Suloiset huulipuikot

Aina joskus minulle päätyy yllätyksenä blogikokeiluun sellaisia tuotteita, joita en edes tiennyt ajatella kokeilevani. Postin mukana voi vaikkapa tulla paketti, jonka muusta sisällöstä on sovittu, mutta mukana on välillä myös jotain sellaista, jota en olisi edes tajunnut harkita kokeilevani.
Yleensä tällaiset vahingossa kokeiluun saadut tuotteet ovat kuitenkin niitä, joiden joukosta yllättäen tekeekin parhaita löytöjä.
Löysin kokeilua odottaneiden tuotteideni joukosta muutamia saamiani Oriflamen The One Lip Spa Care Lip Balmeja, joiden puikot näyttivät niin syötävän suloisilta, etten ymmärrä, kuinka olin voinut ohittaa ne.
Huulivoiteiden nimellä kulkevat tuotteet ovat jälleen yksi erilainen versio sävyä antavista hoitotuotteista. Kevyttä väripigmenttiä säsältävän puikon sisällä on hoitava sydän, joka tuo minulle mieleen vahvasti yhdeksänkymmentäluvun. Muistan, kuinka joku merkki lanseerasi tuolloin vastaavia (mutta klassisen huulipunan mallisia) huulipuikkoja ja kuinka kovasti ihastelin niitä Sina&Minä,MeKaks tai Suosikki-lehden sivuilta ollen lopulta hieman kateellinen samalla pihalla asuneelle isommalle tytölle, joka hankki sellaisen.
Puikkoja myydään kolmessa sävyssä ja paitsi että ne hoitavat ja kosteuttavat sekä antavat huulille sävyä on niissä myös kahdeksikon suojakerroin. Kaikin puolin täydellisiä käsilaukkutuotteita vähän jokatilanteeseen, siis.
Sävyistä kevyin eli Transparent ei ollut kuitenkaan ihan täysin väritön, vaan antoi huulille hieman niitä vaalentavaa sävyä. Pidin huulivoiteen sävyssä kuitenkin siitä, kuinka kauniisti se suli huulilleni. Näiden nudesävyjen kanssa joutuu usein tuskailemaan huulten pinnalle jäävää tai uurteisiin kerääntyvää koostumusta, mutta tämä ei ollut ollenkaan sellainen. Itseasiassa tämä olikin jopa yksi täydellisimmistä roosaan taittavista vaaleista nudesävyistä, joita olen aikoihin nähnyt.
Natural Pink oil myös melko vaalea, joskaan ei ihan yhtä vaaleaksi huulia tekevä kuin Transparent. Sävy taittoi nimensä mukaisesti kevyesti roosaan ja oli juuri niin luonnollinen kuin millaiseksi se oli tarkoitettukin.
Vaikka pidin Transparent-sävystä kovasti, taisi suosikkini silti olla tämä Nude. Tämä on minun makuuni vaan jotenkin niin täydellisen vaaleanpunertava olematta silti kuitenkaan yhtään pinkki. Tämä saa huulet erottumaan kasvoista, muttei silti vedä niihin liikaa huomiota. 
 Olen nykyään todella, todella laiska aamumeikkailija ja torkutan herätyskelloani aina ihan viimetippaan saakka. Nousen sängystä vasta sillä vihon viimeisellä pakollisella hetkellä, mikä tarkoittaa, etten todellakaan ehdi satsata kasvoihini liiemmin. Toisaalta se tuntuu jopa turhalta, sillä tämän hetkisellä unen määrälläni näytän joka tapauksessa nuhjuiselta. Jos kuitenkin yritän feikata itseni heränneen näköiseksi on minulla kaksi kikkaa: huulet kirkkaan punaisiksi ja kaikki huomio niihin tai mahdollisimman luonnolliselta ja nudelta näyttävä lookki, jossa tällaiset kevyet nudesävyt saavat aikaan huolitellun näköisen lopputuloksen siitäkin huolimatta, että sävy on sipaistu niille VR:n (aina myöhässä olevassa) junassa.
Onko joku muu sattunut ihastumaan näihin?

6 kommenttia artikkeliin ”Suloiset huulipuikot”

  1. Nää valkoiset hylsyt on tosi paljon raikkaammat ja nätimmät kuin huulipunien violetit, joista en pidä yhtään, vaikka punat onkin huippuja. Nude varsinkin on sävynä tosi kaunis.

    Vastaa

Jätä kommentti