaipaaville! 🙂

 1. Just jotain tällaista olenkin kaivannut hikoilluttaviin työpäiviin! Puuteria en itsekkään kaipaa lisää vaan just kosteuden poistoa niin kävin sit työpäivän päätteeksi hakemassa omani kassiin 🙂

  • Toivottavasti tykkäät. Minusta nämä ovat tosiaan aina loistava keksintö! 🙂

 2. Miten tämä siis pestään? Ihan vaan lämpimällä vedellä? Kuinka puhtaaksi sen sitten saa? Mulla ei BB:kään lähde kunnolla puhtaaksi, vaikka käytän veden lisäksi kasvojenpesusaippuaa. Huoh.

  • Ihan normaalisti vedellä ja saippualla. Tämähän ei varsinaisesti tahraannu, sillä tällä ei levitetä puuteria tai meikkivoidetta vaan tähän vaan painellaan kiiltelevää ihoa ja meikin pintaa kevyesti. Omani eivät ole tahraantuneet käytössä kovasti ja meikki on lähtenyt niiden pinnasta helposti pois pesussa. 🙂

 3. Mä rakastan noita papereita, mutta hankalan saatavuuden vuoksi turvaudun asiakaspalvelijan ykkösniksiin kuittipaperiin! Puhdas valkea kuittipaperi imaisee ihanan tyydyttävästi naaman mataksi – kätevä tapa kuittihamstraajille myös tyhjentää lompakkoa 😉

 4. Minäkään en kyllä näitten hehkutusta ymmärrä, koska minusta nämä on tosi epäkäytännöllisiä.. oonko lie sitten ainoa joka haluaa koskea kasvoihinsa vain puhtailla siveltimillä/sormilla/yms niin noitakin kyllä käyttäisin vaan kerta per puoli eli ”silloin tällöin” pesu ei tosiaankaan riittäisi vaan neljän käyttökerran jälkeenhän noita saisi olla taas pesemässä ja kuivattamassa (ja tietysti sienien välillä oleva muovi ja kotelokin pitäisi aina pestä ettei sienet mene heti likaiseksi kun ne laittaa takaisin rasiaan…)

  • En itse koe, että likaantuisivat kauheasti pienestä taputtelusta, mutta toisaalta voin hyvin käyttää samaa puuterivippaakin 1-2 viikkoa ennen sen pesua, joten en ehkä ole herkin tässä suhteessa… 😀

   • Suurin syy pestä meikkivälineet, ovat niissä muhivat bakteerin. Erittyisesti märissä tai rasvaisissa pinnoissa bakteerit viihtyvät. En ole mikään siisteysintoilija, mutta tiedän vieraiden bakteerien iholla aiheuttavan esim. aknea. Se, ettet paljaalla silmällä näe likaa, ei tarkoita sitä, etteikö tuote olisi likainen.

 5. Rislat/sätkäpaperit ovat oikeasti yllättävän hyviä kiillon poistamiseen, ja vieläpä edullisia 😀 kannattaa kokeilla tätä niksiä joskus

Kommentointi on suljettu.