Color Riche -huulipunat: Esittelyssä kaikki sävyt!

Millainen on huulipunia rakastavan kosmetiikkabloggaajan onnenpäivä? Vaikkapa sellainen, kun hänelle lykätään käsiin yhden hänen lempparihuulipunansa koko sortimentti ja sanotaan, että ole hyvä, tämä on sinulle.
Olen aina pitänyt Lorealin Color Riche -huulipunista, sillä niissä on läpi vuosien ollut minusta kaikki kohdallaan. Minun kokemukseni niistä taitavat olla n. 15 vuoden ajalta, mutta sekin on jo kiitettävä kokemus kolmekymmentä vuotta myynnissä olleista punista.
Minulle huulipunissa on tärkeää se, että ne liukuvat hyvin huulille, tuntuvat kosteilta ja pehmeiltä sekä muutenkin miellyttäviltä, kestävät hyvin sekä oikeastaan kuin sulavat huulille. Minun huulillani Color Riche -punat ovat aina täyttäneet nuo kaikki kriteerit.
Tämän lisäksi näissä punissa on vielä ihanan ylellinen, mutta sopivan mieto tuoksu. Sanoisinkin, että jos näitä punia myytäisiin jonkun selektiivisen kosmetiikkamerkin nimen alla myisivät ne edelleen varmasti hyvin ja asiakkaat olisivat taatusti tyytyväisiä laatuun.
Mutta niin, tiedättekö mitä tarkoittaa, kun bloggaajalle annetaan laatikollinen huulipunia teille esiteltäviksi? Tässä tapauksessa sitä, että nämä esitellään jälleen kunnolla!
Kuvasin tuohon postaukseen jokaisen saamani punan huulillani ja sain teiltä erityisen hyvää palautetta siitä, sillä se oli kuulemma paljon havainnollistavampaa kuin pelkät huulten lähikuvat.
Jos asia kerran on näin niin jatketaan sitten tälläkin kerralla samalla linjalla.
Tässä siis iloksenne Lorealin Color Riche -huulipunien koko 19 sävyn valikoima, olkaa hyvät:
Sävy 303 Rose Tendre on joukon kevyin sävy. Heleän shimmerinen ja huulia kevyesti vaalentava vaaleanpunaisen sävy on todella nude, muttei silti liian meikkivoidemainen sävy.
136 Flamingo Elegance on yksi omia suosikkejani. Puna on juuri sopivasti vaaleanpunainen muttei silti yhtään liian tekopinkki. Sävy on juuri niitä helppoja sävyjä, jotka sopivat niin voimakkaamman silmämeikin kuin nudemmankin lookin pariksi. Tästä tuli yksi lemppareistani.
285 Pink Fever on astetta flirtimpi. Pinkki sävy pysyy voimakkuudestaan huolimatta pehmeänä, mutta selkeästi huomiota herättävänä. Tämä on niitä sävyjä, joilla tällaiseen nudelookkiinkin loihditaan töiden jälkeen äkkiä potkua kun päivän päätteeksi edessä onkin yllättävä laittautumista vaativa meno.
235 Nude on nimensä mukainen barely there -sävy. Onko se siellä vai ei? Maybe she’s born with it vaikke se Maybellinea olekaan. Kevyen helmiäishohtoinen ja aivan hitusen roosaan taittava sävy sulaa huulille ihanasti, mikä tekee siitä täydellisen nudepunan.
236 Organza on jo hitusen tummanpuhuvampi sävy, joka näyttää kuitenkin yllättävän pehmeältä. Ruskeaan taittava sävy on hyvä valinta ainakin tällaiselle vaaleaverikölle, joka haluaa hieman tummempaa punansävyä, mutta pelkää liian rankan näköistä lopputulosta.
431 Fuchsia Declaration on syvää pinkkiä helmiäishohteella. Omilla huulillani sävy tuntui hieman liian tummalta ja violettiin menevältä, mutta hieman tummemmilla piirteillä se näyttäisi varmasti upealta.
131 Mistinguette on kevyesti koralliseen taittava mattainen punainen, joka suorastaan yllätti minut. En olisi valinnut tätä punaa ensimmäisenä itselleni, mutta yllätyksekseni pidin sävystä kovasti. Kerrankin edes hieman koralliseen menevä sävy, joka ei näytä pahalta ilman rusketusta!
227 Hype on joukon toinen mattasävy. Meillä on äidin kanssa sanaton sopimus, että kaikki oranssit huulipunat menevät automaattisesti hänelle. Tästä ei ole koskaan tarvinnut tehdä virallista sopimusta, sillä siinä missä ne sopivat hänelle kuin nakutettu en minusta vain ole kantamaan niitä. Tässä nyt sitä  oranssia kuitenkin niille, jotka sitä toivovat. (Tai no, me useimmat yleisesti sanomme tätä punaoranssia sävyä jo oranssiksi, mutta minun ihan oikeita oransseja huulipunia rakastava äitini puhuisi tämän kohdalla kyllä vaan oranssiin vivahtavasta punaisesta sävystä.)
373 Magnetic Coral on oranssiin vivahtava puna, joka tosin tällä kertaa on edellistä helmiäisempi ja vähemmän keltainen. Tätä minäkin voisin melkein jo aurinkopuuterin kanssa käyttää.
258 Berry Blush on niitä marjaisia helppoja huulipunasävyjä, jonka tyyppisiä myyn töissä paljon. Kevyen helmiäinen marjaisa sävy on helppo, sillä se sopii todella moneen ihonsävyyn ja todella monille, jotka haluavat punan, josta saa tulla hieman väriä, mutta joka ei hyppää silti silmille. Vaatimaton, mutta todella helppo ja monia imarteleva niin arkeen kuin juhlaankin sopiva sävy.
453 Rose Creme jatkaa samalla linjalla edellisen punan kanssa, mutta on jo ratkaisevan verran intensiivisempi sävy. Siitä huolimatta, että se sopii monille voi se syvyytensä vuoksi tuntua jo useista ihan hitusen liian vahvalta arkipunaksi. Sävy on kuitenkin loistava valinta niille, jotka kaipaavat punaansa hieman potkua, mutta pelkäävät liian tummia punia.
234 Brick Fashion Week on tiiliseinään juossut klassikko. Sävy on melkein puhtaan punainen, mutta silti siinä on ihan hitunen tiilenruskeaa tuomassa lämpöä. Sävy on vahva ja syvä, mikä tekee siitä meikin keskipisteen ja katseenvangitsijan. Tämä on niitä sävyjä, jotka voi parittaa pelkän meikkipohjan ja ripsivärin kanssa ja silti saada ihmiset ajattelemaan, että meikin tekemiseen on käytetty aikaa.
134 Rose Royale tarjoaa voimakasta pinkkiä ihan toden teolla. Väri on upea, mutta helposti hieman liian teennäisen näköinen. Puna tuo kasvoille pirteän värin hetkessä, mutta sävyn kanssa kannattaa olla hieman varovainen, sillä tämä on juuri niitä tapauksia, jotka saavat yleensä varsin vaaleiltakin näyttävät hampaat helposti kellertämään. Siitä huolimatta ihastuin tähän toden teolla, sillä tämä jos jokin ihan oikeasti suorastaan huutaa kesää!
164 Rouge Concorde on pehmeä punaisen sävy niille, jotka tahtovat lämpimään menevää punaista, mutta eivät uskalla ampua ihan täysillä vaan tyytyvät mielummin ronskin punaista astetta säyseämpään varianttiin. Helmiäishohtoinen sävy toimii parhaiten saadessaan olla meikin keskipisteenä.
377 Perfect Red on varsinainen Power Red.  Tämä punainen on niille, jotka eivät turhia kursaile ja joiden huulet todellakin saavat olla punaiset. Sävy ei ole täysin neutraali ja taittaakin hitusen enemmän lämpimään, joten se ei välttämättä nimestään huolimatta ole se täydellinen punainen ihan jokaiselle.
345 Chery Chrystal on sävy niille, jotka eivät tykkää lällymmistä sävyistä. Allekirjoittanut itse kuuluu lällykerhoon lähes poikkeuksetta, joten en tunne oloani täysin kotoisaksi tässä helmiäisessä punaruskean sävyssä, vaikka se väritykseeni sopiikin.
108 Brun Cuivre on vielä edellistäkin intensiivisempi rusehtava sävy ja koska olen melkoinen meikkinössö on tämä minulle jo omalla hempukka-asteikollani ihan liian goottia syvyytensä vuoksi. (Todellisuudessa tämä voimakas punaruskea helmiäissävy ei ole goottia tosin nähnytkään ja näyttää varsinkin punapäillä varmasti aivan mielettömältä.)
297 Red Passion on Punainen huulipuna isolla peellä. Kun tätä laittaa huulille ei kasvoille todellakaan mahdu enää paljon mitään muuta. Paitsi huolellinen meikkipohja, huolitellut kulmat ja ripsiväriä. Ja ehkä ihan kevyet klassiset silmänrajaukset korkeintaan. Sävyssä ei ole helmiäistä vaan sen kevyt kiilto syntyy punassa hehkuvista kosteuttavista öljyistä. Todellinen puhdas klassikkopunainen, jota ei suositella hiirulaisille!
330 Cocorico on hieman kuin edellinen puna, mutta aivan hitusen oranssimpi ja aivan täysin matta. Siitä huolimatta, ettei koostumuksessa ole samanlaista kosteuttavaa kiiltoa kuin edellisessä sävyssä ei se silti tunnu huulilla yhtään kuivalta.
Tiedättekö muuten mistä tietää, että nämä punat todellakin ovat miellyttävän kosteuttavia hyvästä kestävyydestään huolimatta? Vaikka kokeilin ja kuvasin peräkkäin huulilleni 19 huulipunaa eivät ne tämän viimeisenkään punan jäljiltä tuntuneet yhtään kuivilta!
Mikä on teidän suosikkisävynne?
Loreal Color Riche -huulipunilla on hintaa n. 10, 50 euroa.

21 kommenttia artikkeliin ”Color Riche -huulipunat: Esittelyssä kaikki sävyt!”

 1. UUH! 🙂 Ehdoton suosikki on Rouge Concorde. Pitääpä mennä testamaan olisiko tuo puna sopiva 🙂

 2. Kiitos, ikuisuuden olen etsinyt sopivaa punaa ja nyt tuntuisi löytyneen. Koko kasvot vertailukuvissa on supertärkeää, hahmottaa paremmin sävyt! Kiitos kiitos!!

 3. Itse en edes käytä huulipunia, mutta jostain syystä varsinkin nuo sävyt 136, 164, 453, 131 ja 235, jäivät kummittelemaan mieleeni. Pitää vain keksiä milloin ikinä tulisi tarvetta viidelle huulipunalle.

 4. Kiva että olet maininnut ovatko punat helmiäisiä vai mattoja ym., se ei kuvista aina oikein ilmene ainakaan näin puhelimella katsottuna. Kasvokuvista on kyllä todella helppo vertailla eri sävyjä, kiitos vaivannäöstä!

  Käytätkö yleensä huulipunien kanssa rajausta? Näissä testauskuvissahan ilmeisesti ei ole käytetty, et ole ainakaan koskaan maininnut, muistaakseni.

  • Riippuu täysin sävystä käytänkö rajausta. Vahvojen punaisien kanssa saatan töissä käyttää rajausta, jotta jälki on skarpimpaa, mutta myönnän, että melko usein menen ilman rajausta. Huulissani on melko hyvä muoto ja vielä toistaiseksi huulipunat usein pysyvät paikoillaan huultenympärysjuonteisiin karkailematta -tosin niitä hienon hienoja viiruja alkaa toki pikkuhiljaa jo tulla. 😉 Mutta yleensä siis ilman huultenrajauskynää ja postauksissa aina ilman rajauskyniä ellen toisin sano. 🙂

 5. Vau! Kiitos tästä postauksesta, löysin heti itseäni miellyttäviä sävyjä. Minäkin tykkään kovasti näistä punista, vaikka tällä hetkellä ei yhtään kokoelmasta löydykään. Tuppaan käyttämään ne nopeasti loppuun. 😛 Teit ison työn esitellessäsi nämä! Arvostan.

 6. Kiitos näistä! Tämä kyllä helpottaa niin paljon itselle sopivan punan löytämistä, koska ne värilaput huulipunissa ei aina ole sitä mitä huulipuna. Saati. Että väri ei näytä samalta huulilta kuin puikossa 🙂 kiitos siis näis kuvista ja teksteistä! Lähtee joku näistä ehdottomasti ostoon 🙂 – Look by Mari

 7. Mistinguette ja Cocorico näyttää hyvältä! 🙂
  Mulla oli joskus tuo Red Passion, mutta silloin koin ettei sävy sopinut itselle – ehkä olen sittenkin hiirulainen? 😀

 8. Nämä ovat mielenkiintoisia ja varmasti monille superhyödyllisiä postauksia, kiitokset vaivannäöstäsi myös minulta. 🙂 Itse noista varmaankin ottaisin sävyn 136 Flamingo Elegance, vaikuttaisi sävynä sellaiselta helpolta arkikäyttöönkin – pitääkin katsoa seuraavalla ostosreissulla jos vaikka se matkaan mukaan tarttuisikin 🙂

 9. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta näin unta, että olit värjännyt tukkasi sellaiseksi vihreän siniseksi merenneitotukaksi! 😀

 10. Kyllä tuo berry blush taitaa päätyä ostoskoriin. Kiva, kun esittelit nämä 🙂

 11. Minua kiinnostaisi esittelyn perusteella sävyt 136 ja 285.Sävy 258 minulla on joskus ollutkin.Aikaisemmin näistä oli olemassa Serum inside-versio joka oli mielestäni parempi kuin peruspuna.Siinä oli ainakin kaksi tosi hyvää sävyä, toinen oli pinkki ja toinen neutraalimpi roosa, molemmista tykkäsin.Olin harmistunut kun ne häipyivät valikoimista.Näissä peruspunissa ei mielestäni ole ollut yhtä hyviä sävyjä mutta täytyy joskus taas kokeilla.

 12. Kiitos taas tästä postauksesta, onhan huulipunat nyt aivan erilaisia huulilla kuin puikossa. Miten poistat värin vaihtaessasi punaa postausta tehdessä? Nude ja juurikin tuo kehumasi Flamingo Elegance olivat kaikkein kauneimpia, mutta voih, voisitpa olla auttamassa oikeansävyisen huulipunan etsinnässä:( Yleensä juuri tuommoinen ruskeahko nudepuna saa omat kasvoni näyttämään jotenkin likaisilta. Pöh

  • Lataa Lorealin Color Genius Appi!!! Se on ihan mieletön kännykkäsovellus, jolla voit katsella omaa naamaasi kännykkäsi kameran avulla ja samalla testata sille erilaisia Lorkun meikkisävyjä. Ihan mieletön keksintö, jossa meikkisävyt elävät ja liikkuvat naaman mukana ja ovat automaattisesti oikealla paikalla. Ehkä sen avulla löydät sopivia sävyjä? 🙂

   Tässä tapauksessa pyyhin ihan vaan paperilla. Nämä ovat niin miellyttävän voidemaisia, että lähtevät melko ongelmitta ja siirryin kuvatessa vaaleammista sävyistä tummempia kohti. 🙂

 13. Onpa hyvä, perusteellinen postaus! Olen jo ikiajat käyttänyt sävyä 258 niin arjessa kuin juhlassa. Tämä edullinen huulipuna pitää myös huulet kosteina eli hoitaa niitä. Minulla on näitä aina monta eli laukussa muutama, meikkivessassa muutama etc. Nyt en löydä omaa sävyäni mistään eli täytyy yrittää kai sitten etsiä ja kokeilla 453:a. Myös 164 voisi olla mahdollinen…

Kommentointi on suljettu.