Luksusta arkeen: uusi Lancôme L’Absolu Rouge

*Sis. mainoslinkin

Kaksi asiaa, jotka piristävät päivää: kaunis huulipuna ja ihanat yllätykset. Minun päivääni piristettiin vähän aikaa sitten näiden yhdistelmällä, kun postilaatikkoomme oli kannettu tällainen paketti:

Lancome L'Absolu Rouge

Lancome on juuri uudistanut suositut L’Absolu Rouge -huulipunansa ja sain blogikokeiluun niistä pienen otannan. Minun mittapuullani neljä uutta huulipunaa on jo melkoinen määrä, mutta jos asia viedään Lancome-mittakaavaan, niin se ei enää ole sitä: uudistetun huulipunan Suomen sävyvalikoimaan kuuluu nimittäin 39 sävyä!

Lancome L'Absolu Rouge

Fanitin  L’Absolu Rouge -huulipunia jo ennenkin, mutta tämä uudistus teki niistä entistäkin upeampia. Uusien huulipunien päivitetty koostumus, uudet värisävyt ja ennen kaikkea uusi hylsy veivät sydämeni totaalisesti.

Lancome L'Absolu Rouge

Minimalisten tyylikkäissä ja sulavalinjaisen mustissa hylsyssä on nimittäin ainutlaatuinen klikkauskorkki: painamalla kultaista Lancome-ruusua puikko pomppaa irti korkista!

Lancome L'Absolu Rouge

Ei kuitenkaan tarvitse huolestua, että se laukeaisi ulos pienen naisellisen käsiaseen lailla. Korkin painallus pompauttaa puikon ulos korkista sen verran, että sen voi sitten itse vetäistä sieltä vielä irti. Se ei siis sinkoa sieltä korkista kokonaan irroten ja pitkin lattioita lopulta pyörien. Aivan totaalisen turha juttu siis ehdottomasti, mutta ai että, kuinka paljon ylellisemmän se tästä punasta heti tekikään. Rakastan tällaisia pieniä yksityiskohtia!

Lancome L'Absolu Rouge

Sain kokeiluuni uuden huulipunan neljä keskenään täysin erilaista sävyä. Uuden huulipunan mittavaan sävyvalikoimaan mahtuu paitsi erilaisia vivahteita myös erilaisia koostumuksia: saatavilla on kolme eri laatua heleän läpikuultavasta klassisen voidemaiseen ja tyylikkään mattaiseen, joten halutun lopputuloksen löytymisen pitäisi olla helppoa.

Tässä kokeiluun saamani sävyt huulilla:

Lancome L'Absolu Rouge

202 Nuit & Jour on nimensä mukaisesti niin päivä kuin iltameikkiinkin sopiva sävy. Läpikuultavaa sheer-laatua olevassa punassa on täydellisen heleä beigeroosa vivahde, minkä ansiosta se näyttääkin sävyltä, joka sopii lähes kaikille. Ei liian persikka, ei liian roosa, vaan täydellisen luonnollinen nude. Kaikki nudepunat eivät sula huulille kauniisti vaan jäävät niiden pinnalle huulten uurteista repeilevinä kalvoina, mutta tämä sulautui niille täydellisesti.

Lancome L'Absolu Rouge

Uskon pinkin punan voimaan, joten heleän ruusuinen 317 Pourquoi Pas? kolahti täysillä. Jokainen huulipunasävy on nimetty tietysti ranskaksi ja sävyn nimi kääntyy suomeksi kysymykseksi ”Miksi ei?”, joka sopii sille loistavasti. Miksipä en piristäisi päivääni ruusuisen pinkillä huulipunalla, jos se kerran heleyttää kasvot hetkessä! Punan heleä sheer-koostumus levittyi huulilleni ihanasti ja sävy oli kauniin täyteläinen.

Lancome L'Absolu Rouge

Jos haussa on intensiivisempi lopputulos, syntyy sellainen esimerkiksi mattaisella 378 Rose Lancome -sävyllä. Mattaisuudestaan huolimatta syvä sävy ei tunnu huulilla yhtään kuivalta, vaan sulaa niille pehmeästi ja tuntuu todella miellyttävältä. Ravitseva puna ei näytä huulilla kuivan mattaiselta, sillä sen hoitava koostumus jättää huulille heleän pinnan. Siinä ei siis ole helmiäishohdetta tai selkeää kiiltoa, vaan se on tyylikkään mattainen modernilla, huuliystävällisellä tavalla.

Lancome L'Absolu Rouge

Neljän kokeilemani sävyn joukkoon mahtui tietysti myös klassisen punainen sävy. Voidemaisen pehmeä 132 Caprice on puhtaan punainen huulipuna, jonka heleä sävy tuo kasvoille heti väriä. Se on niitä sävyjä, jotka eivät kaipaa kaverikseen kuin meikkipohjan, kulmat sekä ripset (sekä ehkä vähän silmänrajausta) ja lopputulos on hetkessä upea. Jos hiuksia vielä kihartaa nopeasti hieman näyttää kokonaisuus heti siltä, kuin sitä olisi väkertänyt suuremmallakin antaumuksella. Tämä on juuri sellainen punainen, joka on aina hyvä olla käsilaukussa hätätilanteita varten!

Lancome L'Absolu Rouge

Pidin uudistuneista huulipunista valtavasti. Rakastan niiden naisellista tuoksua, pehmeän hoitavaa ja ravitsevaa koostumusta, hyvää kestävyyttä sekä ylellistä hylsyä.

Huulipunilla on hintaa n. 37 euroa, mikä sai minut taas tietysti miettimään, että ostaisinko itse niin kalliin punan. On eri asia esitellä bloggaajana saamiaan huulipunia kun ei tarvitse miettiä niiden hintaa ja voi vaan keskittyä laatuun, mutta tietysti myös aina mietin, että voisinko itse laittaa yhteen huulipunaan niin paljon rahaa.

Lancome L'Absolu Rouge

Tässä tapauksessa tulin siihen tulokseen, että voisin. Jos minulla ei olisi pääosin blogin kautta kerättyä valtavaa huulipunavarastoa ja huulipunakokoelmani koostuisi vain itse huolella valikoiduista yksilöistä, haluaisin ehdottomasti olla se nainen, joka valikoi itselleen sopivan ja laadukkaan luksushuulipunan, punaa sillä päivittäin huulensa ja kantaa sitä mukanaan kunnes se on loppu ja on taas aika siirtyä uuteen sävyyn.

Jos jonkun elämään mahtuu siis ripaus luksusta huulipunan muodossa, niin suosittelen tutustumaan näihin Lancomen uudistuneisiin L’Absolu Rouge -huulipuniin. Nämä ovat minusta nimittäin ehdottomasti hintansa arvoisia!

*Lancôme L’Absolu Rouge -huulipuna löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lancome L'Absolu Rouge

Kuinka paljon te olette valmiita maksamaan huulipunastanne?

6 kommenttia artikkeliin ”Luksusta arkeen: uusi Lancôme L’Absolu Rouge”

  1. Nää on niin ihania!! Sävyt näytti kaikki olevan niitä jotka tavarataloissa on ne esillenostetut sävyt Suomessa 🙂 Toi 132 sävy on niin nätti sulla!

  2. Ihania! Pourquoi pas näyttää ihanalta ja sopii väreihisi (onko sulla muuten luonnostaan noin täydellisen vaalean sävyiset hiukset?!) mutta myös tuo tummempi pinkki näyttää upealta! Ja itse voisin maksaa ja olen maksanutkin kalliimpien merkkien huulipunista koska mun käytössä ne kestää kuitenkin vuosia…

  3. KIKOlta on löytynyt jo ennestään noita samalla klikkausmenetelmällä olevia hylsyjä, maksaa alle 10e, mutta hylsyllä on tosiaan iso vaikutus siihen ”luksusfiilikseen”!
    Mä en itse tohdi maksaa huulipunasta 20 euroa enempää, mielellään alle 15 e. Ihan täydellisen punaisesta sävystä voisin maksaa 30-40e , pitäiskin sitä Macin Ruby woota käydä testaamassa..

  4. KIKO on jo pidempaan todellakin myynyt ”pomppaavia” huulipunia, minulla on kaksikin heidan punaansa. Toista painetaan pohjasta, toista puikon toisesta paasta. Tuo miksi ei on ihana savy! Pitaisikohan satsata siihen?

Kommentointi on suljettu.