Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!

*Sis. mainoslinkkejä

Postailen paljon erilaisista korealaisista must have -kosmetiikkatuotteista ja olen julkaissut aiemmin myös postauksen, joka esittelee korealaisen 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin vaiheet (postauksen voi lukea täältä). Tänään ajattelin julkaista postauksen, jossa käydään läpi korealainen ihonhoitorutiini koko komeudessaan ja sellaisten konkreettisten tuotevinkkien kanssa, joihin on helppoa tarttua.

Postauksessa vinkatut tuotteet ovat tämän hetken suosituimpia korealaisia tuotteita ja useimmat niistä voikin bongata erilaisista korealaisen ihonhoidon must have -hankintoja kokoavista jutuista. Vaihtelen itse käyttämiäni ihonhoitotuotteita paljon, mutta jos kokoaisin kaikista tuotteistani sen suosituimmat tuotteet yhteen kokoavan, optimaalisen ihonhoitorutiinin, näyttäisi se tältä:

Korealainen ihonhoito kaksoispuhdistus Ostolakossa Virve Vee

Kaksoispuhdistus 

Korealainen ihonhoitorutiini lähtee ihon kaksoispuhdistuksesta, jossa iholta puhdistetaan ensin kaikki öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikki puhdistusöljyä käyttäen. Tämänjälkeen iho puhdistetaan vielä vesiliukoisella ihonpuhdistustuotteella, jolla on nyt suora pääsy iholle ja ihohuokosia puhdistamaan, kun meikit ja muut epäpuhtaudet on ensin raivattu pois tieltä. Kaksoispuhdistuksesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. Ihonpuhdistukseen voi myös ottaa avuksi putsarinvaahdotusverkon, joka auttaa vaahdottamaan puhdistustuotteen iholle hellävaraisemmaksi. Verkon käytöstä voi lukea täältä.

Kokeile: The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil* -puhdistusöljyssä on kevyt koostumus, minkä ansiosta se sopii myös rasvoittuvalle iholle. Aiempi postaus tuotteesta löytyy täältä.

Kokeile: COSRX Good Morning Low pH Gel Cleanser* -puhdistusgeeli sopii nimestään huolimatta käytettäväksi aamuin illoin. Tuotteen juju on sen matalassa pH:ssa, joka auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvon ja valmistelemaan ihon samalla vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. Ihon pH-arvon tasapainottamisen tärkeydestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Korealainen ihonhoito kuorinta Ostolakossa Virve Vee

Kuorinta

Ihoa ei tarvitse kuoria päivittäin, mutta hellävaraisen kuorintatuotteen käyttö kerran pari viikossa auttaa pitämään ihon heleänä ja varmistamaan, että ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle esteettä. Erityisesti rakeettomat kuorintatuotteet ovat suosittu vaihtoehto niiden hellävaraisuuden vuoksi ja varsinkin AHA- ja BHA-hapoista on tullut viimeaikoina hyvin trendikkäitä ja niistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. Toinen suosittu kuorinta-ainetyyppi ovat geelimäset kuorintatuotteet, joiden rakeeton koostumus alkaa murustua iholle hierottaessa ja nappaa samalla  ihon pinnalta mukaansa kuollutta ihosolukkoa. Niistä voi lukea lisää tästä postauksestani.

Kokeile: Tämän hetken suosituin korealainen kasvojenkuorintatuote on Neogen Bio-Peel Gauze Peeling*, joka yhdistää ihoa mekaanisesti kuorivien lappujen ja AHA-happojen vaikutuksen. Oma suosikkini on viiniä hyödyntävä Wine-versio, jossa on ihanan mehukas tuoksu. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: Suosituimpia rakeettomia, iholla murustuvia kuorintageelejä on Innisfree Wine Peeling Jelly Softener*, joka myös sisältää viiniä. Tuotetta otetaan vanulapulle, jolla sivellään ihoa, jolloin tuote alkaa murustua iholle. Nestemäinen kuorintatuote sisältää antioksidantteja sekä muita ihoa hoitavia ainesosia ja siinä on todella hellävarainen koostumus.

Korealainen ihonhoito kasvovesi Ostolakossa Virve Vee

Kasvovesi

Korealaisessa ihonhoitorutiinissa kasvoveden tarkoitus ei ole viimeistellä ihonpuhdistusta pyyhkimällä iholta pois meikin rippeitä. Sen sijaan sitä käytetään tasapainottamassa ihon pH ihonpuhdistuksen jälkeen, jotta muut ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle tehokkaammin. Suosituimmat kasvovedet ovat monikäyttöisiä ja täynnä ihoa hoitavia ainesosia. Kasvoveden käytön tärkeydestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: Klairs Supple Preparation Facial Toner* –kasvovesi on voittanut useita palkintoja. Siitä tekee erityisen sen monipuolinen koostumus, joka paitsi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH:n, myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotetta voi käyttää kasvoveden tapaan ihon vanulapulla pyyhkien, hoitonesteen tapaan iholle sivellen, kasvosuihkeen tapaan iholle suihkepullosta suihkuttaen tai kangasnaamiona ohusiin vanulappuihin imeytettynä. Tuotteesta voi lukea lisää tästä postauksestani.

Kokeile: Son & Park Beauty Wateron niin ikään monikäyttöinen kulttituote, joka on oikeastaan kuin hoitava puhdistusvesi. Puhdistusvesi sisältää hellästi kuorivia ja ihoa kosteuttavia ainesosia, joiden ansiosta ihosta tulee heleän näköinen. Tälläkin tuotteella on useita erilaisia käyttötapoja ja niistä voi lukea lisää tästä postauksestani.

Korealainen ihonhoito hoitoneste Ostolakossa Virve Vee

Hoitoneste

Iholle täyteläistä kosteutusta tuova ja muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä tehostava hoitoneste on yksi korealaisen ihonhoitorutiinin avaintuotteista. Hoitonesteistä on tullut korvaamaton osa ihonhoitorutiiniani enkä osaisi enää kuvitellakaan luopuvani niistä. Kiitos niiden ihostani tulee täyteläisen kosteutettu ja pehmeä ilman rasvaista tunnetta. Hoitonesteistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: Missha Time Revolution The First Treatment Essenceon hoitonesteiden kulttiklassikko, joka kykenee vesimäisen ohuesta koostumuksestaan huolimatta jotenkin mystisesti kosteuttamaan ja pehmentämään ihoani aivan uskomattoman hyvin. Tuotteen tehoaine on sen sisältämä 90% fermentoitu hiivauute, joka yhdessä niasiiniamidin kanssa auttaa pitämään ihon kirkkaana ja heleänä. Ajattelin tämän olevan aluksi turha tuote, mutta nyt olen totaalisen rakastunut tähän ja huomaan tämän vaikutuksen ihollani selvästi.

Kokeile: COSRX BHA Blackhead Power Liquidon täydellinen hoitoneste jokaiselle, jolla on ongelmia mustapäiden tai muiden epäpuhtauksien kanssa. Ihmetuotteen taika perustuu sen sisältämään hellävaraiseen BHA-hapon muotoon, joka imeytyy rasvaliukoisuutensa ansiosta ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: Oikeastaan jokaiselle iholle sopiva COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence* -hoitoneste sisältää 96% etanaseerumia, joka on tunnettu ihoa uudistavasta vaikutuksesta. Hoitoneste tuo iholle tehokasta kosteutusta ilman rasvaista tunnetta, minkä ansiosta se sopii niin kuvan ihon hoitoon, epäpuhtaan ihon kosteutukseen ja arpien häivytykseen kuin ikääntyvänkin ihon hoitoon. Tämä on ylivoimaisia korealaisia suosikkituotteitani ja tuotteesta voi lukea lisää tästä postauksestani.

Korealainen ihonhoito seerumi Ostolakossa Virve Vee

Seerumi

Seerumi sisältää erityisen runsaan määrän tehoaineita, jotka kykenevät imeytymään iholle hyvin sen ohuen koostumuksen ansiosta. Seerumi on loistava tuote tehostaa ihonhoitorutiinia ja kun käyttöön valitsee juuri oman ihon ongelmiin kohdennettua hoitoa tuovan tuotteen, huomaa iholla varmasti selkeän vaikutuksen.

Kokeile: Klaris Freshly Juiced Vitamin Dropon C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi, joka on tehty erityisesti kirkastamaan ja heleyttämään kasvojen ihoa. Tuotteessa on käytetty erityistä stabiloitua C-vitamiinin muotoa ja sillä on ihoa korjaava sekä antioksidanttinen vaikutus. Tämä mieletön C-vitamiiniseerumi eroaa muista kokeilemistani nimenomaan sen koostumuksen puolesta: Siinä missä useat C-vitamiinia sisältävät tehoseerumit saavat ihoni kiristelemään ja kuivumaan, on tämän koostumus ohuen öljymäinen, eli tämä myös ravitsee ihoa eikä saa sitä siksi hilseilemään.

Kokeile: Missha Time Revolution Night Repair Ampoule* –seerumia kuulee usein verrattavan huomattavasti hintavampaan Estée Lauderin Advanced Night Repair -kasvoseerumiin. Kuten verrokkinsa, sisältää tämäkin fermentoitua hiivaa, joka suojaa ihoa ja auttaa häivyttämään siltä näkyviä ikääntymisen merkkejä samalla kun se myös heleyttää ihoa. Seerumissa on ihoa loistavasti korjaava ja kosteuttava koostumus, joka ei kuitenkaan tunnu iholla liian rasvaiselta. Seerumista saa parhaat tehot irti, kun sitä käyttää yhdessä aiemmin mainitsemani *Missha Time Revolution The First Treatment Essence -hoitonesteen kanssa.

Korealainen ihonhoito kangasnaamiot Ostolakossa Virve Vee

Kangasnaamio

Korealaisen ihonhoitorutiinin erityisyys on usein käytettävissä kangasnaamioissa, jotka auttavat pitämään ihon täyteläisen kosteutetuuna ja nuorekkaan heleänä.  Kangasnaamioita voi käyttää iholla vaikka joka päivä eikä niitä käyttäessä suinkaan tarvitse pidättäytyä samassa naamiossa kerta toisensa jälkeen. Parasta onkin pitää kotona erilaisista naamioista koostuvaa valikoimaa, josta voi aina valita ihon juuri sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten sopivan tuotteen. Kangasnaamioista saa entistä enemmän tehoja irti, kun hyödyntää näitä tässä aiemmassa postauksessa antamiani vinkkejä.

Kokeile: Innisfree It’s Real Squeeze Mask* –kangasnaamiot ovat hyvä ja edullinen tapa koota kotiin hyvä kangasnaamiovalikoima. Erilaisia kangasnaamioita voi ostaa myös yksittäin, mutta eBaysta saa helposti tilattua monipuolisia naamiosettejä, jotka sisältävät toistakymmentä erilaista ihoa hemmottelevaa kangasnaamiota. Näihin kangasnaamioihin liittyvän aiemman postaukseni voi lukea täältä.

Ostolakossa Mizon tuotteet kokemuksia

Silmänympärysvoide

Jotta silmänympärysiho pysyy nuorekkaana, on se tärkeää pitää kosteutettuna. Korealaisilta tuotemerkeiltä löytyy erityisesti kevyitä, mutta ihoa tehokkasti hoitavia silmänympärysvoiteita, jotka auttavat pitämään silmänympärysihon hyvässä kunnossa.

Kokeile: Mizon Snail Repair Eye Cream* on yksi suositummista silmänympärysvoiteista monivaikutteisen koostumuksensa ansiosta. Tuotteen pääraaka-aineena on ihoa kosteuttavasta ja korjaavasta vaikutuksestaan tunnettu etanaseerumi, joka auttaa häivyttämään silmänympärysiholta kuivuutta ja hentoja juonteita. Silmänympärysvoiteen kevyehkö koostumus auttaa lisäksi kirkastamaan silmänalusia ja häivyttämään niiltä väsymyksen merkkejä.

Kokeile: Mizon Collagen Power Firming Eye Cream* on koostumukseltaan hieman kevyempää, mutta kehitetty nimenomaan hoitamaan ikääntyvää ihoa. Silmänympärysvoide sisältää 42% meriperäistä kollageenia, arganöljyä ja hyaluronihappoa, jotka auttavat pitämään silmänympärysihon nuorekkaana.

Molemmista Mizon-silmänympärysvoiteista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. Jos kaipaat tehokkaammin ravitsevaa koostumusta, kurkista tämän postauksen Etude House Moistfull Collagen -tuotelinjan suosikkituotteeni.

Korealainen ihonhoito kosteusvoide Ostolakossa Virve Vee

Kosteusvoide

Kun iholle on levitetty sitä hoitavia nesteitä ja seerumeita on tärkeää, että ne myös lukitsee sille kosteusvoiteen avulla. Ilman kosteusvoidetta kevyiden hoitotuotteiden ohuet koostumukset ja aktiiviaineet haihtuvat iholta nopeasti eikä niistä saa parasta hyötyä irti.

Kokeile: Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream*kosteusvoide yhdistää samaan purkkiin kaksi erilaista voidekoostumusta, joita voi käyttää usealla tavalla. Voiteita voi käyttää erikseen koko kasvoilla tai haluamillaan ihoaluailla, toisiinsa sekoitettuna tai vaikka kerrostettuna oman maun mukaan. Voiteet jättävät ihon täyteläisen kosteutetuksi ja niistä voi tehdä vaikka yönaamion! Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: Jos käytät ihollasi hoitonestettä ja seerumia, ei ihosi välttämättä tarvitse kosteutukseen paksua ja rasvaista koostumusta. Etude House Moistfull Collagen Emulsion* -kosteusemulsion koostumus saattaa vaikuttaa epäilyttävän ohuelta, mutta tosiasiassa tuote on mieletön kosteuspommi, joka ravitsee ihoa tehokkasti. Emulsio sopii täydellisesti erityisesti päivällä, sillä sen päälle on vaivatonta levittää vielä erillinen aurinkosuojatuote ja meikkipohja. Tuotteesta voi lukea lisää tästä ja tästä aiemmasta postauksestani.

Korealainen ihonhoito aurinkosuoja Ostolakossa Virve Vee

Aurinkosuoja

Korealaiset tietävät, että 80% rypyistä ja muista ikääntymisen merkeistä syntyy auringon UV-säteilyn aikaansaamana, minkä vuoksi ihon suojaaminen auringolta koetaan erittäin tärkeäksi sen nuorekkuuden ylläpitämiseksi. Korealaiset kosmetiikkamerkit ovatkin tunnettuja ohuista aurinkosuojatuotteistaan, joissa on korkea suojakerroin. Aurinkosuojaa käytetään iholla ympäri vuoden. Tästä aiemmasta postauksestani voi lukea lisää ihon suojaamisesta auringolta.

Kokeile: Mizon Snail Repair Blemish Balm* -BB-voiteessa on peittävä koostumus, joka levittyy iholle ihanan pehmeästi tuotteen sisältämän etanaseerumin ansiosta. Tuotteesta on (nykyään) saatavilla kaksi sävyä, joista vaalein on kerrankin aivan loistava tällaiselle skandinaaviselle iholle. BB-voiteessa on SPF 32.

Kokeile: Missha on tunnettu hyvästä aurinkovoidevalikoimastaan ja Missha All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50* on erityisen suotittu rasvattomalta iholla tuntuvan koostumuksensa ansiosta. Aurinkosuojatuote sisältää ihoa rauhoittavia, suojaavia ja tulehduksia ehkäiseviä ainesosia kuten vihreän teen ja teepuun uutteita. Erityisesti kosteissa ja kuumissa sääolosuhteissa asuvat sekä rasvoittuvasta ihosta kärsivät ovat pitäneet tästä tuotteesta kovasti.

Korealainen ihonhoito yönaamio Ostolakossa Virve Vee

Yönaamio

Yönaamio on korealaisen ihonhoitorutiinin erityistuote, jossa on parasta se, että se tekee iholle taikoja sillä aikaa kun itse vetelee hirsiä. Yönaamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa, minkä ansiosta iho näyttää aamulla herätessä täyteläisen kosteutetulta. Yönaamio saattaa kuulostaa paksulta ja rasvaiselta sekä erittäin epämukavalta käyttää, mutta tosiasiassa yönaamiot ovat usein varsin kevyitä ja iholle hyvin imeytyviä tuotteita. Yönaamioista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kokeile: COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask* -yönaamio on loistava esimerkki siitä, etteivät yönaamiot ole automaattisesti paksuja ja rasvaisia. Kevyt yönaamio sisältää 85 % propolisuutetta ja 2 % adenosiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Kevyt yönaamio sopii täydellisesti myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä sen tehoaineilla on tulehduksia ehkäiseviä vaiktuksia.

Kokeile: Yönaamioiden joukosta löytyy myös täyteläisempiäkin koostumuksia, jotka sopivat erityisesti kuivalle iholle. Veikeistä pakkauksistaan tunnetun TonyMoly-merkin Banana Sleeping Pack* on yksi niistä ja paitsi että tuote on pakattu hauskaan, banaanilta näyttävään tuubiin, tuoksuu se myös herkullisilta banaanikarkeilta. Naamiossa on melko täyteläinen koostumus, jota oma kuivuuteen taipuvainen ihoni rakastaa. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Korealainen ihonhoito vaiheet Ostolakossa Virve Vee

Mitkä korealaiset kulttituotteet ovat päätyneet teidän ihonhoitorutiiniinne?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

29 kommenttia artikkeliin ”Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!”

 1. Jesjesjes, tän jaat kyllä K-beauty ryhmässä 😀 Tämä avaa todella paljon koreakosmetiikan perusteita uusillekin aiheeseen tutustuville 🙂 Hyvä koonti ja ihania tuotevinkkejä (osa onkin jo ostoslistalla) 🙂

 2. Moi! Hei mulle ei oo aivan tuttua miten noiden kangasnaamioiden kanssa toimitaan, ne siis jätetään kasvoille sitten kun itse naamio on poistettu eikä rippeitä pestä vedellä pois?

 3. Tämä oli tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! Täytyykin ehdottomasti testata tuota Innisfree Wine Peeling Jelly Softene -kuorintatuotetta. Onko nuo Mizonin silmänympärysvoiteet hajusteellisia? 🙂

 4. Olen kokeillut useampaakin noista mainituista, tällä hetkellä jäljellä vielä puolet COSRXin Good Morning-putsarista. Klairsin kasvovesi loppui juuri. COSRXin BHA-neste on erinomainen korvaaja Paula’s Choicelle.
  Klairsilta olen itse asiassa kokeillut lähes kaikkea ihonhoitoon liittyvää, paitsi sokerikuorintaa ja vaahtoputsaria.
  Mizon ansaitsee mielestäni myös hurraa-huutoja kosteuttavien kasvo/hoitovesiensä ansiosta: kauniiseen tummanviolettiin pakkaukseen ja tyylikkääsen lasipulloon pakattu Intensive Firming Solution Collagen Power Lifting toner on ihan huippua!
  Innisfreen Olive Cleansing oil on siitä kiva, että sen INCI ei sisällä lainkaan mineraaliöljyjohdannaisia – luonnolle ystävällisempää. Kovin monet aasialaiset puhdistusöljyt perustuvat mineraaliöljyyn, vaikka imago olisi kuinka kukkainen ja kasvimaailmaan perustuva. (no, maatunutta ja fossilisoitunutta kasvikuntaa se mineraaliöljykin on…)

 5. Olet ollut innoittajani korealaisen ihonhoidon saralla! Tämä postaus oli tosi hyvä kooste tuotteista. Monet näistä olenkin jo kotiuttanut 🙂 Seuraavana ostoslistalla on Missha Time Revolution The First Treatment Essence ja Missha Time Revolution Night Repair Ampoule. Toivottavasti nämä olisi pian taas Elevenin varastossa.

  • Kiva kuulla, kiitos! <3 Maahantuojalla on ollut hieman toimitusvaikeuksia, mutta ensiviikon alkupuolella pitäisi varaston täydentyä. 🙂

 6. Tilasin tuossa eilen vähän K kosmetiikkaa. Mulla on hyvät jemmat länkkärikamaa ja tykkään käyttää lähinnä yhtä tai kahta eri merkkiä kerrallaan. Toimivat paremmin niin. Saako tuotteista täyden tehon kun niitä on länkkäriä ja K beautyä kimpassa? Olisiko parempi tilata joku aloituspakkaus? Tästä en ole löytänyt juuri infoa.

  • Minusta on se ja sama, onko kyseessä aasialainen kosmetiikka vai länsimaalainen ja tuotteita voi yhdistellä vapaasti kun on löytänyt omalle iholleen sopivat koostumukset. Käytän itsekin ristiin rastiin ja vaihdellen. 🙂

 7. Hyvä postaus ja johdonmukainen. Kiva kun annat vinkit tuotteisiin. Iso kiitos!

 8. Olet tehnyt ihonhoidosta taidetta! Hienosti tehty postaus., itse jään kyllä odottamaan luonnonmukaista Korealaista… 🙂

 9. Hei! Täytyy kyllä sanoa, että blogisi on yksi parhaista mitä olen seurannut. Etenkin instastorysi katsomisesta on tullut minulle tapa. Katson klippisi aina ennen nukkumaan menoa. 😀 Vaikutat todella avoimelle, rehelliselle ja ystävälliselle. Tulee aina hyvä mieli. (:
  Olen kovasti kiinnostunut korealaisesta kosmetiikasta ja ihonhoidosta, mutta opiskelijana (joka tulen olemaan vielä monta vuotta) minulla ei ole varaa ostaa kalliita tuotteita. Olisiko sinulla ehdotuksia halvoista brändeistä/tuotteista? Ostin Venäjällä käydessäni muutaman kangasnaamion ja tykästyin niihin kovasti. En ole kuitenkaan hankkinut niitä lisää, sillä minusta kaksi euroa on liikaa kangasnaamiosta. (Sopivampi hinta minulle olisi alle euron) Onko sinulla siis ehdottaa mitään mistä saisi useamman kangasnaamion (tai joku merkki), ja mielellään halvalla. (En muista nähneeni kokoavaa postausta halvoista tuotteista)
  Kangasnaamiot tulisivat tarpeeseen nyt, kun pitäisi kirjoituksiin lukea ja saada itselleen välillä rentoutumishetkiä.
  Kiitos vielä kun pidät niin mahtavaa blogia! Toivottavasti jaksat ja jatkat vielä pitkään. (:

 10. Moikka Virve! Olet saanut minustakin vannoutuneen k-beauty käyttäjän, ja etenkin hoitonesteistä tykkään mäkin ihan kauheasti (puhumattakaan Fore Lunasta!)! Ihoni on roaccutane-kuurin jälkeen tainnut kuitenkin asettua sinne rasvaisen/sekaihon puolelle, joten paksut kosteusvoiteet eivät vaan toimi enää.
  Iltaisin laitan kosteuttavia aineita kasvoille (skinfoodin essenceä, laneigen seerumia, innisfreen lotionia) mutta päivisin tykkään käyttää meikin ihohuokosia supistavia tuotteita (esim. SkinMison Pore Corset Serum). Päälle laitan emulsiokosteusvoiteen.

  Mä oon jäänyt pohtimaan mitä kautta ”kosteus” imeytyy ihoon. Imeytyykö kosteus (kosteuttavat rasvat) ihoon ihohuokosten kautta vai jotenkin muuten?

  Syy miksi mietin tätä: jos laitan kasvoilleni ihohuokosia supistavia tuotteita, ja viimeisenä kosteusvoiteen, niin pääseekö kosteusvoiteen kosteus enää imeytymään? Pitäisikö kosteuttavat aineet laittaa aina ihohuokosia supistavien tuotteiden alle?

  Tämä voi olla tosi tyhmä kysymys, mutta kerrostaessa erilaisia tuotteita mietin onko tällä merkitystä 🙂

 11. Toi Misshan aurinkovoide löytyy iteltäkin, mutta se jättää jonkun verran white castia eikä muistaakseni sisällä ku fysikaalista suojaa, joten on jäänyt aika vähälle käytölle.. Toisaalta mä olen kyllä niin valkea muutenkin, että toi white cast melkein toimii meikkivoiteesta, että sinänsä se on mun kohdalla melkein plussa. 😀

 12. Mulle tulee niin tosta Klairsin seerumi purkin pakkauksesta mieleen joku Lidlin oma kosmetiikka merkki. :’D

 13. Olen viime aikoina tullut kriittisemmäksi (ratzillacosmen syytä) koreatuotteita kohtaan. Ainesosia ei ilmoiteta suuruusjärjestyksessä, eikä tuotteiden valvonta ole niin reguloitua. Mainonta harhaanjohtavaa (tosin kaikki mainonta on). Käytän kuitenkin loppuun ne tuotteet, mitä mulla jo on.

 14. Huippu postaus! Muutama tuote mulla näistä jo onkin tilattu, nyt lähti pari lisää tilaukseen!

  • Hei,
   tuon Misshan Time Revolution Essencen tilaamisen kanssa kannattaa olla tarkkana. Tilasin sen pari viikkoa sitten Ebayn korealaisesta kaupasta hintaan 24£. Nyt siitä sitten tuli tulli-ilmoitus 🙁 Tyyriiksi tulee.

   Ko. kulttituotten kopioversioksi on mainostettu [SECRET KEY] Starting Treatment Essence 155ml. Olen suihkutellut sitä kasvoilleni nyt pari pullollista ja täytyy sanoa, että itse en ainakaan erota sitä Misshan vastaavasta essencestä. Ebayssä Secret Keyn essencen hinta on yli puolet halvempi, alle 10£!

   Olisi huippua jos joku inci-listalukutaitoinen joskus vertaisi Misshan ja Secret Keyn essencejä keskenään.

   • edit. Secret Keyn essenceen vielä hintapäivitys. Ei sitä näytä saavan enää alle 10£ vaan nyt hinnat vaihtelivat noin 11£ ja 20£ välillä.

 15. Viime kuun Eleven-tilauksen mukana tuli näytepakkaus tuota COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Maskia, ihastuin siihen tyystin ja nyt huomaan nettisivujen sanovan, ettei tuotetta ole enää saatavilla. Nouuuuu! Onko tuotetta vielä tulossa jossain vaiheessa, olisikohan sitä jossain muualla Suomessa myynnissä vai onko toivo hukkaan heitettyä?

  • Toivottavasti saamme lisää COSRX-tuotteita. Niiden maahantuonnin kanssa on ollut ongelmia, minkä vuoksi varastoon ei ole saatu täydennystä. eBaysta lötyy kuitenkin aina ja tavallisesti oikein hyvällä hinnalla! 🙂

 16. Moikka,
  Ostin COSRXn mustapää hoitonesteen ja snail essencen sinun postauksista inspiroituneena 🙂 Kysyisin pari vinkkiä,kannattaako käyttää samana päivänä molempia tuotteita vai vaihdella kumman essenxen laittaa? 🙂 Ja nyt ois hakusessa vielä kosteusvoide jolla sidon aineet naamaan. Minun ihoni ei ole mitenkään erityisen kuiva joten ei raskaita yövoiteita. Naamani rasvottuu helposti. Ja voide olisi käytettäväksi illalla joten en meikkaa sen päälle. Niin en haluaisi siloittavaa silikoonia siihen 🙂 Joku kevyt joka sulkee teho aineet naamalle Mitä suosittelisit? 🙂

  • Minä olen käyttänyt välillä samallakin kerralla, eli antanut sen mustapäänesteen ensin vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja sitten laittanut etanaseerumia päälle. Voi toki käyttää toista aamulla ja toista illalla.

   Etude House Moistfull Collegan Emulsion voisi olla ihan täydellinen sinulle. Täältä löytyy siitä postaus: http://blogit.terve.fi/ostolakossa/etude-house-moistfull-collagen-emulsion/. Siinä on tosin kyllä mukana hieman silikonia, eli jos ei saa olla niin sitten Whamisa voi olla hyvä merkki kokeilla. 🙂

 17. Hei oli todella hyödyllistä ja ihanaa lukea tämä teksti. Olin pitkään halunnut aloittaa korealaisen hoidon, mutta en vaan ikinä tiennyt miten ja millä aloittaisin. Kiitoksia, sillä ansiollasi minulla on nyt ostos lista ja tiedän mitä käyttää tai kokeilla. Tuli vaan mieleen että olet lisännyt nämä tuotteet Ebay:sta. Myykö Ebay yhtä samana kun toisesta verkkokaupasta? Oletko sinäkin ostellut näitä tuotteita Ebaysta?

 18. Hei
  Luin juuri postauksesi korealaisista voiteista. Minulla on tullut iän myötä häiritsevää maksaläiskää eli pigmenttivauriota ylähuulen yläpuolelle. Olisiko sulla ideaa mikä auttaisi?

Kommentointi on suljettu.