Vuosituhannen yllättäjä: Lumene True Mystic Volume -ripsiväri


Moni varmasti tietää, että minä ja silmäripseni emme ole olleet kovin hyvää pataa Lumenen ripsivärien kanssa. Olen moneen kertaan harmitellut, kuinka Lumenella on erilaisia ripsivärejä erilaisilla ripsityypeille, mutta ei yhtäkään sellaista, jossa olisi voidemaisen pehmeä koostumus ja jota voisi kerrostaa kunnolla tällaisille hennoille ripsille.

Ruikutukseni on jatkunut vuosikausia (yli vuosikymmenen…) ja olin jo ehtinyt luopua toivosta tullen siihen tulokseen, että vaikka Lumene osaakin tehdä loistavia ihonhoitotuotteita ja nykyään myös aivan mielettömän laadukkaita meikkipohjatuotteita, eivät merkin ripsivärit vaan koskaan täyttäisi tarpeitani. En minä pyydä, että niistä jokaisen tarvitsisi, mutta hei pliis, edes yksi meille hentoripsisisille..?

Lumene True Mystic Volume

Ja arvatkaapas mitä? Voin lakata ruikuttamasta, sillä toiveeni on vihdoin kuultu ja siihen on vastattu -paremmin kuin mitä koskaan uskalsin unelmoidakaan! En nimittäin voi uskoa, että sanon tämän, mutta minulla taitaa olla uusi lemppariripsiväri, joka  taitaa peitota jopa myös sen YSL:n kestosuosikkini. Kyllä, täällä mennään jo melkoisilla leveleillä!

Lumene True Mystic Volume

Olin nähnyt Lumenen True Mystic Volume -ripsivärin mainoksia ja käyttökokemuksiin pohjautuvia kuvia ja kommentteja pitkin verkkoa ja pakko myöntää, että kiinnostukseni heräsi. Tottakai se herää aina, sillä Lumene on minulle todella rakas merkki ja sen jokaisella ripsiväriyrityksellä olen halunnut rakastua heidän uusimpaan lanseeraukseensa, mutta kuten kuvamateriaalitkin ovat blogissani osoittaneet, ei meillä vaan ole ollut yhteistä tulevaisuutta.

Lumene True Mystic Volume

Olin utelias, mutta samalla skeptinen ja valmis pettymään. Sain ripsivärin Lumenelta kokeiluun ja täytyy myöntää, että en ole hetkeen ollut yhtä innoissani mistään tuotekokeilusta.

Lumene True Mystic Volume

Hennoissa ripsissäni on pituutta, mutta ne kaipaavat rrrrunsasta ripsivärikuorrutusta. En ole minä ilman sitä ja on haastavaa löytää ripsiväri, joka kykenee kerrostumaan ripsien päälle tarpeeksi siististi ja hyvin.

Lumene True Mystic Volume

Lumenen ripsiväri lupaa tuuheutta jo ensimmäisellä kerroksella, mutta en todellakaan kutsuisi tätä tuuheudeksi. Tämä nyt vaan on hyvää erottelua ja siisti lopputulos, mutta ei tuuheutta.

Lumene True Mystic Volume

Toisaalta se ei tietenkään haittaa. Hyvä vaan, että ripsiväriä voivat käyttää myös ne, joille vähempikin tuuheus riittää.

Ripsivärin taika on kuitenkin sen kerrostettavassa koostumuksessa. Siinä missä liirumaisen löysät ripsivärit kuivuvat ripsissä koviksi ja jäykiksi, jää tämän täyteläisen vahamainen koostumus niin pehmeäksi, että ripsivärimassaa saattoi lisätä vaikka vielä useiden tuntienkin jälkeen lisää. Ja se on se juttu, joka tekee ripsiväristä minun silmissäni hyvän.

Lumene True Mystic Volume

Tämä ripsiväri nimittäin lähti kerrostumaan loistavasti. Uusia kerroksia oli helppo lisätä vaikka loputtomasti ja ohuet ja kurittomasti sojottelevat ripseni jäivät tämän jäljiltä erittäin runsaiksi.

Lumene True Mystic Volume

En voinut uskoa, että pehmeän voidemaisen koostumuksen omaava YSL Faux Cils Effet oli vihdoin saanut melkolailla identtisen haastajan ja vieläpä Lumenelta! 

Lumene True Mystic Volume

En tietenkään osannut lopettaa ripsivärin kerrostelua vaan jatkoin sitä entisestään. Voiko sitä vieläkin lisätä edellisen runsaan kerroksen päälle sen jo kuivuttua?

Lumene True Mystic Volume

Voi! Ripsistä tuli kokoajan runsaammat ja ennen kaikkea ne olivat yhä pehmeän tuntuiset. Tässä olisikin ainesta melkoiseksi koko kansan maskaraksi, sillä lopputuloksesta sai juuri niin kevyen tai näyttävän kuin vain itse halusi. Parasta oli myös se, että vaikka ripsivärit yleensä paranevat vasta parin viikon käytön myötä, oli tämä loistava jo ihan ensimmäisestä käyttökerrastaan lähtien.

Lumene True Mystic Volume

Ripsiväri oli huippua myös kestävyydeltään, mistä tietysti myös tulee aina plussaa -varsinkin nällä talven taivaalta tulee mitä sattuu -keleillä.

Tiedättekö, minulla on ihan hirveän ylpeä olo Lumenesta! Muistan, kun pari vuotta sitten sain tilaisuuden muutamien muiden bloggaajien kanssa päästä käymään Lumenen labrassa ja tavata sieltä ihmisiä sekä päästä vihdoin laukomaan oikealle taholle ääneen kysymyksen, miksei Lumenella ole oikeasti tuuheuttavaa ripsiväriä, jossa olisi samanlainen täyteläisen voidemainen koostumus kuin YSL:n Faux Cils Effet -ripsivärissä. Henkilö, jolle esitin kysymyksen ei vaikuttanut ollenkaan edes ymmärtävän, mitä tarkoitin ja heitin henkisen pyyhkeen kehään. Ei sitten, sitä ei taida koskaan tullakaan.

Ja tässä se nyt kuitenkin sitten vihdoin on.

Lumene True Mystic Volume

Kuulin pientä sisäpiirin tietoa, että ripsivärin olisi ollut tarkoitus tulla markkinoille jo aiemmin, mutta lanseerausta lykättiin, sillä sen koostumus ei vaan ollut vielä tarpeeksi täydellinen. Pointsit maltillisuudesta ja tuotekehittelyn jatkosta, sillä tällä kertaa Lumene kyllä todellakin räjäytti potin.

Voittaako Lumenen ripsiväri sitten oikeasti jopa YSL:n suosikkini?

Voittaa! Ripsivärissä on hyvin samantyyppinen koostumus, jolla on samalla lailla mahdollista rakentaa äärettömän tuuheat ripset ilman, että tuotteesta tarvitsee kuitenkaan maksaa itseään kipeäksi. Kukapa nyt ei rakastuisi pihistysvaihtoehtoon.

Lumenen True Mystic Volume -ripsiväri löytyy myynnistä täältä.*

Lumene True Mystic Volume

Muita Lumenen True Mystic Volume -ripsiväriin rakastuneita?


Lue myös nämä postaukseni:

Elizabeth Arden ripsiväri Loreal Mega Volume Miss hippie mascara 2000 Calorie Curl Addict Max Factor

34 kommenttia artikkeliin ”Vuosituhannen yllättäjä: Lumene True Mystic Volume -ripsiväri”

  • Suomesta Lumenea saa joka puolelta, mutta ääkköksettömästäviestistäsi tulkitsin, että tarkoitit ulkomailla asuessa varmaankin. eleveniltä tätä ei vielä ainakaan löydy, mutta minkä maan markkinoista on kyse? 🙂

   Vastaa
 1. Kiitos tuotearvostelusta! Uuden mascaran osto alkaa olla ajankohtaista, taidanpa suunnata kohti lumenen hyllyä. 🙂 Ja vielä hyvillä mielin, mieluusti suosisin kotimaista ja muissa meikkituotteissa niin loistavaa Lumenea.
  Ps. Mitä ihanaa huulipunaa sulla on noissa kuvissa? 🙂

  Vastaa
  • Huulilla oli ennen näitä kuvia jotain tummempaa punaa, jonka jämät on pyyhitty pois ja päälle laitettu vaan lähes väritöntä kiiltoa. Ei siis ole valitettavasti antaa sävyvinkkiä. :/

   Vastaa
 2. Minä, vanha rouva, ilmottaudun ! Odotinkin jo postaustasi ko. mascarasta, olin nimittäin varma, että sen jonain päivänä tulet tekemään, joko positiivisen tai negatiivisen, mutta kuitenkin. Sain syksyllä vinkin, että Lumenelta on tulossa aivan mahtavan loistava ripsari ja hankin sen oitis , kun myyntiin tuli, epäillen kuitenkin hieman. No enää en epäile, vaan käytän päivittäin ja päivä päivältä pidän siitä enemmän ja enemmän. Olin aikeissa ostaa Chanelin parisen kymppiä kalliimman suosikkini, onneksi en ehtinyt, koska suosikkini on tässä.

  Vastaa
 3. Kiitos vinkistä!
  Täytyy sanoa, että olen viimeisen vuoden aikana yllättynyt todella positiivisesti Lumenen tuotteiden suhteen. Toki on tiettyjä tuotteita jotka muistan jo nuoruusvuosilta mutta jossain vaiheessa lakkasin käyttämästä Lumenea kun tuntui että tuotteet eivät kehittyneet. Nyt useampi luottotuotteeni on Lumenelta.
  Mm. sinunkin kehumasi hyaluronitiiviste hyppäsi ihonhoitotuotteideni kärkeen. Itsen kärsin rosaceasta, eikä tuote ole ärsyttänyt edes muutoin herkkää ihoani! Päinvastoin, kuivuus ja ärtyneisyys ja vähentynyt huomattavasti. Lumene ansaitsee kehunsa nimenomaan pohjustus- ja ihonhoitotuotteiden laadusta ja valikoimasta. Ja mikä parasta, tuotteet saa edelleenkin kohtuullinen hintaan 🙂

  Vastaa
 4. Okei that does it, mun on pakko käydä ostamassa tämä. Oon lukenut tosi monta ylistävää arvostelua ja tää sun katkaisi kamelin selän 😀

  Vastaa
 5. Tätä arvostelua kerkesin jo odottaa! Oon niiin onnellinen että ne vihdoin teki sen 😀 Ja uskon oikeasti mitä syvimmin, että sulla on henkilökohtaisesti ollut tähän suuri myötävaikutus. Mun on pakko ostaa tää ripsiväri ihan vaan koska! 😀

  Vastaa
 6. Osaatko yhtään arvioida/oletko kuullut kommentteja, miten toimii tönkkösuorissa ripsissä, pysyykö taivutukset? sepä vasta olisikon omituista, ja mukavaa!, jos toimis myös piikkisuorissa ripsissä 🙂

  Vastaa
   • Ei pidä taivutuksia ainakaan omissa ripsissäni, mutta eipä kyllä pidä mikään muukaan ripsiväri vedenkestäviä lukuunottamatta. Tällaiset pehmeiksi jäävät ripsivärit eivät siihen yleensä voimakkaasti kykene kun taas vedenkestävät ripsivärit kuivuvat nopeasti kovemman tuntuisiksi ja ehtivät lukita taivutuksen napakasti.

    Vastaa
 7. Voi jessus miten huikean IHANAN IHANAN IIIIHANAT ripset! Kolahti niin kovaa tuo jälki, ettei mikään pitkään aikaan. Tätä on odotettu! Olen aivan hurmaantunut ja mykistynyt.

  <3 ! UPEAA LUMENE ! <3

  Vastaa
 8. Minulla on kokeilussa tämä tuote ja olisin muuten siihen erittäin tyytyväinen, mutta omassa kappaleessani massaa tulee kertakaikkiaan liikaa harjaan eikä kyseisenlaista kerrostamista voi tehdä kuin mitä sinä. Massaa on pakko pyyhkiä putkilon reunoille, jotta ei tule ihan klimppiripsiä jo ensimmisellä kerroksella. Olen miettinyt, että onko omani ns. maanantaikappale eikä se ”massanrajoitin” toimi kunnolla. Olen harmitellut asiaa, enkä tämän vuoksi itse suosittelisi tuotetta, vaikka muuten vaikuttaa lähes täydelliseltä.

  Vastaa
  • Mulla on sama vika.
   Olen käyttänyt ripsaria jo viikkoja ja edelleen joudun pyyhkimään hurjan määrän massaa pois. Lopputulos on klimppiset ripset, koska harjassa on valtavasti massaa vielä pyyhkimisen jälkeenkin.
   En tosiaankaan osta uudelleen.

   Vastaa
 9. Näyttää tosi hyvältä silmissäsi! Itsekin pidän kyseisestä ripsarista. Lumenen uutuusripsari on ykkössijalla suosikeissani Maybellinen Lash Sensationalin rinnalla. Myös Lumenen uutuusrajaustussi True Mystic on tosi hyvä. Kannattaa testata! Se on päihittämässä tähänastisen suosikkini Sensain tussin, tai ainakin on siinä hyvänä kakkosena.

  Vastaa
 10. Ostin tämän vakuuttuneena kaikista kuulemistani ylistyspuheista, ja voi mikä pettymys olikaan. En pysty käyttämään vesiliukoisia ripsivärejä, koska ne eivät vaan kerta kaikkiaan pidä taivutuksia ollenkaan. Päätin kuitenkin antaa tälle mahdollisuuden, koska olen kyllästynyt vedenkestäviin ripsiväreihin, ja kuulin useammalta taholta, että tämän kanssa taivutukset pysyvät loistavasti. No eivät pysy minulla. Myöskään kerrostaminen ei omilla ripsilläni onnistu mitenkään – saan tällä aikaiseksi ainoastaan klimppiset joka suuntaan sojottavat risukasat. Olisin niin halunnut tykätä tästä ripsiväristä! Mutta noh, ehkä odotan että massa kuivahtaa vielä hieman ja jatkan testailua. Joka tapauksessa niin paljon hyvää tästä on sanottu, että varmasti hyvä ripsiväri on kyseessä, ei vaan toimi minulla.

  Vastaa
 11. Ääh, kai munkin on pakko taipua testaamaan tätä, kun kaikki tähän on rakastunut 😀 Lumene on muutenkin nostanut gameaan ihan superisti, etenkin meikkipohjissa. CC-voide on nykyisistä ainoa josta en diggaa!

  Vastaa
 12. Jaaha, pitänee kokeilla. Oon tykännyt Lancomen Hypnosesta, mutten raaski ostaa sitä muuta kuin supertarjouksista. 😛 Jospa kokeilisin tätä seuraavaksi..

  Vastaa
 13. Lumenen muinainen Blueberry Curl on aivan mahtava luomus – se tekee luonnollisen näyttävää jälkeä…

  Vastaa
 14. Sun pitäs ehdottomasti Virve kokeilla MACin Extra Dimension -ripsaria! Uskon että voisit siitä tykätä 🙂 Ihan mun oma suosikkini.

  Vastaa
 15. Eih, tuo kuullostaa hyvältä, paitsi ettei tietenkään valmisteta vedenkestävänä. Eli piikkisuorille lehmänripsille ei pysty käyttämään. 🙁

  Vastaa
 16. Olen lukenut tästä ripsarista niin paljon hyvää, että täytyy varmaan kohta itsekin kokeilla. Palaan tänne aina, kun mulla on ripsiväriongelmia. Kiitos siis näistä ripsaripostauksista. 🙂

  Oikeastaan tulin kysymään elevenin tuotteista. Ihastuin bdellium Toolsin meikkisiveltimiin ja varsinkin niihin vaaleanpunaisiin. Harmikseni huomasin, ettei pink bambu -sarjaa myydä seteissä. Muista kyllä löytyy, mutta kun tottakai haluaisin vaaleanpunaista. 😀 Tuleekohan nekin joskus settinä myyntiin tai saako niitä ylipäätänsä muuten, kuin yksittäin?

  Onneksi menin nyt tsekkaaman tilanteen ja siveltimet näyttävät olevan alessa. Taidan napata yhden testiin. 🙂 Tai ehkä kaksi.

  Vastaa
 17. Ripsari yllätti todella. Parempi kun olisi ikinä osannut toivoa. Mutta. En löytänyt tuotteesta Avainlippua… Onkohan tuote valmistettu Suomessa?

  Vastaa
 18. Mites onko kenelläkään kokemusta miten toimii herkkäsilmäiselle? Tekisi niin mieli ostaa ja testata kaikkien kehujen perusteella mutta aiemmat Lumenen ripsarit joita olen kokeillut ovat aiheuttaneet silmien kirvelyä ja kutinaa. (tällä hetkellä itselläni käytössä sensai 38 ja lancomen volume-a-porter jotka ei aiheuta oireita).

  Vastaa
 19. Oon tainnut myötäelää aika vahvasti sun epätoivoista ripsarimetsästystä: satuin ostamaan tän ripsarin itselleni taannoin ja heti ensimmäisellää harjanvedolla huomasin mietiskeleväni et oisko tää nyt sellainen mitä Virve on jo vuosia peräänkuuluttanut. Great minds think alike!

  Vastaa
 20. Tämä tekee aivan ihanaa jälkeä, mutta ikävä kyllä murenee mulla alaluomille päivän aikana. Tahtoo olla mulla yleinen ongelma ripsareiden kanssa, joten en sinänsä ole yllättynyt. Ostan siis jatkossakin Lancômen Definicils -maskaraa 🙁 Kallista, mutta sen arvoista!

  Vastaa
 21. Lumenen ripsarit on mulla boikotissa,koska päivällä väri värisee naamalle ja illalla poispestessä loput värit jää pandoiksi ympäri silmiä. Mites tämän ripsarin poispesu onnistuu ja variseeko?

  Vastaa
 22. Tämä ripsari minua mietityttäni melko paljon, koska lumenen voiteet hyviä, mutta monet silmämeikki tuotteet todellisisa pettymyksiä ollut. Edellenkään en ole varma täsä ripsarista. Ensimmäisessä kuvassa ok ripsit sinulla, mutta anteeksi jo etukäteen, myöhemmissä kuvissa ripsesi näyttävät melko limppisiltä ja suttuisilta, eikä lainkaan pehmeiltä ja nätin näköisiltä.

  Vastaa
 23. Täällä myös yksi Lumenen uutuusripsariin hurahtanut! Mielestäni Lumenen mainoskamppis tämän uutuustuotteen suhteen oli ensinnäkin hyvin onnistunut. En yleensä juokse uutuuksien perässä, mutta tämän perään oli pakko juosta.

  Ripset todella tuntuvat pehmeiltä heti ripsarin levityksen jälkeen ja myös paljon myöhemmin. Myös saman sarjan rajaustussi on ihan mahtava käytössä. Lumene kyllä valtaa nyt selvästi alaa sekä ihonhoitotuotteistani että meikeistä. Hyvä näin!

  Vastaa
 24. Kiva lukea noin iloisia uutisia Lumenen ripsiväreistä! Minulla on hiljattain ollut ei-niin-loistavia kokemuksia Lumenen True volume-ripsivärin koostumuksesta, jonka päädyinkin ostamaan lähinnä kivan tummanruskean värin takia.Seuraavaksi voisin hyvinkin kokeilla Lumenen maskaroista tätä mystistä uutuutta, sen verran positiivisesti sitä on arvioitu.

  Vastaa
  • Palasin takaisin kertomaan oman kokemukseni. Onnistuin pitkan ja raskaankin metsastyksen jalkeen saamaan taman Lumenen uutuuden. Hyva, muttei ihan superia kuitenkaan. Edellinen suosikkini Make Up For Ever Smoky Lash taikoo minulle upeammat ripset.
   Plussaa kuitenkin Lumenelle helposta puhdistuksesta ja ennen kaikkea siita, etta Smoky Lash jostain syysta tuppasi leviamaan alaluomelle ja tata ei Lumene tee!

   Vastaa

Jätä kommentti