Loistava löytö: hellävarainen puhdistuspuikko

*Sis. mainoslinkin

Muistatteko, kun pari viikkoa sitten listailin tässä aiemmassa postauksessani Etelä-Korean matkani ensimmäisiä ostoksia ja vilautin teille silloin Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikkoa? Nyt minulla olisi siitä käyttökokemuksia ja voin heti aluksi jo rikkoa jännityksen ja paljastaa, että tämä tuote osoittautui vielä paljon mielettömämmäksi kuin edes osasin odottaa!

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Nimensä mukaisesti Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea on siis puhdistuspuikko, joka on täällä länsimaissa vielä sitä uusinta uutta. Luin puhdistuspuikoista ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten, mutta en pienestä uteliaisuudestani huolimatta ollut silti hankkinut sellaista itselleni. Nyt Neogenin puikko tuli kuitenkin reissussa vastaan hyvällä tarjoushinnalla, joten päädyin ostamaan sen.

Puhdistuspuikkoja on jo myynnissä muutamilla aasialaisilla tuotemerkeillä ja yksi tunnetuimmista oli alun perin SU:M37 Miracle Rose Cleansing Stick*. Puhdistuspuikosta tuli pieni hitti sen julkaisun jälkeen ja se keräsi osakseen valtavasti kehuja. Yksi puikkoa kehuneista oli jenkkiläisen, korealaiseen kosmetiikkaan keskittyneen Soko Glam -verkkokaupan ja sivuston perustaja Charlotte Cho. Hän päätti kuitenkin tämän jälkeen vetää homman vielä paremmaksi ja kehitti trendikkään korealaisen kosmetiikkayrityksen Neogenin kanssa uuden puikon.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Puhdistuspuikko on siis kiinteä, lähinnä deodorantilta näyttävä puikko, jonka voisi ajatella sopivan esimerkiksi erityisen hyvin mukaan matkalle. Olin ajatellut itsekin kyseessä olevan lähinnä matkalle sopivan tuotteen, mutta kokeiltuani tätä totesin, että voisin kyllä käyttää tätä kotonakin jatkuvasti.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Puhdistuspuikon kiinteää, mutta pehmeää koostumusta on tarkoitus hieroa kostutetulle kasvojen iholle, minkä jälkeen itse ainakin tykkää hieroa ihoa vielä hellästi käsin. Tässä vaiheessa tuote tuntuu suorastaan sulavan iholle ja sen myötä myös sulattavan siltä kaiken meikin. Kun iholle lisää hieman vettä, ei tuote enää tunnukaan niin puhdistusbalmimaiselta, vaan enemmän miedolta puhdistusvoiteelta.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Kun tuotetta sitten lopuksi alkaa huuhtoa iholta vedellä, alkaa se vaahdota pehmeästi kuin puhdistusgeeli. Tuote huuhtoutuu iholta pois vaivatta ja lopputuloksena on ihanan puhdas ja pehmeä iho, jolla ei tunnu tippaakaan kiristelyä. Erityistä puikossa onkin mm. se, että sen pH-arvo on formuloitu sen inspiraationa toiminutta tuotetta matalammaksi ja siten myös iholle paremmaksi, minkä ansiosta se ei kuivata ihoa vaan jättää ihon pehmeän kosteutetuksi.

Charlotten mukaan tuotteen formuloinnissa on myös keskitytty siihen, että sen koostumus nimenomaan sulattaa iholta meikit pois eikä kyseessä ole vain ihonpuhdistustuote. Puikko on tehty nimenomaan käteväksi matkatuotteeksi ja moni tahtoo pärjätä varsinkin lyhyellä reissulla yhdellä ihonpuhdistustuotteella.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Neogenin puhdistuspuikon koostumus sisältää vihreää teetä, jonka lehtien rippeitä näkyy puikossa myös isompina palasina. Vihreä tee on tunnettu antioksidantti ja sitä käytetään paljon kosmetiikkatuotteissa ehkäisemässä ihon ennenakaista vanhenemista ja rauhoittamaan epäpuhdasta ihoa. Vihreän teen pehmeät nokareet eivät raavi ihoa puikolla kasvojan hangatessa, vaan ovat iholle hyvin lempeitä, eli ei tarvitse pelätä, että puikolla tulisi raavittua kasvojen ihoa.

Moni varmasti miettii, että jos puikkoa hankaa ensin meikatuille kasvoille, niin kuinka se pysyy siistinä. Itse olen vain pyyhkäissyt puikon pintaa kevyesti käytön jälkeen ja homma on toiminut ongelmitta. Puikolla ei varsinaisesti tarvitse alunperinkään hankailla kasvojen ihoa ihan kauhesti, sillä se kyllä luovuttaa iholle tarpeeksi tuotetta ja varsinainen ihonpuhdistus tehdään sitten tuotetta käsin iholle hieroen.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

Tämä puhdistuspuikko yllätti minut totaalisesti, sillä se oli todellakin alusta loppuun aivan loistavasti suunniteltu ja teki täydellisen ihonpuhdistuksen yhdellä tuotteella ilman, että ihoa kiristeli jälkikäteen. Se sulatti pois meikin puhdistusöljyn lailla, mutta puhdisti sitten vielä ihonkin muuttuen helläksi vaahdoksi. Lopputuloksena oli puhdas, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen iho. Huikeaa!

Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea Ostolakossa Kokemuksia

Tämä puikko osoittautui aivan loistavaksi löydöksi ja voin todellakin suositella suositella kokeilemaan tätä. Puikko sopii minusta oikeastaan kaikille ikään ja ihotyyppiin katsomatta, mikä tekee siitä aivan erityisen loistavan tuotteen.

Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea Ostolakossa Kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikosta tai muista vastaavista?

6 kommenttia artikkeliin ”Loistava löytö: hellävarainen puhdistuspuikko”

  1. Osaatko yhtään arvioida kuinka riittoisa tuote on kyseessä? 15e itselläni vähän siinä rajoilla kun kyseessä puhdistustuote, koska alle 10e saa mielestäni Suomesta ihan päteviä kasvojenpesuaineita. Mutta matkoille tämä olisi kyllä kätevä!

    • Vaikuttaa minusta varsin riittoisalta, eli vertaisin ihan tavalliseen putsariin riittoisuudessaan. 🙂

  2. Kuinka lie bakteerien ym. pesiytyminen tuotteen pinnalla… vaikka sitä pyyhkäiseekin käytön jälkeen, luulisi vaativan ilmavan kuivatuksen ym. pysyäkseen hygienisenä.

    • Tämä kuivuu samalla tavalla kuivaksi helposti kuin saippuakin, eli ei ole jäänyt kosteana muhimaan minulla ainakaan. 🙂

Kommentointi on suljettu.