Sama laatu mutta hintaa kolmannes

Olen jo kauan aikaa sitten kehunut blogissani Shiseidon meikkivoidesiveltimen, joka on ollut ylivoimaisia suosikkejani meikkivoidesivellinten kategoriassa.
Tämä tiivis, napakka ja jämäkkä sivellin on ohittanut lättänät kilpailijansa mennen tullen, sillä meikkivoiteet on ollut täydellistä työstää iholle tällä pyöritellen. Meikkipohja liukuu iholle sille kauniisti sulaen ja niin voidemaiset kuin puuterimaisetkin tuotteet näyttävät tällä levitettyinä kauniilta.
Ainoa ongelma tätä suositellessa on ollut hinta, sillä harva on valmis maksamaan n. 35 euroa yhdestä siveltimestä -oli se sitten millainen taivaanlahja ja enkeleiltä saatu siunaus tahansa.
Siksi tahtoisinkin tänään esitellä teille Shiseidon siveltimelle loistavan vaihtoehdon, jonka hinta on noin kolmanneksen alkuperäisen suosikkini hinnasta.
Lemppari sivellinmerkkini Ecotools on nimittäin tuonut valikoimiinsa vastaavan, erityisesti BB- ja CC-voiteille tarkoitetun, mutta tietysti myös meikkivoiteille ja jopa meikkipuutereillekin sopivan apulaisen.
Tämä paksuvartinen ja viistottu sivellin on napakka ja meikkipohjan erinomaisesti iholle pyörittelevä tapaus, jota voin surutta suositella Shiseidon siveltimen sijasta hankittavaksi. 
Siveltimellä on helppoa tehdä iholle tasaista jälkeä, se ei ime sisäänsä meikkivoidetta kuten meikkisienet ja itse koen sen jopa sormiakin näppärämmäksi vaihtoehdoksi välillä. Suurin ero Shiseidon siveltimeen on tämän siveltimen Shiseidoa pidempi varsi, mutta itselleni varren pituus on ainakin se ja sama.
Synteettistä karvaa oleva ihanan pehmeä sivellin on myös helppo pitää puhtaana, silllä sen voi pestä aina parin käyttökerran jälkeen ihan vaan käsisaippualla ja jättää kuivumaan lappeelteen seuraavaa käyttökertaa odottamaan.
Mikäli kaipaatte uutta tuotetta meikkipohjanne levitykseen, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän ihanuuteen, jolla esimerkiksi nenänpielet, silmien sisänurkat sekä laajemmatkin ihoalueet on helppoa, nopeaa ja kätevää meikata.
Ecotoolsin tuotteita myy mm. Biodelly ja siveltimen hinta on noin 10,90 euroa. 
Onko joku muu kokeillut tätä tai Shiseidon vastaavaa sivellintä?

11 kommenttia artikkeliin ”Sama laatu mutta hintaa kolmannes”

 1. Hei! Osaatko sanoa millainen ero meikkivoiteen levityksessä on tuollaisella lättäpäisellä siveltimellä vs skunkkisiveltimellä? Ostin joskus yli 30 eurolla (kerrankin kun raaskin ja ylipäätään käveli pikkukaupungissa vastaan!) Raili Hulkkosen skunkkisiveltimen ja se on toiminut ihan hyvin meikkipohjan levityksessä. Ei nyt mikään superhyperhieno pohja tule, mutta tykkään käyttää sivellintä ennemmin kuin sormia. Ja ainakin parempi tulos kuin niiden littanoiden perusmeikkivoidesiveltimien kera! Entäs mitä mieltä tiiviistä pyöreäpäisestä siveltimestä, esim. Sigma Round Top Kabuki F82 (http://namaste-beauty.com/wp-content/uploads/2011/09/IMG_0013.jpg)? Olen harkinnut ostamista, mutta en tiedä olisiko littanapäinen vai pyöreäpäinen parempi, onko mielipidettä? Tai ylipäätään saako noilla kummallakaan edes sen erikoisempaa jälkeä kuin tuolla vanhalla skunkkisiveltimelläni… Mutta kerran ovat niin kehuttuja, haluaisin kokeilla! Kiitos hirveästi, jos vaivaudut vastaamaan! <3

  Vastaa
 2. Itselleni tämän tyyppisen siveltimen osto ei hyödyttänyt mitään. meikin levitän nopeammin ja tasaisesti sormin, siveltimellä hidas levittää. Vaikka mulla on pitkät kynnet niin saan meikkivoidetta ihan hyvin myös hankaliin kohtiin. Mulla käytössä misshan bb sivellin, olen käyttänyt ehkä 5 kertaa ja vain silloin kun meikkaamiseen on enemmän aikaa. Todella hidas tapa levittää meikkivoide.

  Vastaa
 3. En ole kumpaakaan kokeillut, tosin kicksin vastaava on ollut jonkin aikaa käytössä. Tosin pidän Real Techniquesin Expert Face siveltimestä enemmän (:

  Vastaa
 4. Ihanaa kun esittelet näitä ekotuotteitakin! 🙂 Toivoisin postausta erisanin uudesta sk15 kasvovoiteesta, ihan vain näin ehdotuksena. 🙂

  Vastaa
 5. Ecotoolsit ovat ihanan laatuisia ja ihanan hintaisia! Juuri tuota en ole kokeillut, mutta Kicksin vastaavalla siveltimellä saan selvästi paremman jäljen BB- ja CC-voiteilla kuin omin sormin. En tahtonut millään uskoa sitä, kun olen ikäni tottunut levittämään voiteet käsin. Tasapäisellä siveltimellä pyöritellen saa ohuemman ja kuulaamman jäljen, myös tuntien jälkeen siistimmän. Hassua kyllä en huomaa samanlaista eroa nestemäisellä YSL:n pohjalla.

  Vastaa
 6. Miten tää eroaa saman merkin meikkisienisiveltimestä? Kumpi on parempi nestemmäisen meikkivoiteen levittämiseen?

  Vastaa
 7. Ecotools on suosikkejani. Olen tässä viikon sisällä ostanut kuutisen uutta Ecotoolsin sivellintä. Hupsis. 😀
  Minulla on pari niitä Ecotoolsin vanhaa lättänää meikkivoidesivellintä, mutta olen tuota nyt töissä ihastellut. 🙂

  Vastaa
 8. Osaako joku sanoa onko tuo kuinka pehmeää materiaalia? Mulla iho vetää kilarit jos sivellin on yhtään karkea tai pistelevä. Tosi vaikeaa selittää mitä tarkoitan, mutta iho alkaa jopa kukkimaan jos käytän joitain karheampia suteja. Yksi omistamani sivellin on erityisen paha, siinä on ohuet ja kovat karvat. Pitäis heittää kuuseen mutta kun sen on anoppi kovalla rahalla hankkinut lahjaksi… eheh:P

  Vastaa

Jätä kommentti