Hyvä hopeakaksikko kotivaalentajille: Joico Color Endure Violet

*Sis. mainoslinkkejä

Nyt olisi shampoo- ja hoitoainevinkki niille, jotka vaalentelevat tyvikasvuaan kotona ja taistelevat aina välillä liian kellertävän tyven kanssa. Tämä pariskunta on nimittäin kuin luotu sellaisille tyypeille!

Joico Color Endure Violet
Sain jonkun aikaa sitten maahantuojalta blogikokeiluun Joicon Color Endure Violet Shampoon ja Color Endure Violet Conditioner -hoitoaineen. Joico on minulle tuttu merkki jo vuosien takaa, sillä olin merkin rakennepaikkaavien K-Pak-tuotteiden suuri fani jo silloin. Sittemmin Joicot ovat jostain syystä hieman jääneet minulla unoholaan, mutta oli siksi sitäkin mukavampaa päästä jälleen palaamaan Joicon pariin. Minun mielessäni merkki nimittäin edustaa yhtä parhaista kampaamomerkeistä mitä tulee hiuksia hoitaviin koostumuksiin.

Joico Color Endure Violet

Color Endure Violet Shampoo on niin vaaleille kuin vaalenetuille ja harmaillekin hiuksille sopiva tuote, jonka keltaisuutta taittava koostumus sisältää vaurioituneita hiuksia rakennepaikkaavia ainesosia.

Joico Color Endure Violet

Hopeashampoossa on intensiivisen violetti sävy, minkä vuoksi se on omiaan nimenomaan sen kellertävän tyven neutralisointiin. Shampoolle suositellaan 3-5 minuutin vaikutusaikaa, mutta kannattaa kokeilla varovasti ensimmäisillä käyttökerroilla, sillä tämä nappaa minusta hiuksiin kiinni varsin hyvin.

Joico Color Endure Violet

Hopeashampoo pesee hiukset sopivan tehokkaasti puhtaiksi, mutta ei silti tunnu minusta liian pesevältä.

*Joico Color Endure Violet Shampoo löytyy myynnistä täältä.

Joico Color Endure Violet

Hopeashampoon parina on huomattavasti miedomman sävyinen hoitone, jonka ansiosta tämä duo palvelee kotivaalennuksen jäljiltä tyvestään helposti kellertäviä hiuksia loistavasti. Siinä missä hopashampoo tuo sen voimakkaimman violettisen potkun juuri sinne, missä sitä tarvitaankin, pysyy hopeahoitoaine hiusten vähemmän kellertävissä latvoissa hieman kevyemmissä efekteissä. Täydellistä!

Joico Color Endure Violet

Täydellistä on myös se, että mm. keratiinia sisältävä koostumus paitsi selvittää, pehmentää ja silottaa hiuksia myös rakennepaikkaa niiden vaurioituneita osia – varsinkin kotivaalennuksissa kun niitä vaurioita tuppaa usein muodostumaan.

Joico Color Endure Violet

Hopeahoitoaineen suositellaan annettavan vaikuttaa hiuksissa 1-3 minuuttia. Itse olen pitänyt hopeashampoota tukassani vähän lyhyemmän aikaa ja tätä puolestaan sitten pidemmän aikaa hyvällä menestyksellä. Tykkään siitä, kuinka hoitoaine pehmentää ja selvittää hiuksiani, mutta ei tee niistä liian liukkaita tai latteita.

Joico Color Endure Violet

Hopeahoitoaineessa on sopivasti väripigmenttejä omille hiuslatvoilleni. Se kirkastaa niiden sävyä onnistuneesti, mutta ei nappaa kiinni niiden kärsineimpiin osiin tai luo paikoittaisia ei-toivottuja violettisia lisäefektejä.

Joico Color Endure Violet

Oma tyveni tarvitsee näin talvella varsinkin vähemmän neutralisointia, sillä koska en värjää hiuksiani, on tyveni näin auringon korventamattomina vuodenaikoina muita hiuksiani tummempi ja syvän violettinen hopeashampoo tummentaa ja samentaa sen sävyä entisestään. Suosinkin itse yleensä mielummin kirkastavia ja syväpuhdistavia shampoita, jotka sitten paritan erilaisten hopeahoitoaineiden ja hopeanaamioiden sekä hiuksiin jätettävien hopeatuotteiden kanssa, joita voin käyttää nimenomaan hiusten vaaleiden pituuksien sävyn kirkastamiseen ja elävöittämiseen.

Joico Color Endure Violet

Jos jollakin on kuitenkin juuri päinvastainen tilanne (tai jos joku kaipaa muuten vain tehokasta hopeashampoota tai rakennepaikkaavaa ja vähän miedompaa hopeahoitoainetta) niin nämä tuotteet kannattaa katsastaa.

*Joico Color Endure Violet Conditioner -hoitoaine löytyy myynnistä täältä.

Joico Color Endure Violet

Onko joku muu tykästynyt Joicon Color Endure Violet -tuotteisiin? 

4 kommenttia artikkeliin ”Hyvä hopeakaksikko kotivaalentajille: Joico Color Endure Violet”

  1. Tuote sisältää erittäin haitallista säilöntäainetta metyyli-isotiatsolinonia, jonka käytön EU on osittain kieltämässä.

  2. Onkos tämä parempaa kuin Fudgen hopeashampoo mielestäsi? Itsellä kun se keltaisuus on niin vahvaa, että täytyy Fudgeakin pitää hiuksissa se 5min ja lisäksi vielä jotakin muuta, jos haluaa todellakin poistaa sen keltaisuuden niin mietin vain, että onkohan tämä siihen tarpeeksi vahva tuotepari.

    • En ole kokeillut Fudgea, joten en osaa valitettavasti verrata näitä keskenään. Tässä tuotetparissa tehokasta on siis nimenomaan tuo shampoo ja hoitoaine on miedompi. 🙂

Kommentointi on suljettu.