HG-sivellin

Ostin aikapäiviä sitten yhden ihanan meikkisiveltimen, josta olen kuitenkin unohtanut kertoilla teille enemmän.

Kyseessä oli Shiseidon Perfect Foundation Brush (n. 35 euroa), joka todellakin on täydellinen ja joka todellakin levittää meikkipohjan täydellisesti iholle.

Sivellin on tiiviin napakka ja sen karvat ovat lyhyehköjä pään ollessa viistosti leikattu. Siveltimellä on todella helppoa, tarkkaa ja aivan yksinkertaisen mahtavaa levittää meikkivoide kasvoille. Tykkään tästä huomattavasti enemmän kuin tavallisesta meikkivoidesiveltimestä, jolla meikkipohja levitetään kasvoille lappeellaan vetoja tehden.

Erilaisten levitystekniikoiden avulla siveltimellä voi saada aikaan erilaista peittävyyttä. Pidemmillä vedoilla läpputuloksesta tulee ohuempi ja vähemmän peittävä ja peittävintä jälkeä siveltimellä saa, mikäli meikkivoiteen töpöttelee sillä kasvoille. Itse tykkään levittää meikkivoiteen tällä sivellen ja pyöritellen, jolloin meikki sulaa kasvoille kauniisti.

Levitystekniikoita voi yhdistellä sen mukaan, kuinka peittävää jälkeä millekin alueelle tahtoo. Itse levitän enemmän peittoa kaipaaville alueille yleensä toisen (tai jopa kolmannenkin) ohuen meikkivoidekerroksen ja tällä siveltimellä levitettynä jälki on aina yhtä kaunista ja tasaista.

Sivellin on täydellisen kokoinen nestemäisen pohjan levittämiseen, sillä pohjan saa sudittua sillä kasvoille tarpeeksi nopeasti, mutta siveltimellä pääsee myös pienemmille alueille kuten silmien sisänurkkiin ja nenänpieliin.

Sivellintä voi käyttää myös puuterimaisen meikkipohjan levittämiseen, mutta itse tykkään levittää meikkipuuterin hieman isommalla vipalla, jolloin pikakäyttöön muutenkin tarkoitettu tuote myös levittyy pikaisemmin.

Sivellin on pehemää synteettistä karvaa ja sen voi pestä helposti esimerkiksi ihan käsisaippualla tai välillä jopa ihan käsitiskiaineellakin, jolloin kaikki meikkivoiteen rasvat lähtevät siveltimestä puhtaaksi.

Minä olen aivan rakastunut tähän siveltimeen ja koen, että se on ehdottomasti hintansa arvoinen. Myös MakeUpAlleyssa näytetään ihastuneen tähän!

Löytyykö tämä loistava apulainen jonkun muun meikkivarusteiden joukosta?

13 kommenttia artikkeliin ”HG-sivellin”

 1. Minulta löytyy! Jouduin bloggaajien "uhriksi" ja hankin sen viime viikolla. Koskaan ennen en ole käyttänyt sivellintä meikkivoiteen levitykseen, mutta ajattelinpahan viimein kokeilla. Voi taivas mikä jälki sillä tulee! Uskomattoman tasainen, oikea unelmajälki! Aivan mieletön! Iho näyttää suorastaan photoshopatulta! Joka euron arvoinen!
  Kiitos muuten blogistasi! Tämä on mun lemppariblogi vaikka aiheuttaakin ikävästi ostohimotusta 😉

 2. Oon kuullut noista paljon kyllä hyvää, mutta eikö se sivellin ime hirveesti voidetta itteensä? Saa tursuttaa meikkivoidetta hirveesti ylimäärästä, kun osa kuitenkin jää siveltimeen. Itsellä oli sivellin, jolla lappeellaan levitin meikkivoidetta, mutta musta tuntu, että sivellin oli muutaman käyttökerran jälkeen jäykkänä meikkivoiteesta ja sitä saisi pestä kokoajan. Lisäksi koin, että voidetta meni turhan paljon hukkaan. Vaikka jäljestä ja tuntumasta kovin pidinkin. Helppoa oli myös levittää.

 3. moikka! luinkin tästä jo jostain toisesta blogista ja vaikuttaa koko ajan paremmalta. mitä meikkivoidetta käytät tällä hetkellä? uusi on etsinnässä mutta kun niin montaa kehutaan niin en osaa valita.

 4. Täältä löytyy kans ja oon aiiivan rakastunut! Joskus sivelin tällä myös poikakaverin kasvoja (ilman meikkiä tietenkin :D) kun piti vakuutella tätä hänen mielestään ihmeen kallista ostosta 😀

  Meikkivoide ja peitevoiteet leviää tosi kauniisti mutta aina ei jaksa noin pienellä siveltimellä meikkailla, vaan vaihdan kiireessä skunkkisiveltimeen. Mut muuten siis kyllä ihan bueno! Tykkään ku sivellin on vähän erilainen perussiveltimiin verrattuna 🙂

  -nonna

 5. Luulin kommentoineeni jo, mutta en kai sitten! 😀 Tämä on kyllä paras, toimii kuin unelma ja levittää meikkivoiteen kuin meikkivoiteen. Ainoa miinus, että meikkivoidetta kuluu tän kanssa paljon enemmän kuin jos sormilla levittäis! Ja siveltimen putsaaminen on työtä ja tuskaa. Mutta jälki niin hyvä, että tää on mun bestis nykyään.

 6. Himoitsen tätä sivellintä. Kaikki kehuu sitä.
  Voin kyllä kehua kokemuksen vakaalla äänellä saman merkin ripsientaivutinta!! <3

 7. Vinkki: Sivellin maksaa Stockalla 29euroa ja Sokoksella 35euroa. Kyllä, hintaero on 6 euroa noiden tavaratalojen kohdalla. Omani olen ostanut ja pidän siveltimestä – kieltämättä jouduin ekalla käyttökerralla hämilleni. Olinhan käyttänyt mac :in skunkkia nii-in pitkään.

 8. Pitihän tämä Sokokselta noutaa sunnuntaina kun oli vielä asiakasomistajapäivät 🙂 Myyjä hyökkäsi heti tietenkin kimppuuni kun vaeltelin kosmetiikkaosastolla. Kysyinkin sitten häneltä, että kun olen etsimässä hyvää meikkisivellintä, niin mitä hän voisi suositella ja hän vei minut Shiseidon hyllylle. Itsehän tiesin siis että mitä olin menossa hakemaan, mutta ajattelin testata myyjänkin mielipiteen hyvään meikkisiveltimeen 🙂

 9. ostin itselle tän joku 2kk sitten. en oo vielä ottanu pois paketistaan koska en kumminkaan osaa käyttää.. ja nyt sun elämäntilanteessa on aika varmasti turhaluulo että tekisit jonkin tutoriaalin tästä videon muodossa..

Kommentointi on suljettu.