Kosmetiikkakalenterit 2018

Vaikka sitä ei haluaisi uskoa, niin joulu lähestyy jo uhkaavasti ja moni on pyydellyt minulta postausta tämän vuoden kosmetiikkakalentereista. Otin itse tänä vuonna ilon irti joulusta ostamalla Ruotsista Glossyboxin joulukalenterin, joten olen yrittänyt malttaa pitää itseni kurissa muiden joulukalenterien kanssa. Moni merkki on vasta tuomassa kalenteriaan myyntiin, mutta tässä silti listattuna muutamia saatavilla jo olevia, saataville tulossa olevia sekä yksi juuri tänään myyntiin tullut joulukalenteri, jonka perään on kyselty erityisen paljon.

Varoitan jo alkuun, että moni merkki antoi meille ainakin töissä käyttöön kalenteristaan vain kuvia, joissa sisältö näkyi, eli postauksessa voi olla spoilaantumisvaara muutamien merkkien kalenterien kohdalla. Kannattaa siis selata alaspäin varovasti!

Lumene joulukalenteri 2018

Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 2018

Pidin Lumenen joulukalenterista aivan mielettömästi viime vuonna, kun pukki toi sen minulle PR-lahjana. Tuntuu, että Lumenelta tulee kokoajan vain ihanampia tuotteita ja tämä joulukalenteri kiinnostaa minua erityisesti juuri siksi, että se sisältää niin paljon ihonhoitotuotteita.

Essie Advent Calendar 2018

Essie Advent Calendar 2018

Kynsituotteista innostuneille löytyy tietysti Essien joulukalenteri, joka on ollut supersuosittu joka vuosi ja ainakin meillä töissä se loppuu aina kesken. Tämän kalenterin kanssa kannattaakin siis olla nopea jos ei halua jäädä ilman.

L’Occitane Magic Calendar Holiday 2018

Pahoittelen, ettei tästä kalenterista ole kuin sisällön paljastava kuva, mutta merkillä ei näyttänyt olevan muuta tarjolla. Tykkään L’Occitanen tuotteista, mutta en ole ikuisuuksiin käyttänyt niitä suuremmin, joten tämä kalenteri on kutkutellut mieltä kovasti. Juuri tällaisten kalenteriin sopivien kokojen kautta olisi kivaa taas päivittää oma L’Occitane-tuotetuntemus ajan tasalle.

L'Occitane Classic Calendar Holiday 2018

L’Occitane Classic Calendar Holiday 2018

L’Occitanelta löytyy tänä vuonna myynnistä myös toinen kalenteri, joka on sisällöltään ja uloasultaan hieman pienempi ja siksi myös halvempi. Myös tämä kelpaisi minulle hyvin, joten ehkäpä hankin tämän vähän edullisemmaksi kakkoskalenteriksi, koska hei, eihän kosmetiikalla täytettyjä joulukalentereita voi koskaan olla liikaa!

Decleor Christmas Advent Calendar 2018

Mieltäni kutkutteli jo vuosi sitten hankkia Decleorin joulukalenteri ihan vain siksi, että minulla on niin vähän kokemuksia aromaterapiaan pohjautuvan tuotemerkin tuotteista ja joulukalenteri olisi kätevä tapa tutustua niihin. Pallottelenkin mielessäni, josko se toinen (tai kolmas…) joulukalenterini olisi sittenkin ehkäpä tämä, sillä Decleorin tuotteet kiinnostavat minua edelleen ihan älyttömästi.

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2018

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2018

Jos kynsituotteet kiinnostavat enemmänkin, niin nimenomaan kynsituotteistaan tunnetun Ciaté-merkin joulukalenteri on sekin ollu joka vuosi aivan loistava. Kalenterista löytyy tänä vuonna parikymmentä kynsilakkaa ja muutamia niitä täydentäviä tuotteita.

bareMinerals Out of This World Calendar - 24 Days of Beauty

bareMinerals Out of This World Calendar

Minun silmääni vuoden parhaita meikkikalentereita vaikuttaisi olevan bareMinerals Out Of This World -joulukalenteri, joka sisältää varsin kattavan valikoiman merkin meikkejä. Myös bareMinerals on niitä sarjoja, jonka tuotteiden pariin en ole aikoihin uppoutunut kunnolla, joten tämä kalenteri olisi siksi erityisen kiinnostava.

Babor Advent Calendar 2018

 

Babor Advent Calendar 2018

Saksalainen Babor on erityisen tunnettu nimenomaan ampulleistaan, jotka tehostavat ihonhoitoa. Merkillä on perinteisesti ollut sekä jouluna että pääsiäisen aikaan myynnissä kalentereita, jotka sisältävät pelkkiä erilaisia ampulleja ja kaikki merkiltä kokeilemani ampullit ovat olleet niin loistavia, että tämäkin kalenteri kuulostaa melko houkuttelevalta.

 

Eleven Christmas Calendar 2018 -joulukalenteri

Elevenin kosmetiikkakalenteri 2018

Yksi joulukalenteri, josta olen saanut ylivoimaisesti eniten kyselyitä on tietysti ollut Elevenin joulukalenteri. Moni ehti jo epäillä, eikö kalenteria ole tulossa tänä vuonna myyntiin ollenkaan, mutta tottakai on ja täältä se nyt vihdoin tulee. Joulukalenteri on täynnä ihonhoitoa, meikkejä, tuoksuja, hiustuotteita sekä tietysti korealaista kosmetiikkaa ja sen 24 luukkua sisältävät yhteensä 30 tuotetta. Erityistä kalenterissa on sen hiilijalanjäljen hyvittänyt pakkaus, joka on valmistettu niin, että siitä saa joulun jälkeen erinomaisen säilytyslaatikon tilanjakajineen esimerkiksi asusteille tai kosmetiikalle.

Minkä kosmetiikkakalenterin te aiotte täksi jouluksi hankkia?

Katso myös: Kaikki tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterit

 

31 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikkakalenterit 2018”

 1. Olen tässä jo viikon silmäillyt ja vertaillut eri joulukalentereita ja en oikein osaa valita The Body Shopin ja L’occitanen väliltä, kummallakin vaikutti olevan todella ihanat kalenterit. Mietin myös bareMineralsia ja Ritualsia mutta niitä saa metsästää oikein kunnolla, ei nimittäin ainakaan suomalaisissa kaupoissa ole tullut (vielä) vastaan. Ikinä minulla ei ole ollut kosmetiikkajoulukalenteria mutta tein päätöksen että tänä vuonna aion sellaisen hankkia 😀

  • Ihan hirveän haastavaa kyllä aina päättää, että minkä kalenterin hankkii! 😀

  • Itse ostin viime vuonna ekan kosmetiikka kalenterin ja se oli the body shopin se kalliimpi versio. Olin kyllä tyytyväinen. En ole niin meikkaaja tyyppiä, nii monet kalenterit jäävät laskuista omalta osalta. Ja kuulun myös niihin, jotka eivät halua tietää, mitä kalenterissa on. 🙂 Tänä vuonna ajattelin lumenen kalenterin hankkia. 🙂

 2. Siinä Elevinin kalenterissa oli yhden päivän kohdalla kaksi eri vaihtoehtoa. Jäin miettimään, että tuleeko jompi kumpi tuotepari sattumanvaraisesti vai maan mukaan?

 3. Ritualsin kalentereita on kicksin verkkokaupassa, itseänikin himottaisi se

 4. Kalenterien valovoimaisin tähti oli jäänyt pois sinun listauksesta -vahingossa?
  Lookfantastic-nettikaupan kalenterin hinta saa Elevenin kalenterin kalpenemaan ja näyttää että tämänkin vuoden tuotteet sisältävät minikokoisia kaupankylkiäisiä verrattuna LF-kalenterin useaan normaalikokoiseen ja vähintään matkakoiseen tuotteen. Ymmärrän että heillä on paljon isompi bisness ja yhteistyösuhteet ovat merkittävämpiä brändien kanssa mutta mielestäni tätä eroa ei saisi maksattaa kuluttajalla. Itse maksoin kalenteristani 100puntaa (n.120euroa) ja tuotteiden retail value on reippaasti yli 300euroa, tämäkin pelkästään laskettuna LF edullisemmilla hinnoilla Eleveniin verrattuna.

  • Kiva, että vinkkasit tuosta kalenterista! 🙂

   Joskus syynä siihen, etten voi ihan avoimesti linkitellä blogissani ihan joka suuntaan voi myös olla se, ettei kovinkaan moni yritys hyvin ymmärrettävästi salli (varsinkaan näkyvässä asemassa olevan) työntekijänsä edistää kilpailijoiden liiketoimintaa ja aika moni ulkomaalainen firma on viimeaikoina tehnyt itsestään suoran työnantajani kilpailijan lanseeraamalla suomenkielisen verkkokaupan. Aivan kuten olisi hassua, jos Applen maapäällikkö mainostaisi ihmisiä ostamaan Samsungin puhelimen. 🙂 On kuitenkin mahtavaa, että täällä kommenttiosiossa jaatte sitten ne vinkit, joita itse en voi postauksessa jakaa. 🙂

  • Kyllä vielä vuosi sitten avoimesti teit ihan oman postauksen LF:n kalenterista, jossa hehkutit tätä kalenteria kovasti. On se kumma, että tänä vuonna ei voi enää vastaavaa postausta tehdä. 😉

   • Yritys aloitti vasta sen jälkeen toimintansa suomalaisella sivulla, jolloin se siirtyi suoraksi kilpailijaksi. 🙂

 5. Ihmettelen hiukan Eleven kalenterin sisältöä: siinä on peräti kolme ripsiväriä! Vannoutuneena Sensain ripsarin käyttäjänä en halua yhtään minkään muun merkin ripsaria, olen kokeillut vaikka mitä merkkejä, mutta rasvaiset luomeni suttaavat muut.. Jos kalenterissa olisi ollut vain yksi ripsari sen olisi voinut ehkä tilata silti, mutta kolme on aivan liikaa. Mielikuvitus on loppunut kalenteria suunniteltaessa?

  • Veikkaan, että kalenterin sisältöä suunnitelleella tiimillä ratkaisut sisällön suhteen ovat pohjautuneet paljon muuhun kuin mielikuvitukseen. 🙂 Kannattaa kuitenkin laittaa Elevenin asiakaspalveluun palautetta asiasta! 🙂

  • Ei kolme minikokoista ripsiväriä ole mielestäni kovinkaan paljon, etenkin kun ovat kaikki eri merkeiltä. Estee Lauderin kalenterissa on jo kaksi ripsiväriä ja 5 kpl (!) huulipunia ja kaikki samalta merkiltä. Siinä alkaa olla jo melkoinen savotta käyttää 5 huulipunaa, etenkin, jos sävyt menevät ihan harakoille 😀 Onneksi ovat pienikokoisia.

   Monimerkkikalenterina elevenin kalenteri on minulle todella mieluinen, koska sillä saan tuntumaa myös tuotemerkkeihin, joihin en ole ikinä Suomessa törmännyt.

   Yhden merkin kalenteria en aio hankkia, niin paljon en mitään yksittäistä kosmetiikkavalmistajaa rakasta, ainakaan vielä 🙂

 6. Kyllä on blogi muuttunut aikojen saatossa. Voiko tätä edes kutsua enää ”Ostolakossa”-blogiksi?
  Missä ovat kaikki julkaisut loppuun käytetyistä tuotteista? Miksi blogille piti antaa kasvot? Suomessa riittää näitä ”iik miten ihan uutuustuote”-blogeja yllin kyllin. Ikävää että tästäkin on tullut samanlainen tusinablogi.

  P.S. Voisit sinäkin omalta osaltasi vähentää sitä lentämistä, ihan tätä ilmastonmuutosta ajatellen.

  • Ei oikeastaan voi kutsua, sillä eihän se ole enää blogin nimikään ollut aikoihin ja roikkuu vain osoitekentässä SEO-syistä. 🙂 Blogihan on elänyt vuosien saatossa minun mukanani ja kasvanut paljon niistä alkuajoista, eli enhän itsekään ole enää sama ihminen kuin kymmenen vuotta sitten. Harva on kolmekymppisenä ja kouluttautuneena töissä samassa työpaikassa kuin kaksikymppisenä tai ainakin toivon niin! 🙂

   Uskon, että elämässä menestyy parhaiten ja on onnellisin kun tekee juuri sitä, mitä itse haluaa ja muu hyvä tapahtuu sen myötä sitten. Ehkä juuri se on syynä siihen, että olen nyt onnellisempi kuin koskaan, tuntuu että elämässä tapahtuu ihan huikeita asioita ja ympärilläni on ihanan kannustavia ihmisiä, joiden ansiosta ei voi kuin elää omaa unelmaa. 🙂

 7. Onkohan Elevenille tulossa jonkun K-beauty merkin vuosikalenteria? Tai osaatko sanoa mistä sellaisen löytäisi?

  • En ole kuullut ainakaan, että millään merkillä olisi sellaista, sillä Koreassa joulu ei ole samanlainen juhla kuin meillä. :/

 8. Viime vuonna en ehtinyt apajille ollenkaan, joten nyt tilasin elevenin kalenterin samantien, kun sen saatavuudesta tuli ilmoitus. Mitä enemmän tutkin sisältöä linkeistänne (kiitos niistä, kova homma!), sitä innostuneemmaksi muutuin. Ihan mahtava kattaus eri maiden ja eri filosofioiden tuotteita päästä varpaisiin ja hintahaitaria ylös-alas kalliista sopuhintaisiin.

  Tämä on minulle ehdottomasti paras tapa kokeilla uutta kosmetiikkaa, koska täysikokoisten tuotteiden hankkiminen testaamatta esim. tuon setin kokoonpanolla olisi kutakuinkin toivoton yritys. Pienten tuotteiden testaamisen jälkeen olen paljon selvemmillä vesillä siitä, mistä pidän ja mikä toimii heikommin. Voi kun paketti tulisi äkkiä 🙂

  • Minäkin tykkään todella paljon juuri kokeilla minikokoja kalenterien kautta. Siksi tekisi niin mieli muutamaa muutakin kalenteria… En tarvitse niitä isoja kokoja vaan minit riittävät hyvin! 😀

 9. Tilasin Ritualsin kalenterin itselleni, en malta odottaa! Eka kerta kun investoin kosmetiikkakalenteriin.

 10. Onpa taas paikalle osunut negatiivista porukkaa. Tosi jännää, että blogi on kymmenessä vuodessa muuttunut ja onpa yllättävää, että et voi suoraan mainostaa kilpailijoiden tuotteita. Mä olen lukenut blogiasi alkuajoista lähtien, ja edelleen olen tyytyväinen ja innokas lukija. Koen, että voin luottaa arvosteluihisi ja olen täältä saanut tosi paljon tietoa ja vinkkejä, ja sinun ansiostasi käytän nykyään myös paljon k-kosmetiikkaa. Nyt kävi kyllä joku tuollainen joulukalenterikin himottamaan 🙂

  Kiitos siis siitä, että jaksat blogiisi panostaa ja toivotan ihanaa loppusyksyä 🙂

  • Kiitos ihanasta kommentista, Mari. <3 Rakastan muutoksen tuulia, elämässä eteenpäin menoa ja uusien mahdollisuuksien löytämistä, joten on ihanaa kuulla, että olet pysynyt mukanani ja saanut hyviä vinkkejä. Iso kiitos, toivottavasti pysyt mukana vielä pitkään! 🙂

  • Samaa mieltä Marin kanssa. Yleensä ihmiselämän suurimmat muutokset tapahtuvat juuri tuossa 18-35 ikävuoden välillä, koska silloin ihminen muuttaa pois kotoa ja alkaa vastata itsestään ja opinnoistaan sekä tuloistaan ja menoistaan. Usein siihen liittyy myös puolison- ja lastenhankintaa eli koko elämä mullistuu tuossa ikähaarukassa. Ei silloin voi olla ihmisenä muuttumatta.

   Olisi myös valtavan tarpeellista, että Suomessa olisi jo peruskoulussa pakollisena aineena liiketalouden opinnot. Oppisi ymmärtämään paljon hyödyllisiä syy-seuraussuhteita taloudesta ja liike-elämästä ennenkuin päättää jatko-opinnoistaan ja miettii tulevaa työuraansa. Oppisi myös, mitä yrityksissä voi ja ei voi tehdä ja miten kilpailijoiden kanssa toimitaan. Samoin sen, että kilpailijan mainostaminen oman työnantajan kustannuksella katsotaan yleensä työsopimuksen vastaiseksi toiminnaksi ja siitä voi saada huomautuksen tai isommassa mittakaavassa potkut.

   Hyvin olet Virve tasapainoillut täällä blogissa sen kanssa, miten työnantajan vaatimukset ja blogi yhdistetään, saa siinä tarkkana olla.

 11. Olen kyllä kateellinen kun saat Glossyn kalenterin! Olisin niiiiin halunnut sen mutta Shipiton tai muun välityspalvelun kautta tilattuna siitä olisi tullut jo hullun hintava, niin oli pakko valita muu. Silloin ei ollut Elevenin kalenterista tietoa, joten tilasin Asoksen joulukalenterin. Oli vaikea valita Glossyn jälkeen mitään muuta, kun kaikki oli vähän ”näääh” sen jäljiltä. Yritin katsella kalenterien sisältöjä vain vähän, äkkiä vilkaisten, etten ihan kaikkea tietäisi. Harmi kun Elevenin kalenteri tuli nyt myöhemmin. Mutta oli kiva huomata, että sisältöä oli rukattu edellis vuoden jäljiltä. 24 luukku varsinkin olisi ollut kiva. 😉
  Glossyyn vielä palaten niin koska sitä nyt en saanut niin katsoin antaumuksella unboxaus videoita, tosin tulin vaan entistä kateellisemmaksi! 😀 Noh, Asos on kyllä myös ihan kelpo, että tuskin enää availu vaiheessa muistelen Glossyä.
  Tästä postauksesta vaan puuttuu kyllä paljon hyviä kalentereita. Tosin itse pläräsin netin läpi ja useampi kalenteri on vähän tuntemattomampi tapaus ja monen kohdalla joutui pettymään koska ei toimitettu Suomeen (ja olisi vähän tökeröä mainostaa niitä yksilöitä tietenkin…). Selfridgen L’Oreal Luxe kalenteri olisi myös ollut aika makea mutta tämäkin hintava. Enkä muista toimittiko Suomeen.

  • Joo, tämä oli tosiaan aika kompakti katsaus vain pieneen tarjontaan kalentereista. Tuntuu, että olisi pitänyt tehdä tämä postaus jo syyskuun alussa, jotta olisi ehtinyt reagoida kaikkiin, mutta en ehtinyt. 🙂

   Täytyy sanoa, että tuo Ruotsin Glossyboxin kalentri oli kyllä kiva, mutta kun näin unboxausvideon Brittien Glossybox-kalenterista niin olin kyllä kateudesta vihreä. Siellä oli paljon parempaa sisältöä kun ei ollut merkkien alueellisia jakeluoikeuksia samalla tavalla rajoittamassa. 🙂

 12. Elevenin kalenteri oli tänä vuonna pettymys, viime vuonna tykkäsin. Löytyi samoja tuotteita kuin viime vuonna esim black opium hajuvesi, Badescun kasvosuihke sekä taas punainen kynsilakka. Myös liian monta ripsiväriä ja sheet maskia. Mietin myös mitähän sillä Baremineralsin jauheella tulisi tehdä?
  Samoin kalenteri oli huonompaa tekoa, kalenteri repeili ja kun avasit yhden luukun repeili viereisetkin eikä luukkuja saanut enää kiinni. Luukut olivat myös liian ahtaat. Toki ymmärrän ekologisuus-näkökulman tässä.
  Muutama kiinnostava tuote oli joukossa joiden kokeilua odotan. Vähän rahan tuhlausta nyt, olisi pitänyt tilata Lookfantastic.
  Pidän todella paljon blogistasi, täältä saa todella hyvin vinkkejä ja kokemuksia eri tuotteisiin 🙂

 13. Lumene joulukalenteri odottelee jo lipaston päällä En malta odottaa mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy

Kommentointi on suljettu.