Testissä peel off -huulisävyte – Berrisom Oops My Lip Tint Pack

*Sis. mainoslinkin

Minulla on siitä taianomainen työpöytä toimistolla, että se vetää jollakin hämmästyttävällä tavalla puoleensa aina kaikki hieman erikoisemmat kosmetiikkatuotteet, joita konttorillemme saapuu. Tavallisesti ne ovat maahantuojien tuotenäytteitä eivätkä kaikki niistä tule päätymään meille myyntiin, mutta sitä suuremmalla syyllä niitä on hauskaa kokeilla.

berrisom My Lip Tint Pack

Yksi tällainen tuote oli eteläkorealaisen Berrisom-merkin Oops My Lip Tint Pack, joka nousi somesuosioon ja pidemmän aikaa sitten ja jonka jalanjäljissä on syntynyt jo useita vastaavia tuotteita.

(Omani on sävyä Candy Orange, mutta saatavilla on useita vaihtoehtoja.)

berrisom My Lip Tint Pack

Olin jo lähtökohtaisesti hieman epäileväinen (mutta silti äärimmäisen utelias) tuotteen kanssa, sillä sen idean on melko erityinen. Se luo nimittäin huulille syömisen, juomisen ja vaikkapa jopa pusuttelut ongelmitta kestävän sävyn kunhan sen antaa vain hetken tehdä taikojaan.

berrisom My Lip Tint Pack

Tuubiin pakattu tuote levitetään huulille vinyylimäisen kiiltävänä kalvona ja sen annetaan kuivua niillä peel off -kasvonaamion tapaan. Sillä aikaa sen sävypigmentit imeytyvät huulten pinnalle ja luovat niille pysyvän sävyn – vähän kuin olisit juuri syönyt vaikkapa mustikoita tai juonut punaviiniä. (Alkää huoliko, se on täysin turvallista ja sävypigmentit värjäävät vain huulten pinnan ihosolukkoa imeytymättä sen syvemmälle).

berrisom My Lip Tint Pack

Tuote tuntui hieman hankalalta saada levittymään huulille tasaisesti sen viistotulla applikaattoripäällä ja sen kanssa sai olla tarkkana, jotta sitä levitti tarpeeksi lähelle huulten sisärajaa, mutta ettei sitä silti mennyt suuhun – se nimittäin maistui todella pahalta, kuten ilmeestä näkee.

berrisom My Lip Tint Pack

Kuivuessaan tuote muuttuu hieman tahmaiseksi ja kun se on ollut huulilla 5-10 minuuttia, voi kuivuneen kalvon vettä irti. Tuote ei tartu huulille yhtä napakasti kuin peel off -kasvonaamiot, joten ei tarvitse pelätä, että sen poisto sattuisi tai repisi huulia.

berrisom My Lip Tint Pack

Suurin osa kalvosta irtoaa minulla ongelmitta, mutta riippuen huulten kuivuudesta tai kosteudesta ihan kaikki ei aina irtoa tasaisesti eikä sävy myöskään siksi välttämättä tartu huulille aivan tasaisesti. Tämän vuoksi huulet kannattaakin esimerkiksi kuoria ennen tätä ja varmistaa, etteivät ne ole kuivat tai rohtuneet tuotetta käyttäessä.

berrisom My Lip Tint Pack

Lopputuloksena on sävy, joka on huulisävytteiden tapaan tahrannut huulten pinnan niin, ettei se kulu huulilta pois 12 tuntiin.

berrisom My Lip Tint Pack

Yksinään sävy ei näyttänyt kovin erityiseltä epätaisaisuutensa vuoksi (toisaalta taas Koreassa rakastetaan erilaisia huulisävytteitä ja niillä luotuja bitten lips- ja liukuväriefektejä), mutta kun sen päälle levitti huulikiiltoa, tuli siitä ihan hauska. Sävy itsessään kesti huulillani tosiaan koko päivän ja kun sen päälle lisäili välillä huulikiiltoa (itse käytin tosiasiassa Madaran ihanaa Hemp Hemp -huulivoidetta, jota olen kehunut tässä aiemmassa postauksessani), toimi homma kivasti.

berrisom My Lip Tint Pack

En kuitenkaan missään tapauksessa kokenut tuotteen käyttöä mukavaksi, tuotteen makua huulilla miellyttäväksi tai muutenkaan koko tuotetta yhtään käytännölliseksi, joten olin varsin tyytyväinen päätökseen, ettei sisäänostomme valinnut tätä tuotevalikoimaamme.

berrisom My Lip Tint Pack - 1 (8)

Maailmalla nämä uniikit huulisävytteet ovat kuitenkin olleet hitti, joten jos teiltä löytyy vaikkapa kosmetiikkafriikki kaveri, jolle tahdotte antaa lahjaksi jotain hieman erilaista, niin tällainen huulisävyte voi olla hauska idea.

*Berrisom-tuotteita löytyy myynnistä Suomessa Lykon verkkokaupasta täältä.

berrisom My Lip Tint Pack - 1 (9)

Onko joku muu kokeillut Berrisom Oops My Lip Tint Pack -huulisävytettä?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”Testissä peel off -huulisävyte – Berrisom Oops My Lip Tint Pack”

Jätä kommentti