Cutrin Reflection Silver Shampoo – loistava apu vaaleiden hiusten sameuteen

*Sis. mainoslinkin

Kehuin jonkun aikaa sitten Cutrinilta blogikokeiluun saamaani hiuksista mineraalikertymiä puhdistavaa Pure-ism Anti-Green Shampoota. Mainitsin silloin, että minulla on ollut testissä muitakin hiusten sävylle hyvää tehneitä Cutrinin tuotteita ja yksi näistä on ollut Cutrinin Reflection Silver Shampoo.

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Suosin vaaleissa hiuksissani mielelläni hopeatuotteita, mutta koska joudun myöntämään kasvatelleeni hiuksiani hieman kärsineiden latvojen kustannuksella, jaa monien hopeatuotteiden kanssa olla jännittämässä, jämähtävätkö ne hiusten huokoisempiin osiin jopa liiankin tiukasti. Värjäämättömissä hiuksissa on sekä lämpimämpiä että valmiiksi viileämpiä osioita, joten lopputuloksen onnistuminen on jokaisella pesukerralla uuden tuotteen kanssa melko jännittävää – ja joskus se on sitä vanhojenkin tuotteiden kanssa!

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Moni valittelee, että hopeashampoo kuivattaa heidän hiuksiaan. Cutrinin hopeashampoo pesee hiukset puhtaiksi, mutta ei jätä niitä natisevan kuiviksi. Lupauksensa mukaisesti se jopa tekee niistä miellyttävän pehmeän tuntuiset.

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Omissa hiuksissani Cutrinin hopeashampoo on toiminut aivan loistavasti. Shampoossa on todella tymäkän violetti sävy, joka pelotti minua ensimmäisellä käyttökerralla, minkä vuoksi maltoin pitää shampoota päässäni ehkä alle minuutin 1-3 minuutin vaikutusajan sijaan.

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Ilokseni violettinen sävy ei kuitenkaan jämähtänyt hiuksiini liian tiukasti, minkä vuoksi uskalsin myöhemmillä pesukerroilla pidentää vaikutusaikaa. Koska tykkään vaahdottaa hiukseni kahdesti, olenkin usein tehnyt ensimmäisen vaahdotuksen Anti-Green Shampoolla ja toisen tällä hoitoaineella.

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Tukkani on tykännyt tästä shampoosta valtavasti ja se on ohittanut esimerkiksi aiemman suosikkini Klippoteketin hopeashampoon, joka taittaa keltaista sävyä mielestäni yhtä tehokkaasti, mutta tarttuu tiukemmin kiinni hiusten haperompiin osiin ja värjää ne liiloiksi.

Cutrin Silver Shampoo

Jos jollakin on siis haussa juuri sopivasti pesevä ja keltaisia vivahteita hyvin taittava hopeashampoo, joka on kuitenkin sävyttävyytensä puolesta melko armollinen  hiusten hauraimmille kohdille, niin tähän tuotteeseen kannattaa tutustua.

Cutrin Silver Shampoo

Kannattaa kuitenkin muistaa, että hopeashampoo voi vain taittaa vaaleiden hiusten kellertäviä vivahteita, ei vaalentaa hiuksia. Sävyn kirkastaminen ei siis ole yhä kuin sävyn vaalentaminen. Esimerkiksi omissa hiuksissani on alaosissa ja etuosassa tummempia vivahteita, joiden lämmölle hopeashampoo ei vaan voi mitään. Se kun voi vaan kiinnittää violettisia pigmenttejään hiusten pintaan ja siten luoda valmiiksi vaaleisiin suortuviin optisen illuusion viileämmästä sävystä – tai vaihtoehtoisesti suomalaiselle tyypillisessä maantienharmaassa tukassa jopa samentaa jo valmiiksi himmeää, tummanvaaleaa tukkaa entisestään.

(Oma tyvikasvuni on talviaikaan sen verran samean värinen kun aurinko ei vaalenna sitä, että skippaan yleensä suosiolla hopeashampoon ja käytänkin mielummin pituuksissa ja latvoissa hopeahoitoainetta kirkastamassa niiden vaaleutta.)

*Cutrin Reflection Silver Shampoo löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Cutrin Silver Shampoo hopeashampoo

Onko joku muu ihastunut Cutrinin Reflection Silver Shampoo -hopeashampooseen?

2 kommenttia artikkeliin ”Cutrin Reflection Silver Shampoo – loistava apu vaaleiden hiusten sameuteen”

  1. Tämä ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta ajattelin, että tässä postauksessa kommentti ei ehkä jäisi ihan kokonaan tuon arvonnan jalkoihin. Mulla olisi sellainen toive elevenille, että pystyisitköhän saamaan teille vaikka ihan jonkun testierän myyntiin jotain korealaista kosmetiikkaa? Itse ainakin eniten kaipailisin kangasnaamioita helpommin saataville tänne Suomeenkin, ebayn ja muiden ulkomaisten nettikauppojen ohelle. Tietysti ymmärrän, että yhden asiakkaan toiveella ette voi alkaa mitään tilauksia hirveästi tekemään, mutta en usko olevani ainut, joka on sun postauksien myötä kiinnostunut kokeilemaan noita korealaisia kosmetiikkatuotteita ja on vähän harmistunut niiden huonosta saatavuudesta… 🙂

  2. Olen käyttänyt vaalennettuihin hiuksiini kampaajan suosittelemaa L’Oréal Professionnel Série Expert Silver shampoota. Hiukset tulevat natisevan kuiviksi ja joudun laittamaan hiusnaamion vähäksi aikaa. Aion ostaa sinun suosittamasi shampoon seuraavaksi. Vielä kun tietäisi mikä olisi hyvä hoitoaine. Olen aiemmin ostanut Redken Blonde Glam sarjan shampoota ja hoitoainetta, mutta hoitoainetta ei enää löydy, on vain joko kullan- tai hopeanväristä, jota voi itse sekoittaa.

Kommentointi on suljettu.