Opi ostamaan vain hyviä kosmetiikkatuotteita

*Sis. mainoslinkin, verkkovalmennus saatu ilmaiseksi

Olen maininnut muutamaan otteeseen viime viikkojen aikana, että olen päässyt tutustumaan TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseen ja ollut siitä todella innoissani. Minusta kaikkein tärkeintä on saada levitettyä tietoa siitä, kuinka jokainen voi valita hyviä, oikeasti vaikuttavia ja ennen kaikkea omia tarpeitaan vastaavia tuotteita välttyäkseen hukkaostoksilta, mutta tietoa siihen on saatavilla harmillisen rajoitetusti.

Minua oli jo pitkään houkutellut lähteä työstämään aiheen ympärille jonkinlaista tietopakettia, sillä erityisesti kosmetiikan ainesosat kiinnostavat monia. Homma tuntui kuitenkin todella laajalta kokonaisuudelta enkä oikein tiennyt, kuinka sen ympärille lähtisi rakentamaan jotakin, joten olin rehellisesti sanottuna paitsi innoissani, mutta myös todella helpottunut tajuttuani, että TwistBe oli jo tehnyt aiheesta kattavan paketin.

Pyysin päästä tutustumaan TwistBen verkkovalmennukseen, sillä jos löytäisin hyvän kokonaisuuden, suosittelisin sitä mielelläni kaikille. Sainkin verkkovalmennuksen sisällön siis ilmaiseksi tutkittavakseni. Postauksen loppuosassa on myös alennuskoodi, jolla verkkovalmennuksen saa edullisemmin.

Lue myös: TwistBe palautti inspiraationi kosmetiikkaan

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Mikä Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus on?

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus on verkossa itsenäisesti käytävä valmennuskurssi, joka koostuu omassa tahdissa läpikäytävistä materiaaleista. Verkkovalmennuksen tarkoituksena on opettaa tunnistamaan hyvät, itselleen sopivat kosmetiikkatuotteet, joiden avulla omaa ihoaan voi hoitaa tuloksellisesti. Sen antamien vinkkien ansiosta jokainen voi myös välttyä ostamasta niitä turhia tuotteita, joihin tulee paljon lupaavien markkinointilauseiden vuoksi langenneeksi.

Verkkovalmennus koostuu neljästä kokonaisuudesta, jotka aukenevat valmennusta käyvälle yksi kerrallaan viikon välein. Tämä on minusta erittäin hyvin suunniteltu jaottelu, sillä se varmistaa, että aiheisiin tarttuu fiksussa järjestyksessä sekä sen, että jokaisen aiheen sisäistämiseen on varattu aikaa. Valmennus sisältää niin paljon erilaista tietoa, että jos se kaikki lävähtäisi eteen kerralla, voisi se jopa aiheuttaa hieman ahdistusta.

Jokainen valmennuksen viikko koostuu kolmesta, eri aihealuetta käsittelevästä luvusta, joiden lisäksi saatavilla on kiinnostavia bonusmateriaaleja. Erilliseltä verkkovalmennusalustalta löytyvät kokonaisuudet voi lukea koneelta, tabletilta tai kännykästä, minkä lisäksi niiden yhteydessä on saatavilla myös audio-nauhoite, jolta kokonaisuuden voi lukemisen sijaan kuunnella. Valmennuskokonaisuuksiin kuuluu myös lyhyitä videoita aiheisiin liittyen sekä ladattavia PDF-tiedostoja, joista voi olla hyötyä vaikkapa kosmetiikkaostoksille mennessä.

Materiaalit voi käydä läpi haluamassaan tahdissa ja vanhoihin materiaaleihin voi palata jälkikäteen kerratakseen niiden juttuja. Itse koen, että kun kaiken on lukenut kerran läpi, voi kokonaisuuden hahmottamisen jälkeen olla mukavaa vielä kertaalleen palata ihan alkuun muistin virkistykseksi ja kaiken vieläkin paremmin sisäistäkseen.

Minusta kokonaisuudet on suunniteltu aivan loistavalla tavalla ja vaikka kosmetiikan raaka-aineet ovat aihealueena minulle jo melko tuttu, lähestyy TwistBen valmennus hommaa huomattavasti kokonaisvaltaisemmin muistuttaen, ettei kyse ole vain siitä, mitä iholleen purkista laittaa. Valmennuksessa ei saarnata ja saada aikaan huonoa omaatuntoa, vaan asiaa lähestytään positiivisella otteella haluna auttaa oikeasti.

Vaikka homma kulkee valmennuksen nimellä, ei siihen silti liity mitään henkilökohtaista kanssakäymistä yrityksen kanssa – ellei sitä sitten halua. Valmennukseen liittyy Facebook-ryhmä, jossa mieltään askarruttavia asioita voi kysellä, minkä lisäksi TwistBen tiimi vastaa aina mielellään kysymyksiin.

TwistBen Kati TwistBen myymälässä Lapinlahdenkadulla Helsingissä.
TwistBen Kati TwistBen myymälässä Lapinlahdenkadulla Helsingissä.

Kuka Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen on suunnitellut?

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen takana on TwistBe-verkkokaupastakin vastaava trio. Veera, Kati ja Susanna ovat kauppatieteiden opiskelun lisäksi syventyneet kosmetiikan valmennukseen ja tuotteiden sisältöön paitsi todella laajalla itseopiskelulla, mutta myös haastattelemalla tuotteiden valmistajia, tutustumalla tuotteiden valmistukseen ja perehtymällä tieteellisiin tutkimuksiin.

Lisäksi kolmikko on opiskellut kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa Formula Botanicassa, jossa itsekin opiskelen, eli asiantuntemus aiheeseen tulee luotettavasta lähteestä. Kolmikon tekemisestä välittyy aito kiinnostus aihetta kohtaan, sillä koko homma on lähtöisin juuri halusta tuoda ihmisten saataville oikeasti hyviä tuotteita, joihin voi luottaa. He ovat selkeästi todella halukkaita löytämään faktatietoja eivätkä vain toistele vaikkapa tuotteiden valmistajien mainoslauseita ja usko nielemättä kaikkea kuulemaansa.

Kolmikko tekeekin hyvin kattavaa selvitystyötä myös valitessaan TwistBen verkkokaupassa ja myymälässä myytäviä tuotteita eikä hyväksy aina kaikkia tuotesarjan tuotteita edes myyntiin, jos joku tuotteen ainesosa ei ole sellainen, että he voisivat seistä sen takana varmoina.

He tavaavat tuotteiden ainesosalistat läpi tarkasti ja ottavat selvää tuotteiden alkuperästä sekä valmistustavoista voidakseen olla varmoja siitä, että ne edustavat juuri sitä, mitä he haluavat edustaa. He ovat jopa käyneet tutustumassa toimittajien tiloihin ympäri maailmaa ja edellyttävät yhteistyökumppaneiltaan avoimuutta tuotteiden sisältöjen suhteen, sillä heille on tärkeää tietää, mistä ainesosat tulevat. Tuotteiden ottamista myyntiin edeltääkin laaja selvitystyö ja vähintäänkin viestien vaihto valmistajien kanssa.

Veera, Kati ja Susanna päivittävät osaamistaan jatkuvasti ja heidän tiedoistaan voi nauttia myös TwistBen blogissa sekä TwistBen Kaikki ihonhoidosta -podcastissa, jossa käsitellään erilaisia kauneudenhoitoon, ihon hyvinvointiin ja kosmetiikkaan liittyviä aiheita.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen sisältö

Ensimmäisellä viikolla opitaan ymmärtämään ihon toimintaa ja käydään läpi ihon perusasioita, jotta ihoa voi osata hoitaa oikein ja välttää yleisiä virheitä, joita monet tekevät. Koska jokaisen ei ole olennaista tietää vaikkapa ihon eri kerrosten nimiä latinaksi, ei valmennuksessa mennä niissä liian syvälle. Sen sijaan siinä selvitetään esimerkiksi, kuinka kosmetiikkatuotteet voivat imeytyä iholle, mitä hyötyä talista on iholle sekä millaisia osia ihossa on ja mitä hyötyä niistä on.

Ensimmäisellä viikolla paneudutaan myös siihen, kuinka ihonhoito ei tosiaan ole vain ihon hoitoa kosmetiikkatuotteilla, vaan myös muilla tekijöillä on vaikutusta ihon kuntoon. Osiossa selvennetään, miksi ennemminkin kannattaa syventyä selvittämään ja hoitamaan iho-ongelman aiheuttajaa eikä vain tuoda kosmetiikalla apua ongelmaan ja muutenkin perehdytään hieman ajatukseen siitä, ettei iho ole vain itsenäinen juttu, vaan osa suurempaa kokonaisuutta.

Ensimmäiseen viikkoon kuuluu myös kokonaisuus, jossa tutustutaan ihotyyppeihin, mutta myös selitetään, miksi ihotyyppiajatteluun ei kannata takertua liikaa. Bonuksena käsiksi pääsee myös antioksidantteja selventäviin materiaaleihin.

Minusta ensimmäinen opintoviikko antaa loistavaa yleispohjaa sekä ymmärrystä ihonhoitoon kenelle tahansa ja juuri tällaista perustietoa moni kaipaa ymmärtääkseen, mikä kosmetiikalla ylipäätään on mahdollista ja miksi tuotteet vaikuttavat kuten ne vaikuttavat. On myös täydellistä, että tämä tieto annetaan heti tässä vaiheessa, kun moni valmennuksen aloittanut haluaa lukea alkuinnossaan kaiken mahdollisen käsiinsä saaman.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Toisella viikolla syvennytään siihen, kuinka ihon kuntoon voi vaikuttaa elämäntapavalinnoilla. Tämä on tavallisesti osio, jonka moni malttamaton skippaisi, jos olisi mahdollista päästä käsiksi suoraan kosmetiikkatuotteiden valintaan, joten olen todella onnellinen, että kaikelle tälle on varattu oma viikkonsa. Moni voi ajatella tämän valmennuksen tylsimpänä osiona, mutta minusta tämä oli itseasiassa valmennuksen mielenkiintoisin osuus ja sain tästä valtavasti irti.

Tätä viikkoa varten TwistBen porukka on tiimiintynyt eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Ravintoasioihin valmennusta antaa Annamari Seilola, joka on koulutukseltaan ravintoneuvoja (Dip NT, Premier Training, Lontoo, UK, mBANT) ja liikuntapuolelta valmennusta puolestaan antaa Riina Laaksonen, joka on koulutukseltaan ekonomi, personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach.

Erittäin mielenkiintoisen valmennusosion tarjosi diplomiravintoneuvoja Annina Francioson osio, jossa puhuttiin stressin vaikutuksesta ihoon. Stressi on kuitenkin hyvin yleinen juttu, josta moni jollain tapaa kärsii, joten tämä osio tuli minusta todellakin tarpeeseen.

Bonusmateriaalissa käydään läpi suolistoon liittyviä asioita ja tästä osiosta vastaa puolestaan suoliston hyvinvoinnin erikoisasiantuntija FLT ravintovalmentaja Annika Havaste. Myönnän, että en olisi rehellisesti sanottuna osannut edes alkaa miettiä suolistoani tässä yhteydessä.

Pidin siitä, kuinka sain tältä viikolta konkreettisia, fiksuja vinkkejä eikä valmennuksen käynyttä jätetty vain miettimään, että pitäisi syödä terveellisesti, mutta mitä se nyt edes sitten oikeastaan tarkoittaa. Mukavaa on myös se, että tietoa tarjoamaan on haettu oikeita asiantuntijoita.

Pidin myös siitä, että valmennus ei myöskään todellakaan tarjonnut mitään valmiita jumppaliikkeitä tai ruokavaliota, vaan selvensi vain hyvin, mitä hyötyä liikunnasta ja tietyistä ravintoaineista on. Kyllähän näistä jutuista useimmat ovat ihan yleistä perustietoa, mutta näin esitettynä, minulle oikeaan asiayhteyteen linkitettynä ne kolahtivat kunnolla.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Kolmas valmennusviikko on monien lemppari, sillä sen tavoitteena on sitten vihdoin opastaa ostamaan kosmetiikkaa oikein ja säästämään rahaa. Kuten jo aiemmin sanoin, on minusta kuitenkin mahtavaa, että tämä on vasta kolmannen valmennusviikon sisältö, sillä jotta ihoa voi hoitaa hyvin, tarvitsee ensin ymmärtää ihosta ja ihon toiminnoista. Varsinkin ensimmäisen viikon opit ovat siis välttämättömiä ennen tätä osiota.

Tällä valmennusviikolla pohditaan, syöttääkö iholleen roskaruokaa kosmetiikkatuotteilla, jotka eivät oikeasti hoida ihoa, opetellaan välttämään sudenkuoppia kosmetiikkaostoksilla ja saadaan ihan niitä käytännön vinkkejä laadukkaamman kosmetiikan ostamiseen. Tällä viikolla myös selvitetään, millaisia eri tyyppisten kosmetiikkatuotteiden koostumukset pääpiirteittäin ovat, eli minkälaisia ainesosia ne sisältävät ja miksi.

Valmennuksen tarkoituksena ei ole edes yrittää tehdä sen kävijästä kaikkitietävää kosmetiikka-aineiden asiantuntijaa eikä se noin lyhyellä oppimäärällä olisi mahdollistakaan. Sen sijaan sen tarkoitus on saada ymmärtämään kosmetiikan ainesosaluetteloiden pääperiaatteita sekä ennen kaikkea kurkistamaan kosmetiikkatuotteen ainesosaluetteloa joka kerta ennen uuden tuotteen hankintaa.

Tarkoituksena on, että verkkokurssin käyvä oppii arvioimaan, sisältääkö tuote riittävän määrän niitä ainesosia, joilla sitä mainostetaan, sopiiko se oman ihon tarpeisiin sekä sisältääkö se sellaisia ainesosia, joista ei ole iholle hyötyä.

Valmennuksen käyneestä ei siis tule raaka-aineasiantuntijaa, joka ymmärtää kaiken mahdollisen INCI-luetteloista ja osaa itse valmistaa tuotteita. Sen sijaan valmennuksen opeilla saa riittävän tietotaidon omaan arkeen, jotta kosmetiikkaostoksilla osaa itse tehdä hyviä valintoja.

TwistBe vertaa tätä valmissmoothien ostoon: Hyvän valmissmoothien ostaakseen ei tarvitse tietää, kuinka sellaisen voi valmistaa itse kotona eikä ole olennaista tietää onko siihen käytetty vaikkapa 30 vai 40 grammaa kurkkua. Paljon tärkeämpää on osata katsoa, että se sisältää hyvälaatuista proteiinia, lehtivihreää, kasviksia, vitamiineja sekä jotakin hyvälaatuista öljyä. Valintaa tehdessä haluaa myös varmistaa, ettei smoothieta ole kyllästetty sokerilla, lisäaineilla, huonoilla rasvoilla ja keinotekoisilla lisäaineilla. Tämän saman tsekkausprosessin hallinta riittää myös kosmetiikkaa ostaessa.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Neljännellä viikolla puhutaan varsinaisesta ihon hoidosta ja syvennytään siihen, kuinka omaa ihoa hoidetaan oikein. Neljännen viikon osioissa käydään läpi perusperiaatteet ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Paitsi että tässä osiossa käsitellään kasvojen hoitoa, puhutaan siinä myös vartalon ihon hoidosta.

Itse sain tästä osiosta esimerkiksi hyvän konkreettisen vinkin siihen, että voin levittää helposti kuivuville vartaloni ihoalueille öljyä ennen suihkuun menoa ehkäistäkseni, etteivät ne kuivu lisää. Miksi en ollut tajunnut tätä! 

Tässä osiossa annetaan myös konkreettisia tuote-esimerkkejä hyvistä tuotteista, sillä moni haluaa kuulla niitäkin. Erinomaista on minusta se, että esimerkkituotteiden yhteydessä myös perustellaan, miksi ne ovat hyviä. Jo perusteluja lukiessa oppii paljon erilaisten ainesosien vaikutuksista ja hyödyistä.

Annettujen tuotevinkkien ajatuksena on myös, että niiden avulla syntyy ymmärrys siihen, millaisia hyvät kosmetiikkatuotteet parhaimmillaan ovat ilman, että niistä tarvitsee maksaa itseään kipeäksi. Yksi TwistBen kantavia ajatuksia onkin tarjota ihmisille tuotteita, joiden hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

Neljännellä viikolla käsitellään jopa meikkien valintaa, jota myös lähestytään ihonhoidon kautta. Valmennuksessa ei siis jaeta meikkivinkkejä erilaisiin meikkaustekniikoihin, vaan käydään läpi, millaisiin asioihin meikkituotteita valitessa voi olla hyvä kiinnittää huomiota, jotta myös meikkituotteet ovat iholle hyvästä – ne kun ovat kuitenkin tavallisesti iholla koko pitkän päivän. Sanomana on, että kauniin meikin pohjalla on hyvinvoiva iho ja että kun ihoa hoitaa hyvin, tarvitaan meikkiä vähemmän.

Lisäksi tällä viimeisellä viikolla tarjolla on myös bonusmateriaalia, josta saa hoito-ohjeita paitsi eri ihotyypeille, mutta myös erilaisiin ihon ongelmiin kuten rosaceaan, suunympärysihottumaan, psoriasikseen, couperosaan ja akneen. Näissä yksinkertaisissa hoito-ohjeissa käydään läpi, millainen ihonhoitorutiini iholle sopii sekä kerrotaan ihan konkreettisesti kuinka ja missä järjestyksessä tuotteita mihinkin aikaan vuorokaudesta käytetään. Samalla myös annetaan vinkkejä erityisistä ainesosista, joista juuri kyseinen ihotyyppi tai iho-ongelma hyötyy.

Tarkoituksena on, että tämän viimeisen osan läpikäynnin jälkeen  osaa valita tuotteita, jotka tukevat oman ihon luonnollista toimintaa ja saavat ihon sekä voimaan hyvin että näyttämään kauniilta.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Lisäksi saatavilla oli Bonusosio, jossa paneuduttiin erilaisiin kuumiin ja kiistelyä aikaansaaneisiin kosmetiikan aiheisiin kuten esimerkiksi siihen, imeytyykö 60% kaikesta ihollemme laittamista kosmetiikan ainesosista ihoon (spoilaus: ei tietenkään automaattisesti imeydy).

Osiossa puhuttiin ainesosien imeytymisestä kehoon, mutta siinä myös muistutettiin, ettei ainesosan imeytyminen tai kehoon päätyminen tee siitä hyvää tai huonoa. Se millä on väliä on miten aine kehoomme vaikuttaa. Tässä bonusosiossa käyttiinkin läpi, mitkä tekijät vaikuttavat ainesosien imeytymiseen.

Oikeastaan kurssin ainoita kyseenalaisia juttuja oli minusta tässäkin osiossa esiin nostettu väite siitä, että huulimeikkiä käyttävä nainen söisi elämänsä aikana keskimäärin 2 kiloa huulipunaa. Tämä väite on jo varsinainen mahdottomuus, sillä jos ajattelee, että huulipunaa käyttäisi vaikka 60 vuoden ajan, tarkoittaisi tuo n. 33 gramman syöntiä vuodessa. Keskiverto huulipuna painaa usein noin 3,5 grammaa, eli vuodessa pitäisi säännöllisesti syödä reilut 9 huulipunaa, jotta tuo luku tulisi täyteen. Harva ehtii edes käyttää vuodessa yhdeksää huulipunaa ja niistä suurin osa päätyy monella muutenkin kahvikupin tai juomalasin reunaan.

Olen postannut tästä aiheesta blogissani jo aiemmin, mutta myytti elää edelleen. Tämä ei silti tietenkään tarkoita, ettemmekö tosiaan söisi elämämme aikana varsin paljon huulimeikkituotteita, minkä vuoksi on tietysti hyvä kiinnittää huomiota siihen, mitä ne sisältävät – kuten kosmetiikkatuotteiden sisältöön ihan ylipäätäänkin.

Bonusosiossa nostettiin kuitenkin todella hyvin esiin kosmetiikkavalmistajien vastuullisuutta,mutta myös usein juuri sen puutetta. On nimittäin ihan totta, ettei kaikkia yrityksiä kiinnosta kiinnittää huomiota yksittäisten ihmisten terveyteen tai ympäristöasioihin ja vaikka yleisesti niin voisi luulla, eivät ne vain kuulu kaikkien kosmetiikkavalmistajienkaan etiikkaan ja arvoihin.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Koen, että verkkovalmennus sisältää kuitenkin todella kattavasti tietoa ihonhoidosta, eli rahoilleen todellakin saa vastinetta. Tällaisia kuluttajille suunnattuja vastaavia ihonhoidon verkkovalmennuksia ei taida olla saatavilla liiemmin edes englanniksi, joten konsepti todellakin on loistava.

Verkkovalmennus on tehty sellaiseksi, että kuka tahansa ilman minkäänlaista kosmetiikkataustaa voi sen avulla alkaa ymmärtää paremmin, millaisia tuotteita oma iho tarvitsee. Minusta valmennus antaa hyviä vinkkejä siihen, kuinka hyvät kosmetiikkatuotteet tunnistaa ja olen kuullut valmennuksesta valtavasti kehuja muilta sen käyneiltä.

Tällä hetkellä kurssin on käynyt jo yli tuhat ihmistä ja tavalliselle kosmetiikan käyttäjälle siitä on todellakin hyöytyä – olihan siitä valtavasti hyötyä jopa alalla kohta 15 vuotta työskennelleekin, sillä se sai minut kiinnittämään huomiota uusiin asioihin.

Käytännössä kurssi siis opettaa varman tavan löytää hyviä, taatusti iholla vaikuttavia tuotteita. Se tekee asioista helppoja ja yksinkertaisia.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Itse en koe, että homman tarvitsee automaattisesti olla niin mustavalkoista, eli en vaikkapa välttele silikoneja kosmetiikassa vaan katson, millaisessa seurassa ne hengaavat ja mitä hyötyä niistä on tuotteessa ja vastaavatko ne omaan tarpeeseeni.

En siis lähde valehtelemaan, että noudattaisin itse verkkovalmennuksen kaikkia oppeja sataprosenttisesti, eli on tiettyjä juttuja, jotka teen itse eri tavalla. Itse ajattelen, ettei kaikkiin asioihin ole vain yhtä oikeaa tapaa. Uskon kuitenkin, että kun pelisääntöihin tutustuu ja ymmärtää ihon tarpeita, on hommaa helpompaa alkaa soveltaa.

Olen silti kuitenkin täysin sitä mieltä, että tämän verkkovalmennuksen oppeja noudattamalla saa takuuvarmasti hyviä tuotteita. Minusta verkkovalmennus onkin erinomainen tapa lähteä liikkeelle, kun haluaa oppia tunnistamaan hyviä tuotteita, sillä noiden oppien mukaisesti mennessä ei vain voi mennä pieleen.

Minua viehättää verkkovalmennuksessa erittäin paljon se kulma, josta se asiaa lähestyy: kaiken ei tarvitse olla supermonimutkaista ja ihan yksinkertaisilla jutuilla voi oppia valitsemaan hyviä kosmetiikkatuotteita.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Pidän myös siitä, kuinka verkkovalmennuksessa kannustetaan vastuulliseen kuluttamiseen. Siinä ei todeta, että nyt kun olet oppinut ostamaan hyviä tuotteita, kannattaa käydä kaikki vanhat tuotteet läpi ja heittää ne pois, jotta voi hankkia uusia, parempia tuotteita.

Sen sijaan verkkovalmennuksessa korostetaan, ettei kosmetiikkaa kannata ostaa omia tarpeitaan enempää ja neuvotaan, kuinka sitten seuraavalla kerralla uutta tuotetta tarpeeseen hankkiessa voi helpommin osata löytää sen omalle iholleen sopivan, iholle varmasti hyvää tekevän tuotteen.

Toki verkkokurssi on hyvä tapa ohjata kuluttajista ensin laatutietoisia, minkä jälkeen kuluttajat on helppoa saada ostamaan yrityksen omasta myymälästä ja verkkokaupasta, jotka tarjoavat kurssin oppeihin sopivia tuotteita. Minusta on kuitenkin älyttömän hienoa, että joku on tehnyt tuon kaiken selvitystyön meidän puolestamme, sillä kosmetiikka-alalla on aivan liikaa yrittäjiä, yrityksiä ja työntekijöitä, jotka vain myyvät meille tuotteita ymmärtämättä yhtään, mitä ne sisältävät ja ovatko ne oikeasti hyväksi iholle.

Moni ottaa jopa tuotesuosituksensa julkkiksilta ja somevaikuttajilta, joilla ei ole mitään aitoa ymmärrystä tuotteista tai ihosta. Uskon, että moni jopa yllättyisi kun kuulisi, kuinka paljon kosmetiikka-alallakin on eri tehtävissä toimivia ihmisiä, joilla ei ole pienintäkään ymmärrystä kosmetiikasta ja jotka vain toistelevat sieltä täältä poimittuja ja valmistajilta saatuja ”tietoja”, jotka voivat olla usein täysin virheellisiä.

Tykkään itse valtavasti ajatuksesta, että voin suositella kosmetiikkatuotteiden ostopaikaksi yritystä, jonka tuotteiden valintaprosessin ansiosta voi luottaa, että kaikki siellä myytävä on taatusti hyvää ja toimivaa tavaraa. TwistBen verkkokauppa tarjoaakin juuri niitä aidosti hoitavia ja hyviä kosmetiikkatuotteita.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Jos siis on kiinnostunut oppimaan, kuinka voi löytää iholleen sopivat hoitotuotteet ja välttyä jatkossa huonoilta kosmetiikkahankinnoilta, suosittelen TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennusta.

TwistBe halusi antaa seuraajilleni mahdollisuuden käydä verkkovalmennus tavallista edullisempaan hintaan:

Saat 20 euron alennuksen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta käyttämällä kassalla koodia OSTOLAKOSSA (norm. hinta 127 €, koodilla 107 €).

*Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta voi lukea lisää TwistBen sivuilta täältä.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Itse ajattelisin kurssin sijoituksena omaan ihoon, mutta myös yleiseen hyvinvointiin. Muutama täysin sopimaton ihonhoitotuote kustantavat nekin jo helposti satasen puhumattakaan siitä, kuinka paljon rahaa voi tulla käyttäneeksi tuotteisiin, joita vain käyttää, koska ne eivät tee iholle mitään haitallista, mutta jotka eivät itseasiassa kuitenkaan tee iholle mitään hyödyllistäkään. Yhden kasvohoidon hinnalla saa siis eväät siihen, kuinka voi lopun elämäänsä ostaa hyviä kosmetiikkatuotteita.

Tällainen ihonhoidon verkkovalmennus onkin minusta myös ihana, aineeton joululahja itselleen tai sen voi pyytää läheiseltään joululahjaksi.

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Onko teillä kokemuksia TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta?

 

6 kommenttia artikkeliin ”Opi ostamaan vain hyviä kosmetiikkatuotteita”

 1. Olen itse miettinyt tuota kurssia, mutta sitten huomasin materiaalien olevan käytössä vain 5kk ja hylkäsin ajatuksen. Tuo olisi sellainen missä toivoisi, että voisi aina palata asioihin tarpeen mukaan ilman että pitäisi niitä johonkin tallennella.

  • Tuo materiaali, johon itse usein ehkä juuri haluaisin palata on minusta pääosin niitä PDF-muotoisia tiedostoja, joita voi tallentaa koneelle pysyvästi. 🙂 Itse koen myös, että nuo perusopit ovat sellaisia, että kun niitä on viitisen kuukautta saanut makustella, on ne jo sisäistänyt niin hyvin, ettei niihin välttämättä ole enää samalla tavalla tarvetta palata. 🙂

 2. Ihonhoidossa tärkeintä on antaa ihon olla. Ihotautilääkärit ovat varsin yksimielisiä siitä, että iho-ongelmia aiheutetaan jatkuvalla pesemisellä ja puunaamisella.
  Ihosairaudet toki ovat eri asia, mutta terve iho ei tarvitse jatkuvaa ”hoitoa”.

  • Tässäkin yhteydessä on minusta toki hyvin tärkeää lähestyä asiaa nimenomaisen iho-ongelman kautta eikä vain yleisellä tasolla. Esimerkiksi kuiva ja atooppinen iho eivät ”parane” itsestään vain sillä, että niiden antaa olla. Kuivalta iholta puuttuu ihosolukkoa yhteen liimaavaa ”laastia” ja atooppinen iho hilseilee liian nopeasti uudistuessaan, eli ongelmia ja oireita ei voi minusta ”ratkaista” vain antamalla tilanteen olla. 🙂 Atooppinen iho on toki ihosairaus, mutta kuivuus itsesään ei.

 3. Voisitko vinkata, millaista öljyä iholle kannattaisi sivellä ennen suihkuun menoa? Olen tässä jo tovin kärsinyt huonosti nukutuista öistä, kun iho kutiaa niin kovasti kuivuuden vuoksi. Kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita 😊

  • En ole itse vielä ehtinyt kokeilla tuota öljyn käyttöä suihkussa, vaikka se olikin niin loistava idea, mutta minä valitsisin varmasti tässä pitkälti hinnan mukaan, eli ottaisin keittiön puolelta vaikkapa oliiviöljyä. Sen tärkein tehtävä kun on vain ehkäistä, ettei iho peseydy liikaa, joten edullinen öljy riittänee, kun sitä kuluu vartalolla kuitenkin helposti paljon.

   Täytyy testailla erilaisilla öljyillä nyt, jotenkin aina muistan tämän vasta kun olen jo suihkussa… 😀

Kommentointi on suljettu.