Lash Primer

Kuten jo kaikki varmasti tiedätte, on pitkien ripsieni salaisuus NeuLashissa (ja sen vanhassa versiossa tarkalleenottaen). Käytän NeuLashia yhä ja olen saanut sen ansiosta nauttia kohta 1,5 vuotta pitkistä ripsistäni. 
Tässä yhteydessä pätee kuitenkin jälleen se sama lause, jolla miehetkin itseään aina lohduttelevat: Ei se pituus vaan se paksuus. Ja sitä paksuutta minulta nimenomaan ripsistäni puuttuu.
Ripseni ovat pitkät, mutta hennot. Ja patsi että ne ovat hennot, ei niitä myöskään kappalemääräisesti tunnu olevan kovinkaan paljoa. Ripseni kaipaavatkin siis kaikki mahdolliset apukeinot näyttääkseen tuuheammilta ja runsaammilta. 

Paitsi että käytän tuuheuttavia mascaroita, haen apuja myös ripsivärien pohjustajien puolelta. Aiempi suosikkini on ollut Diorin hintavahko Lash Maximizer, mutta onnekseni voin kertoa löytäneeni sille edullisen korvaajan.

Edullinen korvaaja tulee IsaDoralta ja on nimeltään ihan vaan Mascara Primer.
Tykkään, että mascarapohjustaja tuo kerralla kunnolla massaa ripsiin, mutta että se myös erottelee ripset samalla. Ja juuri sellaista lopputulosta tämä IsaDoralta blogini kautta saamani ihanuus ripsiin tuo.
Katsokaapa nyt itse vaikka: tämä kaikki massa vain parilla harjan vedolla ja välittömästi!
Kun tuohon päälle lykkää vielä mustan ripsivärimassan, on lopputulos aivan mieletön. Suurinta iloa olen itse saanut yhdistämällä tämän pohjustajan tämän hetkiseen suosikkiini Chanelin Infallible Intense -mascaraan, mutta näissä kuvissa primeri on yhdistetty Armanin Eyes to Kill -mascaraan (joka tosin vetelee jo viimeisiä henkäyksiään).
Paitsi että ripsivärinpohjustaja lupailee ripsiin välitöntä voluumia, lupailee se myös hoitavansa ripsiä. En usko, että ripseni kaipaavat mitään erityistä hoitoa, mutta eikai siitä haittaakaan niille ole, jos mukaan on eknyt muutama karvoja ravitseva aineosa.


Tässä jutussa on kuitenkin yksi ongelma. Ennen kuin rynnistätte kaupoille hakemaan omaa ripsienpohjustajaanne joudun olemaan ilonpilaaja ja kertomaan, ettei tuotetta (ainakaan käsittääkseni) saa Suomesta, vaan sitä on käytävä noutamassa vaikkapa Ruotsista. (Tai ainakaan viimeksi Helsingin Stockalla käydessäni sille ei ainakaan ollut hyllypaikkaa.)
Jos siis lähdette Tukholman risteilylle niin paitsi että olette velvoitettuja tulemaan sanomaan minulle hei, kannattaa matkakassiin ottaa pientä lisäpainoa ostamalla tämä ihanuus. Hintaa primerilla on noin kymmenen euroa, eli tämän kanssa pääsee huomattavasti Diorin ripsivärinpohjustajaa halvemmalla.
Loistava löytö massiivisia ripsiä hakevalle, suosittelen!
Oletteko sattuneet kokeilemaan IsaDoran Lash Primeria? Tai onko teillä suositella muita hyviä ripsivärien pohjustajia?

21 kommenttia artikkeliin ”Lash Primer”

 1. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Mut mitäs luulet miten tää toimis 38 mascaran alla? Voiko tämmösen käyttö saada muuten niin täydellisesti pitävän ripsarin leviämään helpommin? :/

  • Anonyymille vinkkinä: Ei huononna juurikaan 38:n pysyvyyttä. Itse käytän Diorin pohjustajaa aina Sensain 38 Volumizingin alla, ja kestää kyllä edelleen vaikka kaatosateen 🙂

 2. Ootko kokeillu Isadoran Build-up mascara Extra volumea? Ainakin omiin ripsiin sillä saa tosi paljon tuuheutta, ei tee "hämähäkin jalkoja" vaikka laittaisiki usiemman kerroksen. Suosittelen!!

 3. Anonyymi: Sensaillahan on myös oma primeri, hintaluokka sama kuin kolmekasissa, mutta pysyy myös yhtä napakasti ja poisto lämpösellä vedellä. Massaakin tulee ihan kiitettävästi, niin saa ripset extratuuheutta ja -pituutta.

 4. Nyt kyllä menee täysin ohi tämän postauksen aiheen, mutta selailin postauksia ja silmään pisti kiinnostava postaus tyyliin "Kaikki jemmani osa 1/3", tulikin mieleen että onko toista ja kolmatta osaa olemassa ? Rakastan tämän tyylisiä postauksia joten olisin innoissani jos löytäisin ne / voisit ne joskus toteuttaa !

  • Muistaakseni niitä seurasi osat 2 & 3, pitäisi löytyä etsimällä. 🙂 Google tai Virven/Bloggerin oma blogihaku.

 5. Ois kiva nähä tän toimivuus silleen, että toisen silmän ripsissä käytät primeriä ja toisessa et, ja siis molemmissa kuitenkin ripsaria! 🙂 Jos joskus jaksat silleen kuvailla…

 6. Kuules ostolakkoilija,
  ootko sattunu koskaan kokeilemaan Barry M:n Lip Paintiä "taikasävyssä" Touch of Magic? Tai muuta vastaava ihon emästasapainoon perustuvaa huuliväriä? Suomesta kun ei tuotakaan hauskuutta saa, mutta ajattelin kysäistä, josko Lontoossa asuvana olisit sattunut törmäämään tuotteeseen. Tai satutko kenties tietämään, myydäänkö Suomessa huulituotteita, joiden väri määrittyisi käyttäjän mukaan?

  • Hei, kiitti tiedosta. 🙂 En löytäny ensihätään Pixi:n sivuilta tuotetta. Sattuisitko muistamaan nimeä?
   En ole aiemmin kuullutkaan koko merkistä, mutta aika mielenkiintosen olosia tuotteita (esim. Succulent Lip Twin poskipunineen)

  • Oriflamella on olemassa Pink me perfect -huulikiilto, jonka sävy muuttuu pH:n mukaan "juuri sinulle sopivaksi pinkiksi". Ihan hauskahan tuo on, ja itse olen uskaltautunut käyttämään useamminkin vaikken niin pinkin ystävä olekaan.
   Ps. Jos on karpalolonkeron mausta/hajusta ihan hirveät traumat, niin sitten ei kannata kokeilla :DD

  • Kiitti vinkistä myös Athenelle! Täytynee lähteä kontaktoimaan vanhaa Oriflame-diileriäni. 🙂
   Vielä toistaiseksi karpalolonkero ei aiheuta väristyksiä, mutta ehkä tämä on se kesä, kun onnistun tuon jalojuoman pilaamaan itseltäni.. Puistoon siis yrittämään ->

 7. Majolica Majorca Lash Bone Black Fiber (kuvia löytyy googlen kautta)! Tuosta ei pohjustaja parane ja kestää käytössä puoli vuotta eikä suorista taivutuksia, vaikka laittas vesiliukoista ripsaria päälle, tuosta en enää luovu!

 8. Jee tilasin juurikin tämän postauksen perusteella äidiltäni Ruotsin laivalta kyseistä Isadoran pohjustajaa, nyt jännittää, että suoristaako primer vedenkestävän ripsarin käyttäjän taivutukset samoin tein? Eihän, ei kai?

 9. Kyllä tuota on kuopion sokokselta saanut jo kuukauden päivät:D ei siis tarvitse ihan ruotsiin asti lähteä hakemaan….

Kommentointi on suljettu.