Otetaanpa vähän takaisin

Joskus tulee sanoneeksi jotain, mitä tahtoo jälkikäteen vähän korjailla. Ja nyt on sellainen tilanne.
Muistatteko, kun kerroin kokeilleeni luksuskampaamomerkki Oriben tuotteita ja mainitsin silloin merkin kuivashampoon olleen ihan kiva tuote, muttei silti kolahtaneen minuun täysillä?
No, nyt tahtoisin palata tuotteeseen ja kertoa, että kun vihdoin opin käyttämään sitä, on se ihan hemmetin loistava tuote ja ymmärrän todellakin, miksi sitä on kehuttu!
Oikeastaan Dry Texturizing Spray -nimellä kulkeva tuote ei loppujen lopuksi ollutkaan vaan hieman puhdasta tunnetta ja kevyttä ryhtiä hiuksieni tyveen antava tuote, vaan paljon enemmä. Sain nimittäin viimeksi kehoituksen kokeilla suihkaista tuotetta hieman enemmän käytettyäni sitä ilmeisen pihtaillen ja jestas, minkä ulottuvuuden tuo vinkki minulle avasi!
Kun tuotetta laittoi ihan hitusen enemmän, sai tällä juuri sellaista kuivashampoon mukavan puhdasta ja kuivaa tuntua hiusten tyveen MUTTA myös aivan mielettömän hyvin tekstuuria ja kohotusta ja ennen kaikkea ilman, että tuote näkyi hiusten tyvessä yhtään millään lailla.
Yleensä vastaavaa jälkeä jättävien hiuspuutereiden ja kuivashampoiden ongelmana kun on nimenomaan se, että vaikka ne eivät varsinaisesti näkyisikään hiuksissa, huomaa niiden olemassaolon päänahkaa raapiessa ja kynsien alle kurkistaessa. Tämä ihanuus on kuitenkin täysin väritöntä, eli tuote tuo hiuksiin rakennetta hyvän volyymia antavan kuivashampoon tavoin, mutta on silti kuin sitä ei olisikaan.
Jos tätä siis vertaa kahteen aiempaan vastaavaa efektiä aikaansaaneeseen suosikkiini on ero niihinkin nähden selvä:
Batisten XXL Volume antaa samalla lailla rakennetta, tekstuuria ja hyvää kohotusta, mutta koska tuote on puuterimainen, jää se päänahkaan ja sen olemassaolon huomaa päänahkaa kynsillä raaputtaessa.
BigSexyHairin What a Tease antaa hiuksiin samalla lailla runsteutta ja tuuheutta, mutta jää kovemman oloiseksi hiusten tyveen ja klimppaa hiuksia hieman sateen sattuessa.
Tämä on siis perustellusti kaikkein loistavin hiusten tyveen tarkoitettu volyymin antaja, jonka tiedän, sillä vähemmällä annostelulla tämä on kuin pelkkä tavallinen kuivashampoo ja hieman lisättynä sitten jo paljon enemmän.
300 ml pullo on loppujen lopuksi melko reilun kokoinen, joten reilut 40 euroa ei ole ihan ylivoimaisen mahdottoman paha hinta minusta ehkä sittenkään näin mahtavasta tuotteesta. (Tuotteenhan voi siis ostaa verkosta esimerkiksi Glohairilta tai Hiustuotteet.fi -sivustolta.)
Nyt kun tuote on käytetty loppuun, jään ikävöimään sitä suuresti ja kadun kovasti, että ikinä edes harkitsin sen putoavan vain ”ihan hyvien” tuotteiden kategoriaan. Tämä nimittäin todellakin on huippu ja kaikki palkintonsa ansainnut.

6 kommenttia artikkeliin ”Otetaanpa vähän takaisin”

  1. Onhan 40€ nyt tuollaisesta purkista ihan järkyttävä hinta. Huhhuh.

  2. Pientä pilkun viilausta, mutta yritys varmaan haluaa tulla kutsutuksi oikealla nimellä: se on Glohair, ei Glowhair 🙂

  3. Brittiläiset youtube-kauneusgurut on löytäneet tälle edullisemman dupen, Charles Worthingtonin Volume sprayn, joten jos Englantiin oot menossa, niin kannattaa etsiä se kätösiin. 🙂

Kommentointi on suljettu.