Pihkurat ja pahkurat

Vartaloni iho on jälleen kiitollisuudenvelassa eräälle tuotteelle -nimittäin Elizabeth Ardenin Green Tea Lavender Honey Drops Body Creamille.

Olen kirjoittanut tavallisesta Ardenin Honey Drops Body Creamista teille ennenkin ja vaikka tämä laventelia sisältävä versio tuoksuu kosteutustehonsa puolesta vähintäänkin yhtä hyvältä, ei tämän tuoksu vaan sytytä minua yhtään. En oikein tiedä, mikä tässä tökkii, mutta en ole koskaa ollut suurempi laventelin ystävä ja se Green Tealle tyypillinen raikas tuoksu on jotenkin enemmän pistävemmän parfyymimainen tässä versiossa.

Not my cup of tea, kuten lempparimaassani sanotaan.

Vaikka voide kosteuttaa ihoani aivan ihanasti, on sillä lisäksi pieni uskottavuusongelma. En nimittäin vaan millään malta uskoa, että tuotteen pallot olisivat oikeasti hunajapalloja vaan jotenkin epäilen suuresti niiden olevan vaan puhtaasti muovia ja koko homman yhtä markkinointikikkaa…

Opiskeluaikoinani olin nimittäin erään hienon hoitolasarjan koulutuksessa ja sarjan edustaja esitteli meille selluliittigeelin, joka sisälsi hieman vastaavannäköisiä pieniä rakeita. Asiakkaille kuului kertoa, että rakeet sisälsivät tehoaineita ja voidetta kuului hieroa vartalolle niin kauan, kunnes rakeet hajoaisivat ja tehoaineet vapautuisivat. ”Oikeastihan niissä ei siis ole sisällä mitään tehoaineita ja ne ovat vaan muovia, mutta koska asiakkaat eivät yleensä malta hieroa selluliittivoiteita iholle tarpeeksi kauan, saavat nämä pallot ja tuo tarina heidät hieromaan tuotetta ihollen tarpeeksi kauan,” totesi kouluttaja.

Tuon tarinan jälkeen olen kyseenalaistanut kaikki ihohoitotuotteisiin sisällytetyt pallurat ja pahkurat.

Green Tea Lavender Honey Drops Body Creamin jälkeen minulla odottaa jemmassa vastaava Green Tea Camelle Honey Drops Body Cream, jonka tuoksu on hieman uskollisempi alkuperäiselle Green Tea Honey Dropsin tuoksulle, mutta yhä sitä hieman varioiden. Tuoksultaan tämäkään ei ole lempparini, mutta kosteustehot kelpaavat iholleni nyt ilman, että minulla on varaa nirsoilla tuoksuista.

Oletteko kokeilleet Ardenin Honey Drops -vartalovoiteita?

10 kommenttia artikkeliin ”Pihkurat ja pahkurat”

 1. Mulla on avaamaton Ardenin honey drops odottamassa kunnes saan edellisen vartalovoiteen kulutettua. Mulle Honey Drops on uusi tuttavuus jota odotan innolla.

  Heini

 2. ei nyt liity postaukseen, mutta oon aatellu et ois kiva et laittasit vähä jotai hinta-arvioo tuotteist josta puhut:)

 3. Koitin tässä selailla blogikirjoituksiasi, mutta en oikein saanut vastausta kysymykseeni…

  Eli, mikä on kokemuksesi mukaan paras (tai itsellesi sopivin) shampoo ja hoitoaine? Olen kokeillut Aussiet ja Tigit, ja olen niistä aika samaa mieltä kuin sinäkin, mutta nyt haluaisin sijoittaa joihinkin oikeasti hyviin tuotteisiin.

  Hiukseni ovat rasvoittuvat mutta latvat taas toisaalta kuivat. Kiitos tosi paljon jos viitsit vastata 🙂

 4. Jaa, no muovipallot eivät kyllä sulaisi levitettäessä, joten tuskin ne muovia ovat 😀

 5. green tea honey drops oli ihan ykkönen. nyt en ole malttanut ostaa niin kallista, vaikka netistä saisi kai ihan kohtuuhintaan. juuri eilen pesin hiukset green tea -sarjan tuotteilla ja vielä nytkin tuoksuu ihanan raikkaalta! ehkä joskus vielä raaskin ostaa sitä honey dropsiakin 🙂

 6. Tuli tuosta pallura-jutusta mieleen, että eikös sitten ole laitonta mainostaa niiden palluroiden sisältävän jotain, mitä ne eivät sisällä? Asiakkaillehan voi kertoa mitä haluaa (omantunnon puitteissa, mikä ei varmaankaan kaikilla anna periksi edes tuon tarinan verran), mutta esim. tämäkin ihovoide. Jos palluroiden sanotaan olevan hunajaa, eikö niissä täydy väkisinkin olla hunajaa?

 7. Eikös pari palluraa voisi laittaa johonkin lasiin jossa on vettä ja katsoa että sulaako ne sinne? 😀

 8. Green Tea on ihana vakkarituoksu mullakin, valitettavasti elämäni ekan ja ainoan allergisen reaktion kosmetiikasta oon saanut vastaavasta green tea bodybutterista. Harmi, törmätessäni noihin kaupassa käyn kyllä usein noita testereitä nuuhkimassa 😉 Ehkä uskaltaudun joskus kokeilemaan uudelleen.

  p.s. Ihan lemppariblogi!;)

 9. Tästä tuli mieleen, että innoittamanasi ostin soap&gloryn fab pore facial peelin, jossa on vihreitä palluroita. Tätäkin tuotetta tulee hieroa naamalle niin pitkään, kunnes pallurat sulavat. Mitä veikkaat, muovia vai tehoaineita? 😀

Kommentointi on suljettu.