Smokey Eye Drama Kit – Yes, it’s smokin’ hot!

Minullka oli pitkä historia luomiväri-intoilijana, mutta kuten useimmat tietävät, on se vaihe ollut tosiaankin jo pitkään ihan puhtaasti juurikin sitä historiaa. Minusta on tullut varsinainen tylsimys kosmetiikkabloggaajaksi, sillä en enää liiemmin ole käyttänyt silmämeikkiä ripsiväriä ja luomien väriä tasoittavaa luomivärinpohjustajaa lukuunottamatta.
Uuden Urban Decayn Naked Smoky -luomiväripaletin ansiosta olen kuitenkin innostunut viime aikoina kokeilemaan tummempiakin silmämeikkejä ja yllätyksekseni olen saattanut huomata, että minulla on sittenkin niissä yhä kotoisa olo -kunhan värit vaan pysyvät sopivan pehmeinä.
Yksi tällainen minua ihastuttava luomivärilöytö tapahui ihan vahingossa, kun poimin kokeiluun töiden kautta saamani Max Factorin paletin. En (tapani mukaan) lukenut käyttöohjeita ennen tuotteen käyttöä ja innostuin, kuinka helposti paletilla sai luotua pehmeän silmämeikin.
Kuten olen kertonut, en ole tosiaan mikään tarkka näplääjä vaan melko suurpiirteinen luomivärien sutija. Lisään hieman sitä sinne ja tätä tänne, kunnes olen saavuttanut haluamani lopputuloksen. Tällä paletilla se tuntui olevan erityisen helposti saatavilla.
En ollut palettia käyttäessä edes katsonut sen nimeä. Jos olisin viitsinyt vilkaista tarkemmin, olisin nähnyt, että tämä Max Factorin Smokey Eye Drama Kit on 2-in-1 Eyeshadow and Brow Powder, eli vieläkin loistavampi tuote kuin mitä ensimmäisiä kokeilujani tehdessä arvelinkaan sen edes olevan.
Sudin tyytyväisenä kaikkia sävyjä luomilleni osaten vasta jälkikäteen iloita siitä, että paletista löytyisi tosiaan myös loistava kulmapuuterisävy.
Minulle päätynyt paletti oli sävyä 02 Lavish Onyx, jossa yhdistyy helppoja, sekä kevyempään että voimakkaampaan meikkiin sointuvia sävyjä. Itseasiassa jopa yllätyin, kuinka violettiseen taittavan yhdistelmän sävyillä saikaan luomille luotua!
Siitä huolimatta, että meikki oli minun asteikollani jo varsin tumma silmämeikki, tuntui oloni siinä kotoisalta. Syy taisi jälleen kerran olla siinä, etteivät itse sävyt itsessään varsinaisesti pomppaa luomilta esiin, vaan ne saavat vain omat silmäni nousemaan esiin paremmin. 
Luomiväripaletissa minuun vetosikin juuri sen sävyjen helppous. Vaaleiden sävyjen avulla ja hitusen tummempia apuna käyttäen paletilla on helppo luoda arkinen ja kevyt meikki, johon on sitten helppo tuoda lisää potkua tummemmilla sävyillä. Omille sinivihreille silmilleni paletti onkin täydellinen valinta sävyjensä puolesta, sillä värisävyjä varioimalla paletilla saa korostettua joko silmien sinisyyttä (kultabeiget sävyt yhdessä ruskean kanssa) tai vihreyttä, kuten näissä postauksen kuvissa.
Tästä tulikin siksi samantien paletti, joka lunasti paikkansa arjen meikkipussissani. Tämä on nimittäin juuri niitä väriyhdistelmiä, joilla minä selviän mitä luultavimmin kaikista tilanteista eikä kompakti rasia edes vie liiemmin tilaakaan!
Onko joku muu sattunut ihastumaan tähän tai muihin Smokey Eye Drama Kit -sävyihin?

4 kommenttia artikkeliin ”Smokey Eye Drama Kit – Yes, it’s smokin’ hot!”

Jätä kommentti