Korealainen must have -klassikkoputsari: Banila Co. Clean It Zero

*Sis. mainoslinkin

Korean kosmetiikkamarkkinat koostuvat valtavasta määrästä tuotteita, mutta netistä löytyy onneksi vaikka kuinka paljon erilaisia listauksia, jotka ynnäävät yhteen suosittuja must have -hankintoja.

Yhteistä näille listoille on, että listoista löytyy lähes poikkeuksetta aina tämä tuote:

Banila Co. Clean It Zero

Tuote on Banila Co. -merkin Clean It Zero -puhdistusbalmi, josta oma purkkini on minikoko.

Sorbettimaiseksi kuvattu puhdistusbalmi on purkissa kiinteää tavaraa, joka kuitenkin sulaa iholle levittäessä pehmeän öljyiseksi ja vaivatta vedenkestävänkin meikin kasvoilta liuottavaksi puhdistustuotteeksi.

Lue myös: 7 vinkkiä parempaan ihonpuhdistukseen

Banila Co. Clean It Zero

Puhdistustuote on saanut niin paljon kehuja ja ylistystä, että halusin itsekin päästä kokeilemaan sitä.

Tuotteen on kehuttu puhdistavan aivan loistavasti niin vesiliukoisen kuin vedenkestävänkin meikin ja se sopii käytettäväksi sekä kasvo- että silmämeikille, joten innostuin siitä jo etukäteen kovasti.

Yksi syy, jonka vuoksi nimittäin pidän puhdistusöljyistä on nimenomaan se, että niiden ansiosta voin välttyä käyttämästä erillisiä silmämeikinpoistoaineita ja vähentää siten myös vanulappujen käyttöä.

Banila Co. Clean It Zero

Suosittu puhdistustuote on saanut kuitenkin rinnalleen kolme muutakin versiota ja ostopäätöstä tehdessä iski tietysti valtava valinnanvaikeus kun en osannut päättää, minkä version ostaisin.

Olisiko se alkuperäinen aina paras?

Jos tuote on keksitty moneen kertaan uudelleen, olisiko joku uudempi versio ehkäpä alkuperäistä vieläkin parempi?

Banila Co. Clean It Zero

Ilokseni bongasin myynnistä kuitenkin supermahtavan pakkauksen, joka sisälsi minikokoiset versiot kaikista neljästä tuotteesta ja klikkasin sen hurmoksissa ostoskoriini.

Olin erittäin kiinnostunut selvittämään, mitä eroa tuotteilla oli keskenään!

Lue myös: Tämä tuote on yleisin syy ihon pintakuivuuteen

Banila Co. Clean It Zero

Putsareista suosituin on tosiaan pinkkikorkkinen Clean It Zero Original, joka osoittautui käytössä heti aivan loistavaksi.

Tuote todellakin suli iholle loistavasti, puhdisti kasvoilta kaiken meikin vaivatta ja peseytyikin iholta vielä hyvin pois.

Tuotteessa on melko mieto tuoksu, jota voisi lähinnä ehkä verrata pehmeän kukkaiseen pyykinpesuaineeseen.

Tämän myötä pääsin hyvin kiinni näiden hypeen ja ymmärsin täysin, miksi ne olivat niin suosittuja.

Banila Co. Clean It Zero

Turkoosikorkkinen Clean It Zero Purity -versio on puolestaan kehitetty nimenomaan herkemmälle iholle.

Tämä versio ei sisällä hajusteita, mutta siinä on silti hieman tuoksua, jota kuvailisin lähinnä rosmariinin ja eukalyptuksen hyvin miedoksi sekoitukseksi (tuote sisältää itseasiassa hieman rosmariiniuutetta).

Puhdistustehon puolesta en huomannut tämän ja tavallisen version välillä liiemmin eroavaisuuksia ja omalla ihollani nämä käyttäytyivät melko samalla tavalla, joten en varmasti huomaisi sokkotestissä mitään eroa, jos tekisin sen tukkoisella flunssanenällä.

Banila Co. Clean It Zero

Oma suosikkini nelikosta on ehkäpä Clean It Zero Resveratrol, jonka koostumus sisältää muista versioita runsaammin antioksidantteja.

Tuote on iholla ehkä hitusen alkuperäistä versiota ohuemman tuntuinen ja ajatus lisäannoksesta antioksidantteja tuntuu aina muutenkin hyvältä.

Puhdistusvoiteessa on melko samanlainen mieto, pyykinpesuainemaisen puhdas tuoksu kuin alkuperäisessäkin versiossa enkä varmasti tämänkään kanssa osaisi sokkotestissä erottaa tuotteita liiemmin toisistaan loppujen lopuksi ja tuote valikoitui suosikiksi lähinnä nimenomaan siksi, että pidän ajatuksena siitä, että siinä on enemmän antioksidantteja.

Banila Co. Clean It Zero

Koostumukseltaan hieman muita versioita pehmeämmältä tuntui Clean It Zero Radiance, jonka on kehuttu sopivan erityisesti kuivalle iholle.

Tämä tuntuikin ehkä hieman ravitsevammalta, mutta huuhtoutui iholta silti ihan yhtä helposti pois kuin muutkin versiot.

Hieman ravitsevamman koostumuksensa vuoksi tämä on kuitenkin varmasti loistava nimenomaan kuivalle iholle, joka näyttää helposti samealta.

Lue myös: Maailman paras puhdistusgeeli on löytynyt

Banila Co. Clean It Zero

Neljän suosikkituotteen vertailun lopputulos oli siis, että ymmärrän täysin, miksi nämä puhdistustuotteet ovat niin suosittuja ja miksi lähes jokainen listaa ne korealaisen ihonhoidon tuotteiksi, joita jokaisen on pakko kokeilla.

Koen itse kuitenkin kätevimmäksi käyttää perinteisiä puhdistusöljyjä (tykkään pumpata valmiiksi juoksevaa tuotetta helposti ulos pumppupullosta) eivätkä tällaiset kiinteät balmit ole se minulle mieluisin tuotemuoto, joten en usko, että ostan näistä mitään täysikokoisena, mutta annan näille silti suositukseni.

Jos siis etsitte kaksoispuhdistuksen (josta voi lukea lisää täältä) ensimmäiseen vaiheeseen hyvää puhdistustuotetta ja ajatus kiinteästä, öljyksi sulavasta balmista houkuttelee, kannattaa näihin korealaisen ihonhoidon klassikoiksi nousseisiin suosikkituotteisiin ehdottomasti tutustua!

Banila Co. Clean It Zero

Banila Co. Clean It Zero -puhdistusbalmeja myy Suomessa *Bearel.fi ja tuotteet löytyvät myynnistä täältä.

Bearelin verkkokaupan valikoimasta löytyy isommissa 100 ml purkeissa, mutta saatavilla on myös omaa settiäni vastaava neljän erilaisen putsarin kokeilupakkaus.

Lue myös: Voiko vauvaöljyllä poistaa meikin?

Banila Co. Clean It Zero

Onko Banila Co. Clean It Zero jollekin tuttu tuote?

20 kommenttia artikkeliin ”Korealainen must have -klassikkoputsari: Banila Co. Clean It Zero”

 1. Tää kyllä kiinnostaa tosi kovasti ja pitää ehdottomasti jossain vaiheessa testata! Niin paljon olen kehuja tästä lukenut. Harmi kun ei saa Suomesta, mutta ehkä vielä joskus. 🙂

 2. Original päätyi hetki sitten ostoslistalleni ja tämä postaus kyllä vakuutti, että tosiaan ostamisen arvoinen tuote. Nyt vaan täytyy sitten miettiä, minkä version näistä haluaisin.

  • Minusta tuntuu, että minun on edelleen hieman vaikeaa sanoa, että mikä näistä ihan oikeasti on selkeä suosikkini ja minulle kelpaisi näistä kyllä käyttöön mikä vaan versio. 🙂

 3. Olen herkkäihoinen ja ajattelin että kiva kun ovat Purity version tuoneet markkinoille koska en olisi uskaltanut ostaa normaaliversiota. Ostin Purity version Koreassa käydessäni ja myhäilin tyytyväisenä. Ilo loppui lyhyeen, tuote tukki mun ihohuokoset ilmeisesti aika pahasti koska kun otin tämän käyttöön niin näppyjä rupes ilmestymään jokapuolelle naamaa ja kesti pari kuukautta ennenkun sain ihon rauhottumaan.. :/

  • No voi harmi, ettei sopinut ihollesi. :/ Toisaalta tuntuu hassulta, että tuotteesta jäisi mitään tukkimaan ihoa, koska sen jälkeen iho kuitenkin puhdistetaan vielä toisella tuotteella, jonka pitäisi ainakin teoriassa pestä ne ensimmäisenkin rippeet (siksi ei myöskään pitäisi haitata, että Originalissa ja Radiancessa on mineraaliöljypohjainen koostumus) mutta on sekin tietysti aina mahdollista. :/ Tuotteessa on todella paljon erilaisia luonnonmukaisia ainesosia, jotka saattavat kyllä saada herkemmän ihon helposti reagoimaan.

   (Ainesosaluettelo löytyy siitä kiinnostuneille täältä.)

 4. Tuttu tuote on. Tykkàsin kyllà ja poisti meikin tehokkaasti herkàltà iholtani. Tàllà hetkellà mullakin on òljy kàytòssà, pidàn pumppupulloa kàytànnòllisempànà jatkuvassa kàytòssà.
  Matkoilla varmaan kàtevàmpi tuollainen pikkupurkki kiinteàà balsamia niin ei tarvitse pelàtà òljyn leviàmistà matkalaukkuun.

 5. Cliniquen Take the day off taitaa olla samanlainen? Se oli ainakin ihan ok käytössä, mutten koskaan tullut ostaneeksi sitä uudelleen. Ehkä noi on kuitenkin sen verran sotkuisia putsareita, ettei iske näin laiskaan ihmiseen 🙂 Niin paljon helpompiakin putsareita on kuitenkin maailma väärällään.

  • Joo, samantyyppinen kuin tuo Cliniquen putsari. Tämä on muuten hauskaa, sillä minäkin koen tämän juuri hankalammaksi kuin tavallisen öljyn ja pari kaveriani taas kokee nimenomaan, että tavalliset öljyt ovat paljon sotkuisempia ja tämä taas ei… 😀

 6. Tykkään tästä kasvomeikin poistajana. Vedenkestävä ripsiväri tällä ei liikahdakaan mihinkään, ja vesiliukoinenkaan ei lähde kunnolla ja leviää vain ympäri naamaa. Tämä ei toisaalta haittaa kun mieluummin poistan silmämeikit omalla tuotteellaan kuitenkin. Saattaisin joskus ostaa uudelleen mutta mitään must-tuotetta tästä ei kyllä tullut.

  • Aah, voi harmi, ettei ole poistanut silmämeikkiä kunnolla. :/ Minä olen poistanut tällä ongelmitta kaikki ripsivärini vesiliukoisesta vedenkestäviin, mutta riippuu tosiaan varmasti paljon ripsiväristä. 🙂

 7. Käytän Body Shopin kamomilla-puhdistusvoidetta, jonka luulisin olevan samanlainen koostumukseltaan kuin tämä. Tykkään siitä tosi paljon, koska se on puhdistusöljyjä helpompi – ei valu ja meikkejä voi siis hieroa pois seisten eikä tarvi tunkea naamaansa lavuaariin. Tilasin testiin originalin, jos se voittaisi vielä kamomillankin 🙂

  Voinko kysyä miten eBay-linkit voivat olla mainoslinkkejä?
  Nehän eivät johda suoraan tietylle myyjälle? Klikkaan mielelläni mainoslinkkiä, kun olen saanut vihjeen hyvästä tuotteesta blogin kautta, ja tuen täysin sitä että saat tekemästäsi työstä palkan. Tämä vain jäi kiinnostamaan.

  • Joo, tuo TBS:n tuote on samantyyppinen. 🙂

   Ebay-käyttää samalla tavalla komissiopohjaisiin linkkeihin perustuvaa järjestelmää kuin monet muutkin verkkokaupat, eli kun klikkaat mainoslinkiksi merkitsemääni linkkiä ja teet eBayssa ostoksia, saan näistä ostoksista pienen komission riippumatta siitä, keneltä myyjältä tuote on päädytty ostamaan. Komission maksaa siis eBay antamalla minulle pienen osan siitä tuotosta, jonka se itse saa tuotteen myyjältä. Käytä itse eBay-tulojani uusien tuotteiden tilaamiseen, eli ne komissiorahat menevät kiertoon uusien postauksiin päätyvien tuotteiden hankintaan. Onkin siis todella mukavaa, jos käytät linkkejä, sillä niiden kautta kertyneillä tuloilla rahoitetaan uusia kivoja postauksia. 🙂

   • Ok, kiitos vastauksesta! Mua ei kyllä häiritse, vaikka tekisit niillä rahoilla mitä tahansa – itsekin käytän työstäni saaman palkan ihan mihin huvittaa 🙂 Toki ebayhin sitä valuu silloinkin, krhm

 8. Hei,
  Olisin kysynyt mitä postikulut maksoivat esim. tuolle neljän purkin setille? Olen aikonut ostaa juuri sen Cliniquen puhdistusvoiteen kun ensi kerran pääsen tax freehen, mutta tästä saisi kivat matkakokoiset purkit eikä tarvitsisi siirrellä pienempään purkkiin reissuun lähtiessä : )
  Kiitos taas vinkistä, monia tuotteita on tullut blogisi perusteella jo ostettuakin!
  t. Kirsi

 9. ..Jos silmät vain kestää, niin tällä (kaksoispuhdistuksen myötä) lähtee kyllä aivan kaikki meikit ym. naamasta!! Omalle herkälle iholle eivät kyllä mineraaliöljy pohjaiset tuotteet sovi lainkaan, mutta raaka-aineiltaan 100% parempi vastaava tuote on Heimish All Clean Balm.
  Itse käytän double cleansingiin sen kanssa hyaluronia sisältävää (ei sis. ihoa kuivattavaa sodium laureth sulfaattia myöskään, kuten lähes kaikki muut vars. vaahtoputsarit) Hada Labo Gokujyn Hyaluronic Acid Cleansing Foamia

Kommentointi on suljettu.