Testissä korealainen 15 sekunnin roiskenaamio

*Sis. mainoslinkin

Postastin teille jo pidemmän aikaa sitten korealaisen Blithe-merkin Patting Water Packista eli tuttavallisemmin 15 sekunnin splash maskista. Tuote vaikutti niin jännittävältä, että en tietystikään voinut pitää näppejäni erossa siitä ja tilasin oman roiskenaamioni.

Blithe Splash Mask

Splash mask on siis uusi naamiokaksintö, joka vaikuttaa jo 15 sekunnissa. Nestemäistä naamiota roiskitaan kasvoille suihkussa ja sen jälkeen homma kruunataan roiskimalla sen päälle vielä vettä. Lopputuloksena luvataan olevan kasvonaamiota jäljittelevä hoitotulos ennätysnopeassa ajassa ja superkätevästi.

Saatuani oman Energy Yellow Citrus & Honey -naamioni käsiini huomasin, että naamiota voi käyttää myös toisella tavalla. Sitä voidaan myös sekoittaa suoraan veteen, jota sitten roiskitaan kasvoille hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa. Halusin kuitenkin aloittaa kokeiluni juuri sillä käyttötavalla, jonka vuoksi olin alunperin innostunut tuotteesta ja otin sen heti mukaani suihkuun.

Blithe Splash Mask

Tuotteessa on sen nimen mukaisesti varsin energinen tuoksu, joka muistuttaa lähinnä appelsiinin ja pihkan sekoitusta. Näkemieni ohjeiden mukaisesti tuotetta tuli kaata pullon korkkiin niin, että korkki oli puoliksi täynnä, kaataa tuote sen jälkeen korkista kämmenille ja taputella se sitten käsin kasvojen iholle.

Ajattelin ensimmäisellä käyttökerralla hätähousuna kokeilla oikoreittiä ja kaataa tuotetta suoraan kämmenelle, mutta se osoittautuikin yllättävän sotkuiseksi puuhaksi nesteen roiskuessa ympäriinsä ja mennessä jopa hukkaan. Seuraavalla kokeilukerralla kaadoin sitä kiltisti ongelmitta korkkiin ja lorotin sen vasta korkista varovasti kämmenelleni. Nyt tuotetta meni huomattavasti vähemmän hukkaan.

Blithe Splash Mask

Tuotteen koostumus oli ihan puhtaasti kasvovesimäistä, juoksevaa nestettä, joka ei lähennellyt millään lailla edes hoitonesteiden astetta täyteläisempiä koostumuksia. Roiskin naamion siis kasvoilleni ohjeiden mukaisesti ja taputtelin sille sen jälkeen märillä käsillä vettä. Veden taputtelu sai minusta tuntumaan, että vain huuhtelen naamiota pois kasvoilta, mutta tein sen silti kiltisti.

Iho tuntui suihkun jälkeen oikeastaan samalta kuin geelimäisellä kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen: sen pinnalla tuntui olevan vähän jotain tuotetta, mutta ei silti niin selkeästi kuin esimerkiksi hoitonesteen jäljiltä. Vaikutus ei siis ollut rehellisesti sanottuna mitenkään mullistava.

Tuotteen idea oli hauska, mutta silti se osoittautui hieman hankalaksi käyttää. Teen iholleni aina iltaisin suihkussa kaksoispuhdistuksen, mutta haluan silti viimeistellä ihonpuhdistuksen vielä miselli- tai kasvovedellä vanulapun avulla pyyhkien. Tämän vuoksi minun oli siis keskeytettävä suihkuhetkeni siksi aikaa, että pyyhin ihon puhtaaksi ja jatkoin sen hoitoa sitten jälleen suihkun puolelle palaten ja naamiolla roiskutellen. Tulinkin siihen tulokseen, että minun tapauksessani roiskenaamion käyttö voisi sittenkin olla helpompaa vasta suihkun jälkeen ihan vaan lavuaarin yllä.

Blithe Splash Mask

Vaikka kokeilenkin mielelläni erilaisia tuotteita ja kerrostan niitä iholleni lisäkosteutuksen ja -hoidon toivossa myönnän, että tämä tuote tuntui kuitenkin hieman turhalta – siitä huolimatta, että siinä oli todella hauska idea.

Kokemuksen (tuskaisella) rintaäänellä voin kuitenkin myös sanoa, että jos kasvoilla on epäpuhtauksia tai muuten vaan rikkinäistä ihoa, kannattaa tämä tuote kiertää kaukaa. Ai pirulainen, kuinka se nimittäin kirvelikään niitä finnejä, jotka leukani alueelle olivat ennen tuotteen ensimmäistä kokeilukertaa loppukesästä ilmestyneet! Tunginkin tuotteen ensimmäisen kokeilukerran jälkeen kaappini perälle enkä koskenut siihen pariin kuukauteen ennenkuin kasvojeni finnitilanne oli rauhoittunut.  Nyt kun ihollani ei enää ole kuin satunnaisia yksittäisiä näppyjä silloin tällöin, ei naamio enää käyttäessä onneksi nipistele tai kirvele.

Sanotaanko siis, että tämä kasvonaamio oli hauska tuote kokeilla ihan vaan kosmetiikkafriikin ja bloggaajan näkökulmasta katsottuna, mutta en minä tätä toiste kyllä ostaisi. Tämä on minusta kuitenkin kiva lahjaidea niille kosmetiikkafanaatikoille, joilla tuntuu jo olevan kaikkea. Tätä heillä ei taatusti nimittäin ole!

Edit. *Suomen paras valikoima Blithe-tuotteita löytyy tällä hetkellä Bangerheadin verkkokaupasta täältä.

Blithe Splash Mask

Kuka muu tahtoo aina välttämättä päästä kokeilemaan kaikkea uutta ja jännän kuuloista kosmetiikkaa?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Testissä korealainen 15 sekunnin roiskenaamio”

    • Olen katsellut noita todella uteliaana ja yrittänyt saada eBaysta käsiini! Blogiin tulee taatusti jossakin vaiheessa postausta kunhan vaan saan jostain tuollaisen kotiutettua. 🙂

Kommentointi on suljettu.