Oma lahja paras lahja?


Itsellensä on aivan mahtavaa ostaa joululahjoja.

Itse tietää, mistä itse todellakin pitää ja mitä on jo pidemmän aikaa halunnut. Itsensä kanssa ei myöskään tarvitse käydä ”Ai enkö mä muka ole sen arvoinen?” -keskusteluja eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa, mikäli lahja onkin hieman arvokkaampi. Omilla, itse tienatuilla rahoilla saakin ostaa jotain ihanaa. Itseensä on ihanaa sijoittaa ja itseään on ihanaa lahjoa tärkeinä päivinä!
Minä sain itseltäni tänä jouluna neljä ihanaa lahjaa. Koska olen luonteeltani TODELLA malttamaton ja edustan kaikkimullehetinyt-sukupolvea, en tietenkään malttanut olla ottamatta lahjojani käyttöön jo ennen joulua. Parhain saavutukseni oli, kun kykenin aamupäivällä building managerin toimistolta hakemani ja sängyn alle kätkemäni lahjan kanssa odottamaan iltaan (noin 10 tuntia) ennen kuin avasin sen (viikkoa ennen joulua). Ai miten niin malttamaton?
Tänä jouluna en toivonut itseltäni yhtään kosmetiikkaa vaan keskityin juttuihin, joita olen jo pidemmän aikaa himoinnut ja joita tiedän käyttäväni pitkään. Tämä joulu tuli minulle hieman kalliiksi, mutta pidän ajatuksesta, että jouluna ja syntymäpäivänä saa ostaa itselleen jotain sellaista, mitä on oikeasti jo pidemmän aikaa halunnut. Englantilaistuneen Herrasmieheni äitiä lainatakseni jälleen kerran: ”Jos käy töissä ja sen ostaminen tekee onnelliseksi niin kyllä sen saa ostaa.” Ah, kuinka viisas lause!

Ensinnäkin ostin itselleni Marc by Marc Jacobsin korvakorut. Nämä pienet turnlock-napit olivat mukavimmat rose gold -sävyiset korvikset, joihin olen törmännyt. Kaipasin nimenomaan ruusukullan värisiä jokapäiväiseen käyttöön sopivia korvakoruja, jotka kestäisivät hyvinä pitkään. Rihkamakoruillani kun on ollut taipumusta hapettua täällä sateisen kosteassa Englannissa välillä melko nopeastikin, joten nämä tulivat tarpeeseen.
Toinen lahjani oli laukku.

Olin jo pidemmän aikaa himoinnut Longchampin mustaa ja kauniin kiiltävää isompaa Roseau-laukkua, joka on klassisen tyylikäs ja ajaton. Sen sileä pinta on minusta aivan upea ja laukku vetää sisäänsä ongelmitta läppärini ja kaiken muun lentäessä tarvitsemani. Klassinen malli toimii käytössä aina!
Kolmas lahjani oli koru, jota olen himoinnut jo vuosia, mutta jota en ole koskaan raaskinut itselleni ostaa. Tänä jouluna päätin, että nyt saan tuhlata, sillä sitä varten teen töitä. Kyllä ansaitsemillaan rahoilla saa ja täytyykin ostaa sellaista, jonka katsominenkin jo tekee onnelliseksi!

Minut onnelliseksi tekevä koru oli Hermen valkoinen H-bracelet kullatuilla yksityiskohdilla. Niin kaunis, niin tyylikäs ja niin ajatonkin vielä. Koru menee upeasti niin rennompaan lookkiin kuin tuomaan luksusta tyylikkäämpäänkin menoon. Tätä tulen käyttämään usein ja paljon!

Neljännen lahjani hankin eilen.

Lähes kaikilla lontoolaisilla on Kindle ja minäkin tahdoin sellaisen. Päädyin Kindle Firen halvimpaan 8GB versioon, joka on ollut kuin liimautuneena käteeni jokaisena mahdollisena hetkenä siitä lähtien, kun sen eilen Harrod’silta kotiutin. Maailman paras keksintö, joka ehdottomasti inspiroi minua lukemaan enemmän! Ilmaistenkin kirjojen tarjonta on mieletön ja kun laite toimii samalla myös langattoman netin kanssa selaimena sekä voin kuunnella sillä myös esimerkiksi Spotifyita eli en voisi olla onnellisempi. Tämä tulee aina mukaani lennoille!

Tänä jouluna minua ei siis tehnyt onnelliseksi kosmetiikka, vaan muut pienet materialistiset lahjat sekä ihan vaan joulun tunnelma ja yhdessä olo. 
Meillä täällä Englannissa joulun vietto jatkuu vielä huomenna maan viettäessä vasta silloin virallisesti joulua. Paitsi että seuranani on Englantilaistunut Herrasmieheni, on koolla myös hänen perheensä. Vaikka joulua onkin ihanaa viettää oman perheen kanssa, on hauskaa kokeilla tänä vuonna jotain hieman erilaista!
Millainen joulu teillä on? Ostitteko te itsellenne jotain ihanaa lahjaksi? Toivottavasti, sillä olette kaikki sen varmasti ansainneet.

IHANAA JOULUA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE!

22 kommenttia artikkeliin ”Oma lahja paras lahja?”

 1. Hyvää joulua! Itselleni ajattelin ostaa uuden hajuveden. Olen tykännyt D&G:n 3 L'Imperatrice-tuoksusta. Haluaisin jonkun samantyyppisen, mutta vaihtelun vuoksi en samaa. Voisitko suositella jotain?

 2. Mulla ei oo harmainta aavistustakaan mikä on Kindle…. 😀 Siis onko se niinku iPad, toisin sanoen tietokonetabletti? Vai pelkkä lukulaite tms.? Oon niin nykyaikainen…. 😉 Ihanaa joulun jatkoa Englantiin! 🙂

 3. Oon kuolannu ton Longchampin perään melkee vuoden
  Pitäs varmaa ruveta säästämään siihen:)

 4. Ostin itselleni paljon lahjoja koska sovimme jo perheeni kanssa ettei lahjoja osteta toisillemme vaan kukin ostaa omilla rahoillaan jotain kivaa itselleen 🙂 Sain kuitenkin aivan iiiihanat polviin asti ulottuvat villasukat äidiltäni! <3 Hyvää joulua sinnekin!

 5. Kyllähän tuolta (jo hyvissä ajoin ennen joulua) kotiutui CG:n lakkoja ja nyt odotellaan posti-sedältä kahta Diorin viisikkoa… 😀 <3

 6. Mitens tuo kindle toimii suomessa? on välillä houkuttanut tilata sitä amazonista 🙂

  • Uskoisin etta hyvin, silla kirjojen lataukseen riittaa wifi- versio. Joissakin Kindleissa on 3G, mutta se ei kuulemma toimi Suomessa aina kunnolla. Mahtava vempain, suosittelen! 🙂

  • Nyt kun perehdyin asiaan enemmän, niin oma Englannissa käyttöönottamani laite toimii Suomessa loistavasti, mutta kun otin isälleni ostamani laitteen käyttöön Suomessa täyttäen siihen Englannin tiedot, eivät kaikki toiminnot siltikään toimineet kuten pitäisi. Nyt vien sen mukanani Englantiin, resetoin siellä ja aloitan homman alusta kuin sen Englantiin käyttöönottaessani toivoen, että se toimii Suomeen takaisin tullessa kuten omani… Kirjoja voi ladata, nettiä voi selata, mutta kaikkia Appseja ei voi ladata. :/

 7. Heips, ja hyvää joulun jatkoa.
  Sinulla muuten upeet ripset!

  Olen löytänyt blogisi karkkipäivän kautta,ja hetken lueskellut…Kysyisin että tietäisitkö voidemmaista luomiväriä jossa olisi paljon pigmenttiä,kun käyttäisin rajaukseen.Geelirajausvärejä on muutama,mutta ovat niin turkkasen lujassa iltapesulla:-)
  Vaiko juuri se pigmentti jumittaa?

  Ebayssa on Amour-merkkinen,mutten tiedä kun en ole ennen törmännyt,oletko kuullut moisesta?
  Kiitokset hyvästä blogista:-)
  -Tiina-

  • Valitettavasti en osaa suositella nyt mitaan ihan erityisen pigmenttirikasta vaihtoehtoa. Kokeilemani Chanelit ja Shiseidotkin ovat vaan hyvaa keskikastia. :/ Jos kuitenkin loydat jonkun niin tulethan vinkkaamaan minullekin! 🙂

 8. Ihanaa joulua sinne myös 🙂
  Olen myös miettinyt tuon Hermesin rannekorun ostoa pitkään, ja ajattelin kysyä ostitko omasi Heathrowlta? Tai tiedätkö ylipäätänsä saisiko sieltä kyseisiä rannekoruja? Olen tulossa viikon päästä lontooseen shoppailureissulle sopivasti 😀

  -Laura

 9. Ostin omani Hermen Suomen nettisivuilta. Hinnat huomattavasti englantilaisen sivuston hintoja edullisempia. Saisi varmasti mukavalla hinnalla Heathrowltakin, mutta itse lentelen useammin Gatwickin kautta. 🙂

 10. "Lähes kaikilla lontoolaisilla on Kindle…".

  Hmm…yhtäkään näistä lontoolaisista ei siis kuulu minun ystäväpiiriini, Applen tuotteita kyllä näkyy heillä sitten senkin edestä. Mitä maksoi Kindle?

 11. En itse asiassa ostanut, mutta nuo sinun lahjat olivat kyllä kaikki niin mieleiset että huh! Täytyy miettiä tekisikö itse samalla tavalla ensi vuonna 🙂

Kommentointi on suljettu.