Oh.. My… GLOSS!!!

Tänään blogataan huulikiillosta, jonka nimen ymmärrän todellakin aivan varmasti syntyneen siitä spontaanista reaktiosta, jonka sen kokeilija on tuotekehittelyvaiheessa päästänyt valloilleen huudahtaen ”Oh My Gloss!” nähtyään huulensa peilistä.


Tänään siis puhutaan Rimmelin Oh My Gloss -huulikiilloista, jotka ovat valloitaneet sydämeni aivan totaalisesti. Sain kaveriltani vaihtoikaupoissa neljä arganöljyä sisältävää huulikiiltoa kokeiltavikseni ja pyöriteltyäni niitä aikani meikkivarastoissani sain vihdoin aikaiseksi kokeilla niitä. WOW, olisi pitänyt tehdä se aiemmin!
En oikeastaan tiedä, mistä aloittaisin ylistyspuheeni. Kenties loistavasta vaahtovuomiapplikaattorista, jolla kiillot levittyvät kauniisti ja tasaisesti? Vai pehmeän täyteläisestä koostumuksesta, joka ei tunnu huulilla tahmaiselta, mutta kestää silti loistavasti? Vai ihanan kosteuttavasta tunteesta huulilla? Vai siitä upeasta peilimäisestä kiillosta? En ihan tosi tiedä!
Huulikiiltoja on tyrkyllä joka merkillä jos jonkinmoisena ja näköisenä tuotevariaationa, joten niiden joukosta alkaa olla jo hieman hankalaakin erottua. Tämä kiilto kuitenkin todellakin erottuu paitsi upeiden sävyjensä myös loistavan koostumuksensa vuoksi.
Snog oli aivan täydellinen nudekiilto.

Sävy näytti pakkauksessa melko tummalta, mutta levittyi huulille täydellisenä nuderoosana, joka sopii lähes lookkiin kuin lookkiin.

Persikkaisempi Go Gloss or Go Home on sekin vaan niin kaunis.

Juuri täydellinen pehmeän persikkainen ja sopivan lämmin sävy, joka ei herätä turhaa huomiota, mutta ei ole silti turhan vaatimatonkaa.

Ja hei entäs sitten tämä mansikkasuukko, eihän tälle voi kun vislata! Ooh La La on nimensä mukainen sävy, joka näyttää niiiiin herkulliselta ettei mitään rajaa!

Siinä missä kahdessa aiemmassa sävyssä oli mukana myös shimmeriä syntyy tämän kiillon efekti sitä ilman ja lopputuloksena ovat vain vinyylisen kiiltävät huulet. Sävyy sopii niin arkilookkia piristämään kun juhlalookin keskipisteeksikin.

Joukon kaikista kevyin sävy taisi loppujen lopuksi kuitenkin olla Non Stop Glamour, joka on  hento persikkainen sävy, jossa shimmeriset kultahippuset tulevat kauniisti esiin.

Tämä on kevyt arkikiilto, joka tuo huuliin valoa ja täytelöittää niitä sen avulla, muttei kiinnitä liiemmin huomiota.
Nyt minä todellakin ymmärrän, miksi näiden kiiltojen nimi on Oh My Gloss! Kiillot lupailevat tuotelupauksissaan paitsi pitkäkestoisuutta myös kolmiulotteista vaikutelmaa ja molemmat lupaukset todellakin täyttyvät. 
Onko joku muu kokeillut Rimmelin Oh My Gloss! -kiiltoja?
Rimmelin Oh My Gloss! -huulikiilloilla on hintaa n. 6,90 euroa.

6 kommenttia artikkeliin ”Oh.. My… GLOSS!!!”

  1. Tosi kiva, kun jaksat innostua oikeasti uusista tuotteista!:) Ihana tuo vaahtovuomiapplikaattori:3 Oma tänhetkinen lemppari on Dermosilin huulilla väriä vaihtava (?) huulikiilto. Olen ihan keltanokka näiden kiiltojen maailmassa, mutta tämän hehkutuksen jälkeen taidan kokeilla Rimmeliä..:)

  2. Oi ihanaa, ei-tahmaisia mutta silti pitkäkestoisia! Tätä on etsitty… Kiitos! Satutko tietämään mitään yhtä suuren ylistämisen arvoista kiiltoa, missä ei olisi lainkaan shimmeriä? Vierastan sitä niin paljon, johtuen luultavasti kaikista niistä anytimen shimmerisistä överikiilloista, joiden käyttöä en ala-asteella todellakaan säästellyt..

Kommentointi on suljettu.