Löytö: Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

*Sis. mainoslinkkejä

Rakastan sydämeni pohjasta sitä, kun joku keksii jotain uutta kosmetiikkamaailmassa. Totaalisen uudet innovaatiot ovat kaikki ihania, mutta kaikkein eniten rakastan sitä, että joku keksii tehdä jonkun vanhan tuotteen uudelleen nokkelalla, mutta niin suorastaan itsestään selvällä tvistillä, ettei voi kuin ihmetellä, miksei kukaan muu ole keksinyt samaa aiemmin.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Yksi tällainen kertakaikkisen nerokas keksintö on korealaisen Etude House -kosmetiikkamerkin Moistfull Collagen Half & Half Cream*, joka on hurmannut minut aivan totaalisesti.

Etude House -merkin Moistfull Collagen -tuotelinja on ollut varsin suosittu. Ihoa kosteuttava ja ihon kimmoisuutta parantava tuotelinja on täydellinen erityisesti parikymppiselle käyttäjälle, joka tahtoo ylläpitää ihonsa nuorekkuutta ja samalla jo alkaa vähän huolehtimaan niistä ihon ensimmäisistä ikääntymisen ensimerkeistä.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Moistfull Collagen Half & Half Cream -kosteusvoiteen idea on jotain niin kätevää, että sydämeni pamppailee suoranaisesta kiihkosta päästessäni vauhkoamaan tästä tuotteesta teille. Tämä himskatin kätevä ja monipuolinen kosteusvoide on nimittäin jaettu kaikessa yksinkertaisuudessaan kahteen erilliseen säiliöön, joista toisesta löytyy kevyemmällä koostumuksella varustettu tuote ja toisesta puolestaan paksummalla koostumuksella varustettu versio – mieletöntä!

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Paitsi että purkkia voi käyttää levittämällä kevyempää koostumusta iholle aamuisin ja täyteläisempää yöksi, on tuotteita mahdollista hyödyntää vaikka kuinka monella muullakin tavalla!

Toinen käyttötapa on levittää kevyempää koostumusta T-alueelle ja täyteläisempää puolestaan poskille, jolloin jokainen ihoalue saa kätevästi sitä parhaiten hoitavia ainesosia.

Kumpaa tahansa voidetta voi myös sekoittaa meikkivoiteen kanssa luodakseen iholle joko kevyemmän koostumuksen avulla kosteuttavan meikkipohjan tai täyteläisemmän koostumuksen avulla ravitsevan ja heleyttävän meikkipohjan.

Huippujännää on myös se, että tuotteita voi sekoittaa yöksi yhteen, jolloin syntyy täydellinen Sleeping Pack eli ihoa yövoidetta tehokkaammin hellivä yönaamio.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Erityistä voiteissa ovat niiden koostumukset, jotka hyödyntävät Super Collagen Water -nimellä kulkevaa yhdistettä. Tavallinen kollageeni kosteuttaa ihoa, mutta koska se on partikkelikooltaan niin iso, ei se kykene imeytymään iholle. Näissä voiteissa kollageeni on kuitenkin pilkottu entsymaattista prosessia käyttäen, minkä ansiosta se pääsee imeytymään ihon pinnalle paremmin. Erityistä on vieläpä se, että pilkotun kollageenin voi bongata molempien koostumusten INCI-listalta ykköspaikalta.

Voiteet hyödyntävät lisäksi apinanleipäpuusta peräisin olevaa öljyä. Apinanleipäpuut kasvavat aavikolla ja ovat tunnettuja kyvystään varastoida kosteutta. Yhteen puuhun voikin mahtua jopa 120 000 litraa kosteutta!

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Nappasin voiteet tositoimiin ensimmäistä kertaa, kun otin purkin mukaan häämatkallemme, jolla kokeilin sen koostumuksia yhdessä ja erikseen kaikilla mahdollisilla tavoilla kolmen viikon ajan ilman, että saatoin turvautua muihin voiteisiin. Tykkäsinkin tuotteesta aivan hulluna juuri sen monipuolisuuden vuoksi, sillä matkakassiin ei tarvinnut pakata erillistä tuotetta päiväksi ja yöksi ja sama purkki toimi jopa yönaamiona silloin, kun iho kaipasi tehostettua hoitoa.

Korealaisen ihonhoidon sydämessä tuntuu olevan, että ihonhoitorutiiniin halutaan lisätä aina vaan uusia tuotteita, mutta tässäpä on nyt kerrankin tuote niille, jotka tahtovat vähentää purkkejaan. Mukavaa tuotteessa on myös se, että tässä purkissa on tuotteita yhteensä 100 ml, eli juurikin tavallisten 50 ml päivävoiteen ja yövoiteen yhteismäärän verran eikä vain esimerkiksi 25 ml molempia.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Olen ollut tästä voiteesta niin innoissani, että purkkini molemmat puolet taitavat olla jo puoliksi käytettyjä. Annankin tälle supertuotteelle mitä suurimmat suositukseni ja netistä voi varmasti lukea vaikka kuinka paljon muita kehuja purkin molemmista koostumuksista yhdessä tai erikseen. Kokeilulistalleni päätyikin tämän tuotteen innostamana myös muita saman tuotelinjan tuotteita.

Etude Housen kätevän tuplavoiteen voi ostaa itselleen eBaysta n. 20 eurolla ja sen myyjiä löytyy täältä*.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Onko teillä kokemuksia Etude House Moistfull Collagen -tuotteista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream”

 1. Samanlainen kaksijakoinen purnukka oli vuosia sitten (10-15 vuotta aikaa..?) tuotannossa ehkäpä Yves Rocherilla tai Oriflamella, koska niitä merkkejä silloin käytin. Purkki oli sinisävyinen ja toisella puolella oli päivävoide ja toisella puolella yövoide. Päivävoide oli valkoista ja yövoide sinisävyistä. Kätevä purkki, mutta sisälsi vain noin 25 ml per puoli. Toisaalta vaihtelunhaluiselle mukavaa, kun sai nopeammin kokeilla jotain muuta tuotetta. Vastaavia purnukoita saisi olla markkinoilla paljon enemmän.

  Vastaa
  • Joo, tavallisetkikn tuplatuotteet on kyllä käteviä! Tykkään tässä tuotteessa vielä ihan erityisesti siitä, että voiteita voi käyttää myös sekaisin itselleen sopivan täyteläisen koostumuksen saamiseksi tai ihanan yönaamion luomiseksi. 🙂

   Vastaa
   • Miten se rasva tietää siitä joksikin erityiseksi naamioksi muuttua jos sekoittelet. Purkissa on kevyempi ja täyteläisempi voide ja sellaisena ne pysyvät.

    Vastaa
    • Yönaamio = erittäin kosteuttava voidekoostumus, joka ravitsee ihoa, mutta ei olisi mukava käyttää päivällä rasvaisuutensa ja täyteläisyytensä vuoksi. Tuote ei siis tietenkään muutu miksikään vaan sen ominaisuuksien vuoksi siitä tulee tietynkaltainen tuote. 🙂

     Vastaa
 2. Todella kätevän kuuloinen. Näitä tuplapurkkeja vois tulla muillekin merkeille, sen verran kätevältä vaikuttais (lisäksi nuo collagen-voiteet eivät varmaankaan ole paras valinta teineille, joten olisi ihana jos tuollaisia olisi enemmänkin)! Oikeastaan aika huvittavaa miten yksinkertainen juttu voi olla niin hyödyllinen…

  Vastaa
 3. Ihanan kuuloinen tuote ja varmaan todella ihana ihollakin!

  Ihan lähiaikoina olen nähnyt tuollaisen kaksiosaisen purkin jollakin muulla merkillä, mutta sisällöstä en muista, mitä se oli? Merkki oli joku Suomen tavarataloista saatava.

  Pakko etsiä joten…………. löytyihän se vartin hakemisella 😀

  Se oli Stockmannin kevät 2017 -katalogin mainoksessa, mutta jo paljon ennen sitä:

  http://blogit.terve.fi/ostolakossa/yollisia-tuhkimotaikoja-glamglow-dreamduo/ Ihme muistikuvia takaraivoon jääkin 😀

  Ainakin Stockalla myytävä purkki oli tosi pieni jopa Glamglowiksi, vain 20 ml yhteensä ja hintaa huimat 50,-! Paljon mieluummin ottaisin samaan hintaan kaksi ja puoli purkillista Etude Housen voidetta, määrä olisi 50 eurolla jo 250 ml! 😀

  Vastaa
 4. Tuote vaikuttaa kiinnostavalta ja varmaan tulee hankittua itselle. Haluaisin kuitenkin tietää ennen ostopäätöstä, että onko tuotteessa voimakas vai mieto tuoksu? Ja onko tuote ns. anti-age tuote? 🙂 Onko mielestäsi sellainen voide, että sopisi myös rasvoittuvalle/sekaiholle?

  Vastaa
  • Ei näytä tosiaan enää löytyvän, eli ilmeisesti myyty kaikilta loppuun. :/ Ehkä oli vain joku kausituote ja loppui nyt sitten. :/

   Vastaa
 5. Kirjoitat niin inspiroivasti – täytyy saada tätäkin! Ihanaa lomaa Koreassa! Käyt kai Etude Housessa ja otat kuvia blogiin.^^

  Vastaa

Jätä kommentti