Loma: totaalinen irtiotto elämästä

Minulla on tänään rennompi olo kuin aikoihin.

Syksystä lähtien koko kulunut vuosi on ollut melkoista vilskettä. Viimeisen kouluvuoden, opinnäytetyön, pitkiksi venyneiden työpäivien ja pääsääntöisesti päivittäin päivyttyvän blogin päivittäminen ovat kaikki pitäneet huolen, ettei ylimääräistä aikaa ole liiemmin jäänyt ja myönnän, että stressiäkin on ollut.

En minä tietenkään olisi tehnyt noista mitään, mikäli en oikeasti olisi tahtonut tai kokenut niitä tärkeiksi. Rakastan pitää blogiani enkä voisi kuvitella elämääni ilman tätä. Blogi on ollut osa arkeani jo kahdeksatta vuotta ja olen ihan koukussa tähän ja teihin. Kenelle minä sitten fiilistelisin kosmetiikasta jos en teille? Osaisinko edes olla fiilistelemättä?

Loma - 1

Oli oma valintani nopeuttaa opiskeluja hieman ja saada ne pakettiin odotettua aiemmin. Kaikki oli todellakin kuitenkin sen arvoista ja nyt nekin on hoidettu.

Ja työtänihan minä vasta rakastankin. Puuhaa riittää, mutta kun se on mieluista, eivät pitkät päivät tunnu siksi raskailta.

Aina välillä kuitenkin huomasin, että olo tuntui varsin väsyneeltä. Töiden jälkeen ei huvittanut kuin nyhvätä sohvan nurkassa Netflixiä katsoen ja oli mukavaa olla tekemättä yhtään mitään. Siitä tajusi, että mieli oikeasti kaipaa lomaa.

Ja nyt se loma on vihdoin täällä.

Loma - 1 (1)

Koulu on paketissa ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Ajastin mielenrauhani takaamiseksi mukavan määrän blogipostauksia koko loman ajaksi siltä varalta, että voin vaan halutessani olla rennosti. (Veikkaan, etten silti malta pysyä täältä poissa, mutta ainakaan en ota asiasta stressiä.)

Kaikkein paras fiilis minulla on kuitenkin töiden vuoksi. Minulla on nimittäin maailman paras tuuraaja, jonka ansiosta mieleni on oikeastaan jo pari päivää tuntunut aivan uskomattoman kevyeltä. Yhtäkkiä on jopa hieman tyhjä olo kun ei ole ”tarvinnut” stressata mistään ja on vaan voinut luottaa, että kaikki sujuu.

Loma - 1 (3)

Saan paeta Tokion ihmisvilinään yli kolmeksi viikoksi ja voin huoletta luottaa siihen, että kaikki hoituu ilman minuakin. Kun on jatkuvasti ollut tunne, etteivät asiat pyöri ellen ole hoitamassa niitä on aivan suunnattoman ihanaa tietää, että nyt saa oikeasti vaan olla. Yli puoleen vuoteen ei ole ollut päivääkään, jona olisin voinut olla täysin tekemättä työjuttuja, joten tällainen kesäloma tuntuu aivan luksukselta!

Tänään oli viimeinen työpäivä ennen lomaa ja lento Tokioon lähtee aamulla. Tämä loma todellakin tuli tarpeeseen!

Loma - 1 (4)

Zen.

 

9 kommenttia artikkeliin ”Loma: totaalinen irtiotto elämästä”

  1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle Virve, olet sen todellakin ansainnut! 🙂

  2. onnea valmistumisesta Virve! 🙂 Olen itse valmistumassa hieman epämieluisalle alalle ja joka suunnasta on kauhea paine sille, että pitäisi vain mennä työelämään eikä opiskella lisää. Olen kuitenkin päättänyt opiskella vielä. Vaikka alamme ja elämän- ja työtilanteemme ovat täysin erilaiset, olet kyllä ollut yksi inspiroiva esimerkki, että intohimoaan ja intuitiotaan on vain seurattava, vaikka se tarkoittaisi työpaikan ja ”varman” elämäntilanteen taakse jättämistä. Vaikka se tarkoittaisi sitten aikuisiällä 19-vuotiaiden joukkoon opiskelemaan lähtemistä! Kiitos, että jaat näitäkin juttuja ja levität innostusta ja inspiraatiota!!! 🙂

    Ja ihanaa lomaa!!!

  3. Lämpimät onnittelut valmistumisen johdosta ja oikein hyvää lomaa!
    Enteilen, että saamme kuulla myös maailman parhaan tuuraajan kokemuksista elevenillä 🙂

  4. Parhaimmat onnittelut valmistumisen johdosta! Nauti lomasta, olet sen ansainnut:)JKiitos inspiroivasta blogista, blogi on ollut matkassani jo 7 vuotta!

Kommentointi on suljettu.