PACKage – naamiomerkki, joka hurmasi välittömästi

*Sis. mainoslinkin

Pääsin viime kesänä tutustumaan erääseen minulle täysin uuteen korealaiseen tuotemerkkiin, joka oli ehtinyt siinä vaiheessa olla markkinoilla vasta vuoden verran, mutta johon ihastuin välittömästi niin kovasti, että aloin haaveilla sen lisäämisestä tuotevalikoimaan myös meillä töissä.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Sain blogikokeiluun kaksi eteläkorealaisen PACKage-tuotemerkin naamiota, jotka oli pakattu hurmaavan värisiin pakkauksiin. Pastellisävyisiä pakkauksia koristivat söpöt kuumailmapallot ja luin, että ne oli suunnitellut korealainen taitelija HAPOOOOOM, joka on nimenomaan tullut tunnetuksi kuumailmapallojen kuvista. Sain testiin sekä jaloille tarkoitetut kuorintasukat että kangasnaamion, joista ensimmäistä en tosin vieläkään ole kokeillut, mutta joka odottelee minua ja jalkojani Ruotsissa.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Testiin lähti kuitenkin välittömästi PACKage Everyday Bouncy Mask -kangasnaamio, joka oli kehitetty nimensä mukaisesti lisäämään ihon kimmoisuutta ja sen seerumin hellävarainen, ihoa stimuloimaton koostumus sopii vaikka päivittäiseen käyttöön. Kangasnaamion kerrotaan hyödyntävän syväkosteuttavaa seerumia, joka sisältää tulehduksia ehkäisevää hunajan uutetta ja propolis-uutetta, fermentoitua hiivaa sekä hyaluronihappoa.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Naamion kangas on valmistettu eukalyptuksesta saatavasta Tencel-kuidusta, jonka valmistus on kuulemma ympäristöystävällistä, sillä sen valmistuksessa käytettävät aineet voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tencel-kuitu sitoo myös kuulemma tehokkaasti kosteutta, mikä auttaa ehkäisemään kasvonaamion sisältämän seerumin haihtumista, jolloin iho ehtii rauhassa hörppiä sisäänsä naamion kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kangasnaamion kangas oli ohutta ja erittäin pehmeää, mutta vaikutti aluksi oudon malliselta. Se kuitenkin istui iholle todella hyvin ja tiiviisti sekä pysyi kasvoilla aivan loistavasti. Kangasnaamion seerumi oli lähes geelimäisen täyteläistä ja tuntui iholla miellyttävän raikkalta ja jopa rauhoittavalta. Naamio pysyi lupauksensa mukaisesti kosteana todella pitkään. Kun naamion poisti iholta, tuntui iholla sen jälkeen vielä olevan geeliä, mutta iho ei silti ollut klähmäinen vaan täyteläisen kosteutettu ja heleä.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ihastuin naamioon kovasti ja jäin toivomaan, että saisimme vielä joskus lisättyä PACKage-merkin meillä töissäkin valikoimaamme. Tutkin tuotteita lisää myös viime syksynä Etelä-Koreassa käydessäni. Siellä PACKage-merkin tuotteita myyvät meidän korviin niin hauskalta kuulostavat Åland-myymälät, jotka miellän itse coolien tyyppien shoppailupaikkana. Myymälöiden valikoimasta löytyvät ne monet hypetetyimmät korealaisen kosmetiikan brändit, jotka eivät kuulu suurien kosmetiikkavalmistajien brändisateenvarjojen alle. Tällaisia ovat esimerkiksi Benton, COSRX ja Heimish.

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olinkin siis pakahtua ilosta, kun töissä sisäänostomme onnistui saamaan PACKage-merkin naamiot meidän valikoimaamme! Lanseearasimme naamiot viime viikolla ja vaikka merkki onkin monille varsin tuntematon, ovat sen naamiot selvästi herättäneet pakkauksillaan muidenkin huomion, sillä ne ovat lähteneet hyvin liikkeelle.

Jos joku muukin siis innostuu tutustumaan hurmaavalta näyttäviin PACKage-naamioihin, löytyvät ne myynnistä *Eleveniltä täältä.

Merkiltä löytyy myynnistä myös hauskoja ”viestinaamioita”, joissa naamion kankaaseen on painetti sopiva teksti. Esimerkiksi ärtynyttä ihoa rauhoittavassa PACKage Don’t Worry Healing Mask -kangasnaamiossa lukee poskella lohduttavasti ”Don’t Worry. Everything is going to be fine.”

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu sattunut tutustumaan PACKage-merkin naamioihin?


Lue myös:

Kangasnaamiohypen syvin olemus

Tehovinkit kangasnaamioiden käyttöön

Nerokas keino tehostaa kangasnaamion vaikutusta

Mikä tekee kangasnaamioista muita naamioita parempia? 

2 kommenttia artikkeliin ”PACKage – naamiomerkki, joka hurmasi välittömästi”

  1. Ei liity postaukseen, mutta mikä olisi mielestäsi paras keino häivyttää aknearpia, kun minulla on vielä isotretinoin (roacuttan) kuuri päällä? Sopisikohan tuo edellisessä postauksessa suosittelemasi öljy, kun iho on vielä tosi herkillä?

    • Minusta se ja oma suosikkini Bepanthenin sininen emulsiovoide voisivat olla hyviä vaihtoehtoja kuurin aikana. 🙂

Kommentointi on suljettu.