Testissä Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

*Sis. mainoslinkin

Fiilistelin keväällä innoissani, kuinka kokeiluun ostamani Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara lähestulkoon haastoi moninkertaisesti kalliimman suosikkiripsivärini Too Faced Better Than Sex Mascaran.

Parin euron ripsiväri toi ripsiin täydellisen runsasta tuuheutta, mutta erotteli ripset silti samalla upeasti. Loistava ripsivärilöytä kannustikin kokeilemaan myös muita Essencen ripsivärejä ja sen myötä ostin Bangkokista pari muutakin merkin maskaraa.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Yksi kokeiluun ostamistani ripsiväreistä oli Essence Volume Stylist Curl& Hold Mascara, joka lupasi antaa ripsille tuuheutta ja kaarevuutta. Omilla ripsilläni on ihan mukavasti pituutta (kiitos LiLash-ripsenkasvattajan), mutta ne ovat niin hennot, harvat ja suorat, ettei niissä ole hurraamista ilman ripsiväriä.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Hyvä ripsiväri antaakin ripsilleni runsaasti tuuheutta, mutta kykenee silti pitämään ripseni erillään. Liian märät ripsivärikoostumukset eivät ole minun juttuni, sillä en saa kerrostettua niillä ripsiini tarpeeksi massaa. Runsaat ripset ovat minun juttuni ja niistä en halua tinkiä.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Ripsiväriharjan muotoiluun ei kiinnitä suuresti huomiota, mutta itseasiassa se on tehty niin, että harjan toisella puolella olevat lyhyemmät harjakset nappaavat itseensä hieman runsaammin ripsivärimassaa, jota voi sitten kerrostaa ripsiin. Tämän jälkeen ripsiin voi harjata hieman lisää erottelua ripsiväriharjan toisella puolella olevilla, aavistuksen pidemmillä harjaksilla. Lyhyemmät harjakset on myös muotoiltu kaartumaan hieman, mikä auttaa tukemaan ripsien taipumista.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Ihan ensimmäisinä viikkoina en ihastunut ripsiväriin täysillä ja sen koostumus vaikutti ihan vähän liian löysältä. En saanut sillä ripsiin tarpeeksi runsasta jälkeä ja ripset olivat muutenkin hieman njääh. Olin jo julistamassa maskaraa omille ripsilleni huonoksi tuotteeksi, kunnes sitten parin viikon kuluttua ripsiväriä jälleen  kokeillessani se alkoikin yllättäen pelittää aivan toisella tavalla.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Nyt ripsivärin koostumus oli jämäköitynyt hieman, minkä ansiosta sitä saattoi kerrostaa ripsiin paremmin ja lopputuloksesta sai runsaan. Se tuuheutti ripsiä hyvin ja sen lyhyiden harjasten ansiosta ripsien tyveen pakkautui heti hieman runsaammin massaa, mikä saa koko ripsirivin näyttämään runsaammalta.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Ripsivärin aikaansaama lopputulos on todella runsas ja tuuhea, mutta ei silti ihan niin tarkasti eroteltu kuin Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascaraalla. Omat ripseni ovat melko suorat eivätkä ne pysy kunnolla kaarevina kuin vedenkestävällä maskaralla taivutukset lukittamalla ja vaikka tämäkään ripsiväri ei tehnyt niihin mitään suunnatonta ihmettä, sai se ripset kuitenkin kaartumaan tavallista paremmin, mikä puolestaan avaa katsetta ja tekee ripsistä pidemmän näköiset.

Ripsiväri pysyi ripsissäni hyvin suttaantumatta tai varisematta ja osoittautui loppujen lopuksi varsin hyväksi ripsiväriksi – erityisesti kun ottaa huomioon, ettei se maksa kuin pari euroa. Yhteiset askeleemme eivät sujuneet aivan ongelmitta ja ensimmäisten kokeilujen jälkeen olin jopa valmis heittämään ripsivärin pois, mutta parin viikon jämäköitymisen jälkeen ripsiväri alkoi tosiaan jo toimia loistavasti ja on ollut viimeaikoina minulla käytössä paljon.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Sanoisin tämän ripsivärin olevan hyvä niille, jotka kaipaavat ripsiin tuuheutta, eivät ole pikkutarkkoja ripsien erottelusta, mutta eivät silti kaipaa paakkujakaan ja joiden ripsiin taivuttavat ripsivärit yleensäkin auttavat luomaan kaarta ongelmitta. En usko, että tämä taikoo kenenkään piikkisuoria ja jäykkiä ripsiä kaarelle, mutta auttaa muuten kyllä ripsiä pysymään kaarella kun ripsivärin levityksen vain viimeistelee ripsiä hetken ripsiväriharjan avulla kaarelle kevyesti painamalla.

*Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascaraa myy verkossa Lykon verkkokauppa.

Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara Ostolakossa kokemuksia

Onko teillä kokemuksia tästä Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascarasta?


Lue myös:

Hyvä mattapuna pikkurahalla

Halpa ja hyvä luomivärinpohjustaja

Tämän vuoksi hurahdin kasvojen sävynkorjaustuotteisiin

Essence Satin Touch Blush – Kuinka näin halpa voi olla näin hyvä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara”

  1. En ole vielä uskaltautunut Essencen ripsareita kokeilemaan, vaikka ne ovat paljon suitsutusta saaneetkin. Tarvitsen todella hyvin pysyvän ripsarin, sillä pyöräillessä silmät usein vetistävät ja rasvoittuvat luomet viimeistelevät tuhon, jos ripsari ei ole kunnon kamaa. Aion silti vielä kokeilla!
    Sen sijaan minulla on kokemusta ripsareista, jotka alkavat pelittää vasta parin viikon odottelun jälkeen (esim. paljon käyttämäni Lancomen Definicils). En ensin tajunnut, että jotkin maskarat vaativat sen viikon tai pari kuivumisaikaa, ja nakkasin ne tyytymättömänä roskiin parin epäonnistuneen kokeilun jälkeen. Esim. kehuttu Benefitin Roller lash sai kyytiä juuri näin. Nyt oma kärsimättömyyteni harmittaa, sillä kallis ripsari jäi kunnolla testaamatta!

  2. Itsekin ostin tämän pari viikkoa sitten, ja olen todellakin tykännyt tästä ripsarista, paljon enemmän kuin tuosta extremestä. Ainut vaan, että tuntuu etten saa sitä puhdistettua kunnolla nykyisellä silmämeikin puhdistusaineella. Oletko huomannut samaa? Tuossa extreme puhdistuu aivan hyvin silmistä, mutta tämä ei.

  3. Kerran kokeilin Essencen ripsiväriä, eikä se pysynyt tällaisen ravintolatyöntekijän vauhdissa mukana, vaan oli varissut silmien alle.

    Nyt minulla on käytössä Bebefits They‘re Real -mascara, joka tosiaan pysyy siellä missä pitääkin, vaikkei ole edes vedenkestävä! On kyllä kestänyt minulla heinänuhassa vuotaneet silmät, joten voin suositella muillekin kyynelsilmille!

    • Tuo Benefitin ripsiväri on kyllä TODELLA kestävä! Omissa hennoissa ripsissäni se ei muuten toimi, sillä tekee ripsistä vain suoria ja ohuita tikkuja, mutta runsaammissa ripsissä se näyttää monilla upealta. 🙂

Kommentointi on suljettu.