Paras peiteaine tällä hetkellä: Etude House Big Cover Concealer Cushion

*Sis. mainoslinkin

Etsin jatkuvasti hyviä peiteaineita tummille, kuivuuteen taipuvaisille silmänalusilleni. Kriteerini ovat korkealla, sillä näillä silmänalusilla ei toimi mikä tahansa tuote.

Täydellisen tuotteen on kyettävä peittämään hyvin ja pysymään kauniisti paikoillaan läpi päivän, mutta silti se ei saa olla liian kuiva, jottei se korosta silmänalusten kuivuudesta (ja noh, oikeastaan jo iästäkin) johtuvia hienoja juonteita. Se ei kuitenkaan saa olla liian rasvainenkaan, sillä muuten se ei pysy pakoillan ja saa ripsivärinkin tahriintumaan alaluomilleni. Sen oikean löytäminen ei siis ole helppoa.

Lue myös: 6 parasta peitevoidetta tummille silmänalusille

Etude House Big Cover Concealer Cushion

Laajensin kesällä etsintöjäni aasialaisen kosmetiikan puolelle ja ostin ihan sattumalta oikeastaan aikalailla täydellisen peiteaineen. Eteläkorealaisen Etude House -merkin Big Cover -linjan Concealer Cushion täyttää nimittäin melkolailla täysin kriteerini loistavalle peiteaineelle.

Nimensä mukaisesti tuotteen erityinen juttu on sen tyynymäinen applikaattorikärki, josta (myös tuotteen nimen mukaisesti) tulee runsaspigmenttistä, hyvin peittävää peiteainetta.

Etude House Big Cover Concealer Cushion

Peiteaineessa on paitsi erinomaisesti peittävä, myös täydellisesti silmänalusillani käyttäytyvä koostumus. Se ei ole yhtään liian kuiva, minkä ansiosta se asettuu iholle loistavasti. Se ei myöskään ole liian rasvainen, joten se myös pysyy iholla loistavasti. Kevyesti valoa heijastava, keltapohjainen koostumus sopii loistavasti paitsi silmänalusille myös näpyille ja muun punoituksen peittoon.

Erityistä tuotteessa on myös sen korkea suojakerroin: tässä peiteaineessa on nimittäin SPF 30, mistä minun silmänaluseni ainakin ovat äärimmäisen kiitollisia. Nyt olen voinut hyvillä mielin lakata etsimästä korkealla suojakertoimella varustettua silmänympärysvoidetta (jotka ovat muuten meillä melko harvassa!) ja voinut vaan valitta tehokkaasti kosteuttavan, minua miellyttävän koostumuksen. Tämä peiteaine pitää huolen, ettei aurinko tee silmänympärysiholleni hallaa.

Etude House Big Cover Concealer Cushion

Olen aivan totaalisen rakastunut tähän peiteaineeseen. Mistä ihan erityisesti siinä myös pidän on sen reilun kokoinen pakkaus. Kynämäinen tuote vetää nimittäin sisäänsä 5 g tavaraa, mikä on kaksi tai jopa kolmekin kertaa enemmän kuin useimmissa valokynissä (jotka eivät muuten ihan oikeasti ole vähäpigmenttisyytensä vuoksi yleensä se paras tapa peittää tummia silmänalusia).

Peiteaineen saa tilattua helposti eBaysta, jossa sitä kaupitellaan noin 10 euron hinnalla.  Saatavilla on kolme tummuusastetta (omani on vaalein eri Vanilla), joiden lisäksi saatavilla on myös kaksi neutralisointisävyä ja yksi valoa tuova sävy. Lisää tietoa tuotteesta löytyy Etude Housen omalta verkkosivulta täältä ja tuotteen myyjiä eBayssa löytyy puolestaan täältä*.

Vaikka olenkin esitellyt teille jo monia hyviä aasialaisia kosmetiikalöytöjä, asettuu tämä omassa käytössäni aivan ehdottomasti niiden kärkeen. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo kolmen kuukauden ajan lähes päivittäin, joten rakkauteni sitä kohtaan on todellakin syvää!

Etude House Big Cover Concealer Cushion

Kuka kiinnostui?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

11 kommenttia artikkeliin ”Paras peiteaine tällä hetkellä: Etude House Big Cover Concealer Cushion”

 1. Hups meni saman tien tilaukseen. Tälle olisi ehdottomasti tarve! Tähän saakka olen tykännyt NAKED SKIN Weightless Complete Coverage Concealer -peiteaineesta, mutta väri on kuitenkin liian tumma itselleni talveksi. Nähtäväksi jää, tuleeko tästä uusi lemppari 🙂 Kiitos vinkistä!

  Vastaa
 2. Elf:ltä löytyy mainio kosteuttava primer silmän alusille peiteaineen kaveriksi. Ei ole vaaraa, että peiteaine menee juonteisiin. On ainakin minulla toiminut erittäin hyvin, ja olen sentään jo ryppyinen ikäihminen:)

  Vastaa
 3. Kuulostaa erinomaiselta löydöltä :)! Onko sun ihon sävysi Mac NC20, kelta/neutraali pohjainen light..? (Yleensä kun en itse ole missään fair/ vaalein sävy, mutta kuvasi perusteella näyttäisimme aika saman sävyisiltä 🙂 Oletko muuten ehtinyt saman sarjan correctoria kokeilla? Entä onko Aasian ihmeistäsi löytynyt jo loistavaa huuli voidetta? Ebaystakin onneksi tosiaan löytyy jo vaikka mitä, JOS vain tietää, mitä tilata, joten suosituksesi todellakin ovat kullan arvoisia 🙂

  Vastaa
 4. Hei,

  Osaisitko sanoa tuosta sävystä mitään? Olisin kovasti kiinnostunut tilaamaan tuotteen, mutta sävy epäilyttää. Itse olen hieman tummempi kuin sinä, mutta tykkään silmien alla käyttää hieman vaaleampaa sävyä kirkastamiseen. Mitä luulet onko Vanilla tähän tarkoitukseen hyvä vai liian vaalea?

  Vastaa
  • Seuraava sävy hyppää jo melko tummaan, eli ottaisin kyllä tämän. Täältä löytyy esimerkiksi yksi mallikuva, josta saa vähän ideaa sävyistä. Vanilla ei ole mikään ihan vaalea kuitenkaan, joten menee minusta omaa ihoani vähän tummemmallekin. 🙂

   Vastaa
   • Tuhannet kiitokset! Taidan myös tilata sitten sävyn vanilla 🙂 Nää sun kaikki suositukset on aina niin ihania! Pakko aina itekin tilailla, joten kiitos vinkeistä! 🙂

    Vastaa
    • Toivottavasti sävy sopii! Kuulisin mielelläni kommentteja kun olet saanut kokeiltua tuotteen! 🙂

     Vastaa
 5. Ihanaa että oot löytänyt Etude Housen! Niiden pinkit myymälät on niin söpöjä. Mulla on toi Big Cover peitepuikko siinä ”huulikiiltomaisessa” pakkauksessa ja se on toiminut kanssa oikein hyvin 🙂 Niinkin hyvin että meikkivoidetta ei tarvitse… Sen vain taputtelee blenderillä ja vähän irtopuuteria ja kyllä muuten kestää iholla…

  Vastaa

Jätä kommentti