Loistava kynsilakanpoistoaine glitterlakoille

*Sis. mainoslinkin

En varmasti ole ainoa, jonka mielestä Essencen tuotteista ei voi postata liikaa! Minulla olisi nimittäin jälleen sieltä pari tärppiä…

Sain blogikokeiluun vähän aikaa sitten aivan ihanan Essencen kynsilakan, joka päätyi kynsiini lähes välittömästi. Olen viimeiset pari vuotta käyttänyt kynsissäni kynsilakkaa vain hyvin harvoin ja silloinkin niille on päätynyt lähes huomaamaton nudelakka tai klassinen punainen sävy. Nyt PR-näytteiden joukosta silmiini sattui kuitenkin yksi sopivan hillitty, mutta samalla ihanan blingbling-henkinen Essence lakka, jota oli pakko saada heti laittaa kynsiin.

Essence Cosmic Lights Nail Polish 02 Cosmic Star Ostolakossa kynsilakka

Essence Cosmic Lights Nail Polish 02 Cosmic Star on aivan upea! Sen kalpea kultainen tai jopa shampanjan sävyinen pohja sähkyy hennosti, mutta aivan erityisen lisän lakkaan tuovat siinä olevat värikkäät kimallehippuset. Ne näyttävät samaan aikaan sekä vähän övereiltä, mutta eivät sitten kuitenkaan yhtään.

Ihastuin lakkaan todella kovasti, mutta samalla mielessäni välkkyivät jo kauhukuvat sen poistamisesta kynsillä. Kimaltavat hippuset olivat ihan varsinaisia glitterhippuja, jotka tunsi kynnen pinnalla ja kynsilakkakerroksen seassa hieman rosoisina. Mietinkin jo heti mielessäni, että kynsilakan poistoon menisi varmasti ikuisuus…

Essence Cosmic Lights Nail Polish 02 Cosmic Star Ostolakossa kynsilakka

Onneksi saamassani Essencen PR-paketissa oli myös Essence Strong & Clean Nail Polish Remover 02 I Am Strong -kynsilakanpoistoaine, jossa julistettiin olevan extra poweria ja sen kerrottiin poistavan välittömästi sekä glitterlakat että efektilakat. Lakanpoistoaine pääsikin välittömästi testiin ja tositoimiin näyttämään kykyjään.

Minua jännitti aluksi hieman, kuinka pahasti kynsilakanpoistoaine kynteni räjäyttäisi, sillä se sisälsi asetonia ja lupasi tosiaan tehokasta puhdistusta. Ajattelin kuitenkin, että tuskin satunnainen käyttö kynsilleni kauhean pahaa tekisi ja kynsilakasta nyt vain on joka tapauksessa päästävä eroon, joten antaa mennä.

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Ensinnäkin siis wow! Minulla ei ole koskaan tainnut olla näin vaivattomasti glitterlakan poistavaa kynsilakanpoistoainetta. Asetin kynsilakanpoistoaineella kastellun vanulapun kynnelle, annoin sen olla sillä hetken ja glitterlakka ihan oikeasti irtosi sille melkolailla täydellisesti ilman suurempaa hankausta. Olin aivan totaalisen yllättynyt! Molempien käsien kynnet puhdistuivat samalla lapulla hyvin eikä uudelle lapulle ollut tarvetta.

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Ihan erityisesti yllätyin kuitenkin siitä, miltä kynteni näyttivät. Heti kynsilakan poistamisen jälkeen niiden pinta näytti hieman kuivalta ja säikähdin hieman. Pesen aina kädet kynsilakanpoistoaineen käytön jälkeen, sillä se on kuitenkin varsin tujua tavaraa enkä halua jättää kynsilleni mitään ylimääräistä siitäkään huolimatta, että se varmasti haihtuu suurimmaksi osaksi kadoksiin.

Käsienpesun jälkeen kynteni näyttivät olevan jälleen erinomaisessa kunnossa eikä niissä ollut merkkiäkään siitä, että niiltä olisi juuri poistettu glittereitä sisältänyt lakka. Paitsi etten voinut uskoa, kuinka vaivatta lakka kynsistäni lähti, tuntui myös aivan uskomattomalta, että kynteni näyttivät sen jälkeen vielä näin hyviltä!

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Jos joku siis kaipaa aivan loistavaa ja tehokasta kynsilakanpoistajaa, jonka kanssa ei tarvitse turhia tapella, mutta joka ei kuitenkaan räjäytä kynsiä mukanaan, niin tässä on sellainen ja vieläpä hyvin halpaan hintaan. Lakanpoistoaineella on hintaa vain 2,90 euroa!

Saatavilla on myös asetoniton versio, jota en ole itse vielä kokeillut, mutta jonka myös aion kokeilla.

*Essencen meikkejä myy verkossa Ruotsista Suomeen rantautunut Lyko.fi.

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Myös Tokmannin sivusto on mitä täydellisin paikka Essencen tuotteita etsiville ja niiden saatavuuden kanssa tuskaileville. Merkin tuotteita löytyy sieltä hyvin kattava valikoima ja paitsi että niitä voi tilata Tokmannin verkkokaupasta, voi sieltä myös tarkastella eri myymälöiden varastosaldoja.

Ihan reaaliajassa tiedot eivät ole, joten jos jotain tuotetta on hyllyssä vain vähän ja aikoo sen vuoksi lähteä pidemmän matkan päästä sitä hankkimaan, niin kannattanee ottaa myymälään ensin yhteys ettei tule hukkareissu. Kätevää on myös se, että tuotteet voi myös shoppailla itselleen verkkokaupasta ja valita niiden toimituspaikaksi Tokmannin myymälän, josta paketin voi noutaa postikuluitta!

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Millaisia kokemuksia teillä on Essencen kynsituotteista?


Lue myös:

Essence Advent Calendar 2018 -joulukalenteri

Löytö: Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit

 

4 kommenttia artikkeliin ”Loistava kynsilakanpoistoaine glitterlakoille”

  1. Olen myös tykästynyt Essencen kynsilakanpoistoaineen hinta-laatusuhteeseen. Käytin juuri loppuun yhden pullon, se oli joku muu strong kuin tuo glitter strong. Taisi olla jo kolmas tai neljäs Essencen pullo. Tykkään myös Essencen kynsiseerumista, ihanan kevyttä ja helppokäyttöistä vaihtelua sottaisille kynsiöljyille.
    Mutta siihen taitaa minun Essence-kynsituoteihastukseni loppua. Omistan aika montakin lakkaa, niin väri-, efekti- kuin alus/päällyslakkaa kun aina sorrun halpaan hintaan ja ihanan näköiseen lakkaan ja pulloon. Mutta eihän ne penteleet kuivu ikinä XD Jos nyt sattuisivat olevan hieman nopeemmin kuivuvaa sorttia, niin sitten ne levittyvät huonosti. Ja jos sattuisivat levittymään nätisti, niin vielä seuraavana päivänä ovat märät.
    Jos vaikka vertaa saman hintaluokan lakkoihin, niin esim Flormarin/Kone Helsingin lakat ovat paljon parempia.

    Sinällään harmi kun mielestäni kaikki muut Essencen tuotteet ovat aika kilpailukykyisiä kalliimpienkin merkkien tuotteiden kanssa, mutta kynsilakkoihin tämä ei mielestäni päde. Etenkin harmi kun niillä on vaikka mitä väriä ja efektiä, hmpf 😀

  2. Hyvä vinkki, kiitos! Kiva kun löytyy jotain uutta. Tähän asti olen poistanut glitter-lakat Miramella, joka on myös todella nopea ja tehokas. Mun kynsille ja etenkin kynsinauhoille ja sormenpäille tuntuu sopivan paremmin pikainen käyttö vahvempaa kuin pitkä liotus ja paljon hinkkausta miedolla. Säästyy myös aikaa ja hermoja 🙂

Kommentointi on suljettu.