Kimalletta uuteenvuoteen

Puuttuuko uuden vuoden juhlameikistä vielä se ratkaiseva kimallus? Tuntuuko kimalteen suihkiminen pitkin hiuksia ja vartaloa överiltä jutulta? Olisiko mukavaa saada pientä pilkettä silmään siltä varalta, että Se Upea Tyyppikin sattuu samoihin kemuihin? Tai ihan vaan siksi, että peiliin katsoessa muistaisi, että itsessään on sitä jotakin säkenöivää?
Ratkaisu löytyy tästä: ripsiglitteri.
Ai ihan vanha juttu? No joo joo, onhan näitä nähty toki ennenkin, mutta tiedättekö miksi olen itse ihan erityisen innoissani näistä Lumenen juhlatuotteista? 
Siksi, että näissä on aivan erilainen ”harja” kuin mitä perinteisissä mascaroissa on totuttu näkemään.
Moni varmasti tietää, mitä tarkoitan sanoessani, että glitterimascaroita on jopa ärsyttävää levittää tavallisten ripsivärien päälle. Jotkut ripsivärit jättävät ripset niin koviksi ja jäykiksi, ettei tavallisella ripsiväriharjalla glitterin sohiminen meinaa millään onnistua nätisti. Siksipä näissä ripsiglittereissä on aivan erilainen harja:
Ruuvivartinen muoviharja on mitä näppärin keino sivellä glitterit ripsiin niin, että ne ihan oikeasti levittyvät kaikkialle tasaisesti puuttumatta millään lailla siihen, kuinka itse alla oleva ripsiväri on ripsissä käyttäytynyt. Muutamia vuosia sitten IsaDoralla oli myynnissä siveltimelliseen valokynille tyypilliseen kynään pakattua ripsiglitteriä, josta pidin kovasti, mutta tämä voitti nyt kyllä senkin!
Minusta ripsiglitteri on aivan ihana juttu juhlameikkiin, sillä se antaa meikkiin juuri sopivasti glamouria, muttei vedä sitä överiksi. 
Tämä on aivan mahtava juttu tällaisille minun kaltaisilleni hyvin luonnollisesta meikistä pitäville, jotka tahtovat lookkiin silti jonkun veikeän jutun, mutta joille vaikkapa glitterrajaus on jo hieman nou nou.
Lumenen kausituotteina myytäviä Glitter Top Coat Mascaroita on saatavilla kultaisena ja hopeisena ja sillä on hintaa noin 12,90 euroa.
 Kuka muu innostui pilkkeen tuomisesta silmiin?

6 kommenttia artikkeliin ”Kimalletta uuteenvuoteen”

  1. Oon joskus ostanu samanlaisella ruuviharjalla varustetut glitter-ripsarit, ne näyttää pakkauksen mukaan olevan Avon cosmeticsin tuote, mutta en mielestäni ole ostanut sitä netistä, vaan ihan jostain kaupasta Suomessa. En sitten tiedä, saako Avonin tuotteita jostain kaupasta? Mutta sama idea on ollut jollain muullakin, tuli heti mieleen tuosta harjasta. Tosi kivasti jää pieni kimallus ripsiin.

  2. Vaaauuuuu.. 🙂 Vähänkö kiva! Itseltä jää hankkimatta vähäisen käytön vuoksi, pöhh.

  3. Hyvin oot saanut kuvattua tuon! Mulla on ollu ihan tuskaa yrittää saada tallennettua sitä kimallusta mikä noista jää ripsiin 😀 Mut itekin oon tykänny kyl kovasti noisa kimalleripsareista! 🙂

  4. Mun uuden vuoden lookki tulee olemaan varmaan teemalla there's no such thing as too much glitter 😀 Eli glitteriä kaikkialle!

  5. Voi ei mulle tuli tästä mieleen, kun yhdellä tuttavalla oli tätä ripsissä pari vuotta sitten juuri uutena vuotena. Mähän menin sitten möläyttämään, että hei sulla on jotain meikkivoidetta/roskaa ripsissä… : D "Eiku tää on tämmöstä hilettä…" Joo. Smooth.

Kommentointi on suljettu.